Subject: Re: Komentari serije Mon 21 Jan 2013 - 14:14
Rekoh ti ja da će biti šou sa Paulom. I meni je mnogo žao Hasinte, još joj je sad i ovaj debil od unuka stao na muku optužujući je za smrt svojih roditelja. Što se tiče dalje radnje,mogu samo da ti kažem da si pogodio nešto.
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
Subject: Re: Komentari serije Tue 22 Jan 2013 - 3:46
Hulija prelepa
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
Subject: Re: Komentari serije Tue 22 Jan 2013 - 10:03
Meni je Paula tako slatka,pravi je začin seriji.Svaka čast curici kako se snašla u ulozi.A toliko su mi ona i Ivan bili simpatični kad su bili kažnjeni,i posle na hodniku.
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
Subject: Re: Komentari serije Tue 22 Jan 2013 - 14:28
Večerašnja epizoda mi je bila dosta interesantna, najbolja posle više dosadnih. Dakle, otkrilo se da su u sirotištu prodavali organe, još uvek ne kontam foru sa očima koja je bila i na početku kada su Paulu odveli negde. Znao sam da će im dokazi nestati, tačno sam znao da nema šanse da sve izađe na videlo. Ono što me je totalno zbunilo je to što je na kraju epizode Karolina spalila sve dokaze. Čemu sad to? To me je skroz zbunilo i već gubim konce i počinjem da budem samo nemi posmatrač serije bez teorija. Kako je samo Ektor glup, ne mogu da verujem da se venčao sa Elsom, užas. Siguran sam da je ono dete Pedrovo. Paula i Evelin su mi bile smešne kada su se krstile u kupatilu. Karlos i Marija mi tako lepo izgledaju zajedno, nadam se da će na kraju ili u nekom delu serije biti zajedno jer su mi fenomenalni. Karlos mi je odličan lik, sve mi se više sviđa. Nije mi jasno šta je Elsin brat (gnom) uzeo iz sudijinog automobila, a nju su verovatno ubili pre nego što je išta mogla da kaže, siguran sam.
Serija mi je sve više interesantnija i imam sve veću želju da je gledam i da saznam šta se sve krije iza ovih misterija. Da mogu, već bih počeo da gledam skinute epizode, ali se plašim da ću tako prestati u nekom trenutku da gledam seriju zbog obaveza, pa ću onda sve da pozaboravljam.
Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Jan 2013 - 6:00
Hmm?Ja mislim da je Karoli spalila dokaze iz nekog straha,jer je sudija rekla da će zatvoriti internat.Možda se i varam.Nije Ektor glup,jednostavno svi koji znaju za Elsu i Pedra kriju od njega.On veruje da su deca njegova i oseća obavezu prema Elsi.Očigledno je da voli Mariju.Nadam se da će ipak biti s njom na kraju.U sirotištu su vršeni medicinski eksperimenti,pitanje je kakvi.Meni je glavno pitanje to ko je čovek koji je unajmio Karlosa.Po mom mišljenju on je otac jedne od devojčica koje su tada bile u sirotištu i nestale su ili proglašene mrtvim,pa date na usvajanje,a spisak stvari koje Karlos traži verovatno je pripado nekoj od njih.Ponekad mislim i da je Ektor bio u sirotištu.Mislim da je Irene Espi Markosova i Paulina mama,otud sličnost.Nju su verovatno usvojili i promenili joj ime.Nadam se da sam nešto pogodila.
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Jan 2013 - 7:23
Pa nesto jesi Samo nastavite sa gledanjem. Serija je sve bolja i bolja. U zadnjoj sezoni malo splasne dozivljaj, ali opet je i ta zadnja sezona bolja od bilo koje druge Televisine/Telemundove serije:D
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Jan 2013 - 8:40
Ma ova serija je predobra meni je pored te misterije u seriji bio odličan i sam odnos između likova . Prosto na neki način zavoliš svakog lika . Tako je u tim Španskim španskim serijama bilo da su komedije drame misterije . Tako da Stefy posle ove obavezno prelazi na sledeću
Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Jan 2013 - 9:03
EJPRIL wrote:
Ma ova serija je predobra meni je pored te misterije u seriji bio odličan i sam odnos između likova . Prosto na neki način zavoliš svakog lika . Tako je u tim Španskim španskim serijama bilo da su komedije drame misterije . Tako da Stefy posle ove obavezno prelazi na sledeću
Pa, dobro sad, videću. Meni je omiljeni lik Ivan, njegova priča mi je nekako najinteresantnija i njegov odnos sa drugima, veoma je interesantan.
U kojoj epizodi će saznati da mu je Marija majka?
Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Jan 2013 - 10:29
Stefy wrote:
U kojoj epizodi će saznati da mu je Marija majka?
Spoiler:
Na kraju pete sezone ce saznati. Hulija ce imati vaznu ulogu u tome. Da ne otkrivam previse Mada bice nekih upucivanja i prije toga, ali na kraju pete sezone tj. zadnja epizoda pete sezone je konacno saznanje
Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Jan 2013 - 20:22
I meni je Ivan među omiljenima zapravo njegov lik je najviše napredovao tokom cele serije
Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Jan 2013 - 6:37
Karolinu znači ucenjuju,pa je zato uništila dokaze.Na kraju sam se iznervirala i gotovo zaplakala.Zar je policija baš morala da puca?A Hasinta me sve više razočarava.Prvo je dala ćerku sestri,i to zbog ljubavnika,koji se oženio drugom.Sada je morala biti opreznija.A i kako je mogla kriti bolesno dete u pećini?On nije čudovište,samo je bolestan,a ubili su ga kao neku zver.I ova Elsa,morala je da padne u nesvest.Odvratna mi je.
-DULE- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 676 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Uvek SRBIJA !!!
Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Jan 2013 - 7:57
Elsa u početku jeste odvratna, ali kasnije, biće jedan od boljih likova, kada postane "dobra".
Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Jan 2013 - 9:46
Znači ubili su " gnoma " kad se samo setim Paule nikad ga neće zaboraviti.
Počinje treća sezona
Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Jan 2013 - 11:18
Rejting prve epizode u Spaniji 25,8% - 4 629 000
Poslednja epizoda 19,2% - 3 413 000
Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Jan 2013 - 13:43
Uf, ova epizoda je bila dosta interesantna i dosta toga se otkrilo. Prvo sam se iznenadio jer su Markosovi roditelji u nekom trenutku upoznali Alfonsa, a da je Irene Espi Markosova mama, to sam pročitao slučajno negde. Marija i Karlos su mnogo slatki zajedno, ali Karlos krije dosta tajni i plašim se da Marija na kraju ne nastrada zbog njega. Kao što sam i ranije pisao, da Elsa nije izgubila decu, rodila bi nešto slično gnomu. Veza između Hasinte i Migela mi se sviđa, pogotovo kad joj je oprostio. Ivan me iz epizode u epizodu sve više oduševljava, lik mu je fenomenalan. Na početku me je dosta iritirao, a sada mi je najinteresantniji od svih. Sviđa mi se jer glumi da ništa ne oseća, a ustvari dosta toga krije i veoma mi se svidela scena kada se opraštao od Marije i izvinio joj se za uvrede, veoma dirljivo. Oduševilo me je i što je stao iza Markosa i Paule i bio spreman da ubije zbog njih. Dalje, najveća misterija epizode - Deda Mraz. Na prvo sam pomislio da je Ektor, a kasnije shvatio da je ustvari Kamilo jer nisu iste osobe nosile kostim u scenama. Krivo mi je jer sada tinejdžeri misle da je Ektor iza svih zločina, a ustvari je Kamilo, tj. ne znamo da li jeste jer samo znamo da je Markosova mama živa, kao što sam i pretpostavio, i da joj on u nečemu pomaže. Baš me zanima šta će se sa Karlosom dalje desiti i samo se nadam da Marija neće da nastrada zbog njega. Elsa ludača popila tablete, strašno.
Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Jan 2013 - 23:28
Stefy, slažem se sa tobom za ovo u vezi Ivana.
Jel ono kad se nesto culo dok je Kamilo bio u prolazima sa Markosovom mamom i rekao da je vatromet, ustvari
Spoiler:
Ivan upucao onog sto je hteo da ubije Mariju?
Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Jan 2013 - 1:29
Mirjanna96 wrote:
Stefy, slažem se sa tobom za ovo u vezi Ivana.
Jel ono kad se nesto culo dok je Kamilo bio u prolazima sa Markosovom mamom i rekao da je vatromet, ustvari
Spoiler:
Ivan upucao onog sto je hteo da ubije Mariju?
Jeste.
Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Jan 2013 - 5:33
-DULE- wrote:
Elsa u početku jeste odvratna, ali kasnije, biće jedan od boljih likova, kada postane "dobra".
ne znam,meni se čini da mi nikad neće biti simpatična,a i njen otac mi je odvratan.
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Jan 2013 - 7:26
-DULE- wrote:
I meni takođe postala jedan od boljih likova,mnogo se promijenila:)
Subject: Re: Komentari serije Sat 26 Jan 2013 - 2:02
Nisam ništa pročitao, već me je Hari obavetio da ne čitam.
Sinoćnja epizoda mi se svidela, još uvek mi nisu jasni Kamilovi razlozi za zatvaranje Markosove majke i kakve veze njih dvoje imaju. Ivan i Markos konačno postali prijatelji, mnogo mi se svidela scena kada je Markos u kupatilu tešio Ivana i onda rekao da neće nikome reći, Ivanov lik odličan. Jao, na šta je ličio Fermin u onoj podzemnoj sobi tamo, strašno. Cela epizoda je prepričavala prethodne 2 sezone jer je onaj dedica, Ferminov šef, pričao Nori šta se sve dešavalo u internatu. Baš sam se iznenadio kada je Ektor kopao po šumi i na kraju pronašao ono, izgleda da su tu prebacili one leševe iz podruma, ali kako li je znao gde su. Znači, Markos i Karolina su pronašli prava vrata i da su ih otvorili, pronašli bi njegovu mamu, šta li je u onim drugim koji su ovo troje pronašli. Ova serija mi se sve više i više sviđa, jedva čekam da počnu malo više da otkrivaju istoriju internata, samo da me u određenom trenutku ne razočara.
Subject: Re: Komentari serije Wed 30 Jan 2013 - 0:15
Zadnje dve odgledane epizode su mi bile fenomenalne. Mnogo mi se sviđa što su Kajetana vratili u priču i baš me zanima kako će to objasniti. Nije mi jasno ko je dete koje je sa Markosovom mamom u onoj sobi. Uopšte, ali uopšte mi se ne sviđa što je Paula na kraju ispala Ektorova ćerka, očekivao sam da će elemente telenovela svesti na minimum, a ovo mi je već preterano. Kamilo me užasno nervira, baš mi je antipatičan. Skontao sam da se Markosov deda i on poznaju jer je pitao Irene da li je Kamilo bio profesor koji ju je posetio. Veza između Ektora i Else me užasno nervira, koliko samo pažnje pridaju tome, smorili su me totalno. Dalje, baš me je iznervirao Fermin kada je Mariji rekao da je sve sređeno, a ustvari nije. Njih dvoje su mi prelepi kao par, nadam se da će tako i ostati. Nova profesorka istorije, ova što radi za čoveka za koga i Fermin, mi je mnogo simpatična i baš me zanima šta će uraditi sa onim što je Ivan pokušao da odštampa. Interesantno je jer su Marksovog advokata ubacili u celu priču i da on ima veze sa tim, a meni se sve više čini da je i Markosov tata tu negde, vivito y coleando. Hulija mi je strašno simpatična, mnogo mi se sviđa njen lik. Ivan je iz epizode u epizodu sve bolji, baš mi se sviđa što su njegov lik predstavili na takav način od početka serije.
Subject: Re: Komentari serije Wed 30 Jan 2013 - 4:58
Ne znam,Stefy,po čemu si zaključio da je Paula Ektorova ćerka?!!!?To nije tačno,koliko sam shvatila,on je njen ujak,pošto mu je Irene sestra.Baš je lepo objašnjeno kroz epizodu kako je počeo da ima neke sumnje i zašto je dao da se uradi analiza.Kad je video Paulinu sliku,uočio je neverovatnu sličnost sa Irene,svojom sestrom.Sad se uverio da su mu Paula i Markos rodjaci.
Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Feb 2013 - 9:21