|
|
Author | Message |
---|
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Jul 2011 - 8:22 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Leonela je ustvari dobra osoba.
ona ce na kraju biti sama? |
|
| |
paula&rafa TVNovele Novi član
Broj postova : 197 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : Dans les bras de Miguel A.Silvestre & William Levy
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Jul 2011 - 9:09 | |
| Ja mislim da hoce Jer Osvaldo je u Spaniji |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Jul 2011 - 9:50 | |
| Pa bice pored Viktorije, Maksa, Marije...msm ostaje na kraju sama, bez Osvalda..xD |
|
| |
Broj postova : 197 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : Dans les bras de Miguel A.Silvestre & William Levy
| Subject: Re: Komentari serije Tue 19 Jul 2011 - 13:15 | |
| Zato sto Osvaldo ide u Spaniju za posao I Maxova mama ostaje sa Max , Maria i Victorijom Steta sto je nije na kraju Victorija i Osvaldo |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Tue 19 Jul 2011 - 21:54 | |
| Aha bas steta, stvarno je to bilo glupo. Viktorija i Osvaldo su bili dugo u braku i trebali su da zajedno ostaju. |
|
| |
OBREN TVNovele Novi član
Broj postova : 48
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Jul 2011 - 7:58 | |
| Dobra je leonela i bice dobra.Yao mi je iyn sam se danas sto viki nije saynala ko joj je kcerka iako sam 9 meseci ustajao u 4 da bi gledao na canall de las estrellas oboyavam je.Preveo sam yadnju epku |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Jul 2011 - 8:26 | |
| Hihi u 4h..xDD Mene danas iznervirala Viktorija, toliko je glupa da ne moze da shvati da je njena cerka Marija : |
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Jul 2011 - 8:36 | |
| ma uzas -.-' mislila sam da ce danas saznati istinu,ali nista od toga. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Jul 2011 - 9:31 | |
| Daa, malo sutra.x.D Saznace uskoro :D |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Jul 2011 - 22:18 | |
| Jer Marija saznaje u 146. epizodi da joj je Viktorija majka? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 21 Jul 2011 - 5:11 | |
| Daaa. ;)xD Jedva cekam taj deo, barem je nesto bolji. Dojadile su mi vise ove glupe scene, pogotovo sa Milagros. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 23 Jul 2011 - 17:24 | |
| Marija && Victorija bice kimdapirane radi Guillermi ljudi Victoria se spasiti Mariju Na kraju , Roxanna ce pokazati video kako Bernanda samara Victoriju. Victorija ce pobediti sa svojom decom Max , Maria && Fernanda Levyroni do kraja |
|
| |
Srpski William Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1950 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 23 Jul 2011 - 19:33 | |
| Ovo mi je sada omiljena serija... Bice mi zao kada se zavrsi... |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Jul 2011 - 23:05 | |
| Ovo me stvarno počelo smarati.. Da je dobro ako pogledam jdnu epizodu u sedmici xD |
|
| |
hollyss TVNovele Novi član
Broj postova : 442 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Jul 2011 - 23:54 | |
| Meni je početak serije bio obećavajući i jako sam se radovala gledati M&M, a onda sam doživjela nagli šok od količine gluposti koju sam tu vidjela... |
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Jul 2011 - 1:05 | |
| I meni su se smucile scene sa Milagros.To rade samo da bi epizoda vise trajala.A posebno ono kad je Milagros pevala sa one 2.I smesno,i zalosno.xDDD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Jul 2011 - 1:13 | |
| E to je najveca glupost. Meni je toliko krivo zasto uvek upropaste seriju kad su u pitanju Levyrroni :( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Jul 2011 - 3:10 | |
| Retko kad pratim... Malo je dosadno... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Jul 2011 - 4:03 | |
| - Mica Voli Lucero wrote:
- I meni su se smucile scene sa Milagros.To rade samo da bi epizoda vise trajala.A posebno ono kad je Milagros pevala sa one 2.I smesno,i zalosno.xDDD
Meni je to bilo samo smesno :jajaja: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Jul 2011 - 10:53 | |
| Moja baba koja intezivno prati TDA :jajaja: kad se pojavi Milagros pođe u WC |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Jul 2011 - 22:29 | |
| Boze,Boze... : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 26 Jul 2011 - 1:17 | |
| Hhahha Pa kad joj dosadnoo :jajaja: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 26 Jul 2011 - 4:59 | |
| Ako je njoj dosadno, kome nije xexe |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 27 Jul 2011 - 9:08 | |
| Aama nije dosadno nikako kad je tu papasote Wiliam <33 i mi Maite |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 27 Jul 2011 - 10:03 | |
| Pa.. dobro sad. Radi Willija se isplati gledat.. Nego je stvarno dosadno :jajaja: |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|