|
|
Author | Message |
---|
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Wed 27 Jul 2011 - 10:45 | |
| |
|
| |
Alexandro TVNovele Novi član
Broj postova : 190 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Venevision
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Jul 2011 - 4:30 | |
| Poceo gledati,pa prestao... |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Jul 2011 - 12:34 | |
| vredi gledati zbog wiliama i maite.znate da se wiliam osisao na celavo? |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Jul 2011 - 21:03 | |
| Aham znamo Ja seriju nsm gledala ove nedelje |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Jul 2011 - 21:35 | |
| Serija se završava 13. septembra. |
|
| |
Srpski William Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1950 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Jul 2011 - 21:58 | |
| O pa dobro, ima jos da se gleda, mada bice mi zao kad se zavrsi... Ja ne gledam puno serija vec biram one koje mi se svide, pa se nadam da ce se pojaviti neka takva do tad... : |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Sun 31 Jul 2011 - 0:57 | |
| - Srpski William Levy wrote:
- O pa dobro, ima jos da se gleda, mada bice mi zao kad se zavrsi... Ja ne gledam puno serija vec biram one koje mi se svide, pa se nadam da ce se pojaviti neka takva do tad... :
slazem se sa tobom bice mi zao kad se bude zavrsila jer onda william nece dugo snimati telenovele |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sun 31 Jul 2011 - 1:16 | |
| Ih steta, nedostajace mi ova serija punooo, pogotovo Levyrroni <33 |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Sun 31 Jul 2011 - 1:21 | |
| slazem se sa tobom puno ce da mi nedostaje |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Sun 31 Jul 2011 - 3:07 | |
| Ma samo zbog njih serija je iole gledana verujte... :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 31 Jul 2011 - 3:22 | |
| To je 100% tacno da zbog njih je vise gledana. Kad bi Carla organizovala ponovo neku seriju sa Viliama i Maite ali da serija stvarnooo bude uspesna i dobra. ^^ |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Sun 31 Jul 2011 - 4:32 | |
| Pa nije zanimljivo da imaju 100 serija... sasvim je dovoljno sto su ih dva put ponovili |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 31 Jul 2011 - 4:49 | |
| Mogli bi oni ponovo ali posle nekog duzeg vremena. Neki par se pojavljuje tri puta i vise. Kao Fernando Colunga i Lusero. |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Sun 31 Jul 2011 - 11:47 | |
| i ja za tim zalim sto nisu radili u produkciji Carle Estrade .....ne sumnjam u to da ne bi serija bila uspjesna-- |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 31 Jul 2011 - 21:02 | |
| - Ezel ♥ Lady wrote:
- Pa nije zanimljivo da imaju 100 serija... sasvim je dovoljno sto su ih dva put ponovili
Sto se mene tice moze i 100. Oni su naj par za tvnovele definitivno... A sto William nece snimati duze serije, nisam u to upucen? |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Mon 1 Aug 2011 - 6:10 | |
| pa sad treba da radi na nekom filmu i zeli da bude sa decom imalo da se odmori ko da je lako snimati telenovelu |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari serije Mon 1 Aug 2011 - 6:58 | |
| William sigurno hoce da se oproba u Holivudu. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 1 Aug 2011 - 7:08 | |
| Dobro onda je opravdano.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 1 Aug 2011 - 21:43 | |
| Procitala sam negde da ce sad u Holywood da snima ;) I Mai takodje zeli odmor. NEko moze meni neko napisati ukratko sta se dogodiilo u poslednjih epika...nsm gledala nedelju dana :(( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 1 Aug 2011 - 21:57 | |
| Sve za tebe Viktorija je videla kod Marije ono raspece sto joj je dao Huan Pablo pa je pitala odakle joj i ona joj je onda priznala da joj je Huan Pablo bioloski ota. Viktorija je sve ukapirala, ali se malo zbunila pa je otisla kod Huan Pabla da joj sve potvrdi i onda se vratila kod Marije da joj kaze da joj je majka i da je moli za oprostaj. Ispricala joj je celu svoju pricu oko njenog gubitka, ali Marija nece da joj oprosti. Pre toga su se vencali Huanho i Nati. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 1 Aug 2011 - 22:22 | |
| Ahaaam, tacno znam koje su to epike, gledala sam ja to unapre na net : Oooo hvalaaa dusoo mojaa |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 2 Aug 2011 - 1:51 | |
| de nada mi cielo |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 2 Aug 2011 - 2:03 | |
| Mi corazon <3 Sad sledi kidnapovanje Marije i Viktorije. |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Sat 6 Aug 2011 - 2:24 | |
| - Srpski William Levy wrote:
- Ezel ♥ Lady wrote:
- Pa nije zanimljivo da imaju 100 serija... sasvim je dovoljno sto su ih dva put ponovili
Sto se mene tice moze i 100. Oni su naj par za tvnovele definitivno...
A sto William nece snimati duze serije, nisam u to upucen?
Treba uskoro da snimi neki film u Holivudu, pričalo se o tome pred kraj snimanja serije TDA, zato se i ošišao. Na Twitcamu je rekao da se samo zato ošišao, da će posle filma imati ponovo svoju staru frizuru. Meni je ova serija užasna. Ja zaista organski podnosim Televisu. Tri puta sam pokušao da redovno gledam ovu seriju zbog Williama i nisam izdržao. Akcenat uopšte nije na njemu već na Viktorijin plač, Bernardu i svakakve gluposti. Sada kada uhvatim na TV-u, jedino mi je Himena super, ovaj fotograf oboleo od neke bolesti, Maks i Marija se krešu iza njegovih leđa, baš je glupa serija. -.- Kako bih voleo da pređe u Telemundo, tamo bi dobijao odlične uloge, a ne kao ovde. :@ |
|
| |
paula&rafa TVNovele Novi član
Broj postova : 197 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : Dans les bras de Miguel A.Silvestre & William Levy
| Subject: Re: Komentari serije Sun 7 Aug 2011 - 3:05 | |
| Victorija ce spasiti Mariju kad budu kimdapovane ! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|