| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|
|
Author | Message |
---|
*Uckermannka 94* TVNovele Novi član
Broj postova : 457 Godina : 30 Lokacija : Sama sa Uckerom
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 7 Mar 2010 - 23:55 | |
| |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 19 Mar 2010 - 11:05 | |
| gledao sam ponekad... kad imam vremena... serija mi je ponekad bila veoma zanimljiva a ponekad tako dosasna... kraj mi se veoma svideo.... pogotovo onaj deo kad Barbaru osude na ne znam ni ja koliko godina i nakon toga se zapali... extra mi je scena bila kada Aurora posalje sliku njenog deteta Barbari a Barbara zaplace i ona suza kane na sliku od bebe... slika je tada dobila efekat kao da beba place... ta scena mi se bas svidela... |
|
| |
Lucerito es mi vida TVNovele Novi član
Broj postova : 26 Godina : 26 Lokacija : Ciudad de Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 21 Mar 2010 - 22:41 | |
| NAJ SERIJA!!!!!!!!!!!!! GLEDAM JE ZBOG LUCERO!!!! :002: |
|
| |
InLove Banovan član
Broj postova : 218
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 5 Apr 2010 - 0:40 | |
| Super serija, neponowljiwa Lucero owi ostali nemaju pojma Colunga u prwom planu smarach bre |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 2 May 2010 - 19:31 | |
| gledala sam seriju,nije losa........ |
|
| |
*~tea-anahi~* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 659 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 8 May 2010 - 7:39 | |
| |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 8 May 2010 - 8:10 | |
| koliko ova serija ima epizoda uopšte |
|
| |
~ Sarita_V ~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8045 Godina : 31 Lokacija : Cydonia & Battery City
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 8 May 2010 - 8:18 | |
| - *Flippy* wrote:
- koliko ova serija ima epizoda uopšte
Ima 169 epizoda |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 8 May 2010 - 9:04 | |
| Kod nas jos malo pa FIN A ocel Venus ostati sa Stivom oni su mi najljepsi |
|
| |
akicaaki TVNovele Novi član
Broj postova : 4
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 12 May 2010 - 5:31 | |
| Ponekad pogledam seriju, bas kad nemam sta da radim...glavna glumica je prelepa,ali su brate razvukli,malo smara,pogledam jednom sedmicno i imam osecaj da je sve isto, nista se ne menja...a i ovaj Fernando me uzasno nervira...sav mi je crven u licu i seljast... :Besossss: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 23 May 2010 - 23:21 | |
| Sad ce kod nas kraj jos malo |
|
| |
Nata TVNovele Novi član
Broj postova : 476 Fan-gif : Lokacija : SilvaLand
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 24 May 2010 - 8:50 | |
| Da...da...još malo kraj,,i da Steve i Venus će ostati zajedno,,,, |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 24 May 2010 - 10:18 | |
| |
|
| |
LoLiPoP giRl <3 TVNovele Novi član
Broj postova : 24
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Tue 1 Jun 2010 - 4:03 | |
| |
|
| |
yo soy rebelde TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1188 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Los Angeles (In My Dreams)
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 10 Jun 2010 - 7:47 | |
| pi zavrsi na novoj=((((((( barbara JE PRELEPA KAO I Fernanda i eduardo obooooooooooo ih=))))))))))))i ona venus je prelepa i lilijana <3<3 |
|
| |
~Blair&Chuck~ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 11 Jun 2010 - 0:51 | |
| Eh wako kao 1. i osnowno serija je u prevodu Sutra je zauwjek,a ne Ljubaw je wjecna!! Ee serija je exx...steta sto je zawrsila,Fer i Eduu...prelijepi su mii:) Inache swi su glumci exx,radnja taklodjer,welika ljubaw...aww kako woliim takwe serijee:) |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 11 Jun 2010 - 8:30 | |
| Da, to je pravi prevod, koji je po meni mnogo lepsi nego "Ljubav je vecna", ali sta da radimo, kad ni ne znamo koja budala smislja prevode serija kod nas... Meni je ovo i dalje omiljena latinoamericka serija : ) |
|
| |
bunny TVNovele Novi član
Broj postova : 213 Godina : 42
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 13 Jun 2010 - 14:06 | |
| |
|
| |
→AnaŁia← TVNovele Novi član
Broj postova : 82 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Con William Levy 4ever =]
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 21 Jun 2010 - 7:27 | |
| meni je serija bila OK al sto jest jest radnja se previse oduzila znc : : |
|
| |
**Mici** TVNovele Zavisnik
Broj postova : 587 Godina : 31
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Tue 22 Jun 2010 - 8:55 | |
| - →AnaŁia← wrote:
- meni je serija bila OK al sto jest jest radnja se previse oduzila znc
:: slazem se.. oduzili su bez potrebe |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 25 Jun 2010 - 2:47 | |
| Po meni,ovo je jedna od najboljih telenovela(iako je rejmek). |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Tue 29 Jun 2010 - 1:20 | |
| Meni je ovo baš odlična telenovela... Stavrno nemam zamerki,glumačka postava super,radnja takođe... |
|
| |
Barbara Greco TVNovele Novi član
Broj postova : 147 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : con mi Barby preciosa ;)
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 10 Jul 2010 - 0:09 | |
| I meni je i dalje ovo omiljena latinoamericka serija..;)) ♥ |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 10 Jul 2010 - 10:11 | |
| Gledao sam jedan deo serije dok mi je bilo dosadno i nisam imao mnogo učiti. Ok je serija, omiljena mi je bila Barbara, nedostaje mi. |
|
| |
Barbara Greco TVNovele Novi član
Broj postova : 147 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : con mi Barby preciosa ;)
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 11 Jul 2010 - 7:09 | |
| joj i meni bas nedostaje Barbara Greco...:(( ona je po meni najbolja zloca ikada...mogla bih ponovo da gledam seriju iako je znam napamet...:D |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! | |
| |
|
| |
| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|