REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Početak kraja - KRAJ

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AuthorMessage
Milos 92
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Milos 92

Broj postova : 291

Početak kraja - KRAJ - Page 3 _
PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 3 EmptyFri 16 Sep 2011 - 11:30

12. epizoda: Neprijatno iznenadjenje

Lorena je bila kod kuće, čitala je neki časopis… Nakon što se začulo zvono, ona je otvorila ulazna vrata… To je bio Franko Munjoz.

-Ti?!
-Da, ja… Čovek koga si optužila za nešto što ti nije uradio!
-Ja, ja sam samo…
-Zahtevam da mi kažeš zbog čega si to uradila! Dobro znaš da te nisam silovao, šta više do seksa izmedju nas dvoje došlo je na tvoju inicijativu!
-Morala sam to da uradim, morala sam da te optužim.
-Zbog čega si morala?! Ko te je naterao?!
-Niko me nije naterao… Jedna žena me je platila da te zavedem, k*esnem se sa tobom, a onda te optužim za silovanje.
-Ko je ta žena?!
-Ne znam, kunem ti se da ne znam… Te noći kada me je angažovala nosila je maramu i velike naočare… Zaista ne znam ko je ona. I samo da znaš tebi sam priznala istinu, ali ako me ponovo budu zvali da svedočim držaću se stare priče.

Monserat je došla u psihijatrisjku bolnicu… Ušla je u sobu u kojoj je bila neka žena od odprilike 40-ak godina. Žena je delovala dosta slabašno, neprestano je gledala u prazno…

-Došla sam ti ponovo u posetu… Jel ti drago što me vidiš? Sigurna sam da nije, ali svidelo ti se to ili ne ja sam jedina koja te posećuje! Svi drugi su te zaboravili! Znaš izgleda da se u životu stvarno sve vraća… Pre samo par godina ja sam bila zatvorena u ovoj prokletoj ludnici, a ti si bila ta koja me je posećivala… A sada smo zamenile uloge. Jel vidiš sada kako je kad te drže zatvorenog na ovom groznom mestu?! Meni je bilo još gore jer ja nisam bila luda kada si me strpala ovde… Sama si sve ovo tražila, ti si jedini krivac za sve što se sada dešava!

Žena je uplašeno pogledala i zaplakala.

-Kasno je sada za suze… I ja sam plakala, molila te, preklinjala… A šta sam dobila na sve to? Dobila sam još jedan lekić za smirenja… E pa sada, sve to što si ti radila meni ja radim tebi.

Ageda je bila u svojoj sobi, zvala je Karen, ali kao i prethodnih dana ona nije bila dostupna.

-Šta li se dešava sa ovom ludom devojkom?! Videće ona svog boga kada se vrati!

Vanesa je bila u svom ateljeu, pričala je sa nekim telefonom.

-Ne, ne mogu večeras… Roberto ipak nije otišao na poslovnu put. Moraćemo da odložimo to za neku drugu priliku.

Pao je mrak… Viljarealovi su večerali. Po malo neprijatnu tišinu koja je vladala prekinuo je dolazak Karen i Serhia.

-Dobro veče porodico.- rekla je Karen
-Karen zahtevam da mi kažeš gde si bila, sa kim si bila i zbog čega mi se nisi javljala na telefon?! I da, ko je ovaj muškarac?!- rekla je Ageda
-Mama ako si sada toliko besna kad još nisi čula novosti, mogu da zamislim kakva ćeš biti kad ih čuješ.
-O kakvim novistima pričaš?!
-Mama, ovo je Serhio, moj muž.
-Šta?! Jesam li ja to dobro čula? Rekla si…?
-Rekla je da je on njen muž.- ubacila se u razgovor Monserat
-Ti ćuti! Niko te ništa nije pitao! Karen zahtevam objašnjenje! Kako to da je ovaj čovek tvoj muž?!
-Lepo, pre par dana sam se udala za njega.
-Ali Karen zbog čega si to uradila tako iznenada, krijući?- upitao je Edmundo
-Zbog toga što znam da mi ne biste dozvolili da se udam za njega… Znate njegov otac je bivši robijaš i…
-Ne, ovo se ne dešava… Nije mi dobro.- rekla je Ageda
-Mama smiri se… Znam da te je ova vest iznenadila i… Ja volim Serhia i meni ne smeta prošlost njegovog oca…
-Bravo! Mislim da su mladenci zaslužili aplauz! Dolores! Donesi nam šampanjac da nazdravimo!- rekla je Monserat
-Sa tobom da nazdravim? Ni mrtva! Došla sam samo po svoje stvari, jer od sada ću živeti u kući Serhievog oca.
-Karen nikada ti neću ovo oprostiti! Ne želim više da te vidim!- vikala je Ageda
-Ageda, smiri se… Sve nas je ova vest iznenadila ali moramo da se smirimo i dobro razmislimo o svemu.- rekao je Alonso

Svanulo je… Monserat je bila u svojoj sobi, pričala je sa nekim telefonom.

-Da, želim da joj već danas kažeš… Kako misliš žao ti je da joj kažeš istinu?! Ne zaboravi da si plaćen za to!

Neki muškarac je bio u dnevnoj sobi Viljarealovih, sa sprata je sišla Ageda koja je rekla:

-Služavka mi je rekla da želite da razgovarate samnom, ko ste vi i šta hoćete od mene?

On se tada okrenuo prema njoj, a ona se više nego iznenadila kada ga je videla.

-Ti?!
-Da, ja… Leopoldo Valjeho, tvoja velika ljubav iz mladosti.
-Šta hoćeš od mene posle toliko vremena?!
-Došao sam da te pitam da li misliš večno da se protiviš braku naše dece?
-Molim?! Ti si otac od Serhia, dečka za koga se pre neki dan krijući udala moja ćerka?!
-Da, ja sam…
-Ne, to je ne moguće… Njih dvoje nisu smeli da se venčaju! To nije smelo da se desi!
-Ageda šta ti je?! To što se nas dvoje nismo venčali u prošlosti ne znači da naša deca…
-Karen je tvoja ćerka! A to znači da su ona i tvoj sin brat i sestra!

Kraj 12. epizode

Miguel Varoni-Leopoldo Valjeho
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Broj postova : 22934
Fan-gif : MuraTuba <3  :*
Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 3 EmptySat 17 Sep 2011 - 6:59

Vau znaci oduzevila sam se enamorado i opet ide moja teorija da je svako po nekog ubio haha haha inace dobro da si sklonio ovog Hulia nervira me od pocetka haha
Back to top Go down
Fan de Portirroni
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Fan de Portirroni

Broj postova : 16445

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 3 EmptySun 18 Sep 2011 - 1:12

a sta se desava sa vanesom(valjda se tako zove)
Back to top Go down
Milos 92
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Milos 92

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 3 EmptySun 18 Sep 2011 - 11:00

13. epizoda: Nespretan korak

-Šta? Možeš da ponoviš to što si rekla?
-Neću da ponavljam! Dobro si čuo šta sam rekla! Karen je tvoja ćerka!
-Ne, to je ne moguće… U vreme kada si bila samnom, bila si i sa prokletim Brunom… Možda je on njen otac.
-Ne, ne… U to vreme sam imala seksualne odnose samo sa tobom… Karen je tvoja ćerka!
-Ne mogu da verujem… Serhio i Karen su brat i sestra, a pored toga su sada muž i žena… Izmedju njih dvoje sigurno je već došlo do… Ne, to nije smelo da se desi!
-Šta ćemo sada da radimo?
-Ne znam… Moramo da im kažemo istinu, ne smemo da dozvolimo da i dalje žive kao muž i žena.

Ceo razgovor je slušala Monserat, koja je bila više nego iznenadjena ovim što je čula.

Renata i Andres su bili u njegovom stanu.

-Zbog čega si me pozvao ovako rano da dodjem? Šta to tako važno hoćeš da mi kažeš?
-Draga ja… Znaš u poslednje vreme sam se osećao loše, uradio sam neke analize i… Jutros sam dobio rezultate i…
-Šta ti je? Jel si ozbiljno bolestan?
-Jesam… Patim od neizlečive bolesti…
-Neizlečive bolesti?
-Imam sidu.
-Molim?! Ali… Nas dvoje smo… Jednom nisi imao kondom i…
-Upravo zbog toga sam te zvao da dodješ… Sigurno sam zarazio i tebe.
-I to tek tako kažeš?! Kako si mogao ovo da mi uradiš?!
-Draga, ja nisam znao da imam sidu.
-Ne laži! Mrzim te! Ne želim više da te vidim!

Uplakana Renata mu je opalila šamar i istrčala iz stana.

-Nemoj misliti da ja tebe želim da vidim.

Monserat je ispričala Edmundu šta je čula.

-Jesi li sigurna da si dobro čula?
-Da, jesam…
-Ko je taj čovek?
-Mislim da se zove Leopoldo, prezime sam zaboravila.
-Leopoldo Valjeho… Gde je Ageda?
-Bila je sa tim čovekom u dnevnoj sobi, ne znam gde je sada.

Luis je ušao u sobu svoje majke… Bio je izenadjen kada je video prazna invalidska kolica, nje nije bilo.

-Mama jesi li u kupatilu?

Pokucao je na vrata od kupatila, ali niko nije odgovarao.

-Bolje da ne ulazim, možda se kupa.

Za to vreme Vanesa koja je hodala bila je u nekom podrumu i pričala je sa nekim telefonom.

-Već sam vam rekla da ne možete večeras da dodjete… Ne, ne možete ni sada jer su mi deca kod kuće… Jel možete sutra prepodne? Onda, vidimo se sutra.

Mirta (služavka) je bila u kuhinji, došao je Luis.

-Znaš li gde je moja majka? Bio sam kod nje u sobi, al tamo sam samo zatekao njenu stolicu, praznu.
-Znaš… Malopre sam je stavila u kadu da se kupa.
-Čudno… Kucao sam na vrata od kupatila ali nije odgovarala.
-Mislim da sluša muziku, verovatno te zbog toga nije čula.

Uplakana Ageda je bila u svojoj sobi, došao je Edmundo.

-Ageda, Monserat je čula tvoj i Leopoldov razgovor…
-Molim?! Odakle joj pravo da prisluškuje moje razgovore?!
-Mislim da je to sada najmanje bitno… Možeš li da mi objasniš kako to da je Karen ćerka od Leopolda?
-Edmundo… Znaš da smo on i ja pre mnogo godina bili vereni i… Ne znam, ne mogu sad da pričam o tome… Ne znam šta da radim… Ne znam kako da objasnim Karen da se udala za svog brata.
-Smiri se, sve će biti u redu…
-Ne, ništa neće biti u redu… Idem sad u Lepoldovu kuću, dogovorili smo se da tamo kažemo Karen i Serhiu istinu.

Paula i Andres su bili u kafiću.

-Znači odlučio si da otputuješ?
-Da tetka, rešio sam da obidjem svet pre nego što me prokleta sida ubije.

Monserat se tuširala… U jednom trenutku se okliznula i pala, jako se udarila od ivicu kade. Užasno se uplašila kada je videla da voda postaje crvena.

-Prokrvarila sam! Ne, ne smem da izgubim ovo dete!

Kraj 13. epizode
Back to top Go down
Fan de Portirroni
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Fan de Portirroni

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 3 EmptyTue 20 Sep 2011 - 0:27

thumbup
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 3 EmptyTue 20 Sep 2011 - 4:49

super thumbup sve bolje od boljeg thumbup
Back to top Go down
Milos 92
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Milos 92

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 3 EmptyTue 20 Sep 2011 - 11:13

14. epizoda: Loše stare navike

Monserat je bila u bolničkoj sobi, došao je Edmundo… Ona ga je pogledala i počela da plače.

-Dragi, izgubila sam naše dete.
-Znam, doktor mi je upravo rekao… Kako se to desilo?
-Kupala sam se i… Kada sam izlazila iz kade okliznula sam se, udarila i… Ja sam kriva za smrt naše bebe.
-Ne, ne pričaj tako… To je bila nezgoda i… Doktor mi je rekao da ne postoji nikakva smetnja da ponovo zatrudniš. Naravno treba da sačekamo da prodje neko vreme.

Leopoldo, Karen i Serhio su bili kod kuće.

-Tata šta to tako važno hoćeš da nam kažeš?
-Već sam ti rekao da čekam jednu osobu da dodjem.

U tom trenutku je došla Ageda.

-Mama šta ti radiš ovde?
-Došla sam jer Lepoldo i ja moramo da vam kažemo nešto veoma važno.
-Deco morate da budete jaki jer ovo što ćemo vam upravo reći…
-Tata počinješ da me brineš, o čemu se radi?
-Leopoldo i ja samo pre mnogo godina bili vereni i… Iz te naše veze rodila se Karen.
-Molim?! Ali mama, to znači da smo Serhio i ja…
-Brat i sestra.- rekao je Leopoldo

Karen i Serhio su bili zaprepašćeni ovim što su čuli.

-Lažeš! Mama sigurna sam da lažeš da bi me odvojila od Serhia!
-Ne možeš ni da zamisliš koliko bih volela da je ovo što sam ti upravo rekla laž, ali nažalost istina je.
-Ne to je ne moguće! Ne, ne može biti istina da sam imao seksualne odnose sa mojom… Ne, ona ne može biti moja sestra.

Za to vreme Mirta je obavestila Vanesu da je Luis video njenu invalidsku stolicu praznu.

-Šta? To znači da on zna da nisam nepokretna?!
-Ne, slagala sam ga da se kupaš, ali da si stavila slušalice pa ga zbog toga nisi čula kad te je zvao.

Monserat je bila u bolničkoj sobi, pričala je sa Heronimom telefonom.

-Izgubila sam naše dete.
-Kako se to desilo?!
-Kupala sam se, okliznula, pala i udarila se… Možda ovo što se desilo i nije tako loše. To dete bi me samo još više vezalo za Edmunda, a dobro znaš da u našim planovima nije da stvaram porodicu sa njim.
-Ova vest me ne bih pogodila da je dete bilo Edmundovo, ali ipak to je bilo moje dete… Nego, danas sam dobio rezultate analiza Huliove krvi.
-Na to sam skroz zaboravila.
-Nemaš razloga za brigu… Hulio te je slagao, nije imao sidu.

NEKOLIKO DANA KASNIJE

Ageda je bila u dnevnoj sobi Viljarealovih, sa sprata je sišla Monserat.

-Nema sumnje da se u ovom životu sve vraća… Ubila si toliko ljudi, pa te je Bog kaznio tako što nije ni dozvolio da se tvoje dete rodi.
-Umesto što brineš o meni, bolje brini o svojoj ćerci koja već danima umire od bola zatvorena u svojoj sobi.
-Karen je pametna i jaka devojka… Sigurna sam da će ubrzo ponovo biti ona stara.
-Nisam baš sigurna… Barem ja na njenom mestu ne bih mogla da zaboravim činjenicu da sam spavala sa svojim bratom.

Serhio koji je vidno bio pod dejstvom droge je bio u svojoj sobi… U sobu je ušao Leopoldo.

-Opet si se vratio drogama!
-Jedino mi one pomažu da barem na trenutak zaboravim na ono što se desilo.
-Ali Serhio…
-Ućuti! To si kriv za sve! Ti si me naterao da zavedem Karen kako bi se osvetio Agedi što te je ostavila u prošlosti!
-Ali ja nisam znao da je Karen moja ćerka!

Kraj 14. epizode
Back to top Go down
Fan de Portirroni
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Fan de Portirroni

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 3 EmptyWed 21 Sep 2011 - 0:57

super epzoda thumbup
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 3 EmptyWed 21 Sep 2011 - 2:31

extra mnogo je dobro ovo dvoje sigurno nisu brat i sestra!sigurno tu ima jos nesto...nastavi da pises odlicno je thumbup
Back to top Go down
Fan de Portirroni
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Fan de Portirroni

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 3 EmptyWed 21 Sep 2011 - 3:18

ja msm da jesu
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 3 EmptyWed 21 Sep 2011 - 3:33

Fan de Portirroni wrote:
ja msm da jesu

sta ne kapiram?
Back to top Go down
Fan de Portirroni
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Fan de Portirroni

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 3 EmptyWed 21 Sep 2011 - 3:55

pa msm da su brat i sestra
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 3 EmptyWed 21 Sep 2011 - 4:01

aaaa nisam skaprala :D mada ja iskreno ne verijem mislim da nisu :)
Back to top Go down
Milos 92
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Milos 92

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 3 EmptyWed 21 Sep 2011 - 10:50

Novele neće biti večeras a verovatno ni sutra uveče... Razlog je taj što vršim neke prepravke, skraćujem novelu... A sve to zbog "lošeg rejtinga"
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 3 EmptyWed 21 Sep 2011 - 10:58

A neeeeeeeeeeeeee nemoj da skracujes ovde ima nas puno koji citamo :D molim te nemoj Plac
Back to top Go down
Milos 92
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Milos 92

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 3 EmptyWed 21 Sep 2011 - 11:52

Neće biti to baš drastično skraćeno... Imao sam u planu oko 45 epizoda, a toliko sigurno neće biti.

Upravo sad prepravljam i izbacujem neke manje bitne dogadjaje kako bi radnja bila brža i zanimljivija.

A ovde vas čita samo vas dve, a na drugim forumima situacija je ista ako ne i gora.
Back to top Go down
Born like monster
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Born like monster

Broj postova : 962
Godina : 25
Fan-gif : Početak kraja - KRAJ - Page 3 Scenery1

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 3 EmptyThu 22 Sep 2011 - 2:48

Pa citam i ja :D
Ekstra je :D
Back to top Go down
http://katnisseseverdeen.tumblr.com
Fan de Portirroni
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Fan de Portirroni

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 3 EmptyThu 22 Sep 2011 - 3:30

maite es mi princesa wrote:
A neeeeeeeeeeeeee nemoj da skracujes ovde ima nas puno koji citamo :D molim te nemoj Plac
daaaaaa
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 3 EmptyThu 22 Sep 2011 - 5:08

ma dosta njih koji citaju ali ne pisu :D samo ti pisi odlicno je enamorado
Back to top Go down
Milos 92
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Milos 92

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 3 EmptyThu 22 Sep 2011 - 11:36

15. epizoda: Iz njenih vena potekla je krv

-Šta imam ja od toga što ti nisi znao da je ona tvoja ćerka?! Zbog tebe sam se više puta k*esnuo sa sestrom!

Renata je bila u bolnici, držala je neki koverat u rukama.

-Konačno je došao kraj ovoj neizvesnosti… Konačno ću saznati da li imam sidu ili ne.

Otvorila je koverat, pročitala rezultate i počela da plače.

U dnevnoj sobi Viljarealovih bila je neka žena, sa sprata je sišao Alonso koji je rekao:

-Lorensa kada si se vratila?!
-Malopre sam stigla.
-Želim da ti kažem da mi je žao što tvoja operacija ponovo nije uspela.
-Ne laži! Odlično znam da je tebi svejedno da li ću ja ponovo videti ili ne.
-U pravu si… Najiskrenije uopšte me ne zanima šta se dešava sa tvojim životom.
-Kao što te ni ne zanima šta je sa mojom ćerkom, dal je živa ili je mrtva.
-O Sofiji nema nikakvih novosti, tako da najverovatnije je mrtva!

Lorensa je zaplakala.

Monserat je bila u banci, na izlazu se sudarila sa Frankom Munjozom.

-Gospodjo Viljareal baš se dugo nismo videli.
-Da, dugo se nismo videli…
-Sigurno si mislili da me nikad više nećeš videti kada me strpaš u zatvor?!
-Ne znam o čemu pričate.
-Ne pravi se luda! Lorena, devojka koju sam navodno silovao, mi je priznala da je neka žena platila da me zavede, spava samnom, a onda me optuži za silovanje… Siguran sam da si ta žena ti!
-Mislim da ste poludeli, zbog čega bih ja to uradila?
-Možda zbog toga što sam ti neprestano bio za petama, zbog toga što sam bio tako blizu da pronadjem neki dokaz da si ubica!
-Dosta! Nisam dužna da slušam vaše gluposti!

Krenula je da ode, ali on je uhvatio za ruku i rekao:

-I ako sam skunut sa slučaja znaj da sam ti i dalje za petama, neću se smiriti dok svima ne dokažem da si ubica!

Franko je otišao i ostavio Monserat vidno zabrinutu.

-Glupa Lorena! Da zna da sam joj ja platila da zavede ovu budalu sigurno bi i to rekla! Glupača!

Pao je mrak… Paula i Lorena su večerale.

-Lorena donela sam jednu odluku.
-Koju?
-Sutra ću te odvesti na jedno mesto da abortiraš.
-Stvarno?! Pa to je super!
-Shvatila sam da je to najbolje rešenje, jer besmisleno je da rodiš dete sa 17 godina.

U tom trenutku je neko pokucao. Paula je otvorila to je bio neki policajac.

-Jeste li vi Paula Davila?
-Da, ja sam…
-Došli smo da vas obavestimo da je vaš bratanac jutros pronadjen mrtav u svom stanu.
-Molim?! Zar ga je sida već ubila?
-Neeee… Izgleda da je izvršio samoubistvo, barem tako izgleda na prvi pogled.

Edmundo i Lorensa su bili u radnoj sobi.

-Želim da ti kažem da mi je žao zbog toga što ni ova operacija nije uspela.
-Sad žališ, al ne zaboravi da si ti kriv za to što sam ostala slepa!
-Lorensa ja sam…
-U pokušaju da te sprečim da počiniš onaj monstruozni zločin ostala sam slepa.
-Ćuti! Neko može da te čuje!
-Tebi je jedino bitno to da niko ne sazna da si ubica! A to što ja godinama živim u mraku nije važno!

Ageda je bila u nekom kafiću, stajala je naslonjena za šank i ispijala piće… Ubrzo joj je prišao neki muškarac koji je rekao:

-Zbog čega je žena tako lepa kao ti sama?
-Zbog toga što su svi muškarci idioti i zbog toga što ni jedan ne zaslužuje ženu kao što sam ja.
-Nemoj tako, nisu svu muškarci isti…
-Da nisi možda ti drugačiji od svih?
-Ako mi dopustiš mogu noćas da ti pokažem da jesam.

Ageda ga je prvo dugo gledala, a onda ga privukla sebi i poljubila.

Karen je bila u dvorištu kuće Viljarealovih… Stajala je iza jednog žbuna.

-Ne, ne mogu da živim sa saznanjem da smo Serhio i ja brat i sestra… Jednostavno ne mogu.

Izvadila je žilet i isekla vene.

Kraj 15. epizode

Leticia Calderon- Lorensa Viljareal
-Sestra od Edmunda i Agede, Alonsova supruga.
Back to top Go down
Fan de Portirroni
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Fan de Portirroni

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 3 EmptyFri 23 Sep 2011 - 0:33

super. bas mi se dopada,nastavi sa pisanjem
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 3 EmptySat 24 Sep 2011 - 5:54

extra thumbup thumbup svi se poubijase haha haha
Back to top Go down
Milos 92
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Milos 92

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 3 EmptySat 24 Sep 2011 - 11:14

16. epizoda: Uhvaćena na delu

Uplakana Karen je gledala svoje ruke kako krvare.

Za to vreme Agede i muškarac, koga je nekih pola sata ranije upoznala, su strasno vodili ljubav. Izmedju uzdaha on joj je rekao:

-Zovem se Pedro, a ti?
-Ne zanima me kako se zoveš!- odgovorila mu je ona i poljubila ga

Svanulo je… Edmundo je ušao i Agedinu sobu i probudio je.

-Ageda, moram da ti saopštim jednu lošu vest.
-Šta se sad desilo?- upitala ga je ona sanjivo
-Znaš Karen je… Ramon je malopre pronašao njeno telo u dvorištu i…
-Njeno telo? Nije valjda…?
-Isekla je vene i… Mrtva je…
-Ne, to je ne moguće! Zašto moja ćerka?! Zašto?!- vikala je uplakana Ageda

NEKOLIKO NEDELJA KASNIJE

Ageda je bila na grobu od svoje ćerke.

-Tvoja smrt neće proći nekažnjeno… Već sam počela da se svetim prokletom Leopoldu I Serhiu!

Renata je bila u svojoj sobi.

-Neću zauvek moći da krijem da imam sidu ali… Kako da kažem mojoj porodici, kako?!

Vanesa i Roberto su bili u dnevnoj sobi njihove kuće.

-Konačno si se vratio sa tog tvog višenedeljnog poslovnog puta.
-Da, vratio sam se… Sklopio sam veoma važan posao.
-Verovatno je tvoj novi poslovni partner žena.
-Vanesa, uopšte nisam raspoložen za tvoju ljubomoru… Odoh da se istuširam.
-Varao si moju sestru samnom, a sada mene varaš sa ko zna kojom.

Monserat i Edmundo su bili u dnevnoj sobi… Ona im je sipala piće, s tim što jeu njegovu čašu sipala neke kapi.

-Izvoli dragi.
-Hvala… Malo sam nervozan zbog svega što se dešava u firmi, tako da mi je ovo piće više nego potrebno.
-Dragi a kakvi su to problemi u firmi?
-U poslednje vreme neki poslovi su nam loše krenuli i… Budućnost kompanije zavisi od ovog novog tržnog centra čiju smo izgradnju upravo završili.
-Zanimljivo.- rekla je ona u sebi

Lorensa i Dolores su bile na groblju, stajale su ispred grobnice porodice Servantes.

-Prošlo je već toliko godina od one tragedije… Tragedije u kojoj su svi oni ubijeni, a ja sam osudjena da živim doživotno u mraku.
-Lorensa, zbog čega si ponovo došla ovde?
-Nekako se lakše osećam kad posetim njihov grob, to je najmanje što mogu da uradim, jer svi oni su mrtvi zbog mog brata.

Pao je mrak… Edmundo i Monserat su spavali, u jednom trenutku je zazvonio njen mobilni… Ona je videla ko je zvao i brzo odbila poziv.

-Draga, šta se to čulo? Jel te neko zvao?
-Ne, ne… Samo mi se ispraznila baterija.

Kada je Edmundo ponovo zaspao Monserat je otišla do kupatila gde je pozvala osobu koja je nju malopre zvala.

-Zbog čega me zoveš ovako kasno?! Šta?! Opet si se kockao! Pretukli su te… Ali kako misliš da dodjem po tebe? Edmundo će primetiti da me nema… U redu, dolazim!

Monserat se polako obukla, išunjala iz sobe, izašla iz kuće, sela u svoja kola i otišla.

Nekih pola sata kasnije došla je sa svojim kolima u jedan od najopasnijih krajeva u gradu. Parkirala je svoja kola i bojažljivo izašla iz njih.

-I kako on misli da ga ja ovde nadjem? Otkud ja znam gde je ta bedna kockarnica? Trebalo bi d aje ovde negde.

U tom trenutku ispred nje se stvorio neki sumnjiv tip sa nožem u ruci koji je rekao:

-Lutko bolje bi ti bilo da mi daš ključeve od kola inače ću ti unakaziti tvoje lepo lice!
-Ja, ja sam samo…

U tom trenutku je Monserat zavukla ruku u sovju torbu, odakle je izvadila pištolj i pucala u njega.

-Ubila sam ga!

Krenula je da udje u kola, ali u tom trenutku je naišao neki muškarac koji je rekao:

-Stani! Ni ne trudi se da pobegneš jer dobro znam ko si… Svi znaju ko je Monserat Kruz!

Kraj 16. epizode

Jose Luis Resendez- Pedro
Juan Carlos Garcia- Rohelio Montenegro (muškarac sa kraja epizode)
Back to top Go down
Fan de Portirroni
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Fan de Portirroni

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 3 EmptySat 24 Sep 2011 - 23:15

wow extra mozda je monserat stvarno ubica
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 3 EmptySun 25 Sep 2011 - 1:04

Ispade da je vanesa ubila svoju sestru...da je Edmundo ubio neke delove porodice...Ageda onu Zulemu...Monserat ovog sad.... i tako dalje i tako dalje :D :D Odlicno samo nastavi :D
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Početak kraja - KRAJ   Početak kraja - KRAJ - Page 3 Empty

Back to top Go down

Početak kraja - KRAJ

View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 7Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next