| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|
|
Author | Message |
---|
joca TVNovele Zavisnik
Broj postova : 937 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Nis
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 14 Jul 2010 - 1:19 | |
| |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 14 Jul 2010 - 1:20 | |
| da,zaista jedna od boljih serija... |
|
| |
KATE TVNovele Zavisnik
Broj postova : 645 Fan-gif : Lokacija : Con Valentina Villalba y José Miguel Montesinos
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 17 Jul 2010 - 7:31 | |
| SERIJA JE BILA SUPER LUCERO JE BILA ODLICNA |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 17 Jul 2010 - 7:53 | |
| i serija i Lucero su bili odlični!!! mada je meni žao kako je Lucero završila!! : : |
|
| |
KATE TVNovele Zavisnik
Broj postova : 645 Fan-gif : Lokacija : Con Valentina Villalba y José Miguel Montesinos
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 17 Jul 2010 - 8:23 | |
| I MENI ISTO.SMRC : : |
|
| |
Barbara Greco TVNovele Novi član
Broj postova : 147 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : con mi Barby preciosa ;)
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 26 Jul 2010 - 9:03 | |
| JOJ KOLIKO SAM JA PLAKALA KADA SAM VIDELA LIK BARBARE GRECO...:'((( I DAN DANAS KADA GLEDAM ZADNJU EPIZODU JA SE RASPLACEM...:((((( :'(( |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Tue 27 Jul 2010 - 4:09 | |
| meni je serija u pocetku bila glupa... ona deca su me smorila... ali negde od polovine serije mi je pocela da bude veoma zanimljiva... kraj mi je malo glup... serija je zasluzila bolji kraj po meni... scena kada Barbara gori a kasnije dobiva postu tj. sliku njenog unuceta mi je bila veoma dirljiva... svaka cast za kostim izgorele Barbare |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 6 Aug 2010 - 0:22 | |
| ja sam volela seriju...i radnju i glumce....uvodna pesma je bila super...a naj lik Barbara :XCVB: naravno...kraj sam gledala na yt i svideo mi se,posebno Barbarin... |
|
| |
joca TVNovele Zavisnik
Broj postova : 937 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Nis
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 8 Aug 2010 - 3:35 | |
| DA LI BI NEKO VOLEO DA SERIJA LJUBAV JE VECNA BUDE NA DVD-JU VI IZABERITE MOZDA NAS CAK I POSLUSAJU. |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 8 Aug 2010 - 6:55 | |
| Ja bi mnogo voleo.Serija je odlična.Jedna od mojih omiljenih! |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 8 Aug 2010 - 7:21 | |
| odlichna serija... Jedna od boljih koje je televisa izbacila u poslednje vreme... |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 8 Aug 2010 - 9:12 | |
| Serija je solidna... Barbara Greco je fenomenalna... Ja obicno ne volim negativce, ali ona je prosto najbolja... Lucero je odigrala maestralno... Msm da joj je to najbolja uloga... |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 9 Aug 2010 - 22:46 | |
| - joca wrote:
- DA LI BI NEKO VOLEO DA SERIJA LJUBAV JE VECNA BUDE NA DVD-JU VI IZABERITE MOZDA NAS CAK I POSLUSAJU.
Ja bih naravno volela = ) Moja omiljena serija, stvarno jedna od najboljih televisinih u poslednje vreme |
|
| |
Girl Swan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1016 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Harper's Island
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Tue 10 Aug 2010 - 11:19 | |
| za ovu seriju me vezu lepe uspomene,ali ne zbog serije ^^ gledala sam je skoro celu,nisam do kraja,negde blizu jer me tad vec pocelo smarati gledanje serija.ali serija mi ostaje u lepom secanju ^^ pocetak je prelep.msm,dok su oni mali i sve to,ono u stali... ^_^ |
|
| |
yo soy rebelde TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1188 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Los Angeles (In My Dreams)
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 12 Aug 2010 - 11:51 | |
| jaooo obožavam je lucero je kraljica ovde |
|
| |
camaleones TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1313 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 13 Aug 2010 - 1:05 | |
| ova serija je jedna od mojih omiljenih |
|
| |
maxy mara TVNovele Zavisnik
Broj postova : 682
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 29 Aug 2010 - 9:27 | |
| |
|
| |
~MiaColucciPrincess~ TVNovele Novi član
Broj postova : 68 Godina : 34 Lokacija : En corazon de Juan Sebastian Caicedo...<3
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 14 Oct 2010 - 4:36 | |
| Malo mi je bila smorna serija... |
|
| |
Maya... TVNovele Redovan član
Broj postova : 3004 Fan-gif : Lokacija : Ko da te zanima...
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 14 Oct 2010 - 20:36 | |
| |
|
| |
Maya... TVNovele Redovan član
Broj postova : 3004 Fan-gif : Lokacija : Ko da te zanima...
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 14 Oct 2010 - 20:37 | |
| |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 27 Nov 2010 - 23:49 | |
| Serija odlična...Ali bez Lucero i njenog lika Barbare Greco ne bi bila ista! Mislim da ni jedna glumica ne bi bolje odglumila ovaj lik! |
|
| |
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 5 Dec 2010 - 8:20 | |
| |
|
| |
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 5 Dec 2010 - 8:20 | |
| |
|
| |
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 15 Dec 2010 - 5:48 | |
| Reći ću samo to da sam od ove serije očekivao mnogo više.Nije na mene ostavila neki naročiti utisak iako ni ja ne mogu sad da navedem neki konkretniji razlog.Jednostavno, nije mi LEGLA. |
|
| |
Heleny007 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 746 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : negde na zemlji...valjda
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 29 Dec 2010 - 11:35 | |
| Ova serija mi je bila super,prvenstveno zbog Barbare Greco,ali nije mi se svidelo to sto su joj uradili u zadnjoj epizodi. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! | |
| |
|
| |
| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|