|
|
Author | Message |
---|
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Komentari serije Fri 4 Nov 2011 - 3:47 | |
| komentarisite seriju ,likove i ostalo. |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Fri 4 Nov 2011 - 3:54 | |
| Praticu sutra 100%! Jako lepo osvezenje na B 92! Premijera: subotom i nedeljom od 14:00 Repriza: ponedeljkom i utorkom od 12:00 |
|
| |
Danijela94 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2039 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 4 Nov 2011 - 7:55 | |
| zanimljivo,sutra gledam obavezno... |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 4 Nov 2011 - 8:19 | |
| Kako crno nije osvezenje... iako je bio na AXN-u dobro je sto je i B92 resio posle sto godina da pusti nesto spansko... Korak napred je takodje iz antenine produkcije a dok se emitovao na B92 bio je veoma gledana serija, zelim to i Internatu zato sto je serija drugacija i nesvakidasnja sa veoma zanimljivom pricom neki kazu da je ovo jedna od najskupljijih spanskih ostavrenja jedino od svega toga je to sto mi se ne svidja termin trebao je neki vecernji ovako cisto sumnjam da ce da dozivi neki uspeh zato sto je i argentinski Rebelde Way emitovao sa pocetkom od 14h i posle 20-tak epizoda je bio uklonjen iz programa |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari serije Fri 4 Nov 2011 - 8:39 | |
| nece se emitovati ovaj vikend zbog tenisa. krece tek sledeceg vikenda. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 4 Nov 2011 - 9:01 | |
| Steta... |
|
| |
Jovana01 TVNovele Novi član
Broj postova : 200
| Subject: Re: Komentari serije Fri 4 Nov 2011 - 20:01 | |
| |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Sat 5 Nov 2011 - 4:10 | |
| Iznervirala sam se sto nisu danas pustili Jedva cekam da pocne,bas me zanima kakva je |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 5 Nov 2011 - 4:43 | |
| Takodje... Cuo sam pohvale za seriju. |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Sat 5 Nov 2011 - 8:07 | |
| Nisam znala da ima ovo. Gledam sigurno. Mada ni sutra neću moći, ali dobro, dve epizode - ništa strašno. Drago mi je što ima neka nova španska serija kod nas ^.^ Treba tako. |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Komentari serije Sat 5 Nov 2011 - 10:26 | |
| Zaboravio sam da pogledam ovo danas.... ((((( |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Sun 6 Nov 2011 - 1:56 | |
| Jel zna neko,hoce pustiti sad? |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari serije Sun 6 Nov 2011 - 2:00 | |
| nece zbog tenisa. krece sledeci vikend. |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sun 6 Nov 2011 - 11:22 | |
| vidim da su pozitivni komentari..s.ad cu procitati sinopis... |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Mon 7 Nov 2011 - 3:40 | |
| Ja sam oduševljena serijom, gledam treću sezonu, odlični su. Hari, hvala na preporuci! |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Nov 2011 - 7:45 | |
| - Jelen@007 wrote:
- Ja sam oduševljena serijom, gledam treću sezonu, odlični su.
Hari, hvala na preporuci! Kad prije covece ? Ja treba da pocnem cetvrtu seoznu ovih dana. Odlicna serija, da ne komentarisem previse zbog ljudi koji planiraju da gledaju na b92 |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Nov 2011 - 8:55 | |
| Rekla sam ti da kad se uhvatim za neku seriju, prvih nekoliko dana samo to gledam. Paula mi je predivna, i ono njeno ''A que si?'' I Ivan i Markos su mi okej. |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Nov 2011 - 9:27 | |
| - Jelen@007 wrote:
- Rekla sam ti da kad se uhvatim za neku seriju, prvih nekoliko dana samo to gledam.
Paula mi je predivna, i ono njeno ''A que si?'' I Ivan i Markos su mi okej. Svaka cast. Ja jos od ljetos gledam i tek sam neku noc zavrsio sa gledanjem trece sezone. Odlicne su mi Paula i Evelin, narocito sa onim Havier Olgado eres malo Ne znam da li si stigla do toga kad traze Evelin oca, jer je ovaj otisao sa sekretaricom koja ima silikone , pa ispituju sve profesore i gledaju da li ispunjavaju kriterijum Serija je stvarno predobra, ima svega misterije, akcije, humora... |
|
| |
Filip96 TVNovele Novi član
Broj postova : 151 Godina : 28 Fan-gif : STELENA
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Nov 2011 - 9:45 | |
| Odgledao sam je celu , ovo je najbolja serija u Spaniji ikad snimljena , ja da sam na vasem mestu ne bih cekao B-92 Jao imate i forum oficijalni za seriju , 4 5 i 6 sezona su definitivno najbolje |
|
| |
Tinny Ama anahi TVNovele Novi član
Broj postova : 32
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Nov 2011 - 23:28 | |
| - Filip96 wrote:
- Odgledao sam je celu , ovo je najbolja serija u Spaniji ikad snimljena , ja da sam na vasem mestu ne bih cekao B-92 Jao imate i forum oficijalni za seriju , 4 5 i 6 sezona su definitivno najbolje
I ja sam je gledala na netu i stvarno mogu reci da je odlicna ! |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Wed 9 Nov 2011 - 2:00 | |
| i ja pratila na axn pre i sad ponekad uhvatim zanimljiva,odlicna...samo se ne secam svih detalja |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari serije Wed 9 Nov 2011 - 3:01 | |
| u koliko sati ovo pocinje? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 9 Nov 2011 - 4:27 | |
| - anahi 4ever! wrote:
- u koliko sati ovo pocinje?
Termini su sledeci: Premijera: subota i nedelja od 14:00 Repriza: ponedeljak i utorak od 12:00 |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 9 Nov 2011 - 6:55 | |
| - hari_95 wrote:
- Jelen@007 wrote:
- Rekla sam ti da kad se uhvatim za neku seriju, prvih nekoliko dana samo to gledam.
Paula mi je predivna, i ono njeno ''A que si?'' I Ivan i Markos su mi okej. Svaka cast. Ja jos od ljetos gledam i tek sam neku noc zavrsio sa gledanjem trece sezone. Odlicne su mi Paula i Evelin, narocito sa onim Havier Olgado eres malo Ne znam da li si stigla do toga kad traze Evelin oca, jer je ovaj otisao sa sekretaricom koja ima silikone , pa ispituju sve profesore i gledaju da li ispunjavaju kriterijum Serija je stvarno predobra, ima svega misterije, akcije, humora... Jeste, i ono mi je super, kada šalju Ivanu pismo, u potpisu papa de Ivan, tada sam se oduševila. Ona njihova drugarice, ne Carolina, već druga, zaboravila sam joj ime, mnogo mi je antipatična. I ono kad misle da je Jasinta ratonzito Perez mi je zanimljivo. - Spoiler:
Baš me kopka šta Hektor krije. Fermin i Maria su mi baš lep par, ona je prelepa. Negde stavim spojler, čisto zbog drugih koji nisu gledali. |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari serije Wed 9 Nov 2011 - 8:03 | |
| - MStefan wrote:
- anahi 4ever! wrote:
- u koliko sati ovo pocinje?
Termini su sledeci:
Premijera: subota i nedelja od 14:00 Repriza: ponedeljak i utorak od 12:00 e, hvala bas cu da pogledam, privlaci me xDD |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|