| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|
|
Author | Message |
---|
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Wed 20 Jan 2010 - 10:54 | |
| Gledao sam je ranije pa sam prestao kada je počeo Sortilegio jer nemam vremena za toliko serija, mislim da je još malo kraj na Pink-u. Nadam se da će pustiti Mas Sabe el Diablo posle ove serije. |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 21 Jan 2010 - 1:49 | |
| - Quote :
- Moze li mi neko ukratko prepricati sta je bilo, nisam mogla da gledam...
Evo ukratko sta je bilo juce Franko je otkrio Artemiu da je on Eduardo,Artemio je bio besan ali je rekao da niko ne sme da zna ko je on u stvari zato sto mu je za sada korisniji Franko Santoro nego Eduardo Huarez..Barbara je pozvlala Franka da se nadju u kompaniji i on prihvata.Kada su prcali ona ga je mooolila da joj pomogne da pronadje svoju cerku jer joj je ona sve na svetu a on joj je rekao da mora da ispuni dva uslova:Da kada pronadju Auroru ona odabere sa kim ce da ide i drugi da se i dalje pravi pred Gonzalom i da ostane sa njim,ona naravno sva ocajna pristaje na sve i dok su oni pricali Fernanda javlja Gonzalu da su pronasli Lili i da je na sigurnom a Gonzalo ohmah odlazi kod Barbare sav srecan i iznenadio se kada je tamo video Franka i uplakanu Barbaru ali ipak ignorise to i saopstava im "srecnu vest" kao i to da se Satijago vratio sa puta.Kada je izasao Barbara pocinje da se dere na Franka zato sto se Santi vrato a Franko joj je "obecao"da se nece vracati i Franko joj iznenadjen kaze da o tome nema pojma.Za to vreme Fernanda,Stiv i Venus su kod Franka kuci sa Lili i Martinom i Venus i Stiv joj priznaju sve st su planirali u vezi Kamila i zasto su Venus dali ime Lovli.Stiv je pita da Lili ostane kod njega,tj kod Franka u kuci i Fernanda se potseti da je Franko u stv Eduardo i drsko odgovori Stivu da nece,bukvalno pocne da vice na njega i posle mu se izvini kad shvati da ga je skoro uplasila njenom reakcijom.Onda ipak odvodi Lili kod Margarite i Hasinta.Dok su Santijago i Fernanda bili kod Lili ona je njemu rekla za Auroru a on je rekao da ce pomoci Franku da je pronadju rej ne moze da sedi skrstenih ruku...Mislim da je to to... - Quote :
- Dal neko zna koju ce seriu poceti na PINK nakon MEPS ?
Mislim da nece poceti ni jedna serija zbog velikog brata,on pocinje u sledecu nedelju a MEPS se zavrsava u petak,onda ce VB ici uzivo u 16h a Mi Pecado ce biti u terminu MEPS-a... - Quote :
- Ja se uplasio ubice Artemija, pa nece moci da mu sude za sve zlocine
Ne bih da ti otkrivaam..ali...evo ako hoces u napred da znas sta ce biti sa njim - Spoiler:
nece mu suditi za sve zlocine,ubice ga Barbara pistoljem :888:
|
|
| |
Silvia Navarro TVNovele Novi član
Broj postova : 2
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 21 Jan 2010 - 3:21 | |
| ja gledam tu seriju obozavam je.... |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1818 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : WiTh SeGuNdO cErNaDaS, tOrReS aNd MeSsI...^^:D
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 21 Jan 2010 - 4:35 | |
| Hvala, amix... Ja ne zelim ipak nista da znam sta ce biti ovako je puno zanimljivije, a i ja mislim da ce Mi pecado biti u 17h, a u 16h VB, a kad se zavrsi VB, odmah pocinje Farma |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 21 Jan 2010 - 4:57 | |
| Jaooo....nece valjda neku seriju da ukinu. |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1818 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : WiTh SeGuNdO cErNaDaS, tOrReS aNd MeSsI...^^:D
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 21 Jan 2010 - 5:38 | |
| Pa nece, zavrsice se do 30. januara... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 21 Jan 2010 - 6:44 | |
| Nece nista ukinuti ali nece nista ni pustati ja msm dok se ne zavrsi VB pa Farma ili Magicna privlacnost.. |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 21 Jan 2010 - 7:30 | |
| Jao nadam se da ce posle emitovati Un gancho al corazon ili Camaleonose?
|
|
| |
JerrY TVNovele Novi član
Broj postova : 61 Godina : 35 Lokacija : Milutovac,Krusevac
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 21 Jan 2010 - 9:40 | |
| Fernanda Fernanda Fernada Fernanda Fernanda |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 21 Jan 2010 - 10:01 | |
| - uros car wrote:
Jao nadam se da ce posle emitovati Un gancho al corazon ili Camaleonose? Bilo bi divno, ali veca verovatnoca za Mas sabe el diablo. Mada mozda nece nista u pravu su neki, jer farma, VB mislim.,.. :S |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 21 Jan 2010 - 10:21 | |
| Ja mislim dok se sve to (Farma i VB) zavrsi, tek ce onda MOZDA nesto emitovati... |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 21 Jan 2010 - 10:22 | |
| 30 veliki brat pocinje |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 21 Jan 2010 - 10:29 | |
| Pa ja mislim da ce se i Sortilegio zavrsiti pre VB-a i Farme pa mozda onda tek tad nesto puste.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 21 Jan 2010 - 10:37 | |
| Kod vas da kod nas ne tek je 20 |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 21 Jan 2010 - 10:38 | |
| epka zab sam napisati hehe |
|
| |
Ljubavjevecna TVNovele Novi član
Broj postova : 46 Godina : 30 Lokacija : Po forumima...
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 21 Jan 2010 - 10:45 | |
| - Code:
-
Ne bih da ti otkrivaam..ali...evo ako hoces u napred da znas sta ce biti sa njim [spoiler]nece mu suditi za sve zlocine,ubice ga Barbara pistoljem :888: [/spoiler] E, hvala ti za spojler, ali nisam gledao ili citao, jer necu unapred da znam.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 21 Jan 2010 - 10:49 | |
| Nnc ali sad ti u citatu sve pise pa ako neces da znas nemoj da gledas ) |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 21 Jan 2010 - 10:58 | |
| Pa dobro nije losa ni MSED, pogotovo jer glumi moja Gabi Espino. Obozavam je!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 21 Jan 2010 - 13:05 | |
| - Tamara_LCF ♥ wrote:
- Nnc ali sad ti u citatu sve pise pa ako neces da znas nemoj da gledas )
Ijao, cuti.. aj priznacu ti... Sebe lazem da nisam procitao, ali jesam!! Kad sam kliknuo na quote, morao sam quote da izmenim, da mi nebi citiralo i prepricavanje!!! I onda sam "NE NAMERNO" procitao... ( I sad sam zamisljam kako je to ne tacno.... kao da su pogresili, a znam da nisu... Jbm ti quote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drugacije sam zamisljao Artemiov kraj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
SNooPy89 TVNovele Novi član
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 21 Jan 2010 - 13:57 | |
| - Quote :
- Pa ja mislim da ce se i Sortilegio zavrsiti pre VB-a i Farme pa mozda onda tek tad nesto puste.
Pre Vb ne verujem, ali pre Farme definitivno! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 21 Jan 2010 - 22:17 | |
| Jel moze neko da mi preprica juceranju epizodu?? PLS! Juce sam zaboravio da stavim da mi se snima epizoda, jer sam zurio u skolu... A jutros sam hteo da ustanem u 5, i nisam mogao da se probudim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ((((( IMa li igde online?? Sto onaj sugavi profil na youtube TV PINK vise ne objavljuje epizode na Youtube??? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 22 Jan 2010 - 1:43 | |
| - Ljubavjevecna wrote:
- Tamara_LCF ♥ wrote:
Ijao, cuti.. aj priznacu ti... Sebe lazem da nisam procitao, ali jesam!! Kad sam kliknuo na quote, morao sam quote da izmenim, da mi nebi citiralo i prepricavanje!!! I onda sam "NE NAMERNO" procitao... (
I sad sam zamisljam kako je to ne tacno.... kao da su pogresili, a znam da nisu... Jbm ti quote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drugacije sam zamisljao Artemiov kraj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aa izvini ako sam ja kriva,nisam ti ni trebala pisati..:// ali jbg sad..Ali opet ce biti zanimljivo gledati.. Evo jucerasnja epizoda Gonzalo odlazi kod Barbare kancelariju i pita je da li ima ljubavnika i sta je mislila pod tim da ce morati da se navikne da jede sam i njoj u tom momentu zvoni telefon,zove je onaj Damjanov rodjak da zapise adresu gde da se nadju u vezi Aurore,Gonzalo misli da nju zove ljubavnik pa joj prebacuje i kada ona zavrsi razgovor on je pita ko je zvao a ona malo cuti i onda mu kaze da je zvao doktor da ode po rezultate jer najvervatnije ima rak materice .Ona ode i nadje se sa Lusiom,on joj kaze da je njegov sef Damjan i da ako ona hoce Auroru mora da ga poseti u zatvor,ali ne bilo kakva poseta vec "bracna poseta" ona naravno pristaje zbog Aurore.Za to vreme Santijago,Fernanda i Franko pricaju o tome ko bi mogao da otme Auroru i Fernanda dolazi do zakljucka da bi to mogao da bude Damjan i Fanko predlaze da on ode da se sastane ujutru sa njim.Fernanda trazi Santijagu da je ostavi nasamo sa Frankom i oni pricaju a Franko joj opet kaze da je voli i da ce joj to pricati dok god bude bila pored njega a ona mu kaze da od njega trazi samo iskrenost,a on njoj kaze da mora da je razocara jer ce otici a nece joj reci njegovu tajnu.Dok su oni pricali Santijago je otisao na hacijendu i sacekao Barbaru i poceo da vice na nju,gde je Aurora i bukvalno ju je udarao,bas se nasilnicki ponasao prema njoj,Venus je rekla Fernandi i Franku da je Santi odjurio pa su oni krenuli za njim i stigli da spasu Barbie.Artemio je poslao onog njegovog "coveka od poverenja"da prati Franka u stopu i govori mu sve a kad mu on da naredjenje da ne ceka ni minut nego da ga ubije.Kada je Fernanda odlazila od Franka taj covek je javio Artemju da neka zena odlazi od njega,a Artemio je samo rekao da ceka trenutak kada ce mu reci da puca...Mislim da je to to... Iii da,Barbara je bila kod Damjana na toj poseti,rekla mu je da moze da ga izvuce samo da joj da Auroru a on joj je rekao da ga ne zanima sloboda,samo zeli da zna zasto joj je Aurora toliko bitna i zeli da joj se osveti za sve sto mu je ucinila... sad je ja msm to to...x) |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 22 Jan 2010 - 2:05 | |
| Gledala sam jucerasnju epizodu...Super je |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 22 Jan 2010 - 2:06 | |
| Yaay citala u novelama sve sta ce biti :$ hh |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 22 Jan 2010 - 5:11 | |
| - Tamara_LCF ♥ wrote:
- Ljubavjevecna wrote:
- Tamara_LCF ♥ wrote:
Ijao, cuti.. aj priznacu ti... Sebe lazem da nisam procitao, ali jesam!! Kad sam kliknuo na quote, morao sam quote da izmenim, da mi nebi citiralo i prepricavanje!!! I onda sam "NE NAMERNO" procitao... (
I sad sam zamisljam kako je to ne tacno.... kao da su pogresili, a znam da nisu... Jbm ti quote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drugacije sam zamisljao Artemiov kraj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aa izvini ako sam ja kriva,nisam ti ni trebala pisati..:// ali jbg sad..Ali opet ce biti zanimljivo gledati..
Evo jucerasnja epizoda
Gonzalo odlazi kod Barbare kancelariju i pita je da li ima ljubavnika i sta je mislila pod tim da ce morati da se navikne da jede sam i njoj u tom momentu zvoni telefon,zove je onaj Damjanov rodjak da zapise adresu gde da se nadju u vezi Aurore,Gonzalo misli da nju zove ljubavnik pa joj prebacuje i kada ona zavrsi razgovor on je pita ko je zvao a ona malo cuti i onda mu kaze da je zvao doktor da ode po rezultate jer najvervatnije ima rak materice .Ona ode i nadje se sa Lusiom,on joj kaze da je njegov sef Damjan i da ako ona hoce Auroru mora da ga poseti u zatvor,ali ne bilo kakva poseta vec "bracna poseta" ona naravno pristaje zbog Aurore.Za to vreme Santijago,Fernanda i Franko pricaju o tome ko bi mogao da otme Auroru i Fernanda dolazi do zakljucka da bi to mogao da bude Damjan i Fanko predlaze da on ode da se sastane ujutru sa njim.Fernanda trazi Santijagu da je ostavi nasamo sa Frankom i oni pricaju a Franko joj opet kaze da je voli i da ce joj to pricati dok god bude bila pored njega a ona mu kaze da od njega trazi samo iskrenost,a on njoj kaze da mora da je razocara jer ce otici a nece joj reci njegovu tajnu.Dok su oni pricali Santijago je otisao na hacijendu i sacekao Barbaru i poceo da vice na nju,gde je Aurora i bukvalno ju je udarao,bas se nasilnicki ponasao prema njoj,Venus je rekla Fernandi i Franku da je Santi odjurio pa su oni krenuli za njim i stigli da spasu Barbie.Artemio je poslao onog njegovog "coveka od poverenja"da prati Franka u stopu i govori mu sve a kad mu on da naredjenje da ne ceka ni minut nego da ga ubije.Kada je Fernanda odlazila od Franka taj covek je javio Artemju da neka zena odlazi od njega,a Artemio je samo rekao da ceka trenutak kada ce mu reci da puca...Mislim da je to to... Iii da,Barbara je bila kod Damjana na toj poseti,rekla mu je da moze da ga izvuce samo da joj da Auroru a on joj je rekao da ga ne zanima sloboda,samo zeli da zna zasto joj je Aurora toliko bitna i zeli da joj se osveti za sve sto mu je ucinila... sad je ja msm to to...x) Ma nema veze.. HVALAAAAA!! :* Taman sam malopre dosao iz skole, i sve povezao i sad cekam da prodju reklame da gledam!!! )))) |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! | |
| |
|
| |
| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|