Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
Subject: Re: Eurosong Sun 22 Apr 2012 - 7:59
Ide još jedna zemlja 'velike petorke' - Italija.
Izvođači: Nina Zilli Naziv pjesme: L’amore è femmina Muzika: Christian Rabb, Kristoffer Sjökvist, Frida Molander, Charlie Mason Tekst: Nina Zilli, Christian Rabb, Kristoffer Sjökvist, Frida Molander, Charlie Mason Redni broj u finalu: Finale; 10.
Unbelievable, I can't wait to go But like a rolling stone, you hit me – boom boom boom If you were my king, would I be your queen? Stop breaking up my heart, you kill me – boom boom boom
(Day and night, it's a fight) Don't know where you are When I'm close you're far, oh, no no no (Day and night, it's a lie) I waste my tears and you shoot pool
L'amore è femmina, se non riceve non si dà (Tic tac, non riceve non si dà) This is the mess you left, I'm out of love and it's a fact (You left, out of love and it's a fact)
I'm sure you'll smile, you have to go You're an independent grown man after all Out of love, must have been sent from up above Lala lala lala la Ooh, lalalala
Have you turned to stone? King without a throne You're great, but not impressive, lots of up and low It's so typical: when it's time to go You knock me on the floor – my heart goes boom, boom, boom
(Day and night, it's a fight) Don't know where to start When you're close I'm far, no no no no (Day and night, it's a lie) I dried my tears, but you want more
L'amore è femmina, se non riceve non si dà (Tic tac, non riceve non si dà) Clean up the mess you left, I'm out of love and it's a fact (You left, out of love and it's a fact)
I'm sure you'll smile, ready to go You're an independent grown man after all Out of love, must have been sent from up above Lala lala lala la…
Ma che caldo fa I'll let you think twice, I don't wanna cause any pressure But have you asked yourself why I bought a brand new gun shot
L'amore è femmina, e non riceve non si dà (Tic tac, non riceve non si dà) La prendo comoda, calcolo le possibilità (Tic tac, una possibilità)
Quello che vuoi se non ce l'hai Siamo tutti insoddisfatti, come mai? Femmina, se non riceve non si dà Lala lala lala la
Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21.00h San Marino.
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
Subject: Re: Eurosong Sun 22 Apr 2012 - 8:02
7 Ocjena
Dosadna pjesma.
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurosong Sun 22 Apr 2012 - 8:07
Kao prvo,neopisivo mi je krivo zbog niske ocjene Hrvatske. Manja ocjena od Belgije. Nebitno.
Sto se tice Italije,pjesma mi se prije nije svidala ali sad mi je 8:)
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Subject: Re: Eurosong Sun 22 Apr 2012 - 8:11
Mišljenje:Kada su bili izabrali da ih predstavlja pjesma 'Per Sempre' oduševila sam se,preedivna je to pjesma.ALi su je nažalost promijenili.Ni ova pjesma nije za baciti,ali je za nijansku mi sad lošija od stare;) Ocjena:8,9,8,9,8,9,8...... Ajde ipak 9:)
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Eurosong Sun 22 Apr 2012 - 8:23
Znate koja je razlika izmedju Ninine i Zeljkove pjesme ? Ninina pjesma nije ukradena. Kao sto rece Mia svako ima pravo na svoje misljenje I Dragana kakve veze ima sto su modovi ovdje aktivnI ? I sto bi tebi ko zabranjivao ? Inace ti si nama jedina briga, mi jedino gledamo kako cemo tebe napast ili tebi sto zabranit mislim HALO CURO Meni nisi toliko bitna
A da ocjena za ITA 6 ne svidja mi se nesto.
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Eurosong Sun 22 Apr 2012 - 9:11
ELIZABET Y WILLIAM wrote:
Mišljenje:Kada su bili izabrali da ih predstavlja pjesma 'Per Sempre' oduševila sam se,preedivna je to pjesma.ALi su je nažalost promijenili.Ni ova pjesma nije za baciti,ali je za nijansku mi sad lošija od stare;) Ocjena:8,9,8,9,8,9,8...... Ajde ipak 9:)
Guest Guest
Subject: Re: Eurosong Sun 22 Apr 2012 - 9:32
Od mene 9.
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Eurosong Sun 22 Apr 2012 - 9:42
Ne volim ovako grube glasove, kao sto ima ova pevacica ali OK, ovako pesma, pa ne znam, nije ostavila neki jaci utisak kao npr. Island Ocena:8+
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
Subject: Re: Eurosong Sun 22 Apr 2012 - 9:49
Od mene 8
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurosong Sun 22 Apr 2012 - 10:12
iako bas nisam ljubitelj ovakve vrste muzike i malo mi je pjesma dosadna al moram priznati da ipak dobro zvuci s vremenom se naviknes! ocjena 8
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
Subject: Re: Eurosong Mon 23 Apr 2012 - 7:43
Slabo slusam ovo i nije mi nista posebno Od mene 7
Subject: Re: Eurosong Mon 23 Apr 2012 - 7:52
Srednja ocjena Italije je 7.9.
Još jednom Italija
Za nekoliko minuta San Marino.
Subject: Re: Eurosong Mon 23 Apr 2012 - 7:57
Slijedi San Marino
Izvođači: Valentina Monetta Naziv pjesme: The Social Network Song Glazba: Ralph Siegel Tekst: Timothy Touchton, Jose Santana Rodriguez Polufinale i redni broj: Prvo polufinale; 11. San Marino - San Marino - Valentina Monetta - The Social Network Song
The social network song (oh oh uh oh oh) Ooh... ooh... (I like)
Are you ready for a little chat and a song about the Internet? It's a story 'bout a social door you've never seen before If you wanna be seen by everyone Wanna be in the dream and have some fun If you wanna be on the hook, simply take a look
Oh oh, ooh oh oh... Everybody loves you so Ooh ooh, ooh oh oh... Everybody lets you know
Do you wanna be more than just a friend? Do you wanna play cybersex again? If you wanna come to my house Then click me with your mouse
Hello, ooh oh oh... Never gonna let you go
You're loggin' in, then it begins And your computer is waking you, taking your time away The scene is right for social light You're on the Internet, anywhere, anytime, night and day
Oh oh, ooh oh oh... (I like) Everybody loves you so Ooh ooh, ooh oh oh... (Mi piace) Never gonna let you go
So you wanna make love with me? Am I really your cup of tea? Are you really the one that's you and am I really me?
Oh oh, ooh oh oh... (I like) Everybody loves you so Social network, oh... (Mi piace) Never gonna let you go
You're loggin' in with just a friend But soon the Internet's beeping and peeping around the bend We used to greet friends on the street But now it's googling, giggling, gaggling when we meet
Beep beep, ooh oh oh... How about a little chat? Oh oh, network fans... Meet you on the Internet!
Do you really like politics? Wanna talk about dirty tricks? Are you really a sex machine or just some beauty queen? Everybody is better than before Everybody is calling out for more Everybody in cyberville is knocking on your door
Beep beep, ooh oh oh... (I like) Everybody does a show Ooh ooh, ooh oh oh... (Mi piace) If you like it, click and go
Now you know it is easy loggin' in For a little more fun and cyber sin Wanna know what the net's about? The hard part's loggin' out?
Ooh ooh, ooh oh oh... now I've got a million friends Goodbye network fans, this is how the story ends Ooh ooh (Beep beep)
Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21.00h Švedska.
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurosong Mon 23 Apr 2012 - 8:10
Bez komentara,5.
Subject: Re: Eurosong Mon 23 Apr 2012 - 8:15
Mišljenje:Tragi-komično.Al opet zabavno Ocjena:Može onda 6
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Eurosong Mon 23 Apr 2012 - 8:32
Hahah boze 6
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
Subject: Re: Eurosong Mon 23 Apr 2012 - 8:37
4
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
Subject: Re: Eurosong Mon 23 Apr 2012 - 8:39
,bezveze pjesma TOTALNO
1 OCJENA
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Eurosong Mon 23 Apr 2012 - 8:47
Mozak me boli od ovog Ocena:1+ da ne bude cist kec
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
Subject: Re: Eurosong Mon 23 Apr 2012 - 9:05
ELIZABET Y WILLIAM wrote:
Mišljenje:Tragi-komično.Al opet zabavno Ocjena:Može onda 6
slazem se od mene 5
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurosong Mon 23 Apr 2012 - 10:38
ni ja necu komentirati odnosno nema se sta tu reci! ocjena nek bude srednja 5
Guest Guest
Subject: Re: Eurosong Mon 23 Apr 2012 - 11:01
Od mene 10
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
Subject: Re: Eurosong Tue 24 Apr 2012 - 1:19
Ajmeee 6
Subject: Re: Eurosong Tue 24 Apr 2012 - 7:55
Srednja ocjena San Marina je 4.9
Još jednom San Marino
Za nekoliko minuta Švedska.
Subject: Re: Eurosong Tue 24 Apr 2012 - 7:59
Slijedi Švedska
Izvođači: Loreen Naziv pjesme: Euphoria Muzika: Thomas G:son, Peter Boström Tekst: Thomas G:son, Peter Boström Polufinale i redni broj: Drugo polufinale; 11. Švedska - Sweden - Loreen - Euphoria
Euphoria Why, why can't this moment last forevermore? Tonight, tonight eternity's an open door No, don't ever stop doing the things you do Don't go, in every breath I take I'm breathing you
Euphoria Forever, till the end of time From now on, only you and I We're going u-u-u-u-u-up... Euphoria An everlasting piece of art A beating love within my heart We're going u-u-u-u-u-up...
We are here, we're all alone in our own universe We are free, where everything's allowed and love comes first Forever and ever together, we sail into infinity We're higher and higher and higher, we're reaching for divinity
Euphoria Forever, till the end of time From now on, only you and I We're going u-u-u-u-u-up... Euphoria An everlasting piece of art A beating love within my heart We're going u-u-u-u-u-up...
Forever we sail into infinity We're higher, we're reaching for divinity Euphoria... euphoria... We're going u-u-u-u-u-up...
Euphoria An everlasting piece of art A beating love within my heart We're going up... Euphoria... euphoria... We're going u-u-u-u-u-up...
Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21.00h Kipar.