REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 31  Next
AuthorMessage
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

Komentari serije - Page 13 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 13 EmptyFri 19 Aug 2011 - 10:18

uuu
pa onda su kod vas cele dve epizode :Good:
ako ne i vise
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 13 EmptyFri 19 Aug 2011 - 10:29

Nemam pojma.
Meni je ono malo, ja bi mogla cijeli dan gledat ^^
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 13 EmptyFri 19 Aug 2011 - 11:44

Jucerasnja i danasnja desavanja: (PINK SRBIJA)

Renata se posvadjala sa Heronimom i dozivljava saobraćajnu nesreću.Svi se trude da je pronađu,osim Matilde.Pronalazi je Agustin,koji je odvodi na svoju hacijendu,i govori Alvaru da Renatin život zavisi od njega,a pošto ustanovi da nije pijan,dozvoljava mu da je leči.
Matijas izjavljuje porodici kako će se ozeniti sa Robertom (pošto mu je ona rekla da nosi njegovo dete) , ali pod uslovom predbračnog ugovora,koji izkazuje na razvod posle godinu dana braka,sa čime se Fina ne slaže.
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 13 EmptyFri 19 Aug 2011 - 23:14

nastavicu sa sadrzajem epizoda ovih dana
Back to top Go down
gaconi
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
gaconi

Broj postova : 632
Godina : 28

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 13 EmptyFri 19 Aug 2011 - 23:21

sad po meni su ga malo preterali 12:45 do 15:00 mogli su jos neku seriju da ubace stvarno
Back to top Go down
vesna levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
vesna levy

Broj postova : 654
Godina : 33
Fan-gif : Komentari serije - Page 13 Tumblr_inline_n2rqbg6lJT1r34pr7

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 13 EmptySat 20 Aug 2011 - 10:26

ja mislim da nisu preterali bar sto se mene tice... ja bih mogla da je gledam ceoo dan.... :Good: enamorado
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 13 EmptySat 20 Aug 2011 - 11:53

slazem se sa komentarima iznad
nikad dosta ove serije
Back to top Go down
akullorja
Banovan član
Banovan član
akullorja

Broj postova : 25

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 13 EmptySat 20 Aug 2011 - 23:22

I like this telenovela its great...
Back to top Go down
Lucero Colunga
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lucero Colunga

Broj postova : 468
Fan-gif : Lucero,Maite,Silvia &lt;3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 13 EmptySat 20 Aug 2011 - 23:32

stvarno ce biti od 12:45 do 15:00 bravo
Back to top Go down
Nia
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Nia

Broj postova : 633
Fan-gif : Komentari serije - Page 13 3015239313_1_5_oelYNxbK
Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 13 EmptySun 21 Aug 2011 - 3:17

Super je, samo ima previse epizoda
Renata rules :)
Back to top Go down
danna_garcia
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
danna_garcia

Broj postova : 791
Fan-gif : Komentari serije - Page 13 Ndn25
Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 13 EmptySun 21 Aug 2011 - 5:02

Ne idu po dvije epizode na pinku bh.Pocne oko tri,a zavrsi se 20 do cetiri.To je jedna epizoda.

Renata je pre pre predivna i prelijepa.A prvi poljubac Renate i Jeronima divan.Matijas,isto,extra.
Back to top Go down
Pompas.De.Poncho
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Pompas.De.Poncho

Broj postova : 709
Godina : 30
Fan-gif : Komentari serije - Page 13 Untitled

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 13 EmptySun 21 Aug 2011 - 5:25

Može li neko prepričati šta je bilo u petak u seriji?
Nisam gledala.Hvala unapred :)
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 13 EmptySun 21 Aug 2011 - 22:31

MStefan wrote:

Renata se posvadjala sa Heronimom i dozivljava saobraćajnu nesreću.Svi se trude da je pronađu,osim Matilde.Pronalazi je Agustin,koji je odvodi na svoju hacijendu,i govori Alvaru da Renatin život zavisi od njega,a pošto ustanovi da nije pijan,dozvoljava mu da je leči.
Matijas izjavljuje porodici kako će se ozeniti sa Robertom (pošto mu je ona rekla da nosi njegovo dete) , ali pod uslovom predbračnog ugovora,koji izkazuje na razvod posle godinu dana braka,sa čime se Fina ne slaže.

Evo... :)
Back to top Go down
Pompas.De.Poncho
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Pompas.De.Poncho

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 13 EmptyMon 22 Aug 2011 - 8:26

MStefan wrote:
MStefan wrote:

Nisam vidjela,hvala :)
Današnja epizoda mi nije bila posebno interesantna.Jedino su mi Matilde i Carlos bili smiješni :D:
Back to top Go down
Danijela94
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Danijela94

Broj postova : 2039
Fan-gif : Komentari serije - Page 13 Teen-wolf-teen-wolf-3539

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 13 EmptyMon 22 Aug 2011 - 8:36

Pompas.De.Poncho wrote:
MStefan wrote:
MStefan wrote:

Današnja epizoda mi nije bila posebno interesantna.Jedino su mi Matilde i Carlos bili smiješni :D:
njih dvoje su bas smesni,matilde najvise...jedva cekam kada ce renata saznati za rafaela da je on jeronimov brat..
Back to top Go down
http://danijelafairytale.tumblr.com
Pompas.De.Poncho
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Pompas.De.Poncho

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 13 EmptyMon 22 Aug 2011 - 9:37

Danijela94 wrote:
Pompas.De.Poncho wrote:
MStefan wrote:
MStefan wrote:

njih dvoje su bas smesni,matilde najvise...jedva cekam kada ce renata saznati za rafaela da je on jeronimov brat..

Po mojim nekim procjenama i videima koje sam gledala na netu,to bi trebalo uskoro.. :Good:
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

Broj postova : 58798
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 13 EmptyMon 22 Aug 2011 - 10:54

Extra je serijas :F
Back to top Go down
Lucero Colunga
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lucero Colunga

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 13 EmptyMon 22 Aug 2011 - 19:45

predobra je :D
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 13 EmptyMon 22 Aug 2011 - 23:36

Danas u 13:00!
Back to top Go down
Lucero Colunga
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lucero Colunga

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 13 EmptyTue 23 Aug 2011 - 3:29

gledala sam...zao mi je sto se nisu pomirili renata i jeronimo...a kad ce se pomiriti zna li neko???
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

Broj postova : 58798
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 13 EmptyTue 23 Aug 2011 - 3:41

Kod nas je čini mi se 6 ep xD
Back to top Go down
Lucero Colunga
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lucero Colunga

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 13 EmptyTue 23 Aug 2011 - 4:55

u kod nas je msm 50
Back to top Go down
Tamara_LCF ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara_LCF ♥

Broj postova : 2340
Godina : 29
Fan-gif : Komentari serije - Page 13 Renatayjeronimo18

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 13 EmptyTue 23 Aug 2011 - 8:32

Lucero Colunga wrote:
gledala sam...zao mi je sto se nisu pomirili renata i jeronimo...a kad ce se pomiriti zna li neko???

Spoiler:
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 13 EmptyTue 23 Aug 2011 - 20:22

kod nas mislim da su juce bile 52 i 53
Back to top Go down
Pompas.De.Poncho
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Pompas.De.Poncho

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 13 EmptyWed 24 Aug 2011 - 3:24

Jedva sam čekala ovu Vendimiu :)
Mnogo su mi zanimljive ove njihove tradicionalne stvari.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 13 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 13 of 31Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 31  Next