REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Esperansa - KRAJ

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19  Next
AuthorMessage
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Godina : 32
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 7 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

Esperansa - KRAJ - Page 7 _
PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 7 EmptySun 6 Sep 2009 - 12:17

e bogami veruj...ja evo nisam moga da docekam ovu sad...sad ne mogu tu sutra...
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Broj postova : 7403
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 7 14y26xc

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 7 EmptySun 6 Sep 2009 - 12:47

evo dvije sličice koje su trbale naravno ići na početak kada sam tek predstavila novelu ali tada ih nisam imala pa evo idu sada

Esperansa - KRAJ - Page 7 28le8vl
Esperansa - KRAJ - Page 7 29xzwbc
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 7 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 7 EmptySun 6 Sep 2009 - 12:49

uf,uf,uf...opasno,nema sta... :super:
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 7 EmptySun 6 Sep 2009 - 12:50

:jupi:
Back to top Go down
Maja_bgd
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Maja_bgd

Broj postova : 924
Fan-gif : Levyrroni

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 7 EmptySun 6 Sep 2009 - 12:51

like x3 :))
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 7 EmptySun 6 Sep 2009 - 23:28

12.Epizoda

Esperansa - KRAJ - Page 7 212zdx2
-Znači vi se zapravo svi poznajete –rekao je David iznenađeno
-Pa izgleda da je tako-rekla je Anna –ja još ne mogu da vjerujem
-Ne mogu ni ja-rekla je Elena izvlačeći svoju ruku iz Fernandove
-Zapravo Elena I ja smo se tek sada upoznali zar ne ?-rekao je Fernando gledajući u Elenu
-Pa da,tako je-rekla je pomalo nespretno
-Pa s obzirom da je već vrijeme ručka naravno ako želite da se pridružite meni I Davidu ja vas sve pozivam na ručak –rekao je Fernando
-Naravno da hoćemo samo bi trebale se otići istuširati I presvući,nema baš smisla da idemo ovakve zar ne-rekla je Anna smijući se
-Nema problema,da vas mi sačekamo ovde?-upitao ju je
-Pa možete sa nama kući da ne čekate baš ovde-rekla je Isabel,eno naša kuća se vidi odavde
-Pa može..što da ne –rekao je David posmatrajući Isabel
Bilo je u njoj nešto što ga je privlačilo,kao magnet je bila za njega.
-Ništa pa idemo onda-rekla je Isabel,skidajući pogled sa Davida

Esperansa - KRAJ - Page 7 35cipa9
-Izlazite gospođice?-Sofija je čula glas iza sebe
-Idem malo do galerije gdje sam održala prvu izložbu Antonio,ne znam nešto sam osjetila potrebu da odem tamo-odgovorila mu je
-Jao sjećam se toga kao danas,bili ste prelijepi u onoj crvenoj haljini-rekao je Antonio
-E Antonio čega se ti ne sjećaš –rekla je Sofija-ja se uopšte ne sjećam šta sam imala na sebi,znam da sam bila nervozna užasno,da cijele noći nisam spavala čekajući da izađu prve kritike-govorila je Sofija prisjećajući se toga
-Koje su naravno bile fantastične-rekao je Antonio smješkajući se
-Idem ja Antonio-reci molim te mojoj majci gdje sam I da ću se brzo vratiti-rekla je Sofija I izašla iz kuće

Esperansa - KRAJ - Page 7 N3m5u0
Ništa mi nije jasno-mislila je Elena u sebi dok joj se topla voda slijevala niz tijelo.Cijela ova situacija je zbunjujuća,trebala bi se definitivno distancirati od njega,neće ovo izaći na dobro uopšte,razmišljala je.
Iću na ovaj ručak još I to je to,uostalom neću ga viđati u Mexicu..da tako je ..Bože imam osjećaj da ću da poludim od svega ovoga…
-E de mi reci da obučem plavu haljinu ili bijelu?-čula je Isabelin glas
-Otkud znam?Pa obuci plavu,ona je lijepa-rekla je stavljajući peškir oko svoga mokroga tijela I polako izlazeći iz tuš kabine
-Ok-samo je rekla I izletila iz sobe
-Fernando jel se meni učinilo ili ti si možda već poznavao Elenu?-upitao ga je David
-Ne,otkud ti to?Zar nisi bio tu kad smo se predstavili jedno drugom?-upitao je Fernando
Ili si mozda bio previše okupiran mlađom de la Fuente-pokušao je Fernando da skrene temu
-Moju pažnju definitivno ima Isabel,ali nešto mi se učinilo ma nebitno-rekao je David
-Evo nas dvije-rekla je Anna ulazeći u ogromnu dnevnu sobu sa Gloriom..jos samo da nam dođu I sestre
-Od vas dah stane-rekao je Fernando
-Uvijek sam voljela tvoje komplimente-rekla je Anna sjedajući
-Nego Fernando sve te nešto vidm na blic,pa te ne stignem ni pitati šta ima kod tebe?Koja je tvoja trenutno destinacija,jel još živiš u Madridu?-zapitkivala je Anna
-Pa ne daš mu da diše uopšte-rekla je Gloria smijući se
-Uvijek je ona takva bila-rekao je Fernando smijući se
Ne Anna ne zivim više u Madridu,zapravo moja destinacija je Mexico City,baš sam pre par dana našao odgovarajući prostor za otvaranje advokatske kancelarije..dok se ja vratim iz Cancuna ona će biti sređena taman da se počne sa radom-rekao je Fernando
-Znači preselio si se iz Madrida u Mexico..pa super moćemo se češće viđati—zapravo sigurno ćemo često biti suparnici u sudnici-rekla je Anna
-A ti si isto advokat?-upitao je David Annu
-Ne ja sam ti tužitelj-rekla je Anna
-I to nevjerovatan zapravo-rekao je Fernando,malo koji advokat uspije protiv nje
-Znaš Anna pored mene još ćeš nekoga da viđaš u sudnici-rekao je Fernando zagonetno
-Jel?Pa koga?-upitala je zainteresovano
-Alfonsa-rekao je Fernando-on I ja zapravo zajedno otvaramo kancelariju
-A pa dobro..-rekla je Anna jednoličnim tonom
I kako je on?-upitala ga je
-Pa dobro je,znaš njega ..-rekao je Fernando-trebao se oženiti s jednom djevojkom ali među nama ona ti nije bila ni do koljena Anna
-A oboje smo krenuli različitim putevima..sudbina ili kako se to već zove-rekla je smijući se Anna..ali ipak u sebi je znala da nije ostala ravnodušna na spomen njegovog imena
Gloria je to isto znala pa je odlučila da promjeni temu.
-Ja stvarno ne znam šta rade ovako dugo?-rekla je Gloria smijući se
-Ma neka..na kraju će se sigurno isplatit čekati-rekao je David
-I jel se isplatilo?-rekla je Isabel ulazeći u sobu u prelijepoj lepršavoj plavoj haljinici koja joj je savršeno stajala
-Vjeruj da jeste-rekao je David,očaran s njenom pojavom…Zaista morao je sebi da prizna da dosada nijedna djevojka nije ga privlačila kao Isabel de la Fuente
-Elena će za jedno 5 minuta,gospodin Urbina je našao signal-rekla je sarakastično gledajući u Annu I Gloriju

-Pokušavala sam da te dobijem- rekla je Elena
-A ljubavi sinoć sam rano legao,a znam da se I ti odmaraš..nisam htio da uznemiravam-govorio joj je
-I kako se provodiš?
Ma jako je lijepo ovde,samo bi voljela da si I ti tu..Kako je u Esperansi?Vidim da me zoveš s posla-upitala ga je
-Sve je dobro,bez brige..e ljubavi ajde čujemo se…čekaju me –rekao joj I sledeće što je čula je signal prekinute veze
-Da..volim I ja tebe-rekla je ironično
Pa hajde da obavim I ovo rekla je,misleći na ručak koji ju je čekao…

Esperansa - KRAJ - Page 7 Ngw0pg
-Sofija Ortiz da li si ti to?-čula je glas iza sebe u galeriji…još se sjećala toga glasa
Lagano se okrenula..ispred nje je stajao čovjek koga je nekada voljela ali isto tako I čovjek koji ju je povrijedio da nije htjela čak ni da razgovara sa njim kada je saznala za njegovu prevaru,da nije htjela ni da razgovara sa njim nego mu je samo poslala mail u kome je kratko napisala da ne želi ništa više s njim..Mjesecima ju je pokušavao dobiti I bezbroj puta se htjela javiti ali uvijek bi se sjetila Paolinih riječi kako ju je vjerovatno varao I dok je ona još bila u Mexicu.Ipak sada nije mogla da se ne javi na njegov poziv ili da obriše njegov mail..sada je on bio ispred nje,gledao ju je svojim toplim očima
-Sebastian-lagano je rekla gledajući ga pravo u oči
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

Broj postova : 7883
Godina : 35
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 7 Sabes2

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 7 EmptyMon 7 Sep 2009 - 0:05

UAUUUUU...extra!!!
aj jos jednu molim te, zanima me sta ce da bude...
Back to top Go down
http://www.tvnovele.net/
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 7 EmptyMon 7 Sep 2009 - 0:12

probaću da napišem..sada cu se odmah baciti na pisanje pa ako uspijem zavrsiti odmah objavljujem
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 7 EmptyMon 7 Sep 2009 - 0:15

aj molim te....mislim ne moras sad odmah, ali bar u toku dana....
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 7 EmptyMon 7 Sep 2009 - 0:21

necu sticu u toku dana..jer putujem oko pola 4 pa zato ali potrudiću se da sada napišem
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 7 EmptyMon 7 Sep 2009 - 0:30

ajde vazi....ja cekam!
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 7 EmptyMon 7 Sep 2009 - 1:31

13.Epizoda

-Dugo se nismo vidjeli Sofija-rekao je Sebastijan iznenađen što je vidi
Izgledaš zaista predivno,mnogo ljepše nego što sam te zapamtio a vjeruj da si u mojim sjećanjima bila ljepša od bilo koje princeze-rekao je Sebastijan iznenađen što je vidi..iako se mozda malo I potajno nadao da će je vidjeti kada se uputio prema galeriji,iako mu je razum govorio da je ona 1000 milja daleko..ipak evo je sada je stajala ispred njega
-Pa hvala,ne izgledaš ni ti loše-rekla je spuštajući pogled,nije mogla da podnese da je gleda direktno u oči
Drago mi je što smo se vidjeli..zbogom Sebastijane-rekla je I krenula ali je ubrzo osjetila negovu ruku na svojoj kako je zaustavlja-
-Stani molim te..ajde samnom na kafu tu preko puta,molim te Sofija-upitao ju je
-Ne vidim svrhu tome,uostalom vec kasnim na ručak kući-rekla je iako je duboko u sebi htjela da ide s njim
Zbogom-kazala je I lagano išetala iz galerije ostavljajući ga tamo

Esperansa - KRAJ - Page 7 4t8w80
-Izvinite što ste me čekali toliko-rekla je Elena ulazeći u predivnoj žutoj haljini,puštene kose koja je još uvijek bila malo mokra I zato nije htjela da je veze nego ju je samo pustila da pada
-Pa hoćemo li krenuti?-upitao je Fernando gledajući ovu prekrasnu ženu koja je upravo ušetala u prostoriju..Izgledala je toliko drugačije od one iste djevojke koja je sinoć na plaži jecala,ova je bila samouvjerena,plijenila je oko sebe..dok je ona sinoć imao je osjećaj da najradije želi da nestane,da je nema više,u očima je imala strah,koji se I sada mogao nazirati u njenim tamnim očima svaki put kada bi ga ugledala…I to ga je naviše čudilo,zapravo otkada je vidio danas konstantno mu se jedno pitanje povlači u glavi-Zašto je to tako?Šta ima u njemu da izazivi toliko strah u njoj svaki put kada ga vidi?
Njegove misli je prekinula Gloria.
-Pa hajdemo..ja iskreno umirem od gladi-rekla je iskreno na šta su sve nasmijali

Esperansa - KRAJ - Page 7 906hxe
U Mexico City-ju Paola je u jednom poznatom restoranu čekala da dođe njena najbolja prijateljica Ana-Lucia
-Znam da kasnim ali evo sada sam tu-rekla je konačno sjedajući za sto
Jesi ti naručila?-upitala ju je
-Ne,čekala sam tebe-rekla je Paola
Pa šta ima?Nismo se vidjele dosta dugo?-upitala je Paola
-Ma ništa posebno..manje više sve po starome…zapravo kuća mi je prazna,oni moji su otišli u Evropu nekakav ugovor sklapaju,odnosno tata to radi mama naravno obilazi tržne centre-rekla je Ana Lucia
Kod tebe..Čula sam da se zgodni zet vratio kući?-rekla je smijući se
-O da..samo što je već otišao za Cancun ostavljajući jadnu Sofi samu-rekla je zlobno Paola
-Nemoj zezati..wau zar nije to kod njih ono velika ljubav,ne mogu ni minut bez tebe ljubavi moja-rekla je Ana Lucia ismijavajućim tonom
-OOOOO da eto vidiš kako je to velika ljubav-rekla je smijući se Paola

Esperansa - KRAJ - Page 7 33u60b9
-ZNaš Isabel moram ti priznati da si me oduševila kad mi je David pričao da si prosula po njemu vino sinoć,bio je red da neko konačno ga stavi bar malo na zemlju-rekao je Fernando u restoranu sa kojeg su imali predivan pogled na more
-Pa neko mora I to-rekla je Isabel smijući se
-Ona je bila prva koja je to uradila-rekao je David gledajući je
-S njom se ne može lako-rekla je Elena smijući se
-Pa Elena još nam niste otkrili čime se vi bavite..isto se krećete kao ja i Anna u pravnoj nauci ili je kod vas nešto drugo-upitao ju je Fernando
Od zvuka njegovog glasa je postajala nervozna….zar je morao biti isti kao onaj?
-Ne..nikada nisam ja bila za te društvene nauke-rekla je smiješeći se
Ja sam doktorica,kardiohirurg zapravo-rekla je ponosno,jer njen posao je zaista bio ono čeme se ponosila
-Pa iskreno nikada ne bi rekao,nekako ste mi djelovali krhko za jednu takvu profesiju..
-Vjeruj Fernando da nije…Eli je najjača žena koju sam ja ikada upoznala-rekla je Anna
-Da sigurno da jeste…-rekao je Fernando a kroz glavu su mu prolazile slike te zene kako bespomoćno jeca na plaži
-Znate da smo Elena I ja pre par dana imale pacijenta koji se isto prezivao baš kao I vas dvojica-Rojas..koja slučajnost-rekla je Gloria prisjećajući se
-Zaista?Pa to baš jeste slučajnost-rekao je David..ti si isto znači doktorica,kardiohirurg?-upitao ju je
-Ne,ja sam ginekolog ali Eli I ja imamo povezan slučaj…djevojka koja nam je pacijent želi da rodi dijete a nažalost to bi bilo jako rizično za nju-rekla je Gloria
-Da..čak šta više fatalno bi moglo da bude I za nju I za dijete…-rekla je Elena
-Pa o čemu se radi naravno ako nije tajna -rekao je David
-Pa naša pacijentica zapravo od rođenja ima srčanu manu,naravno koristi potrebne lijekove,ali u slučaju trunoće morala bi prestati da ih pije jer bi bilo rizično za plod-rekla je Elena
Fernandu se odmah javila sumnja u glavi I sa pažnjom je slušao dvije mlade doktorice
-Zbog prestanka uzimanja lijekova srce bi joj bilo jako slabo I to bi moglo da bude kobno-rekla je Gloria
-Uh kako tužno-rekla je Isabel..strašno,zapravo
- I taj pacijent ste rekle da ima isto prezime kao mi-Rojas upitao je Fernando
-Pa da…zapravo to je prezime od njenoga muža-rekla je Elena
David I Fernando su samo izmejnili poglede među sobom…Fernando je sada bio siguran da zna o kome se radi I to ga je plašilo više od ičega..
-Kako se ono zove?-upitala je Gloria pokušavajući da se sjeti imena mlade žene koja je bila na klinici
-Sofia Ortiz Rojas-to je ime rekla je Elena,znam da mi se jako svidjelo njeno ime
Fernandove sumnje su se upravo obistinile I osjetio je strah kakav još nije osjetio…
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 7 EmptyMon 7 Sep 2009 - 1:32

ovo je zadnja od mene trenutno---čim budem bila kući postavljam vam sledeću epizodu...uzivajte u ovim sto sam sada postavila :22:
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 7 EmptyMon 7 Sep 2009 - 1:42

hvala ti ...odlicno je!
Back to top Go down
*Danna es mi angel*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Danna es mi angel*

Broj postova : 9889
Godina : 34
Fan-gif : https://2img.net/h/oi51.tinypic.com/ydp8o.jpg

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 7 EmptyMon 7 Sep 2009 - 4:22

joooooooooooj pobre Sofi,nadam se da ce uskoro nastavak,poujlbac
Back to top Go down
Maja_bgd
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Maja_bgd

Broj postova : 924
Fan-gif : Levyrroni

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 7 EmptyMon 7 Sep 2009 - 11:11

Hvala zvezdice puno .....zaista je superiskaaa :) sa nestrpljenjem cekamo novu...a do tada puno srece na ispitima ! :) :59:
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 7 EmptyThu 10 Sep 2009 - 5:08

sutra naveče nova epizoda
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

Broj postova : 13400
Godina : 31
Fan-gif : http://b1110.hizliresim.com/11/10/7/3838.gif

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 7 EmptyThu 10 Sep 2009 - 5:09

kako to....gdje ces je napisati
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 7 EmptyThu 10 Sep 2009 - 5:21

pa ja sutra dolazim kuci tonta...
evo malih nagovještaja šta će se dešavati u narednim epizodama
-Fernando se osjeća povrijeđenim zbog Sofijinog skrivanja
-Elenu proganjaju duhovi prošlosti
-Tajne polako izlaze na vidjelo
-Sebastian želi da osvoji Sofiju ponovo
-Isabel i David započinju romansu
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

Broj postova : 13400
Godina : 31
Fan-gif : http://b1110.hizliresim.com/11/10/7/3838.gif

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 7 EmptyThu 10 Sep 2009 - 5:25

juuuu sto je uzbudljivooooooo
Back to top Go down
bombonicaDT
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
bombonicaDT

Broj postova : 3932
Godina : 113
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 7 T4xumq

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 7 EmptyThu 10 Sep 2009 - 5:27

Ovo poeslednje ja najbolje..ahahaha
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 7 EmptyThu 10 Sep 2009 - 5:28

hehehehe
Back to top Go down
*Danna es mi angel*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Danna es mi angel*

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 7 EmptyThu 10 Sep 2009 - 9:28

jedva cekam
Back to top Go down
bombonicaDT
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
bombonicaDT

Broj postova : 3932
Godina : 113
Fan-gif : Esperansa - KRAJ - Page 7 T4xumq

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 7 EmptyThu 10 Sep 2009 - 9:55

A ko je Sebastian?
Back to top Go down
*Danna es mi angel*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Danna es mi angel*

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 7 EmptyThu 10 Sep 2009 - 9:55

Christian Meier
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Esperansa - KRAJ   Esperansa - KRAJ - Page 7 Empty

Back to top Go down

Esperansa - KRAJ

View previous topic View next topic Back to top 
Page 7 of 19Go to page : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19  Next