REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next
AuthorMessage
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

Broj postova : 16562
Godina : 29
Fan-gif : Komentari serije - Page 8 218202510M5RG95

Komentari serije - Page 8 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyTue 8 Jan 2013 - 6:15

LadyEstrella wrote:
Gledala sam prvu epizodu i mogu reći da mi se dopada.Nije klasična tinejdžerska serija kao što sam mislila.Takodje mi se dopada što glumi Luis Merlo,njega sam gotivila u "Moje drage komšije".Verujem da će kasnije epizode biti sve bolje i bolje.

Mislim da ce se tebi serija dopasti.
Serija uopste nije nalik Rebelde i tako te teen serije. Jedina povezanost je ta privatna skola, uniforme. Ostalo nema veze.
Back to top Go down
http://www.elizabeth-gutierrez.tk/
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Broj postova : 5429

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyTue 8 Jan 2013 - 6:59

Quote :
Gledala sam prvu epizodu i mogu reći da mi se dopada.Nije klasična tinejdžerska serija kao što sam mislila.Takodje mi se dopada što glumi Luis Merlo,njega sam gotivila u "Moje drage komšije".Verujem da će kasnije epizode biti sve bolje i bolje.

Po meni,ovo i nije serija posvećena isključivo tinejdžerima (kad sam ćaleta zarazio koji je do skoro prezirao serije na španskom jeziku,šta dalje pričati :D ). Ovo je triler serija kojoj čak ni mnoge američke serije tog žanra ne mogu prići. Naravno da slede sve bolje i bolje epizode,samo polako. :)
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyTue 8 Jan 2013 - 14:28

Odgledao sam drugu epizodu i više mi se svidela od prve. Okej je serija, nije mi dosadna. Smaraju me scene sa Paulom i Evelin, dosadne su. Zasad ništa ne razumem, ali donekle znam šta je iza svega jer mi je glupača od moje drugarice danas otkrila spojlerčinu i tako me iznervirala. Kako god, nastavljam da gledam, deluje mi interesantno. Imam utisak da je serija donekle SF, nestaju slova sa kompa, ne šalju se imejlovi, Markos nestaje iz ormana, "gnom" koga Paula vidi u šumi joj daje cvet koji je htela da uhvati. Kontam da je to osoba, ona u crnom koja se Alfonsu pričinila u prvoj epizodi.
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyTue 8 Jan 2013 - 15:05

Serija jeste SF jednim delom,ali Markosov nestanak iz ormana nije magija. Videćeš već. :) A o gnomu ne smem ništa da ti kažem. Što se tiče Paule i Evelin,sa njima će kasnije biti prava komedija kad krenu da smaraju ceo internat sa svojim pitanjima i idejama. haha

Uopšte mi nije dosadno da ponovo gledam epizode koje sam već gledao,volim da obnavljam gradivo kad god je dobra serija u pitanju. Ali jedva čekam 6. sezonu,prosto ću poludeti dok ne saznam
Spoiler:

Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

Broj postova : 58798

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyWed 9 Jan 2013 - 0:08

Drago mi je da vas sve više i više gleda thumbup
Ja ću krenuti gledat od kad dođe Julia thumbup
Ps.ionako sad gledam zadnju sezonu na Axn,po 3 put lol:D
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

Broj postova : 16321

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyWed 9 Jan 2013 - 0:24

Predobra serija, opet gledam, prvi put kad sam gledala nisam gledala od početka, tako da mi sad ovo dobro dođe. :)
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyWed 9 Jan 2013 - 13:30

Uf, ova treća epizoda mi se baš svidela. Serija mi se zasad mnogo sviđa. :D Znam jednu spojlerčinu koja mi ne dopušta da seriju gledam na miru i onda se stalno nerviram,
Spoiler:
i onda otprilike znam šta je poenta svega ovoga, a lepše bi mi bilo da nemam nikakvu predstavu. Samo se nadam da to nije sve i da ima još mnogo toga u seriji. Paula je takva glupača, užasno me smara i užasno je dosadna. thumbdown Stalno nestaje i stalno negde beži i onda se 20 min sve vrti oko nje. Karlos/Fermin mi je takođe interesantan i kontam da je "mesto" za kojim tragaju on i onaj njegov u stvari ovo što sam u spojleru napisao. Ono što mi je najzanimljivije su ova siročad koja je nestala pre 30-ak godina i to što Hasinta zna više nego što treba. One oči su zaista odvratne i kontam da imaju veze sa gore napisanim. Drugo, onaj blok mi je dosta interesantan oko koga se zapravo cela epizoda i vrtela. Kontam da su zečevi i sl. nekakve genetske anomalije kojima se ljudi u toj šumi bave, nekakve bolesti i sl. i da i sve one nacrtane gluposti iz bloka postoje. Nije mi jasno šta je stvorenje koje se mota u šumi, da li je čovek ili nekakvo biće i zašto nije ubilo Karlosa kad ga je video. Mislim da je Karlos zatvorio Markosa i Karolinu u onom bunaru, a poslednje dve scene u epizodi su mi najviše ostavile utisak. Zanima me ko je zapravo Rikardo Montoja i da li je on uhvatio Karolinu ili je neko već pročitao imejl i rešio se Rikarda, a zatim nju napao. Drugo, one Pauline oči na kraju su me zaprepastile. o.O Ne kontam da li je ovo SF ili šta, ali mislim da su joj to uradili opet oni ljudi koje Karlos traži.

U svakom slučaju, meni se serija dosta sviđa, drži pažnju i mnogo je interesantna i nastaviću da je gledam, mada planiram da je skinem i odgledam celu jer ovako jednom na dan mi je malo. xD
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

Broj postova : 3557

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyWed 9 Jan 2013 - 21:36

Po mom skromnom mišljenju,mislim da ova serija zaslužuje daleko bolje termine od ovih,ali šta je tu je.Bar neko da pusti nešto dobro,a ne indijske budalaštine.
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

Broj postova : 16321

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyWed 9 Jan 2013 - 22:42

LadyEstrella wrote:
Po mom skromnom mišljenju,mislim da ova serija zaslužuje daleko bolje termine od ovih,ali šta je tu je.Bar neko da pusti nešto dobro,a ne indijske budalaštine.

thumbup thumbup thumbup
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyThu 10 Jan 2013 - 9:22

Quote :
Po mom skromnom mišljenju,mislim da ova serija zaslužuje daleko bolje termine od ovih

A šta bi rekla da si gledala ono pre kad je bila emitovana(subotom i nedeljom u 14:30,a zatim u 11:00)? Ne znaš koje je to bilo mučnje,ali sam izdržao nekako jer ne volim da gledam serije na netu, da bi je oni prekinuli na 6. sezoni. Ijo Trenutno emitovanje mi baš odgovara.
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyThu 10 Jan 2013 - 9:43

E vi noćne ptice a mi što rano ranimo xD
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyThu 10 Jan 2013 - 9:45

FanSte Pall Mall wrote:
Quote :
Po mom skromnom mišljenju,mislim da ova serija zaslužuje daleko bolje termine od ovih

A šta bi rekla da si gledala ono pre kad je bila emitovana(subotom i nedeljom u 14:30,a zatim u 11:00)? Ne znaš koje je to bilo mučnje,ali sam izdržao nekako jer ne volim da gledam serije na netu, da bi je oni prekinuli na 6. sezoni. Ijo Trenutno emitovanje mi baš odgovara.
Ja je ranije nisam ni gledao, ali mi ovaj termin skroz odgovara kako sad, tako i kad krene škola.

EJPRIL wrote:

E vi noćne ptice a mi što rano ranimo xD
Ja rano ranim kad je škola, ali nikad ne ležem pre 1 h i u to vreme uglavnom blejim, a ovako ću imati šta da radim.

Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyThu 10 Jan 2013 - 10:25

Ja kad sam popodne u školi nikad ne ležem pre 4,a kad sam pre podne uglavnom spavam kad dodjem iz škole,pa posle blejim celu noć. :D Ali otišli smo u off.
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyThu 10 Jan 2013 - 10:43

Dobro ja imam malo drugačiji raspored xD ja je nikad nisam ni gledala na b 92 al baš su me iznenadili letos kad je pred kraj prekidoše ali super što su je sad u kolko tolko boljem terminu pustili više ljudi će gledati .

Baciću pogled sad na prvu sezonu nje se baš onako kroz maglu sećam ....Prva i druga sezona su najneizvesnije što se te misterije tiče posle već dobijaš neku predstavu o čemu se radi xD
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyThu 10 Jan 2013 - 10:48

Došlo mi bilo da odem i zapalim B92! Prekinuli seriju na (meni) najzanimljivijim epizodama:
Spoiler:
.

Ja planiram sada da odgledam lepo sve - od početka do kraja,jer sam propustio mnoge epizode u 3. i 4. sezoni.
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyThu 10 Jan 2013 - 13:37

Večerašnja epizoda mi se nije svidela kao prethodne, zapravo mi je bilo malo dosadna. Manje pažnje su posvetili tinejdžerima i njihovom otkrivanju i razvlačili to kroz celu epizodu, dok se pažnja preusmerila na profesore i na njihove živote. Nije me preterano iznenadila veza između Else i profesora fizičkog, a Marija i Ektor će verovatno uskoro da se smuvaju. Koliko vidim, posvetili su pažnju "biću" koje vreba u šumi, ili bićima, ne znam više ni sam. Iznenadilo me je kada je Hasinta na kraju otišla u šumu i pričala sa nepoznatim likom, očekivao sam da štošta zna, ali ne da i dalje učestvuje u tome. Kontam da to stvorenje nije isto koje je Montoju ukopavalo jer su ga u to vreme ukopavali. Mislim da je Montoju onaj baštovan čijeg su psa videli ispred internata ukopavao jer nije bio tu zajedno sa psom. Kako god, nije mi toliko interesantna epizode kao prethodne, valjda sledeća bude bolja.
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyThu 10 Jan 2013 - 18:48

Pa dobro,ova epizoda je bila posvećena upoznavanju života sporednih likova. Moralo je i to nekad. :D

Rekao bih ti štošta u vezi Hasinte i ''bića''(nepoznatog lika),ali ne smem. :)
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyMon 14 Jan 2013 - 13:34

Od sutra kreće druga sezona.

Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyMon 14 Jan 2013 - 15:15

Zadnje 2-3 epizode su mi bile užasno dosadne, potpuno su bacili akcenat na druge likove i udaljili se od otkrivanja tajne oko internata. Nadam se da će sledeće epizode biti bolje, mada ne planiram ovo više da pratim na B92, skidam epizode i gledaću ih ovako jer sam nestrpljiv da ovako gledam.
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyTue 15 Jan 2013 - 3:12

Meni su podjednako zanimljivi dogadjaji i oko učenika,i oko profesora i osoblja.Svi su oni deo Internata.
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyTue 15 Jan 2013 - 11:59

Quote :
Meni su podjednako zanimljivi dogadjaji i oko učenika,i oko profesora i osoblja.Svi su oni deo Internata.

Baš tako. thumbup I svi su oni na neki način povezani sa ovom misterijom koja je prisutna u Internatu, pa je i logično da prvo upoznamo njihov život i steknemo neki utisak o njima, kako bismo se kasnije u neke likove možda razočarali. Ni u jednoj seriji nisam video da se sve vrti samo oko glavnih likova i glavne radnje.
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptySat 19 Jan 2013 - 1:31

Ovonedeljne epizode su me relativno smarale, pogotovo od početka druge sezone. Radnja se skroz izokrenula i akcenat je u ovonedeljnim epizodama uglavnom bio stavljen na profesore, osobolje internata i njihove živote, a manje su bila zastupljena istraživanja ovih učenika. Nova učenica, Hulija, je mnogo interesantna i smešna. Kako mi je samo bila smešna scena kada se na Ektorovom času skinula u brus i onda je Elsa upala. Istovremeno smatram da je bolesna jer je sa svojim očuhom, strašno. Karolina me užasno nervira jer stalno šeta od Ivana do Markosa, podseća me na Elenu iz VD. Što se istraživanja tiče, jesam se iznenadio kada su našli sliku devojčice koja liči na Paulu, ali sam od početka znao da to sigurno Paula nije. Sada, tu imam više teorija jer stvarno svašta može da se pretpostavi u ovoj seriji. Učenici sa visokim IQ-om su verovatno ubijani jer su na njima vršeni neki eksperimenti, bar tako mislim, a sličnost između Paule i tzv. Irene Espi jedino mogu da zamišljam kao da je Paula nekakav klon ili sl. Takođe sam pomislio da je Samuel Espi, dečak koji je crtao u onom bloku, nekako povezan sa Markosom i da je možda kao dete bio isti Markosu, ali ne može da se dokaže jer je Markos već odrastao. Uostalom, zeca sa dveju glava je samo Markos video u šumi, a Samuel je to nacrtao u bloku, što je veoma čudno jer niko sem Markosa tako nešto u šumi nije video, tako da i tu možda ima neke povezanosti. Ono što nikako ne mogu da pretpostavim šta je je onaj gnom. Skontao sam da je ustvari Elsin brat, još pre nego što je otvorila grob, znao sam da u grobu neće niko biti. Skontao sam zbog one lutke. Jedna teorija mi je da je dete rođeno sa nekakvim problemima i da su rekli da je mrtav ili da boluje od nečega, ali mi nije jasno kakve veze Hasinta ima sa njim i zašto se zbližava sa Paulom. Nije mi jasno ni ko i zašto je upucao Karlosa i onog njegovog saradnika, kao ni razlog zbog kog skuplja one predmete iz internata. Uglavnom, epizode mi se ne sviđaju jer se veći akcenat stavlja na osoblje i profesore, a manje na otkrivanju toga što se događa oko internata.
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptySat 19 Jan 2013 - 21:57

A meni su baš bile zanimljive,Ektor i Maria naročito.Ne može cela epizoda da se svodi samo na istraživanje učenika.A što se tiče slike,ja mislim da je na slici Markosova i Paulina mama.
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

Broj postova : 58798

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyMon 21 Jan 2013 - 2:04

Juče sam pogledala opet zadnju ep na AXN.
značiii svakii put plačem kada
Spoiler:
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyMon 21 Jan 2013 - 13:23

Večerešanja epizoda je bila statična, ali mi se mnogo svidela, mnogo bolja od prethodnih. Baš mi je žao Hasinte, preterali su jer su joj ubili ćerku, taman sam mislio da će biti u skorije vreme srećna jer će ćerka da joj oprosti. Plac Onaj njen unuk je kreten, otkad se pojavio me nervira užasno, razmaženo derište. Mateo mi je bio sumnjiv otkad se pojavio, kada su prikazali njegov ožiljak na leđima. Hulija mi se sve više sviđa, jedva čekam da se pridruži grupici i da istražuju zajedno. Ono što me je u ovoj epizodi oduševilo su Ivan i Paula. enamorado Ivan mi je od početka bio kul, u nekim trenucima me je nervirao, ali sada mogu da kažem da mi je omiljeni lik, mnogo me podseća na mene. xD Svidela mi se scena kada je Paula dala njemu pismo, a on je odglumio, a zatim se nasmejao i posle toga kada onaj Havijer nije hteo da im da loptu, pa mu je ovaj zapretio i na kraju kad mu je pokazala srednji prst. haha Oduševila me je ta scena. Karlos mi je isto veoma interesantan lik, svideo mi se od početka zbog te dvoličnosti, baš me zanima šta će se sa njim desiti, daj Bože da priča sa onim dedicom. Mislim da će Marija da pronađe onaj njegov papir koji je ostavio u fioci u sobi. Interesantno mi je jer je Markosov advokat umešan u dešavanja sa internatom, a sve više mislim da Markosovi roditelji nisu mrtvi.

Pročitao sam dosta spojlera slučajno. Jednostavno se lepe za mene da je to neverovatno, ali nema veze, dosta toga me zanima što ne znam.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 8 of 12Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next