od mene 9...sve ukupno dobra al nešto joj fali da bude savršena
Bas to. Svidja mi se pjesma, jedan od favorita mi je, ali ipak 9. Onaj drugi dio otkad bude malo zivlje je mnogo bolji. Sve ukupno pjesma je super.
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
Subject: Re: Eurosong Sun 1 Apr 2012 - 8:26
Sad sam prvi put cula, ovaj deo na pocetku me podseca na neku drugu pesmu. I pocetak jeste malo smor, ali posle je ok. Slazem se da je bas u njegovom stilu. Nadam se da ce dobro proci Dajem 9
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
Subject: Re: Eurosong Sun 1 Apr 2012 - 8:30
Naravno da mi je Srbija favorit.Željko odlično peva,pa sta ako pesma podseća malo na druge,al sve dobre pesme zvuče poznato.Zato dajem 10.
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
Subject: Re: Eurosong Sun 1 Apr 2012 - 8:38
Mišljenje:Sve je to lijepo i melodija i njegov glas i to.Ne sviđaju mi se riječi nez zašto A i prvi uvodni dio kopiran :/ Ali dobroo,uglavnom fino^^ Ocjena: 8
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Eurosong Sun 1 Apr 2012 - 8:48
7 do 8 nesto izmedju, moglo je i bolje (:
Subject: Re: Eurosong Sun 1 Apr 2012 - 8:52
Ne znam što vam je toliko bitan tekst?
Subject: Re: Eurosong Sun 1 Apr 2012 - 8:54
@ Viki odluči se 7 ili 8 @LadyEstella,u ovom slučaju i nije baš bitan,rijetko ko razmije srpski..Ali zamisli ti pjevaš na engleski neke nebuloze i svi te gledaju ovako Na evroviziji sve treba bti savršeno.(Ne kažem da je tekst baš nebulozan)
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Subject: Re: Eurosong Sun 1 Apr 2012 - 8:55
LadyEstrella wrote:
bolje pitanje nisam nikad vidjela niti se ismijala
Sta je bitno ?? O da biramo Miss i misstera ESC tekst, muzika je najbitnije. Sta ce meni recimo nekiii saaaaavrseeen pjevac po izgedu a pravi budalu osobe
Ajde 8 jer smo susjedi
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
Subject: Re: Eurosong Sun 1 Apr 2012 - 9:12
Quote :
Tebi ne bi smetalo da peva tra la la 3,4 minuta...
Tekst je mogao biti i bolji, ali sta je tu je... Kontam da ce pevati i na eng, jel?
Guest Guest
Subject: Re: Eurosong Sun 1 Apr 2012 - 9:17
Ne.Samo na našem.
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
Subject: Re: Eurosong Sun 1 Apr 2012 - 9:21
10,u pocetku mi nije bila bas nesto,ali sada mi se mnogo svidja,jedna od favorita
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurosong Sun 1 Apr 2012 - 10:06
moja je ocjena 10 jednostavno sviđa mi se u Zeljkovom je stilu ...a to sto ima slicnosti s drugim pjesmama pa nije jedina ! pa samo naprijed Zeljko !
Guest Guest
Subject: Re: Eurosong Sun 1 Apr 2012 - 10:38
Fato konačno da se složimo...Zlato
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurosong Sun 1 Apr 2012 - 11:04
Pio hehe bilo je i vrijeme
Guest Guest
Subject: Re: Eurosong Sun 1 Apr 2012 - 18:31
Dobro jutro iz sunčanog Beograda. Dok se polako preslušavaju pesme i lobira za svoje favorite, red je i da malo upoznamo tradicionalnu muziku zemlje domaćina:
Subject: Re: Eurosong Mon 2 Apr 2012 - 0:12
Hvala Pio svidja mi se. Azerbejdjan izgleda prelijepa drzava, u Sarajevu su skoro bili delgati iz Azerbejdjana napravili PARK PRIJATELJSTVA sa Bosnom. Preedivan je
Subject: Re: Eurosong Mon 2 Apr 2012 - 2:40
Danas je u Jutarnjem programu Hrvatske gostovao Can Bonomo,predstavnik Turske 2012:)
Ps.Mali je totalno sladak <3
Subject: Re: Eurosong Mon 2 Apr 2012 - 4:02
ELIZABET Y WILLIAM wrote:
Danas je u Jutarnjem programu Hrvatske gostovao Can Bonomo,predstavnik Turske 2012:) možda je sladak,zavisi od ukusa,ali pesma nije nešto kvalitetna
Ps.Mali je totalno sladak <3
Subject: Re: Eurosong Mon 2 Apr 2012 - 4:06
Ne znam zašto je ispao ovakav odgovor,možda sam nešto zeznula,al poenta mog odgovora je da možda jeste sladak,al mu pesma nije naročito kvalitetna.
Subject: Re: Eurosong Mon 2 Apr 2012 - 7:15
Po meni pjesma mu je super,pamtljiva,ritmičnaa :DD <3
Iskažite mišljenje za Srbiju.. Ko nije
Guest Guest
Subject: Re: Eurosong Mon 2 Apr 2012 - 7:27
Bili su i u Srbiji....
Born like monster TVNovele Zavisnik
Broj postova : 962 Godina : 25 Fan-gif : Lokacija : In my bed :)
Subject: Re: Eurosong Mon 2 Apr 2012 - 7:40
EJPRIL wrote:
od mene 9...sve ukupno dobra al nešto joj fali da bude savršena
Potpisujem
Subject: Re: Eurosong Mon 2 Apr 2012 - 8:02
Srednja ocjena Srbije 9.09.Zanimljivo jeste to da nije imala niže ocjene od 8. Još jednom pjesma Nije Ljubav Stvar
Za nekoliko minuta Ujedinjeno Kraljevstvo:)
Subject: Re: Eurosong Mon 2 Apr 2012 - 8:10
Slijedi jedna od članica 'velike petorke'-Ujedinjeno Kraljevstvo:)
Izvođač: Engelbert Humperdinck Naziv pjesme: Love Will Set You Free Muzika: Martin Terefe, Sacha Skarbek Tekst: Martin Terefe, Sacha Skarbek Polufinale i redni broj: Finale; 1.
Ujedinjeno Kraljevstvo - United Kingdom - Engelbert Humperdinck - Love Will Set You Free
So graceful and pure A smile bathed in light No matter the distance A miracle of sight
Though I should have known I could not turn away When faced with your beauty No reason can stay
As you kiss him in the moonlight With heavy words I say
If you love someone, follow your heart 'Cause love comes once if you're lucky enough Though I'll miss you forever, the hurt will run deep Only love can set you free
Trust in your dreams Run with no fear And if you should stumble Remember I'm near
As a ghost I will walk I'll look deep in my soul I might find another You gave me that hope
So as you kiss him in the moonlight With heavy words I say
If you love someone, follow your heart Because love comes once, if you're lucky enough Though I'll miss you forever and the hurt will run deep Only love can set you free
And if you love someone, follow your heart 'Cause love comes once, if you're lucky enough Though I'll miss you forever, the hurt will run deep Love will set you free, yeah....
Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21.00h Island.
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurosong Mon 2 Apr 2012 - 9:15
5,ovo definitivno nije muzika koju volim,a i pjesma i izvodac izgledaju kao da su ispali iz ne znam kojeg.stoljeca:) moje misljenje samooo;)