|
|
Author | Message |
---|
Kaca Annie TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2087 Godina : 31 Lokacija : En Vendaval
| Subject: Re: Komentari Fri 18 Jan 2013 - 6:09 | |
| Moze li neko da mi kaze jesu li Ahmet i Berin i privatno zajedno? |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari Fri 18 Jan 2013 - 11:02 | |
| Ja kako znam nisu, ali opet. Jesi negdje procitala ili ? |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari Fri 18 Jan 2013 - 11:12 | |
| Ako me pamcenje dobro sluzi da sam negdje citala da su u vezi .. Ispravak bili su vezi ... . [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 18 Jan 2013 - 13:45 | |
| Da citala sam,negde pise da su jos uvek zajedno i da planiraju vencanje... |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Sat 26 Jan 2013 - 12:59 | |
| Da li neko zna kakve su Sonerove namere i sta taj covek muti...mnogo mi je cudan.... |
|
| |
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: Komentari Sat 26 Jan 2013 - 21:57 | |
| Ajlin je prelepa |
|
| |
benu :) TVNovele Zavisnik
Broj postova : 677 Godina : 34 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Sat 26 Jan 2013 - 23:34 | |
| @discobaby - Spoiler:
Sonerov brat je ucio sa Aylin i zaljubljen je u nju, a bolestan je. Soner zeli da je uda za brata.
Inace, jel ima jos neko neopisivu zelju da onog Alija izmlati kao ja? Meni je njegov lik toliko odvratan, sa jedne strane strah i trepet za porodicu, a sa druge mekušac običan za onu njegovu KaroLJin. |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Sun 27 Jan 2013 - 4:49 | |
| - benu wrote:
Inace, jel ima jos neko neopisivu zelju da onog Alija izmlati kao ja? Meni je njegov lik toliko odvratan, sa jedne strane strah i trepet za porodicu, a sa druge mekušac običan za onu njegovu KaroLJin. Imam ja, znaci toliko antipatican lik zajedno sa onom ruznom Karolin. A da mu ne pominjem brata i njegove bilmeze od porodice |
|
| |
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| |
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 27 Jan 2013 - 5:34 | |
| Oni Kemal,Mesude i Neriman su toliko odvratni da mi se od njih prevrce zeludac Zajedno sa Alijem i Karolin ... |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Sun 27 Jan 2013 - 6:39 | |
| - maite es mi princesa wrote:
- benu wrote:
Inace, jel ima jos neko neopisivu zelju da onog Alija izmlati kao ja? Meni je njegov lik toliko odvratan, sa jedne strane strah i trepet za porodicu, a sa druge mekušac običan za onu njegovu KaroLJin. Imam ja, znaci toliko antipatican lik zajedno sa onom ruznom Karolin. A da mu ne pominjem brata i njegove bilmeze od porodice A ja ne mogu da verujem da će Džemile da ga primi u kuću dobro jeste bolestan al opet kao što rekoste gnjida od čoveka . Meni je Neriman baš dobra jeste da je niko ne bi poželeo za prijatelja al za ovu priču taman treba i jedan takav lik da oraspoloži nasmeje malo |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Sun 27 Jan 2013 - 9:37 | |
| - benu wrote:
- @discobaby
- Spoiler:
Sonerov brat je ucio sa Aylin i zaljubljen je u nju, a bolestan je. Soner zeli da je uda za brata.
Inace, jel ima jos neko neopisivu zelju da onog Alija izmlati kao ja? Meni je njegov lik toliko odvratan, sa jedne strane strah i trepet za porodicu, a sa druge mekušac običan za onu njegovu KaroLJin. Hvala!!!!!!!!!!!! A sto se tice Alija,ja ne znam da li ima neko ko ga ne bi izmlatio!Sa jedne strane odvratan nasilnik,sa druge pravi sonja! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 27 Jan 2013 - 10:39 | |
| Meni je Mesude totalna glupaca od samog pocetka. A ljubav Sonera i Aylin najljepsi dio serije kako uzivam dok ih gledam. Uf kako ce se Ali promjeniti, kod nas ne mozes povjerovat |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari Sun 27 Jan 2013 - 11:59 | |
| ma Ali je jako kompleksan lik ,lik koji te sokira ,lik kojeg bi najradije izmlatio ,lik s kojim se u nekim situacijama mozes suosjecati na trenutak ...uglavnom jako dobro osmisljen i Erkan dobro iznosi |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 27 Jan 2013 - 12:25 | |
| Erkana sam do skoro gledala u Tihoj Oluji stvarno je odlican glumac. Sada u ovim ep kod nas komican pravo dobar lik, i tu je za porodicu uvijek. |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Tue 29 Jan 2013 - 3:47 | |
| Od 3. februara i nedeljom! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 29 Jan 2013 - 4:23 | |
| |
|
| |
mudrasova TVNovele Novi član
Broj postova : 18
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Feb 2013 - 3:37 | |
| Ovaj glumac Erkan je toliko dobro izneo lik Alija,svaka mu cast!Izuyetno zgodan covek i ma koliko iritantno deluje,ipal je nosilac cele price.Fantasticna serija,a najbolji glumac je decko koji igra Metea.Skoro sam pocelada gledam seriju,otprilike po 2 turske epizode,tako da fala Bogu ne zavisim od tv,a svaka naredna epizoda je zanimljivija od prethodne.Bilo je izvrsnih serija a ova je mozda,bar meni,najbolja.Poz ljubiteljima ove serije |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Sun 3 Feb 2013 - 8:12 | |
| - MStefan wrote:
Od 3. februara i nedeljom! Extra |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 4 Feb 2013 - 11:55 | |
| Serije pratim još od Kasandre, gledala sam sve moguće telenovele, dramske serije... ali ni u jednoj nije postojao lik kao što je Ali i ni jedan lik nije izazivao bes kod mene kao što to on čini. Što je još neverovatnije, kada se iznerviram njegovim postupcima pomislim da nema gore, ali svaki put vidim da nisam bila u pravu. Čovek je sav u fazonu ''jadan ja'', ''meni je teško'', ''niko me ne razume osim Karokučkelin'', ne primećuje da povređuje sve oko sebe, da je svojim postupcima izazvao Metea da zapali kuću. I još posle kaže nema para za alimentaciju, a ona K priča o nekom nameštaju iz Evrope! Lepo joj je Džemile rekla da je trebala da odvede njega u Evropu, pre nego da dovlači nameštaj u Tursku Ja sam se toliko unela u seriju iako je sve ovo fikcija, ovakve stvari se nažalost dešavaju i u stvarnosti porodice bivaju razorene i upropašćene... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 9 Feb 2013 - 12:26 | |
| Jel gleda neko ovu seriju na Prvoj? Ja ne propustam ni jednu epizodu |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 9 Feb 2013 - 14:06 | |
| Ja isto gledam seriju svake Nedelje odlicna je. |
|
| |
Elisabetta TV Novele Zlatni član
Broj postova : 7677 Godina : 33 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Sat 9 Feb 2013 - 14:46 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 10 Feb 2013 - 0:11 | |
| Ja isto gledam i nedeljom na TV1 zahvaljujuci Total TV ,vidim tamo je uveliko druga sezona |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 11 Feb 2013 - 0:46 | |
| Kod nas su super epizode, mada me malcice nervira u ovim ep Soner :@ Aylin def najbolji lik u seriji em prelijepa je, ali opet ona i Soner savrsen par. Iskreno radi njih dvoje naaajvise gledam. Kod nas se emituje vec duze vrijeme. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|