|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Tue 6 Sep 2011 - 2:44 | |
| Paa nije nesto posebno ali im lepse izgleda tako, kao HD : |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Komentari serije Tue 6 Sep 2011 - 11:08 | |
| Na Novoj se zavrsava sutra hvala dragom bogu |
|
| |
pamela93 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 582 Godina : 31 Lokacija : Pozarevac
| Subject: Re: Komentari serije Tue 6 Sep 2011 - 22:24 | |
| Uskoro ce i na pinku da se zavrsi pa pocinje neka druga serija... |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Tue 6 Sep 2011 - 23:03 | |
| - *Flippy* wrote:
- Na Novoj se zavrsava sutra
hvala dragom bogu he he i ja sam to rekla a poslije nje pocinje Teresa ....po najavi ne cini se losa :Good: |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Wed 7 Sep 2011 - 2:49 | |
| - dervisevic fata wrote:
- *Flippy* wrote:
hvala dragom bogu he he i ja sam to rekla a poslije nje pocinje Teresa ....po najavi ne cini se losa :Good: Teresa je sasvim solidna serija,cak sta vise i van proseka.Samo, DOMA TV ima bas grozan termin (14:00) tu si ni prva ni druga smena pa nikako ne mozes da uhvatis... A ''Snaga sudbine'' koja pocinje kod nas nakon ''Trijumfa ljubavi'' takodje je dobra.Odgledao sam nekih tridesetak epizoda i svidelo mi se,sada cu ponovo gledati te uvodne epizode i nastaviti da pratim,posto nije duga (102 epizode). |
|
| |
Srpski William Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1950 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 7 Sep 2011 - 6:57 | |
| I ja volim kad serije traju tako po stotinak epizoda, osim ove sa Williamom, Maite itd. one mogu i po 300 epizoda... : |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Wed 7 Sep 2011 - 9:13 | |
| - Srpski William Levy wrote:
- I ja volim kad serije traju tako po stotinak epizoda, osim ove sa Williamom, Maite itd. one mogu i po 300 epizoda... :
Hahah slazem see, njih mogu da gledam uveek |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Wed 7 Sep 2011 - 10:15 | |
| - MStefan wrote:
- dervisevic fata wrote:
- *Flippy* wrote:
hvala dragom bogu he he i ja sam to rekla a poslije nje pocinje Teresa ....po najavi ne cini se losa :Good: Teresa je sasvim solidna serija,cak sta vise i van proseka.Samo, DOMA TV ima bas grozan termin (14:00) tu si ni prva ni druga smena pa nikako ne mozes da uhvatis... A ''Snaga sudbine'' koja pocinje kod nas nakon ''Trijumfa ljubavi'' takodje je dobra.Odgledao sam nekih tridesetak epizoda i svidelo mi se,sada cu ponovo gledati te uvodne epizode i nastaviti da pratim,posto nije duga (102 epizode). a kako to da nema teme za tu seriju? |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
Broj postova : 730 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : zasekogaš so mojot Toše-te sakam angele
| Subject: Re: Komentari serije Thu 8 Sep 2011 - 6:23 | |
| Moja omiljena latinska glumica Maite...normalno da gledam..super serija.....huhh |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari serije Sun 11 Sep 2011 - 5:52 | |
| |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
Broj postova : 730 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : zasekogaš so mojot Toše-te sakam angele
| Subject: Re: Komentari serije Sun 11 Sep 2011 - 5:58 | |
| |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Sun 11 Sep 2011 - 6:27 | |
| Vidim da ne puštaju više u 16:9, odustali jadni. -.- O, Bože, Bože. Serija se završava ovog petka. |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Sun 11 Sep 2011 - 9:09 | |
| a malo mi zao sto se zavrsava ali dobro nekad mora LEVYRRONI <3 SIEMPRE EN MI CORAZON <3 |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Komentari serije Sun 11 Sep 2011 - 9:24 | |
| Teska posla da se serija zavrsava ovog petka...od sutra ce biti emitovano opet samo po pola epizode. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 12 Sep 2011 - 1:32 | |
| jeeeee |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 12 Sep 2011 - 1:35 | |
| Aaaaa necuu da se zavrsii.x.DD |
|
| |
| |
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 12 Sep 2011 - 3:17 | |
| Užas, jedva čekam da se ovo smeće završi. -.- |
|
| |
sneks TVNovele Novi član
Broj postova : 244 Godina : 40 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Mon 12 Sep 2011 - 4:52 | |
| bas je i mane serija razocarala,ja njih dvoje obozavam kao par,ovde su mi bili bas dosadni |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 12 Sep 2011 - 6:03 | |
| Danas sam gledao jer sam čekao LFDD, serija je trajala svega 15min, ako je i toliko. Strašno, ovako će se završiti za mesec dana. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 12 Sep 2011 - 7:40 | |
| - Stefy wrote:
- Danas sam gledao jer sam čekao LFDD, serija je trajala svega 15min, ako je i toliko. Strašno, ovako će se završiti za mesec dana.
To je onda dobra strana u ovom slucaju ... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 12 Sep 2011 - 8:36 | |
| Xaxa daa, gledacemo vise :SS |
|
| |
majadj980 TVNovele Novi član
Broj postova : 464 Godina : 43 Lokacija : BG
| Subject: Re: Komentari serije Mon 12 Sep 2011 - 23:47 | |
| Pola epizode su već prikazivali i možda još pet minuta kao pustili novo, haos |
|
| |
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
| Subject: Re: Komentari serije Tue 13 Sep 2011 - 4:29 | |
| Kod nas je se završila na Domi,tako da sve živo znm! Inače serija je ono obična ništa posebno,dobro odglumljeno itd.
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 14 Sep 2011 - 1:08 | |
| Slazem se, mogli su mng bolje. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|