Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
Subject: Re: Eurosong Sat 31 Mar 2012 - 4:11
@Pio,ako vi nećete,ne moramo to:)
Guest Guest
Subject: Re: Eurosong Sat 31 Mar 2012 - 4:12
Da.
Ali ideja za igricu je odlična.
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
Subject: Re: Eurosong Sat 31 Mar 2012 - 4:28
moze super predlog jopi
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Subject: Re: Eurosong Sat 31 Mar 2012 - 4:56
Okej:) Onda ću oko 21.00h svake večeri postaviti:) I imaćete od 21.00h danas do 21.00h sutra:)
Subject: Re: Eurosong Sat 31 Mar 2012 - 8:08
Čast da otvori igricu pripada Crnoj Gori.
Izvođač: Rambo Amadeus Naziv pjesme: Euro-Neuro Muzika: Rambo Amadeus Tekst: Rambo Amadeus Polufinale i redni broj: Prvo polufinale; 1.
Crna Gora - Montenegro - Rambo Amadeus - Euro Neuro [You must be registered and logged in to see this image.]
Euro neuro
Euro sceptic, analphabetic Try not to be hermetic, ha ha ha...
Euro neuro Don't be sceptic, hermetic, pathetic, analphabetic Forget old cosmetic, you need new poetic, esthetic, eclectic, dialectic
Euro neuro Don't be dogmatic, bureaucratic, you need to become pragmatic To stop change climatic, automatic Need contribution from the institution to find solution for pollution To save the children of the evolution
Euro neuro (Euro neuro) Euro neuro – monetary break dance Euro neuro (Euro neuro) Euro neuro – give me chance to refinance
Blaue Grotte Ausflug do Žanjica Heute habe obotnica
Euro neuro I don't like snobism, nationalism, puritanism, I am different organism My heroism is pacifism, altruism, I enjoy bicyclism Liberalism, tourism, nudism, optimism It is good for reumatism
Euro neuro (Euro neuro) Euro neuro – give me chance to refinance
Euro neuro I got no ambition for high position, in competition with air condition Different mission, different school, I got only one rule Always stay cool, like a swimming pool
Euro neuro (Euro neuro) Euro neuro – monetary break dance Euro neuro (Euro neuro) Euro neuro – give me chance to refinance
Euro neuro (Euro neuro) Euro neuro Euro neuro (Euro neuro) Euro neuro – give me chance to refinance
Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena? Sutra u 21.00h Srbija.
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurosong Sat 31 Mar 2012 - 8:18
Ocjena: 4 Mišljenje: Pjesma kao pjesma je bezveze po mom mišljenju,ali to je ipak Rambo Amadeus i njegov tipični stil...Ocjena je 4,ne manje jer je zapravo posebna koliko god glupa bila,ako Rusija može slati babe,može i CG ovo:) Tekst pjesme je nevjerojatno bezvezan,a glazb također,spot je ,bez komentara.magarac u spotu Zamišljam i mislim se-kako će samo ovo izgledati na sceni?Uglavnom,ne sviđa mi se,respect my opinion:)
Subject: Re: Eurosong Sat 31 Mar 2012 - 8:19
ocenjuje se od 1 do 5?
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurosong Sat 31 Mar 2012 - 8:20
1 do 10.
Subject: Re: Eurosong Sat 31 Mar 2012 - 8:33
6 pesma i nije bas za eurosong,ali meni je ok
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
Subject: Re: Eurosong Sat 31 Mar 2012 - 8:46
Ocena 8,ako je od 1 do 10.Pesma je ok.tekst nije glup kao što neko reče,dobro sledeći put slušajte pa ćete možda shvatiti poentu teksta,mada tekst za Eurosong nije toliko bitan,kad je Marija pobedila pevala je na srpskom,mali broj ljudi je razumeo,tako da tekst ne igra neku veliku ulogu.
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Eurosong Sat 31 Mar 2012 - 8:47
Ocena:2 Iskreno, meni ovo nije pesma, ako negde on peva ja sam gluva, kao brzalica moze da prodje, dvojka samo jer na pocetku ima neki ritam ali ovako....
Guest Guest
Subject: Re: Eurosong Sat 31 Mar 2012 - 8:50
Ocena: čista desetka. Rambo u svom stilu, potpuno očekivano. Originalno na Eurosongu, alternativa svemu ostalom, baš kao i Rusija. Puna podrška Rambu, kojeg ne shvata većina.
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Eurosong Sat 31 Mar 2012 - 8:56
Ocjena 1-10 ( 5 ) Pjesma je simpaticna ono ulazi u usi, ali mislim da nije za ESC.
Subject: Re: Eurosong Sat 31 Mar 2012 - 8:59
Mišljenje: Kad sam prvi put čula,bila sam šokirana Ali vremenom... sad mi čak i ima nekog ritmaa:D Pogotovo refren;)Ali daleko od toga da je odlična. Ocjena: 6/10
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
Subject: Re: Eurosong Sat 31 Mar 2012 - 9:01
Ajde da i ja prokomentarisem Istina u pocetku nisam bio odusevljen ni njim, a ni njegovom pjesmom. Na prvu mi se uopste nije dopala. Kasnije sa vise slusanja, kada sam procitao text, utisak mi se popravio. Pjesma ima poentu. Spot je meni odlican, mislim da sam to vec napisao, svidja mi se nacin na koji je predstavio gradove Crne Gore, na jedan simbolican (da tako kazem) nacin. Uglavnom od mene moze jedna solidna osmica.
''Different mission, different school, I got only one rule Always stay cool, like a swimming pool.''
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurosong Sat 31 Mar 2012 - 10:06
i dalje nerazumijem poentu pjesme ! zato od mene solidana dvojka!
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Eurosong Sat 31 Mar 2012 - 10:18
Ni ja je ne razumijem ali zbog ritma muzike dala sam 5.
Born like monster TVNovele Zavisnik
Broj postova : 962 Godina : 25 Fan-gif : Lokacija : In my bed :)
Subject: Re: Eurosong Sat 31 Mar 2012 - 21:42
Pesma je koma , ali je stvarno originalna Od mene jedna 7 samo zato sto voli da se zeza covek xDDDDDDDDDDDD
Kaca Annie TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2087 Godina : 31 Lokacija : En Vendaval
Subject: Re: Eurosong Sun 1 Apr 2012 - 0:07
Pesma mi se ne svidja moja ocena je 2
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Eurosong Sun 1 Apr 2012 - 3:53
odlična ideja za igricu baš mi je drago što održavate temu sve do evrovizije
što se tiče pesme meni se ne dopada..al dajem 5 čisto zbog hrabrosti,originalnosti i ludog spota
Subject: Re: Eurosong Sun 1 Apr 2012 - 7:50
Pjesma Euro Neuro od Ramba Amadeusa koja predstavlja ove godine Crnu Goru na Evrosongu ima šarenih ocjena.Sve od 2 do 10.Srednja ocjena je 5.42.Znači nekima se svidjela,nekima i ne baš.
Dakle,još jednom pjesma Crne Gore.
Za nekoliko minuta Srbija će biti postavljena.
Subject: Re: Eurosong Sun 1 Apr 2012 - 8:07
Slijedi Srbija.
Izvođač: Željko Joksimović Naziv pjesme: Nije Ljubav Stvar Muzika: Željko Joksimović Tekst: Marina Tucaković, Miloš Roganović Polufinale i redni broj: Drugo polufinale; 1.
Srbija - Serbia - Željko Joksimović - Nije ljubav stvar
Više sreće drugi put kažeš mi to tako lako. Vidim da nam ne ide a još kako moglo je.
Iako odeš ti nešto tvoje znam tu će ostati.
Nije ljubav stvar da bi ti je vratio, gledaj to sam samo ja, uvek sam te voleo.
Nije ljubav stvar pa da ne znam šta ću s' njom, želim ti sve najbolje, ova ljubav samo moj je brodolom.
Nije tvoja ljubav stvar da bi ti je vratio, gledaj to sam samo ja, uvek sam te voleo.
Nije moja ljubav stvar pa da ne znam šta ću s' njom, želim ti sve najbolje, to moj je brodolom.
Idi samo, samo, idi tamo. Leti, pevaj, srce drugome daj, ali znaj da zbogom nije kraj.
Nije moja ljubav stvar pa da ne znam šta ću s' njom, želim ti sve najbolje, ova ljubav samo moj je brodolom.
Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21.00h Ujedinjeno Kraljevstvo.
Subject: Re: Eurosong Sun 1 Apr 2012 - 8:11
Ocjena: 8 Pjesma je na početku kopija,cijelu minutu je malo dosadnjikava,ali kasnije je kao neki bum i onda je nekako bolja.Uglavnom Željko je izvrstan pjevač i ima odličan vokal,ali priznajem da je pjesma ipak mogla biti malo bolja,al mi se svejedno sviđaa:)
Last edited by Miaa_____♥ on Sun 1 Apr 2012 - 8:14; edited 1 time in total
Guest Guest
Subject: Re: Eurosong Sun 1 Apr 2012 - 8:13
Čista desetka. Pesma totalno u Željkovom stilu. Dopada mi se...Lako ulazi u uši....Jedan od mojih favorita.
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Eurosong Sun 1 Apr 2012 - 8:17
od mene 9...sve ukupno dobra al nešto joj fali da bude savršena