|
|
Author | Message |
---|
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari serije Sun 28 Aug 2011 - 23:59 | |
| ja mnooogo vise volim florensiju i drago mi je sto je ona nova andrijana. i za koliko epizoda heronimo saznaje da renata nije ,,la bonita,, |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Mon 29 Aug 2011 - 2:26 | |
| - Fan de Portirroni wrote:
- ja mnooogo vise volim florensiju i drago mi je sto je ona nova andrijana. i za koliko epizoda heronimo saznaje da renata nije ,,la bonita,,
- Spoiler:
Naredne epizode ce biti kljucne sto se toga tice. U sutrasnjoj epizodi na pinku Renata ce saznati sve, reci ce joj Matilde da Hronimo misli da je ona "La Bonita". Onda ce Renata preturiti celu kucu i naci dokaze(sliku, Agustin ce joj pokazati ono srce gde pise Roberta...)i tada ce shvatiti da je Roberta "La Bonita". Onda ce sve to pokazati Heronimu ali joj on u pocetku nece verovati (to ce biti u 66.epizodi, danas je na pinku pustena 61. i pocetak 62. epizode.)
|
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Mon 29 Aug 2011 - 2:28 | |
| |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Mon 29 Aug 2011 - 3:35 | |
| Gledala sam danas, lepa je nova Adriana ali je lepsa i bolje bila ona ranije. Koliko je Jeronimo glup, ne konta da nije Renata La bonita..xD |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Mon 29 Aug 2011 - 3:38 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Gledala sam danas, lepa je nova Adriana ali je lepsa i bolje bila ona ranije.
Koliko je Jeronimo glup, ne konta da nije Renata La bonita.. Ma niko ne moze da zameni moju Wendy : A Jeronimo covek je glup a i ovo je spanska serija :jajaja: :jajaja: |
|
| |
Sanja87 TVNovele Novi član
Broj postova : 1
| Subject: Re: Komentari serije Mon 29 Aug 2011 - 22:02 | |
| :Good: serija je odlicna |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 29 Aug 2011 - 22:17 | |
| - Tamara_LCF ♥ wrote:
- Fan de Portirroni wrote:
- ja mnooogo vise volim florensiju i drago mi je sto je ona nova andrijana. i za koliko epizoda heronimo saznaje da renata nije ,,la bonita,,
- Spoiler:
Naredne epizode ce biti kljucne sto se toga tice. U sutrasnjoj epizodi na pinku Renata ce saznati sve, reci ce joj Matilde da Hronimo misli da je ona "La Bonita". Onda ce Renata preturiti celu kucu i naci dokaze(sliku, Agustin ce joj pokazati ono srce gde pise Roberta...)i tada ce shvatiti da je Roberta "La Bonita". Onda ce sve to pokazati Heronimu ali joj on u pocetku nece verovati (to ce biti u 66.epizodi, danas je na pinku pustena 61. i pocetak 62. epizode.)
tnx koja je budala heronimo |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Mon 29 Aug 2011 - 22:43 | |
| |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Mon 29 Aug 2011 - 23:29 | |
| Meni je ova nova Adrijana lepsa :da: |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Tue 30 Aug 2011 - 0:38 | |
| aj da Heronimo konacno sazna istu :jajaja: sta ce posle biti?..mislim oko cega ce se posle serija vrteti posto je otkriveno to glavno |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 30 Aug 2011 - 1:23 | |
| - Ejpril wrote:
- aj da Heronimo konacno sazna istu :jajaja:
sta ce posle biti?..mislim oko cega ce se posle serija vrteti posto je otkriveno to glavno pa predpostavljam,da ce ga renata ostaviti da ce se i on i augustin boriti za renatinu ljubav |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 30 Aug 2011 - 1:35 | |
| - Fan de Portirroni wrote:
- Ejpril wrote:
- aj da Heronimo konacno sazna istu :jajaja:
sta ce posle biti?..mislim oko cega ce se posle serija vrteti posto je otkriveno to glavno pa predpostavljam,da ce ga renata ostaviti da ce se i on i augustin boriti za renatinu ljubav i pobedice Heronimo |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 30 Aug 2011 - 2:24 | |
| kao u svim meksicki sapunicama,glavni par u toku serije prezivi svasta,mire se ,raskidaju mire se,raskidaju...... ali na kraju ipak ostaju zajedno |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 30 Aug 2011 - 2:52 | |
| Zna se da je tako :jajaja: Nego da prokomentarisem danaasnju epku Renata konacno saznala da je Roberta La Bonita (i to docekasmo) sad me bas zanima sta ce biti...Matilde mi se mnogo vise svidja ovako kao dobra :Good: :Good: Renata y Jeronima preslatki dok su spavali zajedno A Roberta se bas lepo sredila za onu zabavu sta li je :Good: :Good: |
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Komentari serije Tue 30 Aug 2011 - 8:37 | |
| I meni je Matilde preslatka.Bas super glumi " longdesc="22" /> |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 1 Sep 2011 - 1:17 | |
| aaaaaa fina je najodvratnija vestica na svetu. kako je mogla ovo da uradi Roberti,novac joj je bitniji od cerke. Kako mi je bilo zao dok je molila da je odvede u bolnicu |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Thu 1 Sep 2011 - 2:28 | |
| Zlobnice su ovde prave zlobnice, nema milosti... Renata me odusevljava svojim oblacenjem, Jeronimo smara |
|
| |
Pompas.De.Poncho TVNovele Zavisnik
Broj postova : 709 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Vatam nekogaa...^^
| Subject: Re: Komentari serije Thu 1 Sep 2011 - 7:47 | |
| Može li neko ukratko da ispriča šta je danas bilo? Hvala. |
|
| |
pamela93 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 582 Godina : 31 Lokacija : Pozarevac
| Subject: Re: Komentari serije Thu 1 Sep 2011 - 21:53 | |
| Renata je otisla sa Lepotice,kod Agustina .Heronimo je bio tuzan i poceo je da pije,dosla je Rehina kod njega.Pocela je oluja pa su se svi skolinili u crkvu i oni koji su ostali bez krova nad glavom zivece kod heronima u nekom podrumu...Alvaro se napio,i dosao je u crkvu pijan i izneverio je celo selo...Roberta gubi dete i Hosefina nece da je odvede u bolnicu..tek ujutru je odvodi i mora na operaciju a moze da ostane sterilna...Renata hoce da se vrati u Meksiko da bi raskrinkala Robertu jer je krila vezu sa Rafaelom i da bi sprecila njeno vencanje sa Matijasom |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Thu 1 Sep 2011 - 22:35 | |
| mozda je ovo pitanje vec biloa ali zasto su seriju preveli Sestre : : zasto nisu preveli u orginalu KADA SE ZALJUBIM!!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 1 Sep 2011 - 22:45 | |
| Ne znam : : valjda im je lepse zvucalo i neka okolna zemlja je isto prevela tako pa su i oni |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Fri 2 Sep 2011 - 1:59 | |
| bas nema neke logike a i ljepse mi zvuci KADA SE ZALJUBIM zar ne? |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Fri 2 Sep 2011 - 2:19 | |
| pa njihov prevod ko prevod vole debilno,pa vole mada je meni i kad se zaljubim de zavi |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Fri 2 Sep 2011 - 4:00 | |
| Jel gledao neko danas seriju? Sta je bilo? |
|
| |
pamela93 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 582 Godina : 31 Lokacija : Pozarevac
| Subject: Re: Komentari serije Fri 2 Sep 2011 - 4:25 | |
| Roberta je izgubila bebu i ostala strilna...Heronimo je posao kod renate da joj kaze da je voli ali ona je isla negde sa Agustinom kolima i videla ga je kako vice za njom i stali su i onda je pukla membrana i Geronima je odnela voda...spasli gu..ona je brinula o njemu..Posvadjala se sa rehinom jer je krila od nje da je znala da se Heronimo zeni iz osvete...Matilde je priznala da joj se svidja Karlos ali da mora da ga izbaci iz srca...Blanki su dali otkaz da odmah mora da napusti firmu...Renata odlazi sa Lepotice i niko me se ne javlja a Heronimo zeli da prica sa njom...Odlazi kod Agustina da bi krenuli za Meksiko da spreci Matijasovo vencanje... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|