|
|
Author | Message |
---|
Filip96 TVNovele Novi član
Broj postova : 151 Godina : 28 Fan-gif : STELENA
| Subject: Re: Komentari serije Mon 26 Mar 2012 - 21:53 | |
| To je ubedljivo najbolja spanska serija koju sam ja gledao ... Mislim i ostale su dobre al ta se nesto izdvaja |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| |
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 31 Mar 2012 - 6:25 | |
| Ja nisam imala strpljenja da cekam i gledam samo dva puta nedeljno,trenutno gledam epizode druge sezone.Jako mi se svidja.Volim misterije,a spanci bas znaju kako to da izvedu na pravi nacin.Svi likovi su mi zanimljivi,ali Elsu mrzim,zaista.Odvratna zena.Jako mi je zanimljivo da vidim Maurija(Ektora) u ovakvoj ulozi. |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Sat 31 Mar 2012 - 7:15 | |
| Danasnja epizoda! Ne mogu da docekam sutra!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 1 Apr 2012 - 7:24 | |
| Ovo postaje sve bolje i bolje! Tako me vuce da gledam preko neta svaku sledecu epizodu,ali ipak se nekako ubedim da docekam epizodu na B 92... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 1 Apr 2012 - 8:20 | |
| - MStefan wrote:
- Ovo postaje sve bolje i bolje! Tako me vuce da gledam preko neta svaku sledecu epizodu,ali ipak se nekako ubedim da docekam epizodu na B 92...
Ja nisam mogla da izdrzim...a tek epizode koje dolaze!!Odlicne su. |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari serije Sun 1 Apr 2012 - 8:52 | |
| Jao,ko ce izdrzati do sledeceg vikenda?! Ali moram, odlucio sam da gledam na B92 kako bih godinu dana imao sta da gledam(na netu bih dnevno gledao 5 epizoda i odgledao celu seriju za 2-3 meseca), posto sam od telenovela na Pinku odustao iz razloga sto kasape epizode. Serija je vrh vrhova! Zna li neko kakvo je ono stvorenje koje je citalo paulino pismo i sa kojim je Hasinta pricala na kraju?! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 1 Apr 2012 - 8:57 | |
| Nemam pojma. Hvala B 92,sto nam je omogucila da gledamo ovu seriju i time nam upotpunila svaki vikend (koji je na televizijama inace prazan)! |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sun 1 Apr 2012 - 8:57 | |
| - FanSte Pall Mall wrote:
- Jao,ko ce izdrzati do sledeceg vikenda?! Ali moram, odlucio sam da gledam na B92 kako bih godinu dana imao sta da gledam(na netu bih dnevno gledao 5 epizoda i odgledao celu seriju za 2-3 meseca), posto sam od telenovela na Pinku odustao iz razloga sto kasape epizode. Serija je vrh vrhova! Zna li neko kakvo je ono stvorenje koje je citalo paulino pismo i sa kojim je Hasinta pricala na kraju?!
Sto se tice stvorenja to ce se otkriti, ako se ne varam, na kraju druge sezone, ako te zanima citaj spojler. (mada bolje da ne citas) - Spoiler:
Gnom je brat od Else. Kada Elsa bude trudna saznace da nosi blizance, ali ce ubrzo da pobaci jer je jedno dijete imalo neku bolest i ne bi se rodilo normalno. Njoj doktor kaze da je i njena majka rodila blizance, sto Elsa nije znala. Otkopa grob brata i vidi da tamo nema nicega. Jacinta je radila u Internatu i dok je bilo Sirotiste, i posto je Elsin otac odbacio Gnoma (on je slucajno gurnuo majku i ubio je, a i nije bilo normalan, dijete ometeno u razvoju ili sta vec). Gnom zivi u sumi i samo mu je Jacinta pomagala i zna ko je. Na kraju druge sezone policija ga ubija, jer misle da je kriv za smrt od sudinice(koja ce se tek pojaviti)
A sto se serije tice, zaista je fenomenalna. Nijedna americka joj ne moze parirati. Ja sam je pogledao citavu. Serija zaista vrijedna svakog minuta. U zadnjoj sezoni malo splasne dozivljaj ali opet je gledljivo. Ne propustajte. Inace moram i da se pozalim da sam imao seriju na starom kompjuteru i da mi je on crkao neki dan, a da ja nisam narezao seriju. Moracu opet da skidam, grijeh je nemati ovakvu seriju na cdovima :DD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 1 Apr 2012 - 9:02 | |
| - Quote :
- Hvala B 92,sto nam je omogucila da gledamo ovu seriju i time nam upotpunila svaki vikend (koji je na televizijama inace prazan)!
Slazem se u potpunosti! - Quote :
- Sto se tice stvorenja to ce se otkriti, ako se ne varam, na kraju druge sezone, ako te zanima citaj spojler. (mada bolje da ne citas)
Spojler:
A sto se serije tice, zaista je fenomenalna. Nijedna americka joj ne moze parirati. Ja sam je pogledao citavu. Serija zaista vrijedna svakog minuta. U zadnjoj sezoni malo splasne dozivljaj ali opet je gledljivo. Ne propustajte. Inace moram i da se pozalim da sam imao seriju na starom kompjuteru i da mi je on crkao neki dan, a da ja nisam narezao seriju. Moracu opet da skidam, grijeh je nemati ovakvu seriju na cdovima :DD Toliko me je kopkalo,da sam morao da otvorim spojler. Hvala Hari,inace ne znam sta bih radio do kraja druge sezone! Slazem se da je bolja i ozbiljnija od svih americkih tinejdz serija(uporedjujuci je sa TVD-om,TVD mi je pravi cirkus). |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 Apr 2012 - 5:47 | |
| - MStefan wrote:
- Hvala B 92,sto nam je omogucila da gledamo ovu seriju i time nam upotpunila svaki vikend (koji je na televizijama inace prazan)!
Slažem se! Napokon sutra nova epizoda! Ne mogu da čekam, baš me zanima kakvo je ono stvorenje i šta će se još desiti. Serija je baš zanimljiva. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 Apr 2012 - 6:48 | |
| NE PROPUSTITE! SUTRA,NOVA EPIZODA! U 14:30 SAMO NA B 92! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 8 Apr 2012 - 8:00 | |
| Ko će čekati do subote... Čoveče kako sam se zarazio,ne verujem. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 8 Apr 2012 - 9:11 | |
| - MStefan wrote:
- Ko će čekati do subote... Čoveče kako sam se zarazio,ne verujem.
Pricaj mi o tome. Znaci stvarno nema bolje serije sa spanskog govornog podrucja!!! I stvarno necu moci da izdrzim do sledece subote ne znajuci ko je ubijen i od strane koga... Zna li neko,brzo hocu odg?! Nadam se da nije Ivan,mnogo mi ga je bilo zao u danasnjoj epizodi.
Last edited by FanSte Pall Mall on Sun 8 Apr 2012 - 9:13; edited 1 time in total |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 8 Apr 2012 - 9:12 | |
| Ja mislim da ću jednom pući,i morati da odgledam unapred... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 8 Apr 2012 - 9:16 | |
| Ja ne zelim da kvarim dozivljaj gledanja na tv-u,tako da necu gledati sledecu epku na netu,ali samo Hari ako udje neka kaze ko je ubijen .. Dovoljno ce mi biti! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 8 Apr 2012 - 9:33 | |
| Ja ne želim ni to da znam... Ne smem kvariti doživljaj... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 8 Apr 2012 - 9:35 | |
| spoiler------> - Spoiler:
Ubijen je Kajetano. Decko kovrdzave kose, ako ih nisi pohvatao sa imenima
A Ivan od odvratnog lika na pocetku dolazi do jednog od omiljenih likova na kraju. Ogromni napredak u njegovom liku. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 8 Apr 2012 - 9:40 | |
| Uff,dobro je. Nisam ni stekao neko misljenje o njemu tako da mi je svejedno to sto je on ubijen. Ja prvo utripovao da se nije nesto desilo Pauli,Markosu ili Karolini..Pa posle reko' da nije Ivanu,koga sam mnogo zgotivio u ove dve poslednje epizode. Hvala Hari,inace ne znam sta bih radio do sledece subote,skrenuo bih! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 8 Apr 2012 - 9:45 | |
| - FanSte Pall Mall wrote:
- Uff,dobro je. Nisam ni stekao neko misljenje o njemu tako da mi je svejedno to sto je on ubijen. Ja prvo utripovao da se nije nesto desilo Pauli,Markosu ili Karolini..Pa posle reko' da nije Ivanu,koga sam mnogo zgotivio u ove dve poslednje epizode. Hvala Hari,inace ne znam sta bih radio do sledece subote,skrenuo bih!
Ma nista, samo od sada pitaj u [You must be registered and logged in to see this link.] temi. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 8 Apr 2012 - 9:45 | |
| Dogovoreno! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 10 Apr 2012 - 9:19 | |
| Neverovatno kakva epizoda u nedelju. Ne mogu da verujem da je Elsa trudna, a Hektor mrtav 'ladan. Ii još manje verujem da se Marija kre*nula sa Hektorom *.* Odvratan su mi par. Više mi se sviđaju ona i Fermin(ili kako god da se zove 'kuvar'). Mnogo mi je bilo žao Ivana kada je video Markosa i Karolinu kako se ljube, mada mi je baš drago zbog njih dvoje^^ Mislim da Ivan, koliko god da glumi lošeg momka, ne zaslužuje tako nešto. Ne mogu da dočekam sledeću subotu. Toliko me zanima ko je ubijen. Samo se nadam da nisu Paula, Karolina, Markos ili Ivan. Stvarno bi bilo glupo. Žao mi je i one druge dvojice, ako je jedan od njih, ali oni nisu toliko značajni likovi tako da mi je svejedno. |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 676 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Uvek SRBIJA !!!
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 Apr 2012 - 9:47 | |
| Ova serija je fenomenalna. Ne pratim je na B92 zato što ne mogu čekati nedelju dana do sledeće epizode. Trenutno sam na polivini druge sezone, i oduševljen sam. Stigao sam do one epizode kada u koverti od pre 30 godina pronađu Paulinu sliku. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 14 Apr 2012 - 7:56 | |
| Ja sam dosla do 4-e sezone i Ivan mi je i dalje odvratan lik...sam se trudi da mu bude lose u zivotu. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Sat 14 Apr 2012 - 8:33 | |
| meni je Ivan kao lik okej,zanimljiv je al glumca koji ga igra ne mogu da svarim nije nasledio talenat od brata |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|