REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije Manana es para simepre !

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23  Next
AuthorMessage
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Broj postova : 22934
Fan-gif : MuraTuba <3  :*
Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 _
PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 EmptyThu 18 Aug 2011 - 3:56

Extra je bila serija :Good: Lucero carica Ale
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 EmptyThu 18 Aug 2011 - 23:39

maite es mi princesa wrote:
Extra je bila serija :Good: Lucero carica Ale

:super:
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 EmptyWed 21 Sep 2011 - 22:58

Secate li se ovoga?

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
Alexandro
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Alexandro

Broj postova : 190
Godina : 29
Fan-gif : Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 556w

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 EmptyWed 5 Oct 2011 - 9:54

dobra je bila serija...Lucero najjaca XD
Back to top Go down
https://www.facebook.com/TelenovelasEnCorazon
sxomi
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
sxomi

Broj postova : 213
Godina : 36
Fan-gif : Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 F_rqjlm_7d6ae14

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 EmptySat 8 Oct 2011 - 21:48

kako mi je zao sto nisam gledao ovu seriju, verovatno sam u to vreme gledao neku drugu telenovelu...
Back to top Go down
Lucero Colunga
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lucero Colunga

Broj postova : 468
Fan-gif : Lucero,Maite,Silvia <3

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 EmptySun 9 Oct 2011 - 0:35

najbolja serija xD
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 EmptySun 9 Oct 2011 - 7:57

sxomi wrote:
kako mi je zao sto nisam gledao ovu seriju, verovatno sam u to vreme gledao neku drugu telenovelu...

Ako zelis, na nasem forumu mozes skidati seriju sa prevodom: :)

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
sxomi
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
sxomi

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 EmptySun 9 Oct 2011 - 9:53

aaaaa ne mogu jos uvek, treba valjda da imam vise postova :(
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 EmptyMon 10 Oct 2011 - 2:43

Aaaa da...pa dobro,ajd iskucaj jos tih 100 postova :D
Back to top Go down
sxomi
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
sxomi

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 EmptySat 15 Oct 2011 - 1:25

gledam, stigo sam do 10e epizode...
Kakvu to tajnu kriju Barbara, Artemio Bravo i ona Soledad sto je umrla???
Lik Barbare Greko je bas zao...nema ni trunke pozitivnog u njoj!
Ali mi onaj Kamilo ide na zivce najvise...
Nije mi jasno i kakav je ono odnos izmedju Anibala i Patrisije...zasto su se uopste i vencali, jel i to neka tajna???
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 EmptySat 15 Oct 2011 - 3:00

Aaaaaa ne znam da li da ti otkrijem to... :D
Back to top Go down
sxomi
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
sxomi

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 EmptySat 15 Oct 2011 - 3:24

otkrij...bice meni zanimljivo da gledam u svakom slucaju :)
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 EmptySun 16 Oct 2011 - 2:30

Ima Barbara nesto dobro videces kad se pojavi Aurora enamorado
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 EmptySun 16 Oct 2011 - 8:17

sxomi wrote:
otkrij...bice meni zanimljivo da gledam u svakom slucaju :)

Hajde ako bas ne mozes da docekas :D
Artemio je Gonzalov brat,a Eduardova mama je jedna od retkih koja je znala za njega. Inace,Aurora,Santijagova devojka je Barbarina kcerka a takodje je kcerka Artemia Bravo.
Toliko... :)
Back to top Go down
sxomi
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
sxomi

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 EmptySun 16 Oct 2011 - 9:12

hvala...danas sam gledao epizodu kad je santijago predstavio Auroru kao svoju devojku...:)
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 EmptySun 30 Oct 2011 - 21:13

Zanimljivosti ''Mañana es para siempre''

- Remake kolumbijske telenovele "Pura Sangre"
- U telenoveli "Pura Sangre" priča se događa 17 godina kasnije, a u MEPS 15.
- Prva telenovela koju je Silvia Navarro snimila za Televisu
- Rafael Navoa ( Eduardo u kolumbijskoj verziji ove sapunice) pojavljuje se u ulozi Miguela Lascuraina kako bi zakomplikovao ljubavnu priču Eduarda i Fernande.
- U Mexicu je telenovela imala gledanost i do 37%. Prvu epizodu gledalo je 27, 7% ljudi
- Na dodjeli nagrada TVyNovelas bila je nominovana za: najbolju telenovelu, najboljeg glavnog glumca, glumicu, prvog glumca i pjesmu .
- Osvojila nagradu TVyNovelas samo za Mejor Primer Actor: Luis Gimeno u ulozi svestenika Bosca.
- Najuspešnija telenovela u SAD-u sa preko 6 miliona gledalaca (finale je gledalo 11 miliona ljudi potukavši tako u gledanosti ABC, CBS, NBC i FOX)
- Ulogu Camilove ljubavnice Natashe trebala je tumačiti glumica Manuela Imaz.
- U telenoveli je, u nekoliko scena lik Jeronima Elizaldea, oca Gonzala Elizaldea glumio Guillermo Capetillo, u telenoveli inače poznat kao Gonzalov sin Anibal Elizalde.
- Lik Barbare Grecco stekao je obožavatelje u celom svetu!
- Glumica Mariana Seoane (Rebeca u istoimenoj telenoveli) pojavljuje se u ulozi Chelsy, Ericine prijateljice. U početku se nagađalo kako bio ona mogla zamjeniti Marisol Del Olmo zbog trudnoće, ali Marisol je odlučila ostati do kraja u seriji.
- Telenovela je prikazana u više od 15 zemalja, a postigla je veliki useh u svakoj. Neke od zemalja su Brazil, Rumunija, SAD, Estonija, Španija, Hrvatska, Srbija...
- Jose Luis Resendez ( Greco u La madrastra) trebao je glumiti jednog od braće Elizalde ali do toga nije doslo.
- Tania Vasquez ( Venus/ Lovely) trebala je u glumiti Gardeniju, a Aleida Nunez ( Gardenija) Lovely/ Venus.
- Michelle Vieth bila je u igri za ulogu Liliane.
- Čak pet glumaca telenovele "Manana es para siempre" ponovo sarađuje u telenoveli "Soy tu duena" a to su Fernando Colunga (Eduardo/Franco), Lucero (Rebeca/Barbara), Marisol del Olmo (Erica), Alejandro Ruiz (Jacinto) i Fabian Robles (Vladimir).
- Omiljen lik u telenoveli po mnogobrojnim anketama pripao je ''Barbari Greco'' (Lucero).
- U Srbiji je telenovela menjala termine sa 15:45 na 16:00 , da bi na kraju dosla do 17:05 gde se zadrzala do kraja serije.
- Merenja su pokazala da je telenovela kod nas postigla veliki uspeh i vise puta je spominjana u Pinkovom ''Popodnevnom dnevniku'' kao najgledanija tog dana rame uz rame,tada popularnoj telenoveli ''Napusteni anđeo''.
Back to top Go down
Rose ♥
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Rose ♥

Broj postova : 11354
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 Kf4npd

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 EmptyMon 31 Oct 2011 - 0:01

Nisam znala inace da je to prva telenovela u Televisi od Silve :D
Inace Barbara Greco je sa razlogom vecini njima najdrazi lik,Lucero rasturila tom ulogom,mogu reci da je fantasticno iznijela lk iskomplesirane zene.
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 EmptyMon 31 Oct 2011 - 2:33

i meni je Lucero bila omiljena ovde,njen lik je uvek bio zanimljiv
a serija u nekom periodu dosadnjika,mnogo su je oduzili a to predpostavljam zbog velike gledanosti

Back to top Go down
Rose ♥
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Rose ♥

Broj postova : 11354
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 Kf4npd

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 EmptyMon 31 Oct 2011 - 2:45

Slazem se da je bila u nekom periodu jako dosadna,ali uvijek je tu bila Barbi da digne radnju sa svojom zlobom.
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 EmptyMon 31 Oct 2011 - 6:18

Slazem se sa vama Lucero je ovjde bila kraljica, dok je u Dueni thumbdown
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Broj postova : 8597
Fan-gif : ^^
Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 EmptyMon 31 Oct 2011 - 8:08

Quote :
nace Barbara Greco je sa razlogom vecini njima najdrazi lik,Lucero rasturila tom ulogom,mogu reci da je fantasticno iznijela lk iskomplesirane zene.

:super: :super: :super:
slaze4m se u potpunosti...najjacaa definitivnoo skidamkapu
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 EmptySat 19 Nov 2011 - 10:22

BARBARA GRECO CARICA thumbup
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 EmptySat 19 Nov 2011 - 10:30

MStefan wrote:
BARBARA GRECO CARICA thumbup
slazem se thumbup
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 EmptyThu 29 Dec 2011 - 3:39

Quote :
#MañanaEsParaSiempre triunfa en Argentina y mantiene su liderazgo dentro de Canal 9 con 8.4 puntos!
Back to top Go down
Black_Angel
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Black_Angel

Broj postova : 607
Godina : 29
Fan-gif : Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 I6191660_sultanhaseki2

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 EmptyWed 4 Jan 2012 - 3:21

Quote :
Inace Barbara Greco je sa razlogom vecini njima najdrazi lik,Lucero rasturila tom ulogom,mogu reci da je fantasticno iznijela lk iskomplesirane zene.

Barbara Greco rules!!! :D
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 22 Empty

Back to top Go down

Komentari serije Manana es para simepre !

View previous topic View next topic Back to top 
Page 22 of 23Go to page : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23  Next