|
|
Author | Message |
---|
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Jul 2011 - 21:27 | |
| |
|
| |
Tamara96 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 824 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Jul 2011 - 2:21 | |
| Msm da se Blanka pojavljuje negde oko 40.epizode... Za 3,4 epizode Heronimo ce da pita Renatu da li hoce da zajedno pobegnu,ona mu kaze da hoce,i da je ceka ujutru... Msm da Roberta nece da abortira,ona ce da spava sa Matijasom,i Gonsalo ce da ih zatekne,i posle ce ona sigurno da mu kaze da je dete njegovo... |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Jul 2011 - 3:08 | |
| Aaaaa ja sam zaboravila da gledam danas |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Jul 2011 - 5:42 | |
| |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Jul 2011 - 6:28 | |
| U sutrasnjoj epizodi je "the moment of truth" sto se tice Renate i Heronima xD Ako pink pusti normalno epizodu :/ - Tamara96 wrote:
- Msm da se Blanka pojavljuje negde oko 40.epizode...
Za 3,4 epizode Heronimo ce da pita Renatu da li hoce da zajedno pobegnu,ona mu kaze da hoce,i da je ceka ujutru... Msm da Roberta nece da abortira,ona ce da spava sa Matijasom,i Gonsalo ce da ih zatekne,i posle ce ona sigurno da mu kaze da je dete njegovo... Heronimo nece nista ovako pitati Renatu, niti ce oni negde bezati, a Roberta hoce spavati sa Matijasom, ali nece reci da je dete njegovo. ;) |
|
| |
Tamara96 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 824 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Jul 2011 - 9:01 | |
| A ok,tnx... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Jul 2011 - 9:22 | |
| necu gledati narednih 10 epizoda moze neko da mi isprica sta ce se desavati otprilike.. u spojleru |
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Jul 2011 - 9:45 | |
| ja nisam gledala danas.moze neko da mi kaze sta se desilo? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Jul 2011 - 9:48 | |
| Isidro i Ines su saopstili onom malom da je bolestan : Renata i Heronimo su trebali da se vide u lazljivici..njoj je pukla guma i on je dosao po nju..al tu dosla i Roberta..tako da je on morao da ode da ova ne bi skontala da su hteli da se vide zakazali su novi susret u njegovom stanu |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Jul 2011 - 10:03 | |
| Hvala ti puno |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Jul 2011 - 10:47 | |
| Ejpril, evo "ukratko" 10-ak epizoda unapred - Spoiler:
Renata i Heronimo ce se videti u njegovom stanu, Roberta i Matias ce pratiti Renatui yateci ce ih kako se ljube na ulazu u njegov stan, ispricace svima u porodici tako da ce Renata odluciti da napusti kucu i posao, potrazi drugi i ode kod Adrijane da zivi. Matias ce biti ocajan zbog svega toga sto se desilo. Onorio ce da sazna da je Roberta kriva za one fotografije sa Marijasove zurke ali ce celu krivicu svaliti na Dijega i da on ne bi sve ispricao, obecace mu posao u firmi i jos nesto (nmg da se setim sta). Roberta ce spavati sa Matiasom jer ce je Fina nagovoriti da bi mogli da nameste da je Rafaelovo dete Matiasovo (ali to na kraju nece uraditi nego nesto drugo, o tom - potom) Renata ce se zaposliti kod Rehine, da joj pomaze u centru dok ne dobije drugi posao. Fina ce poslati Rehini odecu njene cerke, valjda onu u kojoj je bila kada je otela. Renata i Roberta ce se posvadjati oko priveska, malo ce se podzapati pa ce joj ga Renata otkinuti sa vrata u glavnom, bice ponovo kod Renate ali nece moci da ga nosi jer ce puci tada kada ga otkine. Fina ce da se isfolira da je bolesna da Gonsalo ne bi otisao od nje. Heronimo ce odluciti da ipak nece da porda La Bonitu. Hernimo ce napraviti Renati ono iznenadjenje, kada ce joj pevati Enrique i Juan Luis Guerra Selene ce upoznati Cemu i dopasce joj se, pa ce ona prva primetiti da se nesto desava izmedju Konstanse i njega. Pojavice se Areli, Agustinova devojka koja ce doci kod njega na hacijendu. Ii Heronimo ce zaprositi Renatu, ali ce joj prvo reci da ima ozbiljnih finansijskih problema i da ce morati da idu na imanje da zive, sve to da bi je testirao, ali ce mu ona reci da njoj nista od togs nije bitno ako ce oni biti zajedno. Reci ce odmah njenoj porodici sto se njima to nece nikako svideti. A tada ce Roberta saznati i da je Rafa mrtav kada Renata kaze da je to imanje bilo od Heronimovog brata koji se ubio. Zaboravila sam da kazem, mislim da ce to biti u sutrasnjoj epizodi, u onim dokumentma sto je onaj advokat odneo Fini, o Heronimu, pise da on ima Brata Rafaela i tada ce Roberta i Fina shvatiti da on ipak igra neku igru. Pre nego sto Heronimo zaprosi Renatu Fina ce ga ubediti da Renata jeste "La Bonita" . To je ono cega se secam
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Jul 2011 - 18:35 | |
| e hvala Tamara u kojoj epizodi peva Enrique? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Jul 2011 - 23:49 | |
| Nema na cemu ;) U Meksiku je to bila 34.epizoda. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Jul 2011 - 23:53 | |
| - Spoiler:
ali to na kraju nece uraditi nego nesto drugo, o tom - potom
staaaaa? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 19 Jul 2011 - 0:59 | |
| - Fan de Portirroni wrote:
- Spoiler:
ali to na kraju nece uraditi nego nesto drugo, o tom - potom
staaaaa? - Spoiler:
Svi ce misliti da je dete Matiasovo, osim Matiasa. Njemu ce Roberta sloziti pricu da je dete koje ceka Heronimovo (glupost, jer njih dvoje nisu spavali :/ ). Matias ce pristati na to da svi ostali misle da je dete njegovo samo zbog Renate. Ako zelis da znas sta ce dalje biti u vezi toga ja cu ti prepricati ;) xD
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 19 Jul 2011 - 1:10 | |
| - Spoiler:
Svi ce misliti da je dete Matiasovo, osim Matiasa. Njemu ce Roberta sloziti pricu da je dete koje ceka Heronimovo (glupost, jer njih dvoje nisu spavali :/ ). Matias ce pristati na to da svi ostali misle da je dete njegovo samo zbog Renate. Ako zelis da znas sta ce dalje biti u vezi toga ja cu ti prepricati ;) xD
napavno posalji mi pm |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Jul 2011 - 2:12 | |
| Danas je Renata izasla iz kuce,posto ju je Fina oterala zbog njenog zabavljanja sa Heronimom.Fina se odrekla Renate.Roberta zeli da abortira,ali joj Fina govori da to ne cini jer mogu smisliti plan kako da slazu da je dete Matijasovo.Renata daje ostavku u firmi...
|
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Jul 2011 - 2:55 | |
| Bas mi je zao Renate. Ona Fina i Roberta su bas vestice. |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Jul 2011 - 4:31 | |
| |
|
| |
FanSerija TVNovele Novi član
Broj postova : 261 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Srbija:)
| Subject: Re: Komentari serije Thu 21 Jul 2011 - 5:23 | |
| Uff kako me nervira Agustin :Out: |
|
| |
majche88 TVNovele Novi član
Broj postova : 51 Godina : 36
| Subject: Re: Komentari serije Thu 21 Jul 2011 - 5:52 | |
| Da li neko zna kada ce Rehina saznati da joj je Renata cerka i kako ce saznati? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 21 Jul 2011 - 10:09 | |
| nervira me fina.samo brani robertu -.-' |
|
| |
Atlantis TVNovele Novi član
Broj postova : 123
| Subject: Re: Komentari serije Fri 22 Jul 2011 - 0:09 | |
| Ne podnosim kada menjaju glumce u seriji. Od pedesete epizode druga glumica igra Adrijanu, obe su slatke, ali sam se navikla na prvu! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 22 Jul 2011 - 1:03 | |
| Uradili su to jer su morali. Wendy Gonzales je morala na hitnu operaciju kolena i nije mogla da nastavi sa snimanjem, a posto je njen lik bitan morali su da stave novu glumicu. Po meni je Flor de Saracho mnogo bolja u ulozi Adrijane, navici cete se brzo na nju ;) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 22 Jul 2011 - 1:07 | |
| jaooo,ja sam zaboravila da je danas bila u 13:00. sta je bilo danas,ja nisam gledala? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|