REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Esperansa - KRAJ

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19  Next
AuthorMessage
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

Broj postova : 13400
Godina : 31
Fan-gif : http://b1110.hizliresim.com/11/10/7/3838.gif

Esperansa - KRAJ - Page 13 _
PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 13 EmptyTue 13 Oct 2009 - 0:23

Levy's girl wrote:
a nije fer...pa ti ces biti u prednosti...zelim da sam Jecina seka...

pa samo u maloj prednosti.....ako hoces mozemo se mijenjat pa ti budi njena sestra....meni je dosadila....
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Broj postova : 7403
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 13 14y26xc

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 13 EmptyTue 13 Oct 2009 - 22:04

znaci tako...e vidjeces ko ce moci da zaviruje u moju svesku,samo moja oka dva
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 13 28505204839610125311

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 13 EmptyTue 13 Oct 2009 - 23:11

Hocu epku :D
Hehehhe
Nemoj da gleda ona unpred nije fer... :D
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 13 EmptyTue 13 Oct 2009 - 23:33

napisala sam juce jednu e sada kada cu je objaviti nemam pojma...cim budem kuci bice i epka:))
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 13 EmptyTue 13 Oct 2009 - 23:42

ma nisi ti takva daces ti meni da ja procitam....ja sam kao sud...kazem ti st aje dobro a sta nije...
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Godina : 32
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 13 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 13 EmptyWed 14 Oct 2009 - 23:22

pa naravno da ce ti dati...xexe

jedva cekam da dodjes kuci Zvjezdice...
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 13 EmptyFri 16 Oct 2009 - 7:37

dosla sam...ali baksuz zaboravila svesku tamo tako da cu morati pisati ispocetka epku...sva sreca imam dobro pamćenje
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 13 EmptyFri 16 Oct 2009 - 12:33

28.Epizoda

Ni sama nije bila svjesna koliko dugo su bili tako zagrljeni..Elena nije htjela da ga ništa pita,samo ga je pustila da prihvati sve ako može to što mu je ispričala.
-Eli a mama i tata?Kako su oni saznali?-upitao je Rodrigo nakon nekog vremena
-Ja sam ih zvala negdje pred jutro ne znam koliko je bilo sati tačno valjda oko 4.00...možeš zamisliti kakva sam bila i kako sam pričala da su njih dvoje već u 7.00 bili ovde u kući..Sve sam im ispričala kako je bilo,mama me je grlila i plakala a tata se bio okrenuo prema prozoru da mu ne vidim lice ali znam da su mu suze išle..
Vi ste ostali u Cancunu sa Marijom..-rekla mu je
-Sjećam se toga jutra...znam da nam je bilo čudno što su tako iznenada otišli ali ubrzo smo i ja i Isabel zaboravili na to-rekao je Rodrigo prisjećajući se
-Mama me je odvela iz te sobe i ja nikada više nisam ušla u nju...znam da sam rekla da treba da pozovu policiju toga se sjećam,ali tata je samo rekao da će se on za sve pobrinuti i da ja ne mislim više o tome...neka dvojica muškaraca su došla,mama je kada su došle kućne pomoćnice samo rekla da im daje ponovo slobodan dan tako da one i nisu ulazile u kuću...
Ta dvojica što su došla su se riješila tijela,i svega što je bilo u sobi,mislim na dušek i na posteljinu i na nož..sahranili su ga na groblju pod nekim lažnim imenom..znam gdje je i sve ali nikada u ovih 10 godina nisam otišla niti ću ikada otići-tiho je rekla
-Eli,ne znam šta bi ti rekao..ali jedno znaj na mene uvijek možeš da računaš...nemaš pojma koliko sada proklinjem sebe što nisam bio tu te noći da te zaštitim-rekao joj je iskreno
-Rodrigo nemoj..to se desilo valjda zato što je moralo da se desi,nemoj sebe da kriviš za bilo šta-rekla mu je
-Znaš sada mi se sve polako vraća,tvoje stanje kada smo se vratili iz Cancuna,mjesecima si bila kao duh,nisi skoro izlazila iz sobe..Mama je rekla da si takva zbog prekida sa Luisom i ja sam ostavio na tome
-Bili su to zaista grozni dani ili mjeseci ne znam ni sama više...kroz razne faze sam tada prolazila,od pomisli na samoubistvo do toga da sam se gadila sama sebi,da sam rekla da mi odnesu sva ogledala iz sobe jer nisam mogla podnijeti svoj lik u njemu..nisam se javljala nikome,nisam išla na fax-rekla je tiho
I onda sam jednoga dana se probudila i sama sebi rekla dosta,vratila sam se fax-u.učenju i to me valjda nekako diglo iz mrtvih jer to sam bila živa a mrtva..
Nježno ju je pomilovao...
-Znaš Isabel mi je ispričala šta si uradio Diegu-rekla je pokušavajući da promjeni temu
-Ta mala tračarica-rekao je s osmijehom blagim
Ma sada mi je žao što ga još jače nisam udario-priznao je Rodrigo
-Ma pusti to..on je izbrao svoj put a bolje je ja mislim ovako-priznala je Elena

Esperansa - KRAJ - Page 13 Teddybear7
Isabel je već ludila u svojoj sobi,Davida je cijelo jutro pokušavala da dobije međutim telefon mu je stalno bio isključen.
-Pa baciću ti ga samo da znaš čim te vidim!Šta će ti mobilni kada ne znaš da ga koristiš!-rekla je bijesno
Ubrzo je u njenu sobu ušla Maria.
-Imaš posjetu u dnevnoj sobi-rekla joj je s osmijehom
Isabel još uvijek ljuta,samo je rekla
-Ne očekujem nikoga tako da slobodno možeš reći da ide kogod da je
-A ne,ovu posjetu želiš da primiš-rekla je Maria zagonetno
-Želim jel?
Pa hajde da vidim o kome se radi,ako bude neko koga ne volim neću s tobom pričati puna dva sata pa ti vidi-rekla je Isabel smijući se i krenula prema vratima sobe
Ulazeći u dnevnu sobu nije mogla da vidi lice osobe koja ju je čekala jer je ispred nje stajao veliki plišani medo,ogroman je bio da se Isabel učinilo da većega još nije vidjela.
-I jel te osvojio?-čula je dobro poznati glas,od koga su joj koljena počela da klecaju
-Pa sad,o tome bi se mogo diskutovati-rekla je smijući se
Ja sam već osvojena
-A jel?Pa da li ga ja poznajem-rekao je David spuštajući medu
Bila mu je ljepša nego što ju je pamtio...imao je osjećaj da mu čitav život nebi bio dovoljan da je se nagleda
-A ne bi rekla da ga poznaješ-čuo je kako mu govori
-A otkrit ću ja ko je taj..da mu kažem par stvari-rekao je David i krenuo prema njoj
Uzeo jednu njenu ruku i nježno isprepletao svoje prste s njenim
Isabel je osjetila kako joj je jedan uzadah izletio iz grudi,srce joj je tako snažno kucalo da je bila uvjerena da ga on može čuti.Slobodnom rukom je prešla preko njegovog lica,pamtila ga je savršeno dobro,znala je gdje se svaka linija nalazi.
-Hej ti-rekao joj je stavljajući svoju glavu na njeno čelo dok je zatvarao oči
-Hej i tebi-odgovorila je tiho,skoro nečujno
Znaš da sam do maloprije bila spremna da galamim na tebe a pogledaj me sada,sva sam istopljena..vidiš šta mi radiš?
-Da.. ja tebi to radim-nasmijao se
A šta ti meni radiš?
Imam osmijeh na licu 24.00,ne mogu da se koncentrišem na posao jer mi je tvoj lik stalno pred očima,kupujem plišane igračke,do prije par dana sam se rugao svima koji bi se tako ponašali a gledaj mene sada,prvi sam u redu po tome pitanju-rekao je Davide
-E Davide?
-Molim?
-Ajd ušuti,i poljubi me-rekla je i nasmijala se
Već u sledećoj sekundi je osjetila njegove usne na svojima koje su zajedno se njenim se stopile savršeno.

-Sofija šta je s tobom i Fernandom?-upitala je Angela
-A ne znam mama...dosta toga valjda,ja sam skrivala neke stvari od njega,on je to saznao a i kada je saznao ja sam nastavila da lažem ga-priznala je Sofija
-Sofija,jedan brak se ne stvara na lažima već na povjerenju..a jedno povjerenje kada se izgubi ono se teško ponovo stiče-rekla je Angela oštro
A ti sada vidi,žiliš li da se boriš za svoj brak ili ne?

2 mjeseca posle

Esperansa - KRAJ - Page 13 Post-60-1243182198
Elena je sjedila u svojoj kancelariji razmišljajući o svemu što se desilo.Nakon zabave,odmah sledeće jutro Diego je dao neopozivu ostavku pod izgovorom da je dobio vrlo bitnu ponudu od neke firme iz SAD-a i da ne može da je odbije..Elena je vrlo dobro znala da je Rodrigio imao veliki uticaj na tu njegovu odluku.
Alexandro je toliko bio ljut na njega da je zabranio da se njegovo ime više pominje,što je njoj savršeno odgovoralo.Isabel je upoznala Davida sa Barbarom i Alexandrom,što nikada prije se nije odlučila na tako brz korak kada su bile u pitanju njen prijašnje veze..zaista su bili srećni zajedno i uživali su maksimalno.Rodrigo se isto puno promjenio,skoro ga nije mogla više prepoznati,sada je on bio očeva desna ruka na klinici a do prije dva mjeseca nije mogao da uđe u nju...
Fernanda više nije vidjela od one večeri i tako je bilo najbolje..ali uvijek kada bi se prisjećala onog poljubca osjetila bi kako joj se obrazi rumene.
Evo i sada to isto rade-pomislila je u sebi i nastavila da potpisuje neke papire što je trebala da potpiše.Čula je kako joj neko kuca na vrata i rekla je naprijed ali uopšte nije dizala pogleda da vidi o kome se radi.
-Smetam li?-čula mu je glas
-Manje-više,odgovorila je i nastavila sa potpisvanjem i ne pogledavši ga
-Dobro..pa onda ću da sačekam-rekao je sjedajući u stolicu ispred njenoga stola
Kada ga je pogledala imao je osmijeh preko cijeloga lica
-Pa dobro,onda ćeš se načekati-rekla je sarkastično
-Nema problema ja volim da čekam-odgovorio je
-Dobro,šta to radiš?-upitala je pogledavši ga i ostavljajući olovku na sto
-Ja šta radim?Ne radim ništa,sjedim samo-odgovorio je nevino
-Nemoj da se praviš pametan!Šta želiš od mene?-upitala je
-Želim da ideš samnom na ručak-rekao je i krenuo prema njoj
-To ne dolazi u obzir-odmah je odgovorila
Došao je do nje,okrenuo joj stolicu,tako da je njen naslonjač sada bio pritisnut uz radni sto,obije svoje ruke je stavio oko nje naslonjajući se na sto...kao da je u kavezu bila.
-Onda ne večeru-rekao je
-E to pogotovo ne dolazi u obzir,ne idem ja nigdje s tobom Fernando-rekla je odlučno mu
U tom momentu je zazvonio telefon,pomislila je u sebi da ju je spasio ali se prevarila,kada je pružila svoju ruku da se javi osjetila je stisak njegove koji ju je sprečavao u tome.
-Pa pusti me da se javim-rekla je
-Ručak ili večera?-rekao je s osmijehom
-Ništa..prestat će da zvoni,možda je nešto bitno-rekla mu je
-Pa ti ćeš biti kriva za to onda-rekao je
Ja sam ti dao svoje predloge,čim odlučiš ja te puštam da se javiš-rekao je s iskrivljenim osmijehom koji mu je tako dobro stajao,mogla je da osjeti kako joj se njegov dah širi po licu
-Nemoguć si-ručak a sada se skloni-rekla je i udarila ga po ruci
-Eto vidiš,sve se može srediti kada se hoće-rekao je i odmaknuo se
Stvar kompromisa...
Back to top Go down
*Danna es mi angel*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Danna es mi angel*

Broj postova : 9889
Godina : 34
Fan-gif : https://2img.net/h/oi51.tinypic.com/ydp8o.jpg

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 13 EmptyFri 16 Oct 2009 - 12:41

super epkica
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 13 EmptyFri 16 Oct 2009 - 12:53

hvala :)
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 13 EmptySat 17 Oct 2009 - 4:35

sva sreca imas dobro pamcenje...zanimljiva epkica...
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 13 EmptySat 17 Oct 2009 - 5:05

bice jos jedna kasnije...ali nikako da je počnem pisati
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 13 EmptyMon 19 Oct 2009 - 12:48

29.Epizoda
Kada se javila na telefon s druge strane čula je glas koji joj nije zvučao poznat nimalo ali opet bilo je nešto u tom glasu što joj se nije sviđalo..
-Zdravo Elena,kako si?-čula je s druge strane
-Oprostite ko je to?Da li se poznajemo?-upitala je malo nervozno,da li zbog glasa ili što ju je Fernando posmatrao nije bila sigurna
-A pa mi smo stari poznanci Elena,nemoguće da zaboravljaš stare prijetelje..
Nego reci mi kako je moj stari drug?-upitao ju
-Ne znam o kome govorite?
-Nemoj mi reći da si zaboravila mog prijatelja Luisa Rojasa?-čula je kako je pita
Čim je čula mu ime odmah je spustila slušalicu,jako zalupivši...
Osjećala je kako joj nervoza raste,dlanovi su joj se znojili dok joj je hladan val oblio lice..Odmah je podigla slušalicu i rekla svojoj sekretarici da joj ne prebacuje pozive od nepoznatih ljudi

Alexandro je ušao u kuću glasno vičući Barbarino ime,sigurno nije bilo osobe koja ga nije čula u kući..ubrzo se i Barbara pojavila pred njim
-Šta se desilo?Šta vičeš toliko?
-Šta se desilo?Desilo se to da je onaj skot njegov brat!Eto to se desilo Barbara!
-Stani malo..ne pratim čiji je brat?-upitala ga je
-Od onog Fernanda Rojasa!Pa ti zaključi čiji je još!-rekao je Alexandro
-O ne...to nije moguće!Pa kako?Zar on nije bio jedinac?
-A to je ON rekao..a ja nikada posle nisam provjeravao!
Roditelji su mu se razveli,majka je odvela Fernanda i Davida u Madrid,a ovaj nije htio nikakav kontak sa njima
-Ja ne mogu da vjerujem..misliš da Fernando i David znaju nešto?-upitala je Barbara
-Ne vjerujem,ne znam zapravo sve mi je ovo sumnjivo previše..previše ima slučajnosti s jedne strane a s druge..ma ne znam ni sam!
Ali znam jedno Barbara-Isabel ima da prekine tu vezu što prije,neću da dozvolim da se nešto desi!-rekao je Alexandro odlučno

Esperansa - KRAJ - Page 13 16s1ur
Jesi dobro?-čula je Fernandov glas
Jesam,zašto me to pitaš-okrenula se prema stolu svome da sakrije pogled od njega uzimajući neke papire ispred nje
-Izgledaš nervozno,zapravo jesi nervozna,od momenta od kada si primila poziv..
Jel sve uredu?-upitao ju je
-Sve je uredu-rekla je nesigrno
-Ne izgledaš mi tako-nastavio je
-Hoćeš više prestati da to radiš!Konstantno mi pokušavaš ući u glavu i ne volim to-rekla je okrenuvši se prema njemu,ali u tom momentu su joj ispali svi papir koje držala u ruci na pod
-Dođavola-rekla je saginjujući se da ih pokupi
-Evo izvoli-rekao je dodavajući ih
-Hvala-samo je rekla uzimajući,na sekund je osjetila dodir njegove ruke na svojoj
-Elena evo obećavam neću te ništa više pitati niti ću pokušati da uđem u tvoju glavu-rekao je s osmijehom
-To je već bolje-odgovorila je
-Nego znaš vrijeme je ručka-rekao joj je
-Što si ti nemoguć jel ti neko rekao to?-upitala je
Pa hajde idemo na taj famozni ručak!-odgovorila ali s osmijehom dok je uzimala svoju torbu

Posmatrao ju kako mu leži na grudima i spava,još uvijek nije bio zapravo sigurna da li je sve san i da li je ona stvarno tu kod njega...izgledalo mu je previše nemoguće a opet bila je stvarna osjećao je njen dah na sebi,gledao je kako mu diše tu na grudima dok je lagano svojom rukom prelazio preko njenih golih leđa..
Udisao je njen miris kose,koja je bila rasuta...taj miris jasmina ga je očarao i sada je postao kao njegova droga,postao je ovisan o njemu...
Osjetio je da se lagano pomjera,i znao je da je budna..
-Jesam te probudio?-upitao ju je kada ga je pogledala ispod predivnih dugih trepavica
-Nisi,sama sam se probudila..Ti jesi spavao?-upitala ga je iako je već znala unaprijed njegov odgovor
-Nisam..zaparavo malo me bio strah da spavam-rekao je
-Strah?Zašto?-upitala ga je stavljajući bradu na svoje ruke koje je smjestila na njegove grudi tako da ga je sada direktno gledala u oči
-Da kada se probudim neće te biti više..da ćeš nestati-rekao je sklanjajući pramenove njene kose sa čela
-To se neće desiti,ovde sam i ne idem nikuda-rekla mu je
Samo su gledali jedno u drugo ni jedno ne govoreći ništa,nije to bila ona neprijatna tišina nego naprotiv uživali su jedno u drugom ne želeći da se ovaj momenat prekine

Esperansa - KRAJ - Page 13 1268go8
Kada su ušli u jedan italijanski restoran Elena je zaista bila oduševljena,još nije bila u njemu i malo joj je bilo čudno kako nije čula za njega dosada a s druge strane Fernando je tu tek par mjeseci i već ga je otkrio.Restoran je odisao nekom intimmnošću ali jako ugodnom,čula je laganu muziku koja joj je savršeno odgovarala..Čim su sjeli za jedan sto
morala je da postavi to pitanje Fernandu..
-Kako si otkrio ovaj restoran,zaista je divan..ja obožavam italijansku kuhinju ali još nisam bila ovde-rekla mu je
-Preporučio mi ga je jedan moj klijent-odgovorio je,i lagano se nageo prema njoj
On je vlasnik
-Ahaaa,sada mi je jasno-rekla je nasmješivši se
Postalo joj je previše ugodno i znala je da će kada tad to reći tako da je odlučila da to uradi sada..
-Fernando zašto ovo radiš?Mislim ti si oženjen i sve ovo te može dovesti u nezgodnu situaciju a ni ja ne želim da se u bilo šta upuštam-počela je Elena
-Stani ti želiš da kažeš da sam ja tebe doveo ovde kako bi ti postala moja ljubavnica?Na to misliš?
-Pa sad,problem je u tome što ja ne znam šta ti misliš..ne vidim svrhu svemu ovome-odgovorila je
-A znači sada bi ti htjela da uđeš u moju glavu?-upitao ju je naginjući se još više prema njoj
-Želim da ti kažem da je ovo zadnji put da ću ovako izaći sa tobom,ja nisam takva niti želim da se upuštam u nešto i tako postanem treća osoba-odgovorila je odmičući se od njega
-Elena ako misliš da sam te zbog toga doveo onda me nimalo ne poznaješ-rekao joj je
-Pa ja tebe i ne poznajem-odgovorila je

-Znaš nikada mi nisi rekla šta ti znači ona boca šampanjca koju si držala u rukama kada si pojavila pred mojim vratima-upitao ju je nakon nekog vremena
-A to..stani malo-rekla je i krenula da ustane
-Ne ideš ti nikuda-rekao je i zagrlio je još jače ne dopuštajući joj da ustane
-A pa vratiću se-rekla je umiljato i lagano ga poljubila na brzinu
Otišla je do svoje torbe,uzela neke papire i predala mu.Kada je shvatio o čemu se radi,nije moga ništa da kaže u tome momentu.
-Sofija ovo...
-Znam šta je to..prav stvar je Sebastiane,pokušala sam svim srcem ali nisam mogla..znam kome pripadam i kome ću da pripadam-rekla je i ponovo mu se predala..
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 13 EmptyMon 19 Oct 2009 - 12:48

još 11 epizoda do kraja :)))
Back to top Go down
*Danna es mi angel*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Danna es mi angel*

Broj postova : 9889
Godina : 34
Fan-gif : https://2img.net/h/oi51.tinypic.com/ydp8o.jpg

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 13 EmptyMon 19 Oct 2009 - 13:09

super epkica
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 13 EmptyMon 19 Oct 2009 - 13:15

zagrljaj
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 13 EmptyWed 21 Oct 2009 - 0:17

odlicna epkica...jos 11 do kraja...neeeee...

ali bolje sto je radnja efektivnija a ne odugovlacis...
Back to top Go down
Maja_bgd
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Maja_bgd

Broj postova : 924
Fan-gif : Levyrroni

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 13 EmptyThu 22 Oct 2009 - 2:24

Jelena epizode su ti stvarnoooo odlicne :)))....jedva cekam nove...zao mi je sto se zavrsava za 11 epizoda...al dobro...bolje da je kratko al dobro sve...nego da odugovlacis....sve u svemu pozuriiiii sa novom epkom! :)))
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 13 EmptySat 24 Oct 2009 - 7:18

večeras će biti još jedna epka :)))
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 13 EmptySun 25 Oct 2009 - 5:26

sta je bilo sa tom epkicom???
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 13 EmptySun 25 Oct 2009 - 6:50

30 Epizoda

-Htio sam da izađeš samnom da ti objasnim neke stvari-rekao je Fernando uzmajući čašu sa vinom
-Pa hajde reci-rekla je tiho
-Sofija i ja se razvodimo,tačnije danas smo potpisali papire za razvod braka,za nekoliko mjeseci bi trebalo biti gotovo sve
-Fernando,ovaj....
-Prije nego bilo šta kažeš ili pomisliš,onaj poljubac nije imao nikakvog uticaja na ovo...Sofija i ja smo jednostavno shvatili da su nam se putevi razdvojili,ne želim da te lažem sada kada bi ti rekao da nisam nešto osjetio one noći Elena,ali nisam htio da dopustim da zbog jednoga poljubca upropastim svoj brak...razumiješ šta ti želim reći?-upitao ju je
-Da,naravno..razumijem-rekla je
-Ali bez obzira na poljubac Sofija i ja smo se počeli raspravljati oko svega u protekla 2 mjeseca,i onda smo sjeli i odlučili da ćemo na kraju samo da zamrzimo jedno drugo a to nismo željeli
Sofija je zaista jedna posebna osoba,tokom svih ovih godina bila je moj oslonac ,najbolji prijatelj i vjerovatno će dio mene pripadati joj do kraja života ali jednostavno nismo se vidjeli zajedno kao par-rekao je Fernando
-Žao mi je zbog vas dvoje,zaista...Sofija je zaista posebna,meni se svidjela odmah kada sam je vidjela,zapravo ovih dana sam je htjela pozvati da dođe kod mene u kancelariju-rekla je Elena
-Zaista?A zašto?Mislim ako mogu da znam?-upitao ju je
-Moja prijateljica i koleginica dolazi iz Chicaga,ja sam joj slala Sofijine nalaze i ona je više nego zainteresovana da operiše i Sofiju...zato sam je planirala pozvati da vidim da li je ona spremna da ide na operaciju..
-Ja mislim da će pristati,jel to rizična operacija?
-Svaka operacija je rizična Fernando,ali Gabriela je jako uspješna,ja bi takođe prisustovala operaciji i mislim,zapravo mogu da tvrdim da bi sve bilo u savršenome redu-rekla mu je Elena
-A šta je s tobom i Diegom?-upitao ju je odjednom
-A ništa,to je odavno gotova priča-odgovorila je i spustila pogled prema tanjiru koji se nalazio ispred nje
-Još uvijek ga voliš?
-Ne..kao šta sam rekla ta priča je gotova-odgovorila mu je pogledavši ga
-Dobro je..ne volim ga ni ja-rekao je Fernando s osmijehom

Esperansa - KRAJ - Page 13 5UgYgoRCgQ6Pt1Gy
-Evo Silvija,gotove su slike-rekla je Isabel
-Daj da pogledam-odgovorila je i krenula da ih uzme
Stvarno su super,jao ova haljina mi je predivna –rekla je pokazujući Isabel sliku
Biće ovo više nego uspješna revija
-Moram ti priznati da me malo strah-rekla je Isabel
Kako se revija približava tako sam sve nesigurnija u sebe
-Ma daj nemaš razloga za to kada si prosto savršena,i ovi kupaći kostimi su mi divni
-rekla je
Ajjj vidi mene,wau pa stvarno dobro izgledam-rekla je Silvija smijući se
-Ajjj pa stvarno dobro izgledaš-počela se i Isabel da smije zajedno s njom

Sofiju je iz sna probudio miris koji se počeo širiti svuda oko nje...hrana,prošlo joj je kroz misli dok su joj oči još uvijek bile zatvorene,osjetila je da je sama u velikome krevetu,otvorila je oči i pogledom potražila svoju odjeću.
Kada ju je napokon uočila kako je stavljena na jednu fotelju pored prozora,ustala je i krenula da je obuče,međutim pažnju joj je privukla jedna muška košulja...bez razmišljanja se odlučila za nju iako joj je bila prevelika.
Ušla je polako u kuhinju,naslonila se na vrata i samo ga posmatrala.
-Nisi se trebala probuditi dok sve ne bude gotovo-rekao je Sebastijan kada ju ugledao kako stoji naslonjena na vrata u njegovoj košulji,bez obzira što je bila ogromna,na njoj je stojala savršeno
Prišao joj je,spustio lagani poljubac na njene usne i lagano je podigao,dok ga je ona svojim nogama obuhvatila oko struka.
-Znaš čega sam se sjetila maloprije?-rekla je dok ju je on spustio na jedan kuhinjski elemenat,tako da su skoro sada bili u istoj visini
-Ne znam,čega si se to sjetila-upitao ju je gledajući u njene zelene oči
-Da si prije svirao gitaru,sviraš li još uvijek?-upitala ga je prolazeći svojim prstima kroz njegovu kosu
-Pa ne baš,ne sjećam se kada sam zadnji put svirao...zapravo znam odkada je moja inspiracija otišla-rekao je smješkajući se
Ali sada kada se vratila,mogao bi pronaći i svoju gitaru-rekao je,ponovo je ljubeći

-Primjetila sam da se Rodrigo promjenio-rekla je Isabel Silviji
-Znam...prosto nevjerovatno,kao da nije više ona ista osoba..znaš prije 2 mjeseca,zapravo to je bilo ono jutro posle zabave,baš dugo je pričao sa Elenom tada...i onda nakon što je došao u našu sobu,zagrlio me i samo ponavljao da mu oprostim zbog svega,kako se ponašao Isabel,skroz nevjerovatno-rekla je Silvija
Znaš da nije želio da ja radim ovu reviju?Sada je prosto oduševljen,za bebu mi je isto rekao da će čekati koliko god ja želim,da mu uopšte nije bitno samo da sam ja sretna
-Meni se definitvno više sviđa ovaj Rodrigo nego onaj prethodni-rekla je Isabel
-I meni isto-namignula je Silvija
I znaš čim prođe ova revija,posvetiću se predano radu na bebici-rekla je Silvija tiho smješakjući se
-Šta vas dvije to šapućete?-upitala je Elena ulazeći u sobu
-A pa samo to da ćeš jako brzo postati tetka-rekla je Isabel smijući se
-Isabel nisi valjda?Pa jesam ti rekla da se čuvaš?-Elena je počela
-Daj Eli smiri se,NISAM TRUDNA,ali će Sivija uskoro da bude-rekla je Isabel
-Aaaaa,jedva čekam,znači odlučili ste se...divno...pa ta beba će biti najvoljenija u čitavoj kući-rekla je Elena oduševljeno
A ti mala kako si me presjekla,već sam te zamislila kako držiš bebu u naručju
-Tebi mašta radi nenormalno-rekla je Isabel vrteći glavom

Esperansa - KRAJ - Page 13 Ayk8es
Paola u svom stanu se osjećala jako loše,danima je već osjećala iscrpljenost,samo je željela da spava...i opet kada bi se probudila jedino što bi željela je da ponovo legne i da spava.Kada je čula zvono na vratima jedva je ustala i krenula da otvori ih.
-Prokleta gripa!-rekla je sva malaksala
Kada je otvorila ugledala je svoju majku
-Šta se dešava s tobom Paola,ne javljaš se na telefon,ne pojavljuješ se kod kuće?
Mislim šta hoćeš ti?Da ja umrem od brige za tobom?
-Mama stvarno ne mogu sada da...
-I na šta to ličiš?Jesi se pogledala u ogledalo,izgledaš kao da danima nisi spavala?
-Mama ja stvarno trenutno nisam u stanju....-u tom momentu nije imala snage da završi započetu rečenicu,vidjela je samo crno pred sobpm i kako gubi tlo pod nogama ....negdje u daljini je čula kako je mama doziva,ali njen glas je postajo sve dalji i dalji....
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 13 EmptySun 25 Oct 2009 - 7:53

aaaaaa hocu sledecu epku.....stvarno je dobro...ko bi rekao da znas tako dobro pisat :srce: :srce: :srce: :srce: :srce:
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 13 EmptySun 25 Oct 2009 - 21:09

odlicno,odlicno...svaki put me sve vise odusevis....
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 13 EmptyMon 26 Oct 2009 - 6:15

drago mi je :))
Back to top Go down
Maja_bgd
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Maja_bgd

Broj postova : 924
Fan-gif : Levyrroni

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 13 EmptyMon 26 Oct 2009 - 10:08

zaista super super :) brzooo novu :)
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 13 Empty

Back to top Go down

Esperansa - KRAJ

View previous topic View next topic Back to top 
Page 13 of 19Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19  Next