REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 31  Next
AuthorMessage
Mica Voli Lucero
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Mica Voli Lucero

Broj postova : 553

Komentari serije - Page 14 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyWed 24 Aug 2011 - 7:39

Iskreno,u pocetku mi je bila Ok serija,ali sada mi je vec dosadila.Mrzim sto je Jeronimo onakav prema Renati -.-' Ako nastavim da je gledam(ali sumnjam) to ce biti samo zbog Rocio Banquells(Fine).Ona mi je jedino interesantan lik i Roberta takodje :)
Back to top Go down
Tamara_LCF ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara_LCF ♥

Broj postova : 2340
Godina : 29
Fan-gif : Komentari serije - Page 14 Renatayjeronimo18

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyWed 24 Aug 2011 - 9:49

Sutra ce biti odlicna epizoda, a ja necu moci da gledam. H i R ce biti presimpaticni, pogotovo Renata kada popije :D: Gledatjjte obavezno :Good:
Back to top Go down
Luisana
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Luisana

Broj postova : 8

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyThu 25 Aug 2011 - 6:00

Ovi na srbijanskom pinku rezu epizode samo tako, danas su najvaznije scene izrezali. Uzas!
Back to top Go down
Luisana
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Luisana

Broj postova : 8

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyThu 25 Aug 2011 - 6:11

Luisana wrote:
Ovi na srbijanskom pinku rezu epizode samo tako, danas su najvaznije scene izrezali. Uzas!
Moze li mi neko reci kako da se izlogujem s ovog foruma? :-)
ne vidim da mi negdje pise....
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyThu 25 Aug 2011 - 6:24

Mica Voli Lucero wrote:
Iskreno,u pocetku mi je bila Ok serija,ali sada mi je vec dosadila.Mrzim sto je Jeronimo onakav prema Renati -.-' Ako nastavim da je gledam(ali sumnjam) to ce biti samo zbog Rocio Banquells(Fine).Ona mi je jedino interesantan lik i Roberta takodje :)

ja ne pratim bas cesto pa mi nije toliko dosadno
kad uhvatim uglavnom bude neka scena sa R i H,a oni su mi uvek preslatki
Back to top Go down
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

Broj postova : 1950
Godina : 32
Fan-gif : Komentari serije - Page 14 Tda3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyThu 25 Aug 2011 - 8:42

pogledao sam danas ovu seriju prvi put i cini mi se da nije tako losa kao sto sam mislio, mada su mi glavni glumci bas antipaticni
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

Broj postova : 8503
Godina : 26

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyThu 25 Aug 2011 - 10:05

Danas je bap bila dobra epizoda, tj. ona prva jer drugu nisam gledala zbog "Tračare"
Renata i Jeronimo su prelep par i baš glupo što su u svađi zbog gluposti.
Avgustin mi tako ide na živce, neverovatno.
Back to top Go down
http://www.de-torres.tumblr.com
Lucero Colunga
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lucero Colunga

Broj postova : 468
Fan-gif : Lucero,Maite,Silvia <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyThu 25 Aug 2011 - 20:02

ja jedwa cekam da se pomire <33
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

Broj postova : 58798
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyThu 25 Aug 2011 - 22:33

Danas je kod nas,čini mi se bila 10. ep.. Tj. juče :D Kad su se sreli Roberta i Jeronimo na kraj XD
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyThu 25 Aug 2011 - 23:35

Nisu se sreli, završilo se sa Jeronimom i Gonzalom, kad ovaj kaže Jeronimu da čuva Renatu. Ili tako već nekako. xD
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

Broj postova : 58798
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyThu 25 Aug 2011 - 23:37

Hahha Xd ja sam u Cg xD Gledam na PINK M XD

Završilo je onako,kako sam rekla XD
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyThu 25 Aug 2011 - 23:43

Pa moguće da je kod vas drugačije.
Kod nas sada puštaju po dve epizode, ali ih taako seckaju i prekidaju.
Nekad u pola scene samo puste odjavnu špicu i gotovo. Ijo
Back to top Go down
tica
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tica

Broj postova : 12835
Fan-gif : Komentari serije - Page 14 Tumblr_m9bpwySvCN1r35r4io4_250
Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyFri 26 Aug 2011 - 4:16

Sta je bilo danas???
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyFri 26 Aug 2011 - 8:30

Ja sam samo video toliko da je Konstansa videla Onoria i ovu njegovu kako se ljube i pocela je da place...
Back to top Go down
Lucero Colunga
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lucero Colunga

Broj postova : 468
Fan-gif : Lucero,Maite,Silvia &lt;3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyFri 26 Aug 2011 - 9:35

ja sam gledala od pola serije :(
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Broj postova : 22934
Fan-gif : MuraTuba &lt;3  :*
Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyFri 26 Aug 2011 - 21:02

Ja nisam gledala cele nedelje...pricajte molim vas sta je bilo Boze pomozi
Back to top Go down
*KeKaKeXy*
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
*KeKaKeXy*

Broj postova : 1519
Godina : 35

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyFri 26 Aug 2011 - 21:35

U nas je juce bila 96.epizoda :D: Tek sad malo zagustilo...Cata,Reginina mama juce umrla,dozivela infarkt kad je provalila da je Pepa Fina i da su ona i Guillermo rešili da ubiju Gonazala i Reginu. Ahhh,kako tužna scena bila kad Cata umrla,Regina vrištala kao luda "mamaaaa,neee,mamaa aaaa"... smrc. Renata se udaje za Augustina,Jeronimo popi*deo do bola.
Koliko epizoda ima uopste ova serija?
Ahhhhhh Augustin je zloča,i to velika al je mnogo simpatičaaaaan arr enamorado
Back to top Go down
http://www.misel-gvozdenovic.com
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyFri 26 Aug 2011 - 21:39

maite es mi princesa wrote:

Ukratko:

Alvaro se vratio Karini i obecao joj da ce prestati da pije.Sprema se berba grozdja i Agustin bira Renatu da prva presece grozd na sta se Areli strasno ljuti.Adrijana dolazi kod Renate i govori joj da ce se Matijas i Roberta vencati,kao i da ona ocekuje njegovo dete.Fina sipa Rehini otrov u kafu.Ona popije ali je spasavaju.Alvaro i Karina odlucuju da usvoje dete.Karlos i Matilde se sve vise priblizavaju jedno drugom.Renata i Heronimo spavaju zajedno.Cema ljubi Konstansu i njena osecanja su pomesana.Matilde je sve vise ljubomorna na Renatu i to vidno pokazuje.Roberta i Fina su ljute na Gonsala i Matijasa sto su ih lagali da idu na poslovni put,a u stvari su otisli kod Renate.Konstansa zatice Onorija i ovu njegovu (ne mogu da se setim kako se zove) kako se ljube na sta ona odmah pocinje da place.
Back to top Go down
danna_garcia
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
danna_garcia

Broj postova : 791
Fan-gif : Komentari serije - Page 14 Ndn25
Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptySat 27 Aug 2011 - 1:17

Kod vas vec 96.Kada ce kod nas stici dotle.
Serija je inace,ODLICNA!!!
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptySat 27 Aug 2011 - 1:23

MStefan wrote:
maite es mi princesa wrote:

Ukratko:

Alvaro se vratio Karini i obecao joj da ce prestati da pije.Sprema se berba grozdja i Agustin bira Renatu da prva presece grozd na sta se Areli strasno ljuti.Adrijana dolazi kod Renate i govori joj da ce se Matijas i Roberta vencati,kao i da ona ocekuje njegovo dete.Fina sipa Rehini otrov u kafu.Ona popije ali je spasavaju.Alvaro i Karina odlucuju da usvoje dete.Karlos i Matilde se sve vise priblizavaju jedno drugom.Renata i Heronimo spavaju zajedno.Cema ljubi Konstansu i njena osecanja su pomesana.Matilde je sve vise ljubomorna na Renatu i to vidno pokazuje.Roberta i Fina su ljute na Gonsala i Matijasa sto su ih lagali da idu na poslovni put,a u stvari su otisli kod Renate.Konstansa zatice Onorija i ovu njegovu (ne mogu da se setim kako se zove) kako se ljube na sta ona odmah pocinje da place.

Hvala
Back to top Go down
majadj980
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
majadj980

Broj postova : 464
Godina : 43

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptySun 28 Aug 2011 - 8:10

Nisam je gledala od početka, nedavno sam se uključila, mislim da je svakom novom epizodom sve interesantnija.
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptySun 28 Aug 2011 - 8:40

*KeKaKeXy* wrote:

Koliko epizoda ima uopste ova serija?

182
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptySun 28 Aug 2011 - 8:55

jedva cekam sutra da gledam enamorado enamorado
Back to top Go down
Cokolatina*
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Cokolatina*

Broj postova : 358
Fan-gif : Komentari serije - Page 14 Rcpm47

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptySun 28 Aug 2011 - 10:02

super je serija,samo mi malo krivo sto je dosla nova Adriana prethodna je bila bolja :Ok:
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptySun 28 Aug 2011 - 10:05

Cokolatina* wrote:
super je serija,samo mi malo krivo sto je dosla nova Adriana prethodna je bila bolja :Ok:

Otisla je moja Wendy Kme Kme Kme
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 14 of 31Go to page : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 31  Next