|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sun 7 Aug 2011 - 4:05 | |
| Ja sam sve te delove gledala na net, ali ne cele |
|
| |
Srpski William Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1950 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sun 7 Aug 2011 - 6:40 | |
| Ja sam samo citao u TvNovelama. Smesno mi je sta ce sve Bernarda da prezivi do kraja :jajaja: |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sun 7 Aug 2011 - 8:59 | |
| Ahha Bernarda je looda :P |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 7 Aug 2011 - 20:45 | |
| Meni je ona komicna, ne dozivljavam je kao neku zlocu iako je ubijala toliko... Smesna je : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 7 Aug 2011 - 22:46 | |
| - Srpski William Levy wrote:
- Meni je ona komicna, ne dozivljavam je kao neku zlocu iako je ubijala toliko... Smesna je :
Danijela mi nikada gora nije bila, tu je najgora.. Aa kad pocne da prica sa povisen ton, ahaha uzass. :jajaja: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 8 Aug 2011 - 0:16 | |
| U svakom slucaju bolje joj pristaje da glumi dobrice... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 8 Aug 2011 - 0:47 | |
| Daa, u Sortilegio je bila extra. |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Wed 10 Aug 2011 - 2:28 | |
| Meni se ovde sviđa Bernarda, Danielu Romo ne podnosim, odvratna mi je glumica, ali je meni bolja ovde, nego u "Sortilegio", tamo nisam mogao da je smislim! -.-' |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Wed 10 Aug 2011 - 4:19 | |
| bas je ova serija smor ziv .....bas danas gledam uvijek jedno te isto jedino sto mi se svidjlo kako je Maks zaprosio MARIJU onaj prsten na djecijoj ruci .........jako orginalno i slatko |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 10 Aug 2011 - 7:28 | |
| - Stefy wrote:
- Meni se ovde sviđa Bernarda, Danielu Romo ne podnosim, odvratna mi je glumica, ali je meni bolja ovde, nego u "Sortilegio", tamo nisam mogao da je smislim! -.-'
Da ovde joj je zanimljivija uloga... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 10 Aug 2011 - 8:00 | |
| Capturase da stavljam u galeriji? Nemate posebnu temu? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 10 Aug 2011 - 9:33 | |
| - Stefy wrote:
- Capturase da stavljam u galeriji? Nemate posebnu temu?
Ja msm da nema potrebe da se otvara nova tema. |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari serije Thu 11 Aug 2011 - 4:59 | |
| meni je najbolji onaj deo kada maria se zarazi od alfonsa i kao umrece i onda ulaxi maks i kao u fazonu ako ti umres umrecu i ja sa tobom |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 11 Aug 2011 - 5:59 | |
| - gaconi wrote:
- meni je najbolji onaj deo kada maria se zarazi od alfonsa i kao umrece i onda ulaxi maks i kao u fazonu ako ti umres umrecu i ja sa tobom
Hahaa pa bog ga je poslusao i dobio je isti virus.x.D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 11 Aug 2011 - 8:16 | |
| - gaconi wrote:
- meni je najbolji onaj deo kada maria se zarazi od alfonsa i kao umrece i onda ulaxi maks i kao u fazonu ako ti umres umrecu i ja sa tobom
Koliko ja shvatam on je krio od ostalih da ima virus... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 11 Aug 2011 - 12:12 | |
| - Srpski William Levy wrote:
- gaconi wrote:
Koliko ja shvatam on je krio od ostalih da ima virus... To je najgori deo, čitao sam na 'netu, neka "tropska bolest", Alonso crkne od nje, a Maksimilijano i Marija se spase jer se nađe lek. :Out: Jeftino. :Out: :Out: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 11 Aug 2011 - 20:45 | |
| Haha e tu je Mehija ispao budala. Za alonsa nema lek a za MAriju i Maksa ima.xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 11 Aug 2011 - 21:00 | |
| Pa ovi su otkrili na vreme, a Alonsa je vec zahvatio virus duze... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 11 Aug 2011 - 21:41 | |
| Ma svejdno to je bila velika glupost. : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 12 Aug 2011 - 0:51 | |
| Stvarno mi nije jasno kako, npr. tebi Filipe, može ovo nekome biti omiljena serija. :S Možda su vrhunski glumci, ali je radnja toliko glupa da je to strašno. :/ |
|
| |
M@rko TVNovele Zavisnik
Broj postova : 671 Fan-gif : Lokacija : Novi Sad
| Subject: Re: Komentari serije Fri 12 Aug 2011 - 5:43 | |
| Danas sam pogledao epizodu iz dosade,iskreno katastrofa je.Mogu glumci biti super ali prica je ocajna. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 12 Aug 2011 - 8:10 | |
| - M@rko wrote:
- Danas sam pogledao epizodu iz dosade,iskreno katastrofa je.Mogu glumci biti super ali prica je ocajna.
Kako si skapirao pricu pogledavsi samo jednu epizodu? |
|
| |
M@rko TVNovele Zavisnik
Broj postova : 671 Fan-gif : Lokacija : Novi Sad
| Subject: Re: Komentari serije Fri 12 Aug 2011 - 9:15 | |
| Pa nisam ja gledao samo danasnju epizodu vec prvih deset i danasnju a pritom sam i ovde citao komentari pa sam skapirao. |
|
| |
Suki TVNovele Novi član
Broj postova : 1
| Subject: Re: Komentari serije Tue 16 Aug 2011 - 7:26 | |
| mene fer pocinje da nervira uzasno, bas je razmazena... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 16 Aug 2011 - 8:52 | |
| - Suki wrote:
- mene fer pocinje da nervira uzasno, bas je razmazena...
meni je ona slatka kako god da se ponasa : |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|