REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Početak kraja - KRAJ

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AuthorMessage
Fan de Portirroni
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Fan de Portirroni

Broj postova : 16445

Početak kraja - KRAJ - Page 5 _
PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 5 EmptySat 8 Oct 2011 - 7:31

a u kojoj epizodi?
Back to top Go down
Milos 92
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Milos 92

Broj postova : 291

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 5 EmptySat 8 Oct 2011 - 8:34

Pa u narednim eizodama... Ne znam ni ja koliko će na kraju biti epizoda. Samo ću vam reći da će se ime ubice saznati pre poslednje epizode.
Back to top Go down
Fan de Portirroni
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Fan de Portirroni

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 5 EmptySat 8 Oct 2011 - 8:38

kad ce nova epizoda?
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Broj postova : 22934
Fan-gif : MuraTuba <3  :*
Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 5 EmptySat 8 Oct 2011 - 8:45

Fan de Portirroni wrote:
kad ce nova epizoda?
da jedva cekamo sledecu :D
Back to top Go down
Milos 92
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Milos 92

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 5 EmptySat 8 Oct 2011 - 9:11

Biće večeras
Back to top Go down
Milos 92
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Milos 92

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 5 EmptySat 8 Oct 2011 - 11:27

24. epizoda: Platila je za tudji greh

-Da uživam? Nikada! Ne možeš ni da zamisliš koliko mi se gadiš!
-Izgleda da te mama i tata nisu učili da nije lepo lagati.
-Ja nemam majku, a ni oca… Ubijeni su kad sam bila mala.

Pao je mrak. Elena je bila u svojoj sobi.

-E pa tata i ako mi nisi dao dozvolu otići ću sa dugaricama u provod.

Elena je izašla iz kuće i ušla u taksi koji je čekao ispred. Iz svojih kola posmatrao je Heronimo.

Paula je ušla u Loreninu sobu, iznenadila se kada je videla da nije tu.

-Gde li je otišla?!

Monserat je dok se tuširala razmišljala o onome što se danas desilo.

-Šta ti je? Zbog čega ne mogu da prestanem da razmišljam o njemu?! Trebalo bi da ga mrzim zbog onoga što mi radi ali… Diablo ima nešto što me tako uzbudjuje, tako je… Dosta Rehina! Dosta! Ti nisi rodjena da voliš, pogotovo ne nekog kao što je Diablo!

Luis, Aleks i još par njihovih drugova, koji su bili poprilično pijani, su bili u diskoteci. Aleks je otišao do WC-a… Luis je pošao za njim, čim je ušao u WC prišao je Aleksu i poljubio ga.

-Šta to radiš p*derč*no jedna?!- rekao je Aleks i udario Luisa
-Alekse ja te volim… Dosta dugo vremena sam ubedjivao sebe da nisam gej, ali jednostavno shvatio sam da ipak jesam.
-Ućuti! Gadiš mi se!- Aleks je ponovo udario Luisa

Za to vreme Elena se provodila sa svojim drugaricama u diskoteci… Par metara od njih stajao je Heronimo sa konobarom.

-Sa obzirom na to koliko sam ti para dao računam na tvoju diskreciju, a sad idi uradi ono što sam ti rekao!

Edmudno i Monserat su ležali u krevetu.

-Šta ti je? Ni ti ne možeš da spavaš?-upitao je on
-Ne mogu!
-Draga…
-Ne želim da pričam sa tobom!
-Ali…
-Ako ti je toliko stalo da spasiš sinčića zatvora idi u policijksu stanicu i reci da si ti ubica!
-Molim? Šta to pričaš?
-Misliš da nisam primetila da si noćas otišao negde, zadržao se sat vremena a onda se vratio i legao u krevet kao da ništa nije bilo.
-Ja sam samo išao da…
-Išao si da ubiješ Isabel, zar ne?
-Ne lupaj gluposti! Pričaćemo sutra, sad moram da spavam!

Elena koja je očigledno bila pod dejstvom droge je izlazila iz diskoteke, ispred nje je sa svojim kolima stao Heronimo.

-Lepotice hoćeš da te odvezem do kuće?
-Ne, ići ću taksijem…
-Ja sam taksista.
-Stavrno?
-Da, upadaj!

Svanulo je… Heronimo i Elena, koji su bili goli, su spavali u hotelskoj sobi. Kada se probudila bila je više nego izenadjena onim što je videla.

-Šta se ovde desilo? Bože, šta sam uradila? Ko je ovaj čovek?

Krenula je da budi Heronima.

-Šta ti je? Što me budiš?- rekao je on sanjivo
-Ko si ti? Reci mi šta si mi uradio? Kako sam dospela ovde?!
-Lutko, nije valjda da se ne sećaš da smo se k*esnuli?
-Molim? Ne, to je ne moguće…. Ja nikad nisam…
-Da, bila si nevina, ali više nisi.
-Silovao si me! Da, silovao si me!
-Ne, ne… Nije bilo tako. Šta više do seks izmedju nas dvoje je došlo na tvoju inicijativu. Ja u početku nisam hteo jer si praktično devojčica, ali toliko si insistirala da sam na kraju pristao da te k*esnem.
-Ne, to nije istina… Šta ću sad da radim?
-Ništa, kad-tad morao je da se desi taj čuveni prvi put.
-Da, ali… Ja te čak ni ne poznajem… Kako se zoveš?
-A ne, to ti neću reći… Ne želim da imam probleme zbog ovoga što se desilo medju nama.

Viljarealovi su doručkovali.

-Malopre sam pričitao u novinama da je Serhio Valjeho noćas umro, izgleda da se predozirao.- rekao je Edmundo
-Leopoldo ne možeš ni da zamisliš koliko mi je drago što se u ovim trenutcima osećaš isto kao što sam se osećala ja kada se Karen ubila.- rekla je u sebi Ageda
-Jadam dečko, bio je tako mlad.- rekla je Lorensa
-Šta jadan?! I moja ćerka je bila mlada pa ze zbog njega ubila, uopšte mi nije žao što je umro!- rekla je Ageda
-Ageda, kako možeš takve stavri da pričaš? Ne zaboravi da Bog sve sluša.- rekla je Monserat
-Ti ućuti, niko te ništa nije pitao!- odgovorila joj je Ageda

Gonzalo je bio kod kuće, došla je Elena.

-Zahtevam od tebe da mi smesta kažeš gde si provela noć?
-Tata ja sam… Izašla sam sa drugaricama, a posle sam otišla na spavanje kod jedne od njih.
-Koliko se sećam rekao sam ti da ne možeš da ideš u tu diskoteku! Zbog ovoga što si uradila bićeš u kazni narednih mesec dana! Odlazi u svoju sobu!

Heronimo i Monserat su bili u njegovom stanu.

-Znači uradio si ono što sam tražila od tebe?
-Da, jesam… K*esnuo sam ćerku Gonzala Sepulvede.
-Odlično.
-Znaš, ne osećam se dobro zbog toga što sam uradio… Dobro znaš da nisam svetac ali ona je ipak još uvek dete, bila je nevina.
-I ja sam isto bila dete i nevina kada me je njen prokleti otac silovao!
-Znam ali… Svejedno mislim da nisam trebao to da uradim.
-Ali uradio si, sada je kasno za kajanje! Nego, reci mi… Jel nisi koristio kondom kao što sam ti rekla?
-Nisam... K*esnuo sam je dva puta, valjda je ostala trudna.
-Nadam se da jeste… Želim da proživi sve ono što sam ja proživela zbog njenog oca!

Kraj 24. epizode
Back to top Go down
Fan de Portirroni
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Fan de Portirroni

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 5 EmptySat 8 Oct 2011 - 21:13

super. tacno modu da zamislim angelique u ovoj ulozi
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 5 EmptySun 9 Oct 2011 - 1:14

Uh i ja isto...bas je zlobna xD xD KRALJICA
Back to top Go down
Milos 92
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Milos 92

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 5 EmptyMon 10 Oct 2011 - 11:07

25. epizoda: Sa sinom oči u oči

-Monserat, zar ne misliš da si se malo zanela u svemu ovome što radiš?
-Ne, nisam… Jednostavno ljudi koji su me povredili moraju da plate za to.

Luis se probudio.

-Jao kako me boli glava… Kao da me je voz pregazio…

U tom trenutku je počeo da se seća onoga što se desilo prethodne noći.

-Neeeeeeee… Šta sam to uradio? Kako sam mogao da…

U sobu je ušla Renata koja je rekla:

-Luise šta ti se to desilo, ko te je tako prebio?
-Renata ne možeš ni da zamisliš kakvu sam glupost sinoć napravio.
-Šta si uradio?
-Napio sam se i… Poljubio sam Aleksa… U usta.
-Molim?! Zašto si to uradio?
-Ne znam… Prvo mi se pre neki dan kad smo se tuširali u teratani digao i… Počeli su da me prozivaju da sam gej i… Ne znam šta mi je… Ne znam zbog čega sam to sinoć uradio.
-Jel te Aleks tako prebio?
-Jeste… Jao kako sad da ga pogledam kad se vidimo?
-Luise ne znam šta da ti kažem ali… Ako si zaista gej trebaš prvo ti sam to da prihvatiš, a onda i svi mi koji se nalazimo u tvojoj blizini.

Vanesa i Mirta su bile u sobi.

-Želim da pronadješ neku devojku koja će obaviti taj posao.- rekla je Vanesa
-A gde da je pronadjem?
-Ne znam… Na ulici, bilo gde!

Nakon sahrane Leopoldo je ostao sam na groblju, stajao je pored groba svog sina. Došla je Ageda koja je rekla:

-Leopoldo, kakav je osećaj sahraniti rodjeno dete?
-Šta ti radiš ovde?
-Došla sam da ti kažem da mi je drago što je Serhio mrtav.
-Kako možeš to da kažeš?!
-I moja ćerka je mrtva zbog tebe i tvog, sada već pokojnog sina!

Lorensa i Dolores su bile u sobi.

-Dolores, ozbiljno razmišljam o tome da Edmundo i Agedi kažem istinu.
-Ne, ne smeš to da uradiš! Mislim… Zašto bi im sada posle toliko godina rekla istinu?
-Ne znam… Ona je sada bolesna, može da umre svakog trenutka i…
-Ne, mislim da je bolje da im ništa ne govoriš.
-Možda si i u pravu… Zašto bi saznali sada, posle toliko godina da je živa, kada je pitanje dana kada će zaista umreti.

Laura je bila ispred svoje kuće… Došao je neki dečko od 14-15 godina koji je rekao:

-Tetka, idem da igram fudbal!
-U redu, ali nemoj dugo da se zadržiš jer moraš i da učiš!

Iza jednog drveta je stajao Rohelio koji je rekao:

-Siguran sam da je ovo moj sin! Znao sam da me je Laura lagala kad je rekla da je mrtav.

Monserat je pričala sa nekim telefonom.

-Želim da dodjete večeras. Ne zanima me kako ćeš ga ubediti da dodje, to je tvoj problem!

Pablo je igrao sa drugarima fudbal, prišao im Diablo koji je rekao:

-Momci mogu li i ja da igram sa vama?
-Što da ne.
-Pablo, meni je on sumnjiv, vidi kako izgleda.- rekao je Pablu jedan drug
-Ne plašite me se, samo želim da igram fudbal sa vama.

Pao je mrak. Viljarealovi su bili u dnevnoj sobi.

-Ima li nekih novosti o Danielu?- upitao je Alonso
-Nema, biće u prtvoru do daljnjeg.- rekao je Edmudno

U tom trenutku se začulo zvono. Došla je Dolores i otvorila vrata, to su bili Baldomero i Pedro.

-Dobro veče.- rekao je Baldomero
-Šta ti radiš ovde?!- upitao ga je besno Edmundo
-Kako misliš šta ja radim ovde? Ako si zaboravio ovo je i moja kuća.

Ageda je bila iznenadjena kad je ugledala Pedra, nije znala šta on radi sa Baldomerom.

-Moj otac te je još pre mnogo godina izbacio iz kuće!
-Tvoj otac je bio jedan staromodan čovek koji nije mogao da se pomiri sa tim da je njegov brat homoseksualac.
-Šta sad hoćeš od nas? Zbog čega si se vratio posle toliko godina?!
-Znaš dosadilo mi je da se smucam po raznim hotelima kad god sam u zemlji. Zbog toga sam odlučio da moj dečko Pedro i ja živimo u ovoj kući.
-Njegov dečko?- rekla je zaprepašćeno u sebi Ageda

Kraj 25. epizode
Back to top Go down
Fan de Portirroni
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Fan de Portirroni

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 5 EmptyTue 11 Oct 2011 - 0:19

pa tek sad nista ne shvatam
Back to top Go down
Milos 92
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Milos 92

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 5 EmptyTue 11 Oct 2011 - 4:14

Šta ti nije jasno? Mada verujem da je mnogo toga u pitanju? :)
Back to top Go down
Fan de Portirroni
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Fan de Portirroni

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 5 EmptyTue 11 Oct 2011 - 6:32

da tako je,ti bas znas da privuces citaoce thumbup
Back to top Go down
Milos 92
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Milos 92

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 5 EmptyTue 11 Oct 2011 - 10:39

Biće sve razjašnjeno, ništa se ne brini.

Nova epizoda će biti sutra, danas nisam stigao da napišem.
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 5 EmptyTue 11 Oct 2011 - 23:22

Uh odlicno jedva cekamo :D
Back to top Go down
Milos 92
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Milos 92

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 5 EmptyWed 12 Oct 2011 - 9:29

26. epizoda: Svake godine na današnji dan…

-Šta?! Ti mora da si poludeo! Ne pada mi na pamet da živim u kuću sa tobom, a još manje sa tvojim dečkom!- rekao je Edmundo
-Onda se iseli iz kuće… Ja sam to učinio pre 20 godina zbog tebe, a sada to uradi ti zbog mene.
-Striče, mislim da…- krenula je da kaže Ageda, ali on je prekinuo i rekao:
-Ageda, nemoj ni da pokušavaš da me ubediš da odustanem od ideje da živim ovde. Ova kuća je moja koliko i vaša, kome smeta moje prisustvo slobodno može da se iseli. Dolores, reci mi koja je soba slobodna, želim što pre da se moj dečko i ja smestimo.
-Slobodna je samo soba koja je bila od gospodjice Karen.- rekla je Dolores
-Ni ne pomišljaj da ću dopustiti da se ti i tvoj dečko smestite u sobu moje ćerke!- rekla je Ageda
-Tvoja ćerka je nažalost mrtva… A da, primi moje saučešće. A ti Dolores odnesi Pedrove i moje stvari u sobu.

Lorena je bila na svom „radnom mestu“… Ispred nje su se zaustavila kola u kojima je bila Mirta. Spustila je prozor i rekla:

-Udji u kola!
-Ja?
-Da, ti!
-Zašto?!
-Imam da ti predložim jedan dobro plaćen posao.
-Kakav posao?
-Udji u kola!

Posle kratkog premišljanja Lorena je ipak učinila to.

-O kakvom poslu je reč?!
-Zanima me da li bi htela da za moju gazdaricu prenosiš dijamante preko granice?
-To je ilegalno, zar ne?
-Naravno da je ilegalno! Ali bila bi dobro plaćena za to.
-Ne, ne želim probleme sa policijom.
-Nećeš imati problema… Do sada ni jedna devojka koja je to za moju gazdaricu radila nije uhvaćena. Samo je bitno da budeš punoletna kako bi mogla sama da putuješ.
-E pa nisam punoletna.
-Onda ništa, izadji iz kola!
-Ali punim 18 godina za tri dana… Koliko bih bila plaćena za taj posao?
-2000 $ po jednom putovanju.
-Ne znam, ne znam… Deluje primamljivo ali… Već sam imala problema sa policijom i…
-Evo ti moja vizit karta, kad razmisliš javi mi svoju odluku.
-Zašto si baš meni ponudila ovaj posao?
-Eto, imala si sreće da prvo naletim na tebe.

Baldomero i Pedro su bili u sobi.

-Dragi, bio si u pravu kad si rekao da treba da dodjemo da živimo ovde. Ja sam živeo u ovoj kući mnogo pre nego što se Edmundo rodio, da bi se sada u stare dane smucao po hotelima zbog njega.
-Kuća je baš lepa i velika.
-Jeste… Moj otac je bio jedan od najbogatijih ljudi u zemlji. Ništa od svega onog čime se Edmudno sada hvali nije sam zaradio, sve je nasledio.
-Zbog čega si ti uopšte otišao iz ove kuće?
-Zbog toga što više nisam mogao da podnesem pritisak… Moj život u ovoj kući je postao gotovo nemoguć.

Monserat i Edmundo su bili u svojoj sobi.

-Ne mogu da verujem da se vratio, i to sa sve svojim… dečkom!
-Dragi, opusti se… Šta te briga sa kime tvoj stric spava u krevetu. On je prvenstveno tvoj stric i ima prava da radi sa svojim životm šta želi.

Ageda je bila u svojoj sobi.

-Ne mogu da verujem… Pedro je dečko od mog strica… Čovek sa kojim sam ja… Ne, ne… Ne mogu ni da ga zamislim kako sa Baldomerom… Fuj! Gadi mi se!

Svanulo je… Paula je ušla u Loreninu sobu i rekla:

-Zahtevam da mi kažeš gde si noćas bila?!
-Kao prvo nemoj da se dereš od ranog jutra, a kao drugo bila sam na jednoj žurci.
-Žurci?!
-Da, žurci… Šta je čudno da devojka mojih godina ide na žurku?
-U redu, neću da se raspravljam sa tobom… Samo bih te zamolila da kad se opiješ ne spavaš ponovo sa nekim koga ne poznaješ i ponovo zatrudniš!
-Za tri dana punim 18 godina i moći ću da radim sa svojim životom šta god poželim!
-Zaista? Možda kad počneš da zaradjuješ, ali dok živiš pod mojim krovom i jedeš moj hleb teško da ćeš moći da radiš šta poželiš!

Vanesa i Mirta su bile u sobi.

-Našla sam devojku koja bi mogla da obavi poslić za nas… Pomalo se dvoumi, ali sigurna sam da će prihvatiti posao.
-Odlično… Al reci joj da mora što pre da putuje.

Uplakana Monserat je ušla u neko dvorište koje je bilo obraslo travom, u kome su se nalazile ruševine, neke reklo bi se na prvi pogled kuće.

-Mrzim ovaj dan… Svake godine na današnji dan osećam veliku tugu, bes… Ni jedan dan u godini ne prodje da se ne setim svega što se desilo te proklete noći, ali… Na današnji dan mi je posebno teško. Na današnji dan su umrli svi ljudi koje sam volela, moj otac, majka, sestra… Al ne brinite, vaš ubica neće proći nekažnjeno, moja osveta već uveliko traje.

Kraj 26. epizode
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 5 EmptyWed 12 Oct 2011 - 10:12

extra je thumbup thumbup ufff Monserat kraljica bs sam zbunjena ne znma ko je ubica stavrno xD
Back to top Go down
Fan de Portirroni
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Fan de Portirroni

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 5 EmptyThu 13 Oct 2011 - 4:19

ja msm da je edmundova porodica uvila njene najblise i da se je ona udala za edmunda da im se osveti
Back to top Go down
Fan de Portirroni
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Fan de Portirroni

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 5 EmptyFri 14 Oct 2011 - 1:01

a zaboravila sam da pitam zasto je monserat u jednoj epizodi sebe nazvala rehina???? da nisi nesto pogresio?
Back to top Go down
Milos 92
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Milos 92

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 5 EmptyFri 14 Oct 2011 - 3:55

27. epizoda: Potresna ispovest

Monserat je pogledala ruševine oko sebe, obrisala suze i otišla.

Pedro je bio pored bazena, došla je Ageda koja je rekla:

-Zahtevam da mi objasniš šta se ovde dešava?!
-Ne razumem šta ti nije jasno.
-Još pitaš? Kako to da ste moj stric i ti…?
-Tvoj stric i ja se volimo i…
-Ma daj molim te, mora da se šališ! Šta imaš da kažeš na ono što se desilo medju nama?!
-Ti si bila samo avantura za jedno veče. Poslužila si mi samo da se podsetim kako je to biti sa ženom i…
-Kunem ti se da ćeš mi platiti za ovo! Kunem ti se!

Alonso je bio na aerodromu, ubrzo je došao neki muškarac koji ga je zagrlio i krenuo da ga poljubi. Medjutim, Alonso ga je odgurnuo od sebe.

-Herardo ne ovde, neko može da nas vidi!
-Ali dragi, tako sam te se uželeo.
-Imam da ti saopštim jednu lošu vest.
-O čemu se radi? Nemoj da me plašiš.
-Tvoja sestričina Isabel je ubijena.
-Molim?! Ali kako?!
-Ubijena je pre nedelju dana, njen muž Daniel je za sada glavni osumnjičeni.
-Ali zašto je ubio?
-Zaista ne znam, idi pa ga pitaj! A sad mi reci zašto mi nisi rekao da je Isabel tvoja sestričina, i reci mi zašto si joj rekao da smo nas dvoje ljubavnici?!
-Dragi, ja sam samo… Ne znam šta da ti kažem… Jao, ne mogu sad da ti bilo šta objašnjavam, mnogo me je pogodila vest o njenoj smrti i… Čak joj nisam bio ni na sahrani.
-Niko od Viljarealovih nije bio na njenoj sahrani, koliko sam upućen sahranili su je neki rodjaci njenog oca.

Laura je izašla iz kuće, ispred je čekao Rohelio.

-Šta radiš ovde?- upitala ga je besno ona
-Došao sam da ti kažem da znam da si lagala da je moj sin mrtav!
-Nisam te lagala, on je…
-Prestani da izmišljaš razne priče! Juče sam upoznao svog sina!
-Molim?!
-Zove se Pablo, zar ne?
-Zahtevam da mi kažeš gde si ga upoznao?! Kako si mu prišao?!
-Nemam nameru da ti bilo šta objašnjavam! Samo ću ti reći da ću se boriti za svog sina i da se neću smiriti dok ne zadobijem njegovu ljubav!

Monserat je došla u psihijatrijsku bolnicu u posetu kod žene koju je i ranije posećivala.

-Zdravo Karlota, jesam li ti nedostajala?

Karlota je samo uplašeno pogledala.

-Ne, nemoj da me tako uplašeno gledaš… Ne brini se, još uvek nije došao trenutak da umreš. Priuštiću ti to zadovoljtvo da budeš poslednja od prokletih Viljarealovih koju ću ubiti.

Karlota je počela da plače.

-Ne, ne, ne… Nemoj sad da plačeš, znaš da mrzim to! Ne zaboravi da si ti glavni krivac za sve ovo što se dešava! Ti si kriva što sam se pretvorila u serijskog ubicu! Ti si kriva što ću ubiti celu tvoju porodicu! Ti i samo ti!

Karlota je tada spustila pogled.

-Jel se sećaš kako je sve počelo, a?! Rehina Servantes, tj. ja je bila jedna bezbrižna 10-ogodišnja devojčica, koja je živela sasvim mirnim životom sa svojim roditeljima, sestrom… A onda si u naše živote ušla ti! Zavela si besramno mog oca, znajući da je oženjen! Znaš li koliko je moja majka, koja je imala bolesno srce, patila kada je saznala da joj moj otac nabija rogove sa tobom! Znaš li kako sam se ja osećala dok sam slušala svoje roditelje kako se svadjaju zbog tebe?! A onda si ga ubedila da ostavi svoju porodicu i ode sa tobom. Medjutim, tog dana je saznao da moja mladja sestra ima leukemiju i odlučio je da nas nenapusti. A šta si onda uradila ti?! Došla si te noći u našu kuću da ga moliš da podje sa tobom! Nikad neću zaboraviti vaš razgovor koji sam slušala iz sobe u koju je tata zaključao moju majku, sestru i mene. Sećam se da je mama govorila da se smirimo, da nas tata neće ostaviti i da će sve biti u redu. A onda… Onda se odjednom začuo jauk mog oca, a potom je nastala tišina… Neprijatna tišina koja je vladala par minuta, a onda si počela da vičeš: „Ubila sam ga! Ubila sam ga!“… Moja majka se tad uplašila, počela je da paniči… Želela je da otvori vrata ali nije mogla, tada se odjednom sručila na pod. Njeno slabo srce nije moglo da izdrži sve to što se dešavalo. Moja sestra i ja nismo znale šta da radimo, nismo znale šta je sa našom majkom, a ni da li si ti zaista ubila našeg oca… Onda smo začule muški glas, bio je to tvoj brat. „Idi, smesta odlazi odavde, ja ću se rešiti Servandovog tela!“- rekao ti je on. I otišla si, pobegla si kao najveća kukavica sa mesta zločina! Medjutim, nije bilo sve tako lako kao što je on planirao… Kroz prozor od sobe sam videla svog ujaka kako dolazi, a onda sam ga ubrzo i čula kako viče:: „Ubio si ga! Prijaviću te policiji!“… Nije imao vremena da ga prijavi, začuo se pucanj… I ako sam bila dete znala sam šta se desilo, ubio ga je. Moja sestra je plakala, tresla se, i ja sam isto… Nisam znala šta da radim… Onda sam osetila miris paljevine! Vatra je ubrzo zahvatila skoro celu kuću! Da, da… Tvoj prokleti brat je odlučio da nas sve zapali i tako izbriše dokaze vaših zločina! Ništa drugo mi nije palo na pamet nego da skočim kroz prozor sobe, koja se nalazila na spratu kuće… Moja sestra nije smela, plašila se visine... Ja sam je molila da skoči samnom ali ona nije htela… Par trenutaka kasnije plamen je zahvatio tela moje majke i sestre, pogledala sam ih po poslednji put i skočila… Zabolelo me je kad sam tresnula od zemlju, ali mnogo me je više bolelo sve ono što se te noći desilo… Krenula sam da bežim niz ulicu sa zadnje strane kuće… Tada sam naletela na moju tetku Huliju. Ispričala sam joj šta se desilo… Te noći smo se sakrile u jednom hotelu, a već sutradan smo napustile zemlju… Moja tetka je mislila da je tako najbolje, jer ćete me u suprotnom ti i tvoj brat ubiti ako saznate da sam ja, svedok vaših zločina živa. Šest godina sam živela van zemlje, ali nije prošao ni jedan jedini dan a da mi groz glavu nije prolazilo sve ono što se desilo te kobne noći. Najviše od svega me je nerviralo to što nisam znala ni ko si ti, a ni ko je tvoj brat… Nisam znala kako se zovu ljudi koji su ubili moju porodicu! I ako tek tinejdžerka razmišljala sam o osveti, ali nisam znala kome da se osvetim… Ali onda putevi su nam se ponovo ukrstili. Vratila sam se u zemlju, upoznale smo se, združila sam se sa tobom… Nisam ni sanjala da si ti žena koja mi je uništla život.

Kraj 27. epizode
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 5 EmptyFri 14 Oct 2011 - 5:48

OMG stvarno je Monserat ubica OMG sumnjala sam na nju ali sam mislila da je edmundo ili Ageda o.O a bas mi je zao :( zamisli da prezivis sve to :( ufff extra jedva cekam da vidim sta ce dalje da bude :D
Back to top Go down
Fan de Portirroni
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Fan de Portirroni

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 5 EmptyFri 14 Oct 2011 - 6:27

wow ostala sam bez reci jadna monserat. Kme
Back to top Go down
Fan de Portirroni
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Fan de Portirroni

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 5 EmptyFri 14 Oct 2011 - 6:30

mozes li kada zavrsis web novelu da napises koga je sve ubila monserat?
Back to top Go down
Milos 92
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Milos 92

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 5 EmptyFri 14 Oct 2011 - 6:52

Nema potrebe da pišem tada... Do kraja će detaljno sama opisati kako je izvršila koji zločin. A možda će izvršiti još neki, nikad se ne zna.
Back to top Go down
Fan de Portirroni
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Fan de Portirroni

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 5 EmptyFri 14 Oct 2011 - 6:58

ja sam plakala ko budala kad sam po drugi put citala. tako mi je zao mmonserat. samo molim te mi kazi jer ona ubila onu zulemu ili kako se vec zove? i kog je dosada ubila? msm iz edmundove porodice
Back to top Go down
Milos 92
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Milos 92

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 5 EmptyFri 14 Oct 2011 - 7:20

Saznaćeš sve u narednim epizodama. :)
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 5 Empty

Back to top Go down

Početak kraja - KRAJ

View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 7Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next