|
|
Author | Message |
---|
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Fri 8 Jul 2011 - 11:45 | |
| Ma vala placu obje ^^ u ovih 10 epkica mozda samo MD da nije plakala u 3 do 4 xD
|
|
| |
~Blair&Chuck~ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)
| Subject: Re: Komentari serije Fri 8 Jul 2011 - 20:56 | |
| Ma svi u ovim sapunjarama samo placu :S :S do sad znam samo Barbaru u DB da se nije perkemezila ko razmazeno deriste!
|
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Sat 9 Jul 2011 - 0:18 | |
| Koja je jucerasnja epizoda u Srbiji bila u Meksiku? Da znam da skinem posto juce nisam gledao, a nije broj epizoda isti... |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Sat 9 Jul 2011 - 1:26 | |
| Ja sinoc i nisam gledala, na pocetku sam ovisila o seriji. Sada manje i gledam, jos kad se sjetim koje epkice ima xD |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sat 9 Jul 2011 - 2:37 | |
| - MStefan wrote:
- Koja je jucerasnja epizoda u Srbiji bila u Meksiku? Da znam da skinem posto juce nisam gledao, a nije broj epizoda isti...
129 |
|
| |
paula&rafa TVNovele Novi član
Broj postova : 197 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : Dans les bras de Miguel A.Silvestre & William Levy
| Subject: Re: Komentari serije Sat 9 Jul 2011 - 5:38 | |
| Par Levyrroni je najbolji ♥ |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sat 9 Jul 2011 - 10:12 | |
| - paula&rafa wrote:
- Par Levyrroni je najbolji
THE BEST! :Good: :Good: |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Komentari serije Sun 10 Jul 2011 - 22:51 | |
| I sad mi je trenutno dosdno :( xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 12 Jul 2011 - 22:32 | |
| Jel istina da ovi na PINK BH pustaju avance??? |
|
| |
paula&rafa TVNovele Novi član
Broj postova : 197 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : Dans les bras de Miguel A.Silvestre & William Levy
| Subject: Re: Komentari serije Wed 13 Jul 2011 - 8:36 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 14 Jul 2011 - 20:41 | |
| Celu nedelju nsm gledala seriju. Nikako da budem u tom terminu kuci, ahh valjda cu danas gledati.xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 14 Jul 2011 - 23:30 | |
| Ja nisam gledao dve nedelje zbog rada na predstavi a necu ni danas , imam goste... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 14 Jul 2011 - 23:40 | |
| Heh, ti ces od sledece nedelje. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 14 Jul 2011 - 23:42 | |
| Aha : |
|
| |
Cokolatina* TVNovele Novi član
Broj postova : 358 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Jul 2011 - 0:43 | |
| moram da dam ovaj komentar,juce kada sam gledala bila je svadba fer i kruza,znaci ono je bilo sve samo ne svadba : : onaj mutavi producent je doveo neke muskarce u rozim cokuletinama sa spicevima da igraju na nekom podijumu,pa se neka zenska rvala sabikom,pa je isto neka na biku pevala,a ono gde su kao gosti nema 3 coveka i onaj kruz kao njoj peva,a svi gosti tamo na tom stadionu gledaju nekakav sou ma smehotres zesci cak se i moj maldji brat smejao od gluposti kada je video katastrofa,steta za glumce ali serijaja polako ide u :Out: :Out: |
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Jul 2011 - 4:13 | |
| Od kada sam na raspustu,gledam svakog dana ovu seriju.Toliko sam postala zavisna od njeeeee |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Jul 2011 - 4:30 | |
| - Cokolatina* wrote:
- moram da dam ovaj komentar,juce kada sam gledala bila je svadba fer i kruza,znaci ono je bilo sve samo ne svadba :: onaj mutavi producent je doveo neke muskarce u rozim cokuletinama sa spicevima da igraju na nekom podijumu,pa se neka zenska rvala sabikom,pa je isto neka na biku pevala,a ono gde su kao gosti nema 3 coveka i onaj kruz kao njoj peva,a svi gosti tamo na tom stadionu gledaju nekakav sou ma smehotres zesci cak se i moj maldji brat smejao od gluposti kada je video katastrofa,steta za glumce ali serijaja polako ide u :Out: :Out:
Nsm ja gledala taj deo, tj gledala sam nesto malo na net. Nervira me Kruz koji peva jednu te istu pesmu, milion puta.(' ') |
|
| |
Cokolatina* TVNovele Novi član
Broj postova : 358 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Jul 2011 - 7:15 | |
| i bolje sto nisi : a danas ona montenegro kako se kupa u peni pa msm koga briga nisam mogla gledati do kraja prebacila sam |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Jul 2011 - 7:38 | |
| E to me danas mnogo iznerviralo, brate ona uziva.xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Jul 2011 - 7:56 | |
| A Kruz je stavrno smorio... Mi riqueza es este amor por tiiiiiiii.... po 100000 puta!!! Prelepa je pesma, ali sto je mnogo, mnogo je! : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 17 Jul 2011 - 5:20 | |
| Slazem se sa tobom. A kad pocne scena sa Milagors, uzaasna je...oni misle da ljude zabavljaju, kao smesno je, ono je uzasno.xD |
|
| |
sneks TVNovele Novi član
Broj postova : 244 Godina : 40 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sun 17 Jul 2011 - 21:45 | |
| po meni je serija totalni promasaj,razocarala sam se. |
|
| |
FanSerija TVNovele Novi član
Broj postova : 261 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Srbija:)
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Jul 2011 - 4:20 | |
| - MStefan wrote:
- A Kruz je stavrno smorio... Mi riqueza es este amor por tiiiiiiii.... po 100000 puta!!! Prelepa je pesma, ali sto je mnogo, mnogo je! :
Slazem se u potpunosti : |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Jul 2011 - 5:48 | |
| Obozavam ovu seriju,samo mi nije jasno jer Leonela pozitivka ili negativka? Maite sjajna ko i uvek. Nije bez razloga ona moja omiljena latino glumica |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Jul 2011 - 7:34 | |
| Leonela je ustvari dobra osoba. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|