Last edited by ღJacqueline Bracamontesღ on Thu 15 Mar 2012 - 9:44; edited 1 time in total
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Eurosong Thu 15 Mar 2012 - 9:15
Znaci pjesma je da umres, ja se naaajeezila dok sam je slusala. Maya ima takav glas
Guest Guest
Subject: Re: Eurosong Thu 15 Mar 2012 - 9:25
Euro neuro - dont bi skeptik..
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
Subject: Re: Eurosong Thu 15 Mar 2012 - 9:49
Kad predstavlja Rambo pjesmu? Majina pjesma mi je svidja. Slicno sam nesto i ocekivao
Subject: Re: Eurosong Thu 15 Mar 2012 - 9:54
To je CG
Subject: Re: Eurosong Thu 15 Mar 2012 - 10:18
Ocekivano, ne svidja mi se. Mayina bas brzo ulazi u usi. Nina, Maya i Zeljko su moji favoriti ove godine
Subject: Re: Eurosong Thu 15 Mar 2012 - 10:43
Meni Mayina odma na prvo slusanje onako, nakon spota i par puta pjesmu sto sam ponovila aaaaaj zarazna *____*
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Eurosong Thu 15 Mar 2012 - 10:45
sad sam ponovo odslusala pesmu za Bosnu,i mogu da kazem da mi je sad prelepa
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
Subject: Re: Eurosong Thu 15 Mar 2012 - 10:50
Eurosong obožavam. Što se tiče pjesama od HR sam poslušala pjesmu od nine Badrić,pjesma mi uopće nije nešto posebna. Prošle godine je bio najbolji Eric Saade sa svojom pjesmom "Popular". Grci su mi bili najgori sa onim svojim jezikom,i pjesmom isto kao da prizivaju duhove.
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Eurosong Thu 15 Mar 2012 - 11:02
fina je ova pesma od Maje iskreno nisam ni imala pojma za nju dobro, možda i jesam nego nisam obratila pažnju al sad bi definitivno mogla preslušati njene pesme... Rambo-ne razumem se u takvu vrstu muzike i ne kontam kako se to uopšte svrstava u muziku
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Eurosong Thu 15 Mar 2012 - 11:07
za Ramba imam samo ovo da kazem:
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurosong Thu 15 Mar 2012 - 11:15
kao sto rece Jacky Maja ima njezan glas ugodan je za slusati pjesma ima dusu ! al bojim se da to Evropa nece prepoznati i mislim da zele nesto drugo!
al svaka cast Majo i sretno !
mislim da ce ove godine Eurosong najvise se pamtiti Balkanskim baladama!
Subject: Re: Eurosong Thu 15 Mar 2012 - 11:29
A procita negdje na netu da ni Evropa nije znala za Mariju cak ni jezik na koji je pjevala pa je pobjedila. Imala odlicnu baladu, tako ja vjerujem u Mayu
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurosong Thu 15 Mar 2012 - 11:33
abla ne nadaj se pobijedi!
a sta ovo Crnogorci salju! pjesma je totalno nerazumljiva!
Subject: Re: Eurosong Thu 15 Mar 2012 - 11:36
Ja se evo mogu kladit da će Grci ove godine doći sa sličnom pjesmom ko prošle godin ei onom njihovom pjesmom "Opa" [You must be registered and logged in to see this link.] AHAAHAHHHHAHHAHHAHA :'D
Subject: Re: Eurosong Thu 15 Mar 2012 - 11:36
Ja se uvijek nadam i vjerujem u nas Moja zemlja i sa PONOSOM uvijek cu se nadat.
Meni je CG ove godine legenda
Subject: Re: Eurosong Thu 15 Mar 2012 - 11:37
Viki pogledaj ovaj gore post što sam postavila ovu pjesmu "Opa" Užas živi.
Subject: Re: Eurosong Thu 15 Mar 2012 - 11:47
naravno da sam uz Bosnu al u pobjedu nevjerujem!
Subject: Re: Eurosong Thu 15 Mar 2012 - 12:00
EJPRIL wrote:
fina je ova pesma od Maje iskreno nisam ni imala pojma za nju dobro, možda i jesam nego nisam obratila pažnju al sad bi definitivno mogla preslušati njene pesme... Rambo-ne razumem se u takvu vrstu muzike i ne kontam kako se to uopšte svrstava u muziku
Ako si gledala Veca sa Ivanom Ivanovicem kada je Merlin bio gost, Maya je otpjevala sa njim Smijehom strah pokrijem. Dobar je vokal, meni je pjesma prilicno dobra.