|
|
Author | Message |
---|
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Eurosong Sun 13 May 2012 - 9:06 | |
| Njemacka i Turska meni deef imaju pobjednicke pjesme Grkinja je odlicna isto |
|
| |
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
| Subject: Re: Eurosong Sun 13 May 2012 - 9:11 | |
| Rumunjsku pjesmu vidim ama na BAŠ SVAKOM programu(glazbenom) na engleskom satellitu... Satelit je Astra,nezz koji je broj satelite.. xDDD |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Eurosong Sun 13 May 2012 - 9:19 | |
| Predlog za igru:
da glasamo Evrovizijski. |
|
| |
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Eurosong Sun 13 May 2012 - 10:16 | |
| Kako mislis eurovizijski? Ja sam razmisljala da ne igramo vise nista jer vec su pocele probe,svi ih vec komentiramo,svaki dan ima nesto novo vezano za esc i igra bi se pogubila,jedino da je ova bila prije zavrsila. Ovako ce sve biti razbacano. |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Eurosong Sun 13 May 2012 - 10:29 | |
| Pa ono 12 peona dajes kome, 10 kome na to je mislio. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Eurosong Mon 14 May 2012 - 2:07 | |
| - Miaa_____♥ wrote:
- Kako mislis eurovizijski?
Ja sam razmisljala da ne igramo vise nista jer vec su pocele probe,svi ih vec komentiramo,svaki dan ima nesto novo vezano za esc i igra bi se pogubila,jedino da je ova bila prije zavrsila. Ovako ce sve biti razbacano. ja se slažem da ne igramo
al nek se izjasni još neko,pa kako većina bude želela |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Eurosong Mon 14 May 2012 - 5:49 | |
| ja nemam nista protiv te igre al ako Pio se slaze i svi ostali da to igramo poslije kada zavrsi takimcenje .tako mozemo iznijeti svoje misljenje koja je zemlja zasluzila vise poena i na kojem se mejstu trebala naci i dati konacnu ocjenu! |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Eurosong Mon 14 May 2012 - 7:37 | |
| Ja se slažem sa Fatom |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Eurosong Mon 14 May 2012 - 10:39 | |
| Ely drago mi je da si se svidjela ideja ! |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Tue 15 May 2012 - 7:04 | |
| Pa hoćemo li tako kako predlaže Fata? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Eurosong Tue 15 May 2012 - 11:40 | |
| Podržavam Fatin predlog, ali da budemo iskreni sami prema sebi. Znači ako se nekome bude zaista svidela Rusija na primer, da to i napiše. |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Wed 16 May 2012 - 1:33 | |
| ja sumnjam da cu promijeniti misljenje za Rusiju..babe narazumljivo pjevaju! dok sam za Svedsku malo misljenje promijenila nakon vise putnog slusanja ! |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Wed 16 May 2012 - 5:55 | |
| Okej.Igramo tako. Rusija se meni ni u ludilu neće sviđeti;) Iskrena sam prema sebi: |
|
| |
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Eurosong Wed 16 May 2012 - 6:43 | |
| Može. Sve prve probe su gotove! To nisu finalni nastupi,do tada se može dogoditi nekoliko promjena i možda neki nisu pokazali sve što imaju. Na ovom kanalu su sve probe: [You must be registered and logged in to see this link.] Uživajte:) |
|
| |
*~tea-anahi~* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 659 Fan-gif :
| Subject: Re: Eurosong Wed 16 May 2012 - 10:15 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- A pjesmu je napisao Fahrudin Pecikoza da se nadovezem na Lejlu.
pa da to sam htela da kažem napisao je muziku a kakve su pesme??? svake druge godine su bolje prošle su bile očajne azerbejdžan je stvarno bio najbolji..kakv je ove ------- [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Eurosong | |
| |
|
| |
|