|
|
Author | Message |
---|
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Fri 22 Jul 2011 - 1:32 | |
| Bas je dobra najava,sigurno cu gledati A samo kad se Nihal onesvestila : : |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Fri 22 Jul 2011 - 1:57 | |
| Serija se od sutra emituje i subotom! Termin je isti. |
|
| |
LA MUJER EN EL ESPEJO TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari serije Fri 22 Jul 2011 - 1:58 | |
| TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
GagiliRBD TVNovele Novi član
Broj postova : 77 Godina : 30
| Subject: Re: Komentari serije Fri 22 Jul 2011 - 3:34 | |
| Niaa iz koje je epke ovaj gif u sumi.....? iz tvog sign-a |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Fri 22 Jul 2011 - 3:35 | |
| - MStefan wrote:
- Serija se od sutra emituje i subotom! Termin je isti.
Ne mogu da verujem! Hvala Bogu!
Jedva čekam večeras, najava je extra. |
|
| |
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari serije Fri 22 Jul 2011 - 8:02 | |
| Jaooooo!Prokletstvo!Uvek 5 minuta pred dobru vest oni secnu epizodu!A ja se poradovala da ce biti : |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Fri 22 Jul 2011 - 19:48 | |
| Sinoć je bila super epizoda. Znam da će Behlul da preživi i da je sve OK, ali kako su pričali Bulent, Bihter, Nihal, svi - bilo je tako tužno i bila sam na ivici suza.
Ali sam se pošteno nasmejala u sred cele tuge. Kad je moja mama(koja je počela da gleda seriju juče) pitala za Pejker: "A šta? Ona i onaj Bihter[misleći na Behlula] su bili zajedno?" :jajaja: :jajaja: :jajaja: |
|
| |
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Fri 22 Jul 2011 - 20:18 | |
| :jajaja: a vidis da ih je zena sve pobrkala : bome,ja sam se rasplakala juce Nihal mi bas ide na zivce,a i ona njena Pelin je uzas |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| |
| |
| |
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 22 Jul 2011 - 23:46 | |
| Ja nisam nasla najavu,samo ovaj tekst: U subotu uveče, saznaćete: Behlul prvo zove Bihter iz Azerbejdžana. Ona ne može da sakrije oduševljenje koje još više izaziva sumnju Deniz. I u Pejker se budi sumnja zbog sestrinog ponašanja, a po povratku Behlul ne može da odoli Bihter. Neoprezni su, pa ih na terasi, u zagrljaju, ugleda Bešir. A malopre sam gledala zadnju epizodu,bas je tuzna i po meni odlicno uradjena |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Sat 23 Jul 2011 - 0:05 | |
| Danas je u dnevnom listu ''Politika'' obajvljen tekst o emitovanju ''Zabranjenog voca'' i subotom na zahtev mnogobrojnih gledalaca. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 23 Jul 2011 - 0:17 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 23 Jul 2011 - 1:52 | |
| Značii jedva čekamo večeraaas |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sat 23 Jul 2011 - 2:32 | |
| - tatjana94 wrote:
- Značii jedva čekamo večeraaas
Vi samo pricate, mi smo radoznale.. Me2 :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 23 Jul 2011 - 7:45 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 23 Jul 2011 - 8:39 | |
| Znaciii ova epika mi je extraaa ;) Preslatki su bili <3 |
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Komentari serije Sat 23 Jul 2011 - 10:30 | |
| Danasnja epizoda je bila preextraaaaa Posebno ono kad su se poljubili : Ma super su ! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Jul 2011 - 0:39 | |
| Slažem se za njih dvoje,baš su slatki Bešir me baaš nervira! Ne mogu nikako da skontam kako se zaljubio u Nihal. Al' ono kad vidim kako je gleda,bude mi ga i žao. Joj,ja bih i da danas puste : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Jul 2011 - 1:03 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Jul 2011 - 14:14 | |
| - ♥Diablita♥ wrote:
- [font=Georgia].
Jedino mi nije bilo jasno kako je Bihter ušla, ali u stvari je totalno nebitno. Bešir je odvratan, on mene nervira od samog početka, ali sad sam ga baš zamrzela. Ali dobro je pa misli da se Nihal ljubila sa Behlulom, a ne Bihter, jer bi onda bilo problema. :Ok:
Bihter je dosla liftom I napravice velike probleme i to u sledecoj epki |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Jul 2011 - 19:43 | |
| Znači večeras nikako ne treba propustiti. xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Jul 2011 - 19:59 | |
| Nzm da li ce tacno veceras da bude, posto oni stalno seckaju pred dobre scene. |
|
| |
jednoludomajo TVNovele Novi član
Broj postova : 349 Godina : 35 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Jul 2011 - 22:11 | |
| Ja sam gledala zadnju epizodu....i razocarala sam se : |
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Jul 2011 - 1:00 | |
| Meni je zadnja epizoda najtuznija. : Mislim da su na kraju trebali da ostanu zajedno. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|