|
|
Author | Message |
---|
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Jul 2011 - 1:39 | |
| - LA MUJER EN EL ESPEJO wrote:
- Nzm da li ce tacno veceras da bude, posto oni stalno seckaju pred dobre scene.
Stvarno me ne bi čudilo da to urade. Može li neko da postavi najavu za večeras? |
|
| |
LA MUJER EN EL ESPEJO TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Jul 2011 - 2:50 | |
| Na Prvoj jos nisu postavili najavu za danas, ali evo ukratko sta ce biti: Bešir je ubeđen da je s Behlulom na terasi bila Nihal, zbog čega ulazi u otvoreni sukob s njim, a međusobna netrpeljivost i mržnja kulminiraju tučom. Behlul misli da Bešir zna njegovu pravu tajnu.Stavicu obavezno ako bude bila :Ok: |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Jul 2011 - 3:32 | |
| - LA MUJER EN EL ESPEJO wrote:
- Na Prvoj jos nisu postavili najavu za danas, ali evo ukratko sta ce biti:
Bešir je ubeđen da je s Behlulom na terasi bila Nihal, zbog čega ulazi u otvoreni sukob s njim, a međusobna netrpeljivost i mržnja kulminiraju tučom. Behlul misli da Bešir zna njegovu pravu tajnu.
Stavicu obavezno ako bude bila :Ok: Aaa, hvala ti. Ja sam baš pre 5 minuta videla najavu, na Prvoj. :jajaja:
Sada ima repriza i oko pola 5, 5. |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Jul 2011 - 3:39 | |
| Evo za veceras: [You must be registered and logged in to see this link.]Bas sam zgotivila seriju u poslednje vreme,pre nisam ni redovno gledala |
|
| |
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Jul 2011 - 3:43 | |
| Uhhhhhhh....kakav je tu |
|
| |
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Jul 2011 - 3:47 | |
| To,to :da: Aa Besir,kako je dosadan |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Jul 2011 - 4:48 | |
| Meni je bilo zao Besira kad ga je gurnuo. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Jul 2011 - 19:25 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Meni je bilo zao Besira kad ga je gurnuo.
Meni nije, bilo mi je baš drago. Mnogo, mnogo, mnogo me nervira Bešir - nek' ide u vojsku i nek' se ne vraća. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Jul 2011 - 19:59 | |
| - ♥Diablita♥ wrote:
- AnGel_Perroni wrote:
- Meni je bilo zao Besira kad ga je gurnuo.
Meni nije, bilo mi je baš drago. Mnogo, mnogo, mnogo me nervira Bešir - nek' ide u vojsku i nek' se ne vraća. Nece otici. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Jul 2011 - 20:14 | |
| Pa pretpostavila sam. Šteta. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Jul 2011 - 23:00 | |
| Kako bi Isidora to sve lepo sredila xD Meni sad malo žao Džemile. Više mi idu ona i Bešir nego on sa Nihal. Ona je užas |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Jul 2011 - 23:09 | |
| Msm da ce danas biti ona SAVRSEEEENA scena!!!!!! Ako ne, onda sutra sigurno! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Jul 2011 - 23:24 | |
| - tatjana94 wrote:
- Kako bi Isidora to sve lepo sredila xD
Meni sad malo žao Džemile. Više mi idu ona i Bešir nego on sa Nihal. Ona je užas Hahaha. Ne bih ja sve, samo nešto malo. ;D
Jedva čekam večeras ^^ Ako bude ta savršena scena, mada nemam pojma o čemu pričaš. xD |
|
| |
nela-dulrbd TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1392
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Jul 2011 - 23:33 | |
| Ako me ne bude bilo vise od 10 dana samo da znate da sam otisla u Istambul da ubijem Nihal,kako me nervira poludecu od nje.... ,znali neko do koje je epizode stigla serija posto uopste ne razumem sta ovi sa Prve rade??? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Jul 2011 - 23:39 | |
| |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Tue 26 Jul 2011 - 20:42 | |
| - GagiliRBD wrote:
- Niaa iz koje je epke ovaj gif u sumi.....?
iz tvog sign-a to je neka od poslednjih scena ne znam tacno koja bese ali je to njihov poslednji poljubac |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 26 Jul 2011 - 21:03 | |
| - Nia wrote:
- GagiliRBD wrote:
- Niaa iz koje je epke ovaj gif u sumi.....?
iz tvog sign-a to je neka od poslednjih scena ne znam tacno koja bese ali je to njihov poslednji poljubac To je iz 74. |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Tue 26 Jul 2011 - 21:19 | |
| A joj poslednji poljubac je aaaaaaa :((( Bas je lep taj gif... njihova prica odlicna, mnogo dobro iznose sve ovo ... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 26 Jul 2011 - 21:44 | |
| Izgleda da ce danas biti ona PRELEPA scena, ali opet nisam sigurna, posto mozda secnu :/ |
|
| |
| |
| |
Peter TVNovele Novi član
Broj postova : 140 Godina : 39 Fan-gif : Lokacija : Makedonija
| Subject: Re: Komentari serije Wed 27 Jul 2011 - 0:40 | |
| Ja je gledam na turski program ovaa serija na Kanal D u 11:00 ama ne razumen dobro turski : : : |
|
| |
verara TVNovele Novi član
Broj postova : 94
| Subject: Re: Komentari serije Wed 27 Jul 2011 - 2:14 | |
| Ja je gledam po 3. put!!!!!!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 27 Jul 2011 - 5:21 | |
| Veceras ce biti lepa epizoda jedva cekam |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 27 Jul 2011 - 8:00 | |
| Jbg, znala sam a nece biti, onda sutra 100% |
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Komentari serije Wed 27 Jul 2011 - 8:30 | |
| aaaa,prekinuli na najboljem delu :’(: jedva cekam sutraaaaaa : |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |