| REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi. |
|
| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
| |
Author | Message |
---|
Milos Colunga TVNovele Zavisnik
Broj postova : 631 Godina : 32 Fan-gif : fernando colunga Lokacija : tamo daleko
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 1 Mar 2010 - 2:20 | |
| pa dobro serije su serije...eduardo je preziveo sigurnu smrt nzm dali bi neko mogo ono da prezivi u stvarnosti |
| | | Nata TVNovele Novi član
Broj postova : 476 Fan-gif : Lokacija : SilvaLand
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 1 Mar 2010 - 2:39 | |
| E baš tako,,,izbušio ga je ko švicarski sir,,,ahahahhaha,,,,ja sam se smijala mojoj mami,,veli ona ono na kraju serije kad se Eduardo kao vratio nakon par mjeseci, pa kad je Fernanda skočila na njega,,,veli ona,,,on je još malo umro,,,ne smije on ništa teško dizati,,hahahahaah! Otvorit će mu se rane,,haahh,,,ma reko briga njega za rane,,hahah,,,glavno da je draga tu,,,držao bi je do sutra,,,haahahhahaah,,,eto još jednog dokaza da je to moguće samo u serijama,,hahhahah |
| | | maite_04 TVNovele Novi član
Broj postova : 42 Godina : 33
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 1 Mar 2010 - 2:45 | |
| aaa sto je to bilo sa eduardom.....XD |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 1 Mar 2010 - 2:49 | |
| Bio je ranjen u zadnjoj epizodi,,,,,Artemio je naredio da ga ubiju,,i čovjek je sa metra udaljenosti u njega ispalio jedno 4 ili 5 metaka,,,ali na svu sreću, naravno,,,preživio je,,iako onakvo ranjavanje malo tko da bi preživio u pravom životu,,, |
| | | Milos Colunga TVNovele Zavisnik
Broj postova : 631 Godina : 32 Fan-gif : fernando colunga Lokacija : tamo daleko
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 1 Mar 2010 - 2:51 | |
| - Nata wrote:
- Bio je ranjen u zadnjoj epizodi,,,,,Artemio je naredio da ga ubiju,,i čovjek je sa metra udaljenosti u njega ispalio jedno 4 ili 5 metaka,,,ali na svu sreću, naravno,,,preživio je,,iako onakvo ranjavanje malo tko da bi preživio u pravom životu,,,
ja i moj bata smo mnogo zilavi to nam je porodicno |
| | | maite_04 TVNovele Novi član
Broj postova : 42 Godina : 33
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 1 Mar 2010 - 2:53 | |
| o boze dragi...stvarno u stvarnosti nebi prezivio....XDD kozna stace jos smisliti u sapunicame hehehheheheh ali bas takve ih i volim....XD |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 1 Mar 2010 - 2:59 | |
| To ste nasljedili od babe,,,i ona je sigurno bila žilava,,,hahahahah,,,al znaš šta sam se sjetila,,pošto ti i tvoj bata imate isto prezime,,prije bi mogli biti braća po đedove linije,,,ipak se prezime nasljeđuje od đeda,,haahahh |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 1 Mar 2010 - 3:01 | |
| a lucero kako je ona prezivela ono aaaa eto dokaza da cemo biti rod |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 1 Mar 2010 - 3:06 | |
| hahahahahahahahahahaahahahahah,,,,e imaš pravo,,,e ti se baš svega sjetiš,,svaka čast,,ahahhaah!!! Iako mi je trenutačno vrlo zabavno,,,da razglabamo o tvom bati i snajki,,ahahh,,ja moram ići,,hahaah!!! Idem gledati svoje kumove,,uskoro počinju na Novoj,,haahh,,pozdrav,,, |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 1 Mar 2010 - 3:10 | |
| zaboravio sam i ovo najbolja ep je bila kad eduardo napo barbaru da je davi u kancelariji...eto dokaza ko se bije taj se voli |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 1 Mar 2010 - 3:18 | |
| haahahahahahaahah...e to nisam vidjela,,,na Pink bh,,to još nije bilo,,,a na Pink plus je sigurno bilo prije nego što sam tamo počela gledati,,ahahah,,tako da mi fali jedan dio... |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 1 Mar 2010 - 3:21 | |
| to mi se najvise bilo svidelo ona mu je stavljala svoje prste na njegove usne on je besan odbijo i kad poceo da je davi...posle snimaju su razmenjivali neznosti |
| | | Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 1 Mar 2010 - 3:54 | |
| - Quote :
- veli ona ono na kraju serije kad se Eduardo kao vratio nakon par mjeseci, pa kad je Fernanda skočila na njega,,,veli ona,,,on je još malo umro,,,ne smije on ništa teško dizati,,hahahahaah! Otvorit će mu se rane,,haahh,,,ma reko briga njega za rane,,hahah,,,glavno da je draga tu,,,držao bi je do sutra,,,
hahahahaha...i ja sam isto pomislila, pa u pravu ti je mama,a i ti si u pravu hahaha...i jasm isto tak nes pomislila kad je bila ta scena... Ali jesu preterali sto se tice te pucnjave,niiko ne bi preziveo to u stvarnom zivotu...Ali mi je zato bila extra ona jurnjava pre te pucnjave,Fernando na motoru... Super su to odradili,kao americki film |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 1 Mar 2010 - 9:03 | |
| Da i ja se stalno smijem kad se sjetim toga kako je Fer skočila na njega,,hahahah,,,stvarno jadan, hahahh,,,al nije se žalio,,hahahaah!! A najdraža scena iz zadnje epizode mi je ona kad ona dolazi tamo u crkvu i onda kad mu kaže, koliko ti treba da me zaprosiš?? ahahahah, to mi je baš romantična scena,,,hahahah,,,i dobro da opet nije skočila na njega,,ahahahah |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Tue 2 Mar 2010 - 2:00 | |
| |
| | | mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 3 Mar 2010 - 9:52 | |
| u seriji su dosta scena izbacili..kad sam gledala na netu..jos puno toga ima sto nisu prikazali..a u seriji mi se nije svidelo sto Fernanda i Eduardo nisu imali ljubavnih scena..jedino tamo pri kraju..a pre toga par puta se poljubili i malo se gledali..bzvz Al ipak je srija bila super:D |
| | | Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 3 Mar 2010 - 19:42 | |
| Meni se nije svidelo sto se do kraja vuklo da je on Franko Santoro ... Moglo je i ranije da se sazna .. Mislim bar Fernanda... |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 4 Mar 2010 - 0:54 | |
| Slažem se,,,,mogli su napraviti da je recimo Fernanda saznala,,,pa da je malo bila ljuta na njega,,,ali da mu je onda oprostila i da su njih dvoje bili par,,,ali da su pred drugima glumili da je on Franko Santoro,,,to bi bilo zanimljivije,,i bilo bi boljih scena jer bi sigurno njih dvoje koristili svaku priliku da se poljube i da budu zajedno,,ili tako nešto,,,hahahaaa,,,ali svejedno,,i ovako najbolja serija mog života,,,, |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 4 Mar 2010 - 2:04 | |
| i meni bilo bi super da je i barbara saznala da je on eduardo a ne franco |
| | | tinker TVNovele Novi član
Broj postova : 10 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : World of Love..xD
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 5 Mar 2010 - 23:55 | |
| da slazxem se a meni zxao sxto je rebeca onako zawrsxila.. |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 6 Mar 2010 - 8:16 | |
| glupo je sto se spalila i onako je dobila dozivotnu kaznu svejedno bi propala tamo u zatvoru |
| | | Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 6 Mar 2010 - 9:47 | |
| Pa verovatno je planirala da nece preziveti pa da skrati sebi muke...ali eto prezivela je... |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 6 Mar 2010 - 9:52 | |
| izgleda da su eduardo i barbara povezani cim je ovaj preziveo mora i ona |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 7 Mar 2010 - 2:22 | |
| hahahahahaahhahaahhahaahh,,,ljubav je to,,,ahahahhah,,,,,a stvarno,,obodvoje su preživjeli ono što vjerovatno nitko ne bi,,hahahaah,,,oni su Supermani,,hahahaaahah |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 7 Mar 2010 - 6:25 | |
| ispade da su oni nekako povezani |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! | |
| |
| | | | Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|
Page 18 of 23 | Go to page : 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 | |
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|