|
|
Author | Message |
---|
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Aug 2011 - 10:18 | |
| uuu pa onda su kod vas cele dve epizode :Good: ako ne i vise |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Aug 2011 - 10:29 | |
| Nemam pojma. Meni je ono malo, ja bi mogla cijeli dan gledat ^^ |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Aug 2011 - 11:44 | |
| Jucerasnja i danasnja desavanja: (PINK SRBIJA)
Renata se posvadjala sa Heronimom i dozivljava saobraćajnu nesreću.Svi se trude da je pronađu,osim Matilde.Pronalazi je Agustin,koji je odvodi na svoju hacijendu,i govori Alvaru da Renatin život zavisi od njega,a pošto ustanovi da nije pijan,dozvoljava mu da je leči. Matijas izjavljuje porodici kako će se ozeniti sa Robertom (pošto mu je ona rekla da nosi njegovo dete) , ali pod uslovom predbračnog ugovora,koji izkazuje na razvod posle godinu dana braka,sa čime se Fina ne slaže. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Aug 2011 - 23:14 | |
| nastavicu sa sadrzajem epizoda ovih dana |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Aug 2011 - 23:21 | |
| sad po meni su ga malo preterali 12:45 do 15:00 mogli su jos neku seriju da ubace stvarno |
|
| |
vesna levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 654 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : The bad of Ian Somerhalder xD TeamDelenaForever <3
| Subject: Re: Komentari serije Sat 20 Aug 2011 - 10:26 | |
| ja mislim da nisu preterali bar sto se mene tice... ja bih mogla da je gledam ceoo dan.... :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 20 Aug 2011 - 11:53 | |
| slazem se sa komentarima iznad nikad dosta ove serije |
|
| |
akullorja Banovan član
Broj postova : 25
| Subject: Re: Komentari serije Sat 20 Aug 2011 - 23:22 | |
| I like this telenovela its great... |
|
| |
Lucero Colunga TVNovele Novi član
Broj postova : 468 Fan-gif : Lucero,Maite,Silvia <3
| Subject: Re: Komentari serije Sat 20 Aug 2011 - 23:32 | |
| stvarno ce biti od 12:45 do 15:00 |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Sun 21 Aug 2011 - 3:17 | |
| Super je, samo ima previse epizoda Renata rules |
|
| |
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Komentari serije Sun 21 Aug 2011 - 5:02 | |
| Ne idu po dvije epizode na pinku bh.Pocne oko tri,a zavrsi se 20 do cetiri.To je jedna epizoda.
Renata je pre pre predivna i prelijepa.A prvi poljubac Renate i Jeronima divan.Matijas,isto,extra. |
|
| |
Pompas.De.Poncho TVNovele Zavisnik
Broj postova : 709 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Vatam nekogaa...^^
| Subject: Re: Komentari serije Sun 21 Aug 2011 - 5:25 | |
| Može li neko prepričati šta je bilo u petak u seriji? Nisam gledala.Hvala unapred |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 21 Aug 2011 - 22:31 | |
| - MStefan wrote:
- Jucerasnja i danasnja desavanja: (PINK SRBIJA)
Renata se posvadjala sa Heronimom i dozivljava saobraćajnu nesreću.Svi se trude da je pronađu,osim Matilde.Pronalazi je Agustin,koji je odvodi na svoju hacijendu,i govori Alvaru da Renatin život zavisi od njega,a pošto ustanovi da nije pijan,dozvoljava mu da je leči. Matijas izjavljuje porodici kako će se ozeniti sa Robertom (pošto mu je ona rekla da nosi njegovo dete) , ali pod uslovom predbračnog ugovora,koji izkazuje na razvod posle godinu dana braka,sa čime se Fina ne slaže. Evo... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 22 Aug 2011 - 8:26 | |
| - MStefan wrote:
- MStefan wrote:
Renata se posvadjala sa Heronimom i dozivljava saobraćajnu nesreću.Svi se trude da je pronađu,osim Matilde.Pronalazi je Agustin,koji je odvodi na svoju hacijendu,i govori Alvaru da Renatin život zavisi od njega,a pošto ustanovi da nije pijan,dozvoljava mu da je leči. Matijas izjavljuje porodici kako će se ozeniti sa Robertom (pošto mu je ona rekla da nosi njegovo dete) , ali pod uslovom predbračnog ugovora,koji izkazuje na razvod posle godinu dana braka,sa čime se Fina ne slaže. Evo... Nisam vidjela,hvala Današnja epizoda mi nije bila posebno interesantna.Jedino su mi Matilde i Carlos bili smiješni : |
|
| |
Danijela94 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2039 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Mon 22 Aug 2011 - 8:36 | |
| - Pompas.De.Poncho wrote:
- MStefan wrote:
- MStefan wrote:
Renata se posvadjala sa Heronimom i dozivljava saobraćajnu nesreću.Svi se trude da je pronađu,osim Matilde.Pronalazi je Agustin,koji je odvodi na svoju hacijendu,i govori Alvaru da Renatin život zavisi od njega,a pošto ustanovi da nije pijan,dozvoljava mu da je leči. Matijas izjavljuje porodici kako će se ozeniti sa Robertom (pošto mu je ona rekla da nosi njegovo dete) , ali pod uslovom predbračnog ugovora,koji izkazuje na razvod posle godinu dana braka,sa čime se Fina ne slaže. Evo... Nisam vidjela,hvala Današnja epizoda mi nije bila posebno interesantna.Jedino su mi Matilde i Carlos bili smiješni : njih dvoje su bas smesni,matilde najvise...jedva cekam kada ce renata saznati za rafaela da je on jeronimov brat.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 22 Aug 2011 - 9:37 | |
| - Danijela94 wrote:
- Pompas.De.Poncho wrote:
- MStefan wrote:
- MStefan wrote:
Renata se posvadjala sa Heronimom i dozivljava saobraćajnu nesreću.Svi se trude da je pronađu,osim Matilde.Pronalazi je Agustin,koji je odvodi na svoju hacijendu,i govori Alvaru da Renatin život zavisi od njega,a pošto ustanovi da nije pijan,dozvoljava mu da je leči. Matijas izjavljuje porodici kako će se ozeniti sa Robertom (pošto mu je ona rekla da nosi njegovo dete) , ali pod uslovom predbračnog ugovora,koji izkazuje na razvod posle godinu dana braka,sa čime se Fina ne slaže. Evo... Nisam vidjela,hvala Današnja epizoda mi nije bila posebno interesantna.Jedino su mi Matilde i Carlos bili smiješni : njih dvoje su bas smesni,matilde najvise...jedva cekam kada ce renata saznati za rafaela da je on jeronimov brat.. Po mojim nekim procjenama i videima koje sam gledala na netu,to bi trebalo uskoro.. :Good: |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Komentari serije Mon 22 Aug 2011 - 10:54 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 22 Aug 2011 - 19:45 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 22 Aug 2011 - 23:36 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 23 Aug 2011 - 3:29 | |
| gledala sam...zao mi je sto se nisu pomirili renata i jeronimo...a kad ce se pomiriti zna li neko??? |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Komentari serije Tue 23 Aug 2011 - 3:41 | |
| Kod nas je čini mi se 6 ep xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 23 Aug 2011 - 4:55 | |
| |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Tue 23 Aug 2011 - 8:32 | |
| - Lucero Colunga wrote:
- gledala sam...zao mi je sto se nisu pomirili renata i jeronimo...a kad ce se pomiriti zna li neko???
- Spoiler:
Kada bude "La Vendimia", to ce sada skoro, "pomirice" se na kratko, ali u stvari se nece pomiriti nego ce se praviti da je sve ok medju njima jer ce se iznenada pojaviti Matias i Gonzalo. Onda ce se opet na kratko pomiriti oko 80.epizode, i konacno oko 115.epizode ce se pomiriti i biti zajedno do kraja, ali ce i do tada imati zajednickih scena i bice jako simpaticni ^___^ xD
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 23 Aug 2011 - 20:22 | |
| kod nas mislim da su juce bile 52 i 53 |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 24 Aug 2011 - 3:24 | |
| Jedva sam čekala ovu Vendimiu Mnogo su mi zanimljive ove njihove tradicionalne stvari. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|