REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije Manana es para simepre !

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23  Next
AuthorMessage
Milos Colunga
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Milos Colunga

Broj postova : 631
Godina : 32
Fan-gif : fernando colunga

Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 _
PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 EmptyMon 1 Mar 2010 - 2:20

pa dobro serije su serije...eduardo je preziveo sigurnu smrt nzm dali bi neko mogo ono da prezivi u stvarnosti
Back to top Go down
Nata
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Nata

Broj postova : 476
Fan-gif : Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 Renatayjeronimo2

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 EmptyMon 1 Mar 2010 - 2:39

E baš tako,,,izbušio ga je ko švicarski sir,,,ahahahhaha,,,,ja sam se smijala mojoj mami,,veli ona ono na kraju serije kad se Eduardo kao vratio nakon par mjeseci, pa kad je Fernanda skočila na njega,,,veli ona,,,on je još malo umro,,,ne smije on ništa teško dizati,,hahahahaah! Otvorit će mu se rane,,haahh,,,ma reko briga njega za rane,,hahah,,,glavno da je draga tu,,,držao bi je do sutra,,,haahahhahaah,,,eto još jednog dokaza da je to moguće samo u serijama,,hahhahah
Back to top Go down
maite_04
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
maite_04

Broj postova : 42
Godina : 33

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 EmptyMon 1 Mar 2010 - 2:45

aaa sto je to bilo sa eduardom.....XD
Back to top Go down
Nata
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Nata

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 EmptyMon 1 Mar 2010 - 2:49

Bio je ranjen u zadnjoj epizodi,,,,,Artemio je naredio da ga ubiju,,i čovjek je sa metra udaljenosti u njega ispalio jedno 4 ili 5 metaka,,,ali na svu sreću, naravno,,,preživio je,,iako onakvo ranjavanje malo tko da bi preživio u pravom životu,,,
Back to top Go down
Milos Colunga
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Milos Colunga

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 EmptyMon 1 Mar 2010 - 2:51

Nata wrote:
Bio je ranjen u zadnjoj epizodi,,,,,Artemio je naredio da ga ubiju,,i čovjek je sa metra udaljenosti u njega ispalio jedno 4 ili 5 metaka,,,ali na svu sreću, naravno,,,preživio je,,iako onakvo ranjavanje malo tko da bi preživio u pravom životu,,,

ja i moj bata smo mnogo zilavi to nam je porodicno
Back to top Go down
maite_04
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
maite_04

Broj postova : 42
Godina : 33

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 EmptyMon 1 Mar 2010 - 2:53

o boze dragi...stvarno u stvarnosti nebi prezivio....XDD
kozna stace jos smisliti u sapunicame hehehheheheh
ali bas takve ih i volim....XD
Back to top Go down
Nata
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Nata

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 EmptyMon 1 Mar 2010 - 2:59

To ste nasljedili od babe,,,i ona je sigurno bila žilava,,,hahahahah,,,al znaš šta sam se sjetila,,pošto ti i tvoj bata imate isto prezime,,prije bi mogli biti braća po đedove linije,,,ipak se prezime nasljeđuje od đeda,,haahahh
Back to top Go down
Milos Colunga
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Milos Colunga

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 EmptyMon 1 Mar 2010 - 3:01

a lucero kako je ona prezivela ono aaaa eto dokaza da cemo biti rod
Back to top Go down
Nata
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Nata

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 EmptyMon 1 Mar 2010 - 3:06

hahahahahahahahahahaahahahahah,,,,e imaš pravo,,,e ti se baš svega sjetiš,,svaka čast,,ahahhaah!!! Iako mi je trenutačno vrlo zabavno,,,da razglabamo o tvom bati i snajki,,ahahh,,ja moram ići,,hahaah!!! Idem gledati svoje kumove,,uskoro počinju na Novoj,,haahh,,pozdrav,,,
Back to top Go down
Milos Colunga
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Milos Colunga

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 EmptyMon 1 Mar 2010 - 3:10

zaboravio sam i ovo najbolja ep je bila kad eduardo napo barbaru da je davi u kancelariji...eto dokaza ko se bije taj se voli
Back to top Go down
Nata
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Nata

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 EmptyMon 1 Mar 2010 - 3:18

haahahahahahaahah...e to nisam vidjela,,,na Pink bh,,to još nije bilo,,,a na Pink plus je sigurno bilo prije nego što sam tamo počela gledati,,ahahah,,tako da mi fali jedan dio...
Back to top Go down
Milos Colunga
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Milos Colunga

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 EmptyMon 1 Mar 2010 - 3:21

to mi se najvise bilo svidelo ona mu je stavljala svoje prste na njegove usne on je besan odbijo i kad poceo da je davi...posle snimaju su razmenjivali neznosti
Back to top Go down
Tamara_LCF ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara_LCF ♥

Broj postova : 2340
Godina : 29
Fan-gif : Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 Renatayjeronimo18

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 EmptyMon 1 Mar 2010 - 3:54

Quote :
veli ona ono na kraju serije kad se Eduardo kao vratio nakon par mjeseci, pa kad je Fernanda skočila na njega,,,veli ona,,,on je još malo umro,,,ne smije on ništa teško dizati,,hahahahaah! Otvorit će mu se rane,,haahh,,,ma reko briga njega za rane,,hahah,,,glavno da je draga tu,,,držao bi je do sutra,,,

hahahahaha...i ja sam isto pomislila, pa u pravu ti je mama,a i ti si u pravu hahaha...i jasm isto tak nes pomislila kad je bila ta scena...
Ali jesu preterali sto se tice te pucnjave,niiko ne bi preziveo to u stvarnom zivotu...Ali mi je zato bila extra ona jurnjava pre te pucnjave,Fernando na motoru...xD Super su to odradili,kao americki film xD
Back to top Go down
Nata
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Nata

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 EmptyMon 1 Mar 2010 - 9:03

Da i ja se stalno smijem kad se sjetim toga kako je Fer skočila na njega,,hahahah,,,stvarno jadan, hahahh,,,al nije se žalio,,hahahaah!! A najdraža scena iz zadnje epizode mi je ona kad ona dolazi tamo u crkvu i onda kad mu kaže, koliko ti treba da me zaprosiš?? ahahahah, to mi je baš romantična scena,,,hahahah,,,i dobro da opet nije skočila na njega,,ahahahah
Back to top Go down
Milos Colunga
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Milos Colunga

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 EmptyTue 2 Mar 2010 - 2:00

to nam je tradidicija
Back to top Go down
mvmixy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
mvmixy

Broj postova : 1456
Godina : 35
Fan-gif : Charmed

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 EmptyWed 3 Mar 2010 - 9:52

u seriji su dosta scena izbacili..kad sam gledala na netu..jos puno toga ima sto nisu prikazali..a u seriji mi se nije svidelo sto Fernanda i Eduardo nisu imali ljubavnih scena..jedino tamo pri kraju..a pre toga par puta se poljubili i malo se gledali..bzvz
Al ipak je srija bila super:D
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 EmptyWed 3 Mar 2010 - 19:42

Meni se nije svidelo sto se do kraja vuklo da je on Franko Santoro ... Moglo je i ranije da se sazna .. Mislim bar Fernanda...
Back to top Go down
Nata
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Nata

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 EmptyThu 4 Mar 2010 - 0:54

Slažem se,,,,mogli su napraviti da je recimo Fernanda saznala,,,pa da je malo bila ljuta na njega,,,ali da mu je onda oprostila i da su njih dvoje bili par,,,ali da su pred drugima glumili da je on Franko Santoro,,,to bi bilo zanimljivije,,i bilo bi boljih scena jer bi sigurno njih dvoje koristili svaku priliku da se poljube i da budu zajedno,,ili tako nešto,,,hahahaaa,,,ali svejedno,,i ovako najbolja serija mog života,,,,
Back to top Go down
Milos Colunga
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Milos Colunga

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 EmptyThu 4 Mar 2010 - 2:04

i meni bilo bi super da je i barbara saznala da je on eduardo a ne franco
Back to top Go down
tinker
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
tinker

Broj postova : 10
Fan-gif : Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 Mhp43

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 EmptyFri 5 Mar 2010 - 23:55

da slazxem se a meni zxao sxto je rebeca onako zawrsxila..
Back to top Go down
Milos Colunga
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Milos Colunga

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 EmptySat 6 Mar 2010 - 8:16

glupo je sto se spalila i onako je dobila dozivotnu kaznu svejedno bi propala tamo u zatvoru
Back to top Go down
Tamara_LCF ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara_LCF ♥

Broj postova : 2340
Fan-gif : Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 Renatayjeronimo18

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 EmptySat 6 Mar 2010 - 9:47

Pa verovatno je planirala da nece preziveti pa da skrati sebi muke...ali eto prezivela je...:)
Back to top Go down
Milos Colunga
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Milos Colunga

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 EmptySat 6 Mar 2010 - 9:52

izgleda da su eduardo i barbara povezani cim je ovaj preziveo mora i ona
Back to top Go down
Nata
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Nata

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 EmptySun 7 Mar 2010 - 2:22

hahahahahaahhahaahhahaahh,,,ljubav je to,,,ahahahhah,,,,,a stvarno,,obodvoje su preživjeli ono što vjerovatno nitko ne bi,,hahahaah,,,oni su Supermani,,hahahaaahah
Back to top Go down
Milos Colunga
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Milos Colunga

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 EmptySun 7 Mar 2010 - 6:25

ispade da su oni nekako povezani
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 18 Empty

Back to top Go down

Komentari serije Manana es para simepre !

View previous topic View next topic Back to top 
Page 18 of 23Go to page : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23  Next