|
|
Author | Message |
---|
LA MUJER EN EL ESPEJO TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari serije Sat 10 Sep 2011 - 5:50 | |
| Zato sto je naisla Fidevs : |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Sat 10 Sep 2011 - 5:52 | |
| glupaca :Out: mogoao je da bude kiss |
|
| |
***Amaia_Salamanca*** TVNovele Novi član
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari serije Sat 10 Sep 2011 - 6:48 | |
| Sinoc je epizoda bila vrh Elif znaci nemam reci lepa je,ali glupa :jajaja: A Bihter jako mi je zao sta se sudarila ali nema veze sve je dobro proslo :jajaja: Behlulu me je razocarao prava je budala umesto da bude pored Bihter on je kod Elif A tek ona Nihan uf kako me nervira zabada nos tamo gde joj nije mesto |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sat 10 Sep 2011 - 8:13 | |
| Nihal me toliko nerviraa, aaa strasnaa je..xDD Behlul i Bihter Slazem se da je ispao glup. :Good: |
|
| |
***Amaia_Salamanca*** TVNovele Novi član
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari serije Sat 10 Sep 2011 - 22:04 | |
| Madmazel je takodje pocela da me nervira : |
|
| |
majadj980 TVNovele Novi član
Broj postova : 464 Godina : 43 Lokacija : BG
| Subject: Re: Komentari serije Sun 11 Sep 2011 - 6:24 | |
| Hoće li mi neko reći koja je bila epizoda u petak? |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Sun 11 Sep 2011 - 8:47 | |
| e pricaj te sta je bilo nisam gledala |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Fri 16 Sep 2011 - 4:06 | |
| |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Fri 16 Sep 2011 - 20:14 | |
| Ja poslednje dve epizode nisam gledala Jesam još u sredu, kada su se Behlul i Bihter posvađali i baš mi je bilo žao. Videla sam da ima posle repriza, moraću obavezno da gledam.
Nihal mi je sve odvratnija ize epizode u epizodu -.-' |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Fri 16 Sep 2011 - 23:19 | |
| ja ove nove epizode nikako nisam pratila ili ne stignem ili zaboravim |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Sep 2011 - 4:53 | |
| ja gledam moja ByB se posvadjali nmvz ponovo ce da budu zajdeno (verovatno) a Bihti je sve sladja i sladja |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Sep 2011 - 7:53 | |
| Odgledala sam sada poslednju epizodu. Neverovatna je. I epizoda i Bihter i Behlul ... Plakala sam, najviše zbog Bihter naravno.
Behlul je ispao idiot kad nije trebalo kao i uvek.
Ali neću sada da komentarišem ovde, kad bude bilo kod nas, komentarisaću detaljnije xDD |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Sep 2011 - 9:18 | |
| Pa meni je na neki nacin zao i Behlula poslije |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Sep 2011 - 9:23 | |
| sta ti zao ubila se Bihti zbog njega pise belom bojom moja malena slatka loknasta Bihti se ubila ne mogu to da prihvatim |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Sep 2011 - 9:27 | |
| - Spoiler:
zato sto je on dosta nesiguran, iako je zaljubljen i volio Bihter, bojao se kako ce reagovat Adnan kada sazna za njih, a znamo da je ga volio kao sina...a on isao mu sa zenom, onda bio mu sa kcerkom pa nije to jednostavno, pokusajte se postaviti i na njegovo mjesto malo, Bihter mu je trebala dati malo vremena, mozda se nebi ni ozenio :/
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Sep 2011 - 9:34 | |
| ja sam na Bihterinoj strani ona ga je volela a njemu su bile bitne pare |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Sep 2011 - 9:43 | |
| Nisu, i on je nju volio Mislim ona oprostajna scena govori sve. |
|
| |
LA MUJER EN EL ESPEJO TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Sep 2011 - 10:36 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Spoiler:
zato sto je on dosta nesiguran, iako je zaljubljen i volio Bihter, bojao se kako ce reagovat Adnan kada sazna za njih, a znamo da je ga volio kao sina...a on isao mu sa zenom, onda bio mu sa kcerkom pa nije to jednostavno, pokusajte se postaviti i na njegovo mjesto malo, Bihter mu je trebala dati malo vremena, mozda se nebi ni ozenio :/
Ona mu je dala sasvim dovoljno vremena, sto se i videlo kroz seriju....sve u svem je njegova krivica |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Sep 2011 - 10:43 | |
| Ah ja sam na obje strane. Nijee ni njemu bilo lako, ipak je ona zena ajmo reci od oca mu |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 18 Sep 2011 - 1:40 | |
| Behlul je bio kukavica. Bihter je više puta bila spremna i htela je da ode i ostavi Adnana i sve zbog Behlula, ali on ju je svakog puta ostavljao na pola puta. I na kraju, nije mogao da kaže da ju je voleo. Počeo je ali nije mogao da izgovori. Bihter mu je dala tooliko vremena, da je njemu stvarno stalo do nje ostavio bi Nihal i sve i otišao sa Bihter. Ovako nije izgubio samo Adnana i Nihal nego i Bihter
Ja sam 100% "uz Bihter" i ne shvatam zašto je baš toliko Behlulu bilo teško da je uzme za ruku i da odu zajendo. :/ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 21 Sep 2011 - 6:24 | |
| serija je pocela tacno u 19:20...bravo za Prvu |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Wed 21 Sep 2011 - 23:12 | |
| OD SADA I NEDELJOM U 19:15! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 22 Sep 2011 - 4:35 | |
| JES JES kad im samo donosi rejting |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Komentari serije Thu 22 Sep 2011 - 9:34 | |
| ja se slazem sa jacky...jeste on nju volio,samo sto je isto tako voljeo i adnana koji mu je bio jedina porodica,i uopšte mu nije bilo lako.. nije on mogao tek tako sve napustiti i otici bez ikakve rijeci,jer bi to mucilo ne samo njega nego i Bihter ne opravdavam sve njegove postupke ali eto na kraju je shavtio sta je ustvari izgubio |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 25 Sep 2011 - 5:09 | |
| Zna li neko do koje epizode su stigli kod nas? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|