|
|
Author | Message |
---|
Cokolatina* TVNovele Novi član
Broj postova : 358 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Tue 19 Jul 2011 - 6:03 | |
| daa i meni je bas slatka scena u kupatilu kako je on njoj kad je izlazio poslao poljubac a ona ga gadjala peskirom : stavrno mi se svidela scena u kupatilu!A na kraju kako je plakao zbog toga sto ona izmislja razloge danjih zastiti,super su njihovi zajednicki trenutci,sada cekam dalje sta ce biti : |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Tue 19 Jul 2011 - 20:47 | |
| Jedva čekam večeras ^^ B&B će pobeći zajedno.
Sinoć je isto bilo dobro. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Tue 19 Jul 2011 - 21:53 | |
| - ♥Diablita♥ wrote:
- Jedva čekam večeras ^^
B&B će pobeći zajedno.
Sinoć je isto bilo dobro. Aaa daa, dali ce stvarno da pobegnu..xDD |
|
| |
LA MUJER EN EL ESPEJO TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari serije Tue 19 Jul 2011 - 23:06 | |
| Naravno da nece, on ce da odustane u poslednjem casu! |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| |
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Jul 2011 - 0:00 | |
| Sta Behlul ce odustati????? Koja glupost Sta ce Pejker da rodi decaka ili devojcicu? |
|
| |
| |
| |
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Jul 2011 - 0:43 | |
| Pitali ste... najava je odlicna :Good: Iako meni ta epka i nije nesto al ajde... Koga ne zanima neka ne cita {a verujem da vas zanima, sigurno} : - Spoiler:
Tu ce se gadno posvadjati, msm ona ce se naljutiti na njega...on ce bukvalno da poludi zbog toga i otputovace ce sa Nihatom {vezano za posao} i onda.....
|
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Jul 2011 - 1:01 | |
| Aaaa budalaa. Ja sam pitala..xD Aa sta ce biti onda kad ode sa Nihatom...? |
|
| |
| |
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Jul 2011 - 1:18 | |
| Jedva cekam veceras Najava je suuper : Hoce Bihter napisati u pismu sta je bilo sa Behlulom? Ako neko zna? (: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Jul 2011 - 1:30 | |
| Prebacicu se u temu spojleri |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Jul 2011 - 7:55 | |
| Mrzim ovu epizodu, ubila buh Behlula ali hvala Bogu posle ide dobra epka |
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Jul 2011 - 8:12 | |
| aaa,i mene je behlul sad iznervirao -.-' |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Jul 2011 - 8:25 | |
| I meneee..xD Nece valjda uvek takav da bude, ah uzas. Bash mi je zao bilo Bihter, aa vec u sledecoj epiki Bihter se miri sa Adnana, a Behlul ljubomoran :( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Jul 2011 - 9:14 | |
| Zna li neko, da li imaju epizode sa prevodom sem Na tabanu? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Jul 2011 - 9:25 | |
| |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Jul 2011 - 11:25 | |
| znala sam da ce Behlul odustati... :’(: serija mi je extra zanimljiva,svaka epizoda mi je extra...koliko ima ukupno epizoda? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Jul 2011 - 12:00 | |
| - Levy's girl wrote:
- znala sam da ce Behlul odustati... :’(:
serija mi je extra zanimljiva,svaka epizoda mi je extra...koliko ima ukupno epizoda? 79 |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Jul 2011 - 20:19 | |
| Behlul proklet bio :’(: :’(: :’(: Samo ne mogu da sthvatim šta tu ima da se ne može?! Prvo je hoće, želi je, ovo-ono, a sad ne može. Pa došlo mi je da ga...
Kada će sledeći kiss? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Jul 2011 - 20:34 | |
| Sace za 2-3 epizode, msm da je 35 ili 36, ali ce im doneti probleme |
|
| |
| |
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 21 Jul 2011 - 5:10 | |
| Jedva cekam!!! |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Thu 21 Jul 2011 - 20:29 | |
| Behlul kukavica najgora. Koliko puta je samo on Bihter izneverio...
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 21 Jul 2011 - 21:05 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|