| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|
|
Author | Message |
---|
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 18 Aug 2011 - 3:56 | |
| Extra je bila serija :Good: Lucero carica |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| |
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 21 Sep 2011 - 22:58 | |
| |
|
| |
Alexandro TVNovele Novi član
Broj postova : 190 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Venevision
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 5 Oct 2011 - 9:54 | |
| dobra je bila serija...Lucero najjaca XD |
|
| |
sxomi TVNovele Novi član
Broj postova : 213 Godina : 36 Fan-gif : Lokacija : Novi Beograd
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 8 Oct 2011 - 21:48 | |
| kako mi je zao sto nisam gledao ovu seriju, verovatno sam u to vreme gledao neku drugu telenovelu... |
|
| |
Lucero Colunga TVNovele Novi član
Broj postova : 468 Fan-gif : Lucero,Maite,Silvia <3
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 9 Oct 2011 - 0:35 | |
| najbolja serija |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 9 Oct 2011 - 7:57 | |
| - sxomi wrote:
- kako mi je zao sto nisam gledao ovu seriju, verovatno sam u to vreme gledao neku drugu telenovelu...
Ako zelis, na nasem forumu mozes skidati seriju sa prevodom: [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
sxomi TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 9 Oct 2011 - 9:53 | |
| aaaaa ne mogu jos uvek, treba valjda da imam vise postova |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 10 Oct 2011 - 2:43 | |
| Aaaa da...pa dobro,ajd iskucaj jos tih 100 postova |
|
| |
sxomi TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 15 Oct 2011 - 1:25 | |
| gledam, stigo sam do 10e epizode... Kakvu to tajnu kriju Barbara, Artemio Bravo i ona Soledad sto je umrla??? Lik Barbare Greko je bas zao...nema ni trunke pozitivnog u njoj! Ali mi onaj Kamilo ide na zivce najvise... Nije mi jasno i kakav je ono odnos izmedju Anibala i Patrisije...zasto su se uopste i vencali, jel i to neka tajna??? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 15 Oct 2011 - 3:00 | |
| Aaaaaa ne znam da li da ti otkrijem to... |
|
| |
sxomi TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 15 Oct 2011 - 3:24 | |
| otkrij...bice meni zanimljivo da gledam u svakom slucaju |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 16 Oct 2011 - 2:30 | |
| Ima Barbara nesto dobro videces kad se pojavi Aurora |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 16 Oct 2011 - 8:17 | |
| - sxomi wrote:
- otkrij...bice meni zanimljivo da gledam u svakom slucaju
Hajde ako bas ne mozes da docekas Artemio je Gonzalov brat,a Eduardova mama je jedna od retkih koja je znala za njega. Inace,Aurora,Santijagova devojka je Barbarina kcerka a takodje je kcerka Artemia Bravo. Toliko... |
|
| |
sxomi TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 16 Oct 2011 - 9:12 | |
| hvala...danas sam gledao epizodu kad je santijago predstavio Auroru kao svoju devojku... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 30 Oct 2011 - 21:13 | |
| Zanimljivosti ''Mañana es para siempre''
- Remake kolumbijske telenovele "Pura Sangre" - U telenoveli "Pura Sangre" priča se događa 17 godina kasnije, a u MEPS 15. - Prva telenovela koju je Silvia Navarro snimila za Televisu - Rafael Navoa ( Eduardo u kolumbijskoj verziji ove sapunice) pojavljuje se u ulozi Miguela Lascuraina kako bi zakomplikovao ljubavnu priču Eduarda i Fernande. - U Mexicu je telenovela imala gledanost i do 37%. Prvu epizodu gledalo je 27, 7% ljudi - Na dodjeli nagrada TVyNovelas bila je nominovana za: najbolju telenovelu, najboljeg glavnog glumca, glumicu, prvog glumca i pjesmu . - Osvojila nagradu TVyNovelas samo za Mejor Primer Actor: Luis Gimeno u ulozi svestenika Bosca. - Najuspešnija telenovela u SAD-u sa preko 6 miliona gledalaca (finale je gledalo 11 miliona ljudi potukavši tako u gledanosti ABC, CBS, NBC i FOX) - Ulogu Camilove ljubavnice Natashe trebala je tumačiti glumica Manuela Imaz. - U telenoveli je, u nekoliko scena lik Jeronima Elizaldea, oca Gonzala Elizaldea glumio Guillermo Capetillo, u telenoveli inače poznat kao Gonzalov sin Anibal Elizalde. - Lik Barbare Grecco stekao je obožavatelje u celom svetu! - Glumica Mariana Seoane (Rebeca u istoimenoj telenoveli) pojavljuje se u ulozi Chelsy, Ericine prijateljice. U početku se nagađalo kako bio ona mogla zamjeniti Marisol Del Olmo zbog trudnoće, ali Marisol je odlučila ostati do kraja u seriji. - Telenovela je prikazana u više od 15 zemalja, a postigla je veliki useh u svakoj. Neke od zemalja su Brazil, Rumunija, SAD, Estonija, Španija, Hrvatska, Srbija... - Jose Luis Resendez ( Greco u La madrastra) trebao je glumiti jednog od braće Elizalde ali do toga nije doslo. - Tania Vasquez ( Venus/ Lovely) trebala je u glumiti Gardeniju, a Aleida Nunez ( Gardenija) Lovely/ Venus. - Michelle Vieth bila je u igri za ulogu Liliane. - Čak pet glumaca telenovele "Manana es para siempre" ponovo sarađuje u telenoveli "Soy tu duena" a to su Fernando Colunga (Eduardo/Franco), Lucero (Rebeca/Barbara), Marisol del Olmo (Erica), Alejandro Ruiz (Jacinto) i Fabian Robles (Vladimir). - Omiljen lik u telenoveli po mnogobrojnim anketama pripao je ''Barbari Greco'' (Lucero). - U Srbiji je telenovela menjala termine sa 15:45 na 16:00 , da bi na kraju dosla do 17:05 gde se zadrzala do kraja serije. - Merenja su pokazala da je telenovela kod nas postigla veliki uspeh i vise puta je spominjana u Pinkovom ''Popodnevnom dnevniku'' kao najgledanija tog dana rame uz rame,tada popularnoj telenoveli ''Napusteni anđeo''. |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 31 Oct 2011 - 0:01 | |
| Nisam znala inace da je to prva telenovela u Televisi od Silve Inace Barbara Greco je sa razlogom vecini njima najdrazi lik,Lucero rasturila tom ulogom,mogu reci da je fantasticno iznijela lk iskomplesirane zene. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 31 Oct 2011 - 2:33 | |
| i meni je Lucero bila omiljena ovde,njen lik je uvek bio zanimljiv a serija u nekom periodu dosadnjika,mnogo su je oduzili a to predpostavljam zbog velike gledanosti
|
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 31 Oct 2011 - 2:45 | |
| Slazem se da je bila u nekom periodu jako dosadna,ali uvijek je tu bila Barbi da digne radnju sa svojom zlobom. |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 31 Oct 2011 - 6:18 | |
| Slazem se sa vama Lucero je ovjde bila kraljica, dok je u Dueni |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 31 Oct 2011 - 8:08 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 19 Nov 2011 - 10:22 | |
| BARBARA GRECO CARICA |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 19 Nov 2011 - 10:30 | |
| - MStefan wrote:
- BARBARA GRECO CARICA
slazem se |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 29 Dec 2011 - 3:39 | |
| - Quote :
- #MañanaEsParaSiempre triunfa en Argentina y mantiene su liderazgo dentro de Canal 9 con 8.4 puntos!
|
|
| |
Black_Angel TVNovele Zavisnik
Broj postova : 607 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : München
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 4 Jan 2012 - 3:21 | |
| - Quote :
- Inace Barbara Greco je sa razlogom vecini njima najdrazi lik,Lucero rasturila tom ulogom,mogu reci da je fantasticno iznijela lk iskomplesirane zene.
Barbara Greco rules!!! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! | |
| |
|
| |
| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|