| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|
|
Author | Message |
---|
dzemiladela TVNovele Novi član
Broj postova : 102 Godina : 38 Fan-gif : 2posh4u Lokacija : ****Ljubljana****
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 8 Jan 2011 - 8:51 | |
| vau extra serija. ja malo kasnim pa sam tek sad počela da gledamali lucero je stvarno extra u ovoj seriji. silvia mi je bezveze:S |
|
| |
bato85 TVNovele Novi član
Broj postova : 205
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Tue 18 Jan 2011 - 6:26 | |
| svidela mi se serija a Lucero je extra |
|
| |
majcegu TVNovele Novi član
Broj postova : 265
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 19 Jan 2011 - 2:42 | |
| Luero je extra a i serija |
|
| |
Sanda1975 TVNovele Novi član
Broj postova : 193
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 19 Jan 2011 - 22:37 | |
| - majcegu wrote:
- Luero je extra a i serija
Slazem se u potpunosti. |
|
| |
GabiSpanic TVNovele Novi član
Broj postova : 1
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 20 Jan 2011 - 8:48 | |
| Meni je Lucero u ovoj seriji extra,a i serija inace mi je jako dobra... |
|
| |
dzemiladela TVNovele Novi član
Broj postova : 102 Godina : 38 Fan-gif : 2posh4u Lokacija : ****Ljubljana****
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 23 Jan 2011 - 9:07 | |
| vau vau vau prejaka serija:) lucero i fernando su extra samo je silvia bezveze:D |
|
| |
Nadina TVNovele Novi član
Broj postova : 208
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 2 Feb 2011 - 0:52 | |
| |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 2 Feb 2011 - 1:33 | |
| Nisam bas pratila svaku epizodu, bila je ok, mada po meni radnja je bila malo razvucena, Lucero definitivno najjbolja, zbog nje sam i gledala |
|
| |
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 23 Feb 2011 - 22:24 | |
| |
|
| |
joca TVNovele Zavisnik
Broj postova : 937 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Nis
| |
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 23 Mar 2011 - 11:02 | |
| Meni je ovdje Lucero odlicna, bolje je odglumila ovu ulogu nego u STD Valentinu. |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 26 Mar 2011 - 5:07 | |
| Lucero mi je najdrazi lik u seriji. Entrada mi je bila prelijepa,a i naslovna pjesma <3 |
|
| |
Aurora & Aida TVNovele Novi član
Broj postova : 71
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 2 Apr 2011 - 7:13 | |
| |
|
| |
nessa_girl TVNovele Novi član
Broj postova : 464
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 3 Apr 2011 - 6:03 | |
| lucero je super u ovoj seriji,zbog nje sam i gledala ovu seriju... |
|
| |
yasmin TVNovele Novi član
Broj postova : 240
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 2 May 2011 - 10:44 | |
| |
|
| |
hollyss TVNovele Novi član
Broj postova : 442 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 9 May 2011 - 7:01 | |
| U svakoj se seriji pronađe neki lijepi trenutak ili rečenica - serija je ok. |
|
| |
Heleny007 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 746 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : negde na zemlji...valjda
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 16 Jun 2011 - 10:18 | |
| haha,evo ja opet pratim MEPS na Doma TV,danas bila prva epizoda.Vrijedi zbog Barbare Greco,mada bi mi bilo draze da su nesto novo pustili |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 16 Jun 2011 - 10:23 | |
| U kom terminu je na Doma tv? |
|
| |
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 16 Jun 2011 - 22:47 | |
| |
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 1 Jul 2011 - 9:16 | |
| Odlicna serija.Gledala sam pre par godina u Srbiji,ali nisam je bas celu odgledala.Glavni glumci su extra Predivna je serija : |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 1 Jul 2011 - 9:20 | |
| Ijako su malo oduzili seriju bez potrebe,svida mi se,ali se F.Colunga nije iskazao u najboljem svjetlu.
Last edited by Rose ♥ on Sun 16 Oct 2011 - 8:02; edited 1 time in total |
|
| |
FanSerija TVNovele Novi član
Broj postova : 261 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Srbija:)
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 21 Jul 2011 - 5:52 | |
| Seriju sam pratila,bila je zanimljiva:) |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 27 Jul 2011 - 1:47 | |
| |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 27 Jul 2011 - 2:02 | |
| Serija je stvarno odlicna ! Lucero je ovdje bila tak odlicna |
|
| |
~Lili~ TVNovele Novi član
Broj postova : 116 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Novi Sad
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 17 Aug 2011 - 23:54 | |
| Predobra serija. Glumci su vrh, Colugna i Silvia extra par. Lucero je odlicno odigrala svoju ulogu... Entrada je prelepa. :D |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! | |
| |
|
| |
| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|