|
|
Author | Message |
---|
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Komentari serije Wed 24 Aug 2011 - 7:39 | |
| Iskreno,u pocetku mi je bila Ok serija,ali sada mi je vec dosadila.Mrzim sto je Jeronimo onakav prema Renati -.-' Ako nastavim da je gledam(ali sumnjam) to ce biti samo zbog Rocio Banquells(Fine).Ona mi je jedino interesantan lik i Roberta takodje |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 24 Aug 2011 - 9:49 | |
| Sutra ce biti odlicna epizoda, a ja necu moci da gledam. H i R ce biti presimpaticni, pogotovo Renata kada popije : Gledatjjte obavezno :Good: |
|
| |
Luisana TVNovele Novi član
Broj postova : 8
| Subject: Re: Komentari serije Thu 25 Aug 2011 - 6:00 | |
| Ovi na srbijanskom pinku rezu epizode samo tako, danas su najvaznije scene izrezali. Uzas! |
|
| |
Luisana TVNovele Novi član
Broj postova : 8
| Subject: Re: Komentari serije Thu 25 Aug 2011 - 6:11 | |
| - Luisana wrote:
- Ovi na srbijanskom pinku rezu epizode samo tako, danas su najvaznije scene izrezali. Uzas!
Moze li mi neko reci kako da se izlogujem s ovog foruma? :-) ne vidim da mi negdje pise.... |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Thu 25 Aug 2011 - 6:24 | |
| - Mica Voli Lucero wrote:
- Iskreno,u pocetku mi je bila Ok serija,ali sada mi je vec dosadila.Mrzim sto je Jeronimo onakav prema Renati -.-' Ako nastavim da je gledam(ali sumnjam) to ce biti samo zbog Rocio Banquells(Fine).Ona mi je jedino interesantan lik i Roberta takodje
ja ne pratim bas cesto pa mi nije toliko dosadno kad uhvatim uglavnom bude neka scena sa R i H,a oni su mi uvek preslatki |
|
| |
Srpski William Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1950 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 25 Aug 2011 - 8:42 | |
| pogledao sam danas ovu seriju prvi put i cini mi se da nije tako losa kao sto sam mislio, mada su mi glavni glumci bas antipaticni |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Thu 25 Aug 2011 - 10:05 | |
| Danas je bap bila dobra epizoda, tj. ona prva jer drugu nisam gledala zbog "Tračare" Renata i Jeronimo su prelep par i baš glupo što su u svađi zbog gluposti. Avgustin mi tako ide na živce, neverovatno. |
|
| |
Lucero Colunga TVNovele Novi član
Broj postova : 468 Fan-gif : Lucero,Maite,Silvia <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 25 Aug 2011 - 20:02 | |
| ja jedwa cekam da se pomire <33 |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Komentari serije Thu 25 Aug 2011 - 22:33 | |
| Danas je kod nas,čini mi se bila 10. ep.. Tj. juče :D Kad su se sreli Roberta i Jeronimo na kraj XD |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Thu 25 Aug 2011 - 23:35 | |
| Nisu se sreli, završilo se sa Jeronimom i Gonzalom, kad ovaj kaže Jeronimu da čuva Renatu. Ili tako već nekako. xD |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Komentari serije Thu 25 Aug 2011 - 23:37 | |
| Hahha Xd ja sam u Cg xD Gledam na PINK M XD
Završilo je onako,kako sam rekla XD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 25 Aug 2011 - 23:43 | |
| Pa moguće da je kod vas drugačije. Kod nas sada puštaju po dve epizode, ali ih taako seckaju i prekidaju. Nekad u pola scene samo puste odjavnu špicu i gotovo. |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije Fri 26 Aug 2011 - 4:16 | |
| |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Fri 26 Aug 2011 - 8:30 | |
| Ja sam samo video toliko da je Konstansa videla Onoria i ovu njegovu kako se ljube i pocela je da place... |
|
| |
Lucero Colunga TVNovele Novi član
Broj postova : 468 Fan-gif : Lucero,Maite,Silvia <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 26 Aug 2011 - 9:35 | |
| ja sam gledala od pola serije :( |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Fri 26 Aug 2011 - 21:02 | |
| Ja nisam gledala cele nedelje...pricajte molim vas sta je bilo |
|
| |
*KeKaKeXy* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1519 Godina : 35 Lokacija : sLOVEnia
| Subject: Re: Komentari serije Fri 26 Aug 2011 - 21:35 | |
| U nas je juce bila 96.epizoda : Tek sad malo zagustilo... Cata,Reginina mama juce umrla,dozivela infarkt kad je provalila da je Pepa Fina i da su ona i Guillermo rešili da ubiju Gonazala i Reginu. Ahhh,kako tužna scena bila kad Cata umrla,Regina vrištala kao luda "mamaaaa,neee,mamaa aaaa"... smrc. Renata se udaje za Augustina,Jeronimo popi*deo do bola.Koliko epizoda ima uopste ova serija? Ahhhhhh Augustin je zloča,i to velika al je mnogo simpatičaaaaan arr |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Fri 26 Aug 2011 - 21:39 | |
| - maite es mi princesa wrote:
- Ja nisam gledala cele nedelje...pricajte molim vas sta je bilo
Ukratko: Alvaro se vratio Karini i obecao joj da ce prestati da pije.Sprema se berba grozdja i Agustin bira Renatu da prva presece grozd na sta se Areli strasno ljuti.Adrijana dolazi kod Renate i govori joj da ce se Matijas i Roberta vencati,kao i da ona ocekuje njegovo dete.Fina sipa Rehini otrov u kafu.Ona popije ali je spasavaju.Alvaro i Karina odlucuju da usvoje dete.Karlos i Matilde se sve vise priblizavaju jedno drugom.Renata i Heronimo spavaju zajedno.Cema ljubi Konstansu i njena osecanja su pomesana.Matilde je sve vise ljubomorna na Renatu i to vidno pokazuje.Roberta i Fina su ljute na Gonsala i Matijasa sto su ih lagali da idu na poslovni put,a u stvari su otisli kod Renate.Konstansa zatice Onorija i ovu njegovu (ne mogu da se setim kako se zove) kako se ljube na sta ona odmah pocinje da place. |
|
| |
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Komentari serije Sat 27 Aug 2011 - 1:17 | |
| Kod vas vec 96.Kada ce kod nas stici dotle. Serija je inace,ODLICNA!!! |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| |
| |
majadj980 TVNovele Novi član
Broj postova : 464 Godina : 43 Lokacija : BG
| Subject: Re: Komentari serije Sun 28 Aug 2011 - 8:10 | |
| Nisam je gledala od početka, nedavno sam se uključila, mislim da je svakom novom epizodom sve interesantnija. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Sun 28 Aug 2011 - 8:40 | |
| - *KeKaKeXy* wrote:
Koliko epizoda ima uopste ova serija? 182 |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 28 Aug 2011 - 8:55 | |
| jedva cekam sutra da gledam |
|
| |
Cokolatina* TVNovele Novi član
Broj postova : 358 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sun 28 Aug 2011 - 10:02 | |
| super je serija,samo mi malo krivo sto je dosla nova Adriana prethodna je bila bolja :Ok: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 28 Aug 2011 - 10:05 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|