|
|
Author | Message |
---|
Kaca Annie TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2087 Godina : 31 Lokacija : En Vendaval
| Subject: Re: Komentari Mon 11 Feb 2013 - 1:01 | |
| Videla sam sinoc kod vas su stigli do one Sonerove nesrece,i ja volim Ajlin ,mada su mi bolji par Berin i Ahmet . |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari Mon 11 Feb 2013 - 5:41 | |
| Ova Karolin je zaista odvratna! Nadam se da ce Ali uskoro shvatiti kakvu je gresku napravio.
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 1 Mar 2013 - 11:23 | |
| Bas mi je bilo zao veceras Ahmetove majke,ubili su je ni krivu ni duznu.A ovaj Hakan stoji kao kip sa onim pistoljem u ruci,sada svi misle da je on to uradio.Bice zanimljivo sada,kada se to bude razjasnilo. |
|
| |
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Mar 2013 - 21:49 | |
| Ovo povremeno pogledam,bacim pogled ponekad.Ne mogu dugo da izdržim zbog jezika njihovog.Ali ništa posebno,svi su odvratni,naročito onaj što samo urla,ona plavuša,njegova žena, pa ona što se udaje za pare,kako je ružna i debela.Sita se ismejah kad neke pesme svirali za neko takmičenje,Bože,svašta.Jedino mi simpatična neka profesorka muzičkog,al pročitah negde da je neizlečivo bolesna i da će je scenaristi"ubiti".Uzgred,nadjoh podatke,osim na tzv.balkanu,serija se prikazuje samo u 3,4 zemlje bliskog istoka i u Avganistanu.Toliko o svetskoj gledanosti.Poredjenja radi,Escobar se prikazuje,ili će se prikazati u osamdesetak zemalja. |
|
| |
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: Komentari Thu 7 Mar 2013 - 0:57 | |
| Koji bolesnik onaj Ali... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 7 Mar 2013 - 6:09 | |
| Ali je lud,a sta ce sve tek Dzemile jos da prodje sa njim,sada se setio svoje zene kada je video kakva je Karolin,malo je kasno za to. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 15 Mar 2013 - 11:20 | |
| Scena koja je na mene veceras ostavila utisak je ona u kojoj Ahmet saopstava Berin da je ubio ubicu svoje majke.Bas su bili uverljivi obadvoje u tome da im je tesko sto se rastaju. |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Fri 15 Mar 2013 - 11:26 | |
| - Kaca Annie wrote:
- Scena koja je na mene veceras ostavila utisak je ona u kojoj Ahmet saopstava Berin da je ubio ubicu svoje majke.Bas su bili uverljivi obadvoje u tome da im je tesko sto se rastaju.
Slazem se, bas dobra scena Nraocto deo gde ona vice za njm ,,Ne idi" |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 15 Mar 2013 - 11:42 | |
| Tu me je Berin rasplakala i kako ga je uhvatila za jaknu nije ni njemu bilo lako ali morao je da ode. Bas je bilo simpaticno kada ga je ugledala sa prozora i bacila mu se u zagrljaj. |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari Sun 17 Mar 2013 - 8:20 | |
| Mene je najvise pogodila scena kada je Ali silovao Dzemile. Jos mi nije dobro posle toga. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 17 Mar 2013 - 12:06 | |
| To mi je definitivno najuzasnija scena u celoj seriji |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Fri 22 Mar 2013 - 23:11 | |
| Jel zna neko dali je snimljen kraj ili jos uvek nije? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 23 Mar 2013 - 0:03 | |
| Jos uvek nije snimljen kraj. |
|
| |
Ninach TVNovele Novi član
Broj postova : 458 Godina : 28
| Subject: Re: Komentari Sun 24 Mar 2013 - 3:57 | |
| Odlična mi je ova serija, od pon do petka ju gledam svaki dan, najviše me Carolin živcira, a obožavam malog Osmana, kako taj mali glumi...super je I ostali glumci su također super |
|
| |
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
| Subject: Re: Komentari Tue 2 Apr 2013 - 3:09 | |
| Ne vidim ništa posebno u ovoj seriji,ponekad bacim pogled i vidim isto što i u najglupljim Televisinim serijama:mrtvi oživljavaju,devojka zaljubljena u jednog a udaje se za drugog i to radi para,neki ludak maltretira sve oko sebe,dobri likovi umiru od raka,momak uceni devojku pa se ona uda za njega,itd.A u Alo novelama sam čitala dalji sadržaj,sve gluplje od glupljeg.Pa zar se u Turskoj ubice pomiluju i izadju iz zatvora za ubistvo za manje od dve godine!?A ovi histerišu i drame 20 puta više od meksikanaca,a jezik im je odvratan.Ne vredi više ni bacati pogled. |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari Tue 9 Apr 2013 - 9:01 | |
| Kako je ova seija dobra i tuzna |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 9 Apr 2013 - 9:08 | |
| Ja sam se veceras u isto vreme i smejala i plakala. Serija je fenomenalna |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Tue 9 Apr 2013 - 20:04 | |
| Takođe . Mnogo tužna epizoda . Mete i Indži . Kad joj je posvetio pesmu a svi slušaju na radiju . Pa zajedno njih dvoje u bolnici a on joj priča pa sahrana pa njeno pismo . Ne znam koja me je scena više pogodila . Malo mi se popravilo raspoloženje kad Džemile kaže Aliju "Ribar je zaprosio Kurvolin ? " A večeras Ajlin i Soner . Rastanak . |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 10 Apr 2013 - 1:21 | |
| Sutra uvece je kraj prve sezone ,veceras nema zbog dana zalosti. |
|
| |
*~tea-anahi~* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 659 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Sat 18 May 2013 - 9:32 | |
| ee citala sam negde da se u poslednjoj epizodi ajlin poojavila iako svi misle da je umrla,na vencanju sonera i neke bahar jel bi mogao neko da mi potvrdi ovu informaciju? |
|
| |
nala TVNovele Novi član
Broj postova : 10 Godina : 28
| Subject: Re: Komentari Fri 12 Jul 2013 - 5:14 | |
| meni je serija odlicna...ja sam pocela da je gledam od 30 epizode...zao mi je sto nisam pocela ranije da je gledam |
|
| |
nala TVNovele Novi član
Broj postova : 10 Godina : 28
| Subject: Re: Komentari Fri 12 Jul 2013 - 5:15 | |
| - *~tea-anahi~* wrote:
- ee citala sam negde da se u poslednjoj epizodi ajlin poojavila iako svi misle da je umrla,na vencanju sonera i neke bahar jel bi mogao neko da mi potvrdi ovu informaciju?
ja za to nzm...ja sam cula da ce se ali i dzemile pomiriti...jel to tacno? |
|
| |
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: Komentari Sat 13 Jul 2013 - 0:54 | |
| Odustala sam od serije, razvucena je radnja jako. |
|
| |
only teardrops. TVNovele Novi član
Broj postova : 57 Godina : 26 Lokacija : Na obali Atlantskog okeana, u Njujorku.
| Subject: Re: Komentari Tue 16 Jul 2013 - 10:25 | |
| - Mirjanna96 wrote:
- Odustala sam od serije, razvucena je radnja jako.
Stigli su tek do 68. epizode na Prvoj, a ima oko sto epizoda + ovo što tek treba da snime. Ko će još da gleda toliko epizoda. |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari Sun 11 Aug 2013 - 11:11 | |
| Meni se serija ne gleda otkako znam da ce da Aylin umre. Od samog pocetka ona mi je najdrazi lik. Kod nas u veceras je bilo kada Aylin ide da se poradja i umire. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|