|
|
Author | Message |
---|
dolcevita TVNovele Novi član
Broj postova : 173 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 16 Jun 2011 - 2:00 | |
| Ako je Nihal normalna,onda sam ja vise za "nenormalne" devojke : I ona se ne bori ni za sta,samo joj postavljaju sve na srebrnoj tacni,a ona sedi pod staklenim zvonom u svom savrsenom svetu i ne obraca paznju sta se desava oko nje...jer kako je moguce ne primetiti da se nesto desava izmedju B&B,vec sad je toliko ocigledno,a mogu misliti kasnije...pitam se da li je ona stvarno toliko glupava ili prosto ne zeli da vidi stvaran svet koji je okruzuje... |
|
| |
verara TVNovele Novi član
Broj postova : 94
| Subject: Re: Komentari serije Thu 16 Jun 2011 - 2:01 | |
| Meni je Pejker najlepsa!!! |
|
| |
Penelopoe89 TVNovele Novi član
Broj postova : 30 Lokacija : Vila Ziyagil
| Subject: Re: Komentari serije Thu 16 Jun 2011 - 3:37 | |
| - dolcevita wrote:
- Ako je Nihal normalna,onda sam ja vise za "nenormalne" devojke : I ona se ne bori ni za sta,samo joj postavljaju sve na srebrnoj tacni,a ona sedi pod staklenim zvonom u svom savrsenom svetu i ne obraca paznju sta se desava oko nje...jer kako je moguce ne primetiti da se nesto desava izmedju B&B,vec sad je toliko ocigledno,a mogu misliti kasnije...pitam se da li je ona stvarno toliko glupava ili prosto ne zeli da vidi stvaran svet koji je okruzuje...
Potpisujem od prve do zadnje riječi :Good: Možda i nije da ne želi, nego ne zna. Već sam spomenila ili tu ili na spojlerima da to što je je ona ispala toliko razmažena je krivnja njezinog oca i matmazel koji ju drže pod staklenim zvonom. Nije isprika za njezinu razmaženost to što se ona ''bori'' za ono što želi. |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari serije Thu 16 Jun 2011 - 4:53 | |
| ma nema tu nikakve borbe,ona stavi svoje ružičaste naočale i kroz njih vidi samo ono što hoće.. ja hoću ovo,ja hoću ono e ovo neću a ovi joj to samo serviraju,malo razmaženo derište a ako joj nešto nije po volji ona samo padne u nesvijest i na kraju dobije..muka mi je bilo od nje od prve do zadnje,na kraju sve što joj se desilo je sama kriva,da je otvorila svoje oči i vidjela neke stvari bilo bi joj puno bolje..
|
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Thu 16 Jun 2011 - 8:22 | |
| Pa kakva je Nihal i mogla da bude kada je odrastala pod zvonom. Realno gledajuci ona za sve moja da pita tatu, onu babu madmazel, pa se posle cude sto je tako nezna. Ona jeste razmazena ali takve su sve bogatasice, pa zar Bihter nije rekla Adnanu kada je abortirala da je to uradila da bi on video kako je se ona osecala kada ju je izbrukao kod posluge. Pa i Bihter je isto tako razmazena samo sto je ona starija pa se to manje vidi. |
|
| |
gaca TVNovele Novi član
Broj postova : 47 Fan-gif : https://2img.net/h/oi43.tinypic.com/2ah8b5t.gif
| Subject: Re: Komentari serije Thu 16 Jun 2011 - 9:10 | |
| - Nia wrote:
- Pa kakva je Nihal i mogla da bude kada je odrastala pod zvonom. Realno gledajuci ona za sve moja da pita tatu, onu babu madmazel, pa se posle cude sto je tako nezna.
Ona jeste razmazena ali takve su sve bogatasice, pa zar Bihter nije rekla Adnanu kada je abortirala da je to uradila da bi on video kako je se ona osecala kada ju je izbrukao kod posluge. Pa i Bihter je isto tako razmazena samo sto je ona starija pa se to manje vidi. u potpunosti se slazem |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 16 Jun 2011 - 9:13 | |
| Cek sad ispadne da su sve bogatasice razmazene i da je to sad defakto pravilo i onda je sve ok...ne moze se tako generalizovati...to sto je rasla tako zasticena ne moze da bude njen izgovor za sve,najlakse je kriviti druge...ok jesu krivi i Adnan i ona gospodjica,ali mi sami upravljamo svojim zivotima i na kraju je najveca odgovornost na nama,a ona nije bas tako mala...drugo ovo za Bihter,ja uopste to nisam tako shvatila...nije ona to uradila iz nekog hira,nego prosto nije zelela dete s covekom koga ne voli,to nije razmazenost nego njen izbor...sad moze neko da polemise da li je to dobro ili lose,ali odmah se videlo da ona ne zeli dete sa Adnanom...Bihter po meni nije razmazena,ali jeste neko ko je pravio pogresne poteze,kao na pr.udaja za Adnana da bi pobegla od majke,ali opet i to je proisticalo iz neke njene duboke nesrece zbog gubitka oca,zelje da se oslobodi majke i sl...nije nista radila iz zle namere ili cistog hira...tako da ona je dosta kompleksan lik,da bi je okarakterisali prosto kao razmazenu i to je to... |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Thu 16 Jun 2011 - 9:38 | |
| Pa jel to nije nepromisljeno sto je Bihter uradila kada je se udala za Adnana, dokaz koliko je nezrela, pobegla kod njega samo da bi napakostila majci. Meni je Bihter draga bas zato sto je pravila toliko gresaka, zanimljiva je kao sto sam vec rekla nije klasicna junakinja. Ali Nihal nije tako strasna kao sto smo imali prilike da gledamo u serijama, ne shvatam zasto je svi vide kao potpuno negativnu, obivna klinka koja sazreva i koja je oduvek zajubljena u Behlula |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 16 Jun 2011 - 11:14 | |
| - Quote :
- Pa jel to nije nepromisljeno sto je Bihter uradila kada je se udala za Adnana, dokaz koliko je nezrela, pobegla kod njega samo da bi napakostila majci
To je jedan od njenih pogresnih izbora,ali nije napravljen iz nezrelosti,razmazenosti,nego iz duboke licne nesrece,jer na pocetku se jasno vidi da je Bihter vrlo nesrecna devojka zeljna ljubavi...s jedne strane jeste pogresila,ali sa druge mislim da je u pocetku zaista verovala da ce vremenom zavoleti Adnana...opet kazem ne mogu je gledati kroz neke tako povrsne osobine,jer ne vidim to kod nje kao nesto primarno...ako deluje na momente nepromisljeno,impulsivno,sve to ima svoju pozadinu i zato mi je njen lik toliko zanimljiv :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 16 Jun 2011 - 22:49 | |
| - dolcevita wrote:
To je jedan od njenih pogresnih izbora,ali nije napravljen iz nezrelosti,razmazenosti,nego iz duboke licne nesrece,jer na pocetku se jasno vidi da je Bihter vrlo nesrecna devojka zeljna ljubavi...s jedne strane jeste pogresila,ali sa druge mislim da je u pocetku zaista verovala da ce vremenom zavoleti Adnana...opet kazem ne mogu je gledati kroz neke tako povrsne osobine,jer ne vidim to kod nje kao nesto primarno...ako deluje na momente nepromisljeno,impulsivno,sve to ima svoju pozadinu i zato mi je njen lik toliko zanimljiv :Good: Čitam tvoje postove i apsolutno se slažem u svemu. Bihter je strašno kompleksan lik. I ona u biti voli Adnana, ali ne kao muža, nego kao figuru oca. Slažem se s tim da je ona vjerojatno mislila da će ga s vremenom zavoljeti, ali pojavio se Behlul. Bihter radi neke stvari nepromišljeno, da. Ali ja nekako za nju ne mogu reći da je razmažena, samo je duboko nesretna i to svoje nezadovoljstvo izražava kroz neke ne tako dobre osobine. |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Thu 16 Jun 2011 - 23:38 | |
| Meni se serija mnogo svidja. Taj zaplet ljubavi izmedju Behlula i Bihter mi je prejaka, onako bas fino za gledanje. Ona mi je prelepa, on .. sta reci Vec zavolela njega u Gumus. Tako da su mi prelep spoj. Ja nekad umislim da Bihter voli Adnana, mozda jer ne pratim bas bas redovno. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 17 Jun 2011 - 0:34 | |
| - Quote :
- Čitam tvoje postove i apsolutno se slažem u svemu. Bihter je strašno kompleksan lik. I ona u biti voli Adnana, ali ne kao muža, nego kao figuru oca. Slažem se s tim da je ona vjerojatno mislila da će ga s vremenom zavoljeti, ali pojavio se Behlul. Bihter radi neke stvari nepromišljeno, da. Ali ja nekako za nju ne mogu reći da je razmažena, samo je duboko nesretna i to svoje nezadovoljstvo izražava kroz neke ne tako dobre osobine.
Da to i ja mislim...kao da je trazila nekog ko ce joj popuniti prazninu koju je ostavio otac,verovatno odatle proistice ta njena ishitrena odluka da se tako brzo uda za Adnana. p.s. Drago mi je da se slazemo :Good:
Last edited by dolcevita on Fri 17 Jun 2011 - 2:18; edited 1 time in total |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 17 Jun 2011 - 0:45 | |
| ja se isto slažem s vama,mislim da je ona posle vjenčanja bila i uvjerena da ga voli ali kad Behlula počne gledati drugim očima spoznaje šta znači zaista voljeti i da je u Adnanu zapravo vidjela samo očinsku figuru |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Fri 17 Jun 2011 - 1:45 | |
| Ok je sve to ocinska figura i tako, ali ono sto ja hocu da kazem je da je ova serija super jer nista nije crno belo, nema dobrih i potpuno losih i zato je tako zanimljiva. Za razliku od na primer lisca gde je sve kristalno jasno ko je los u prici. Velika prednost ove serije je sto ima malo epizoda e sada sto oni to kod nas otezu dugo, to je drugi problem |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Fri 17 Jun 2011 - 2:27 | |
| - Nia wrote:
- Ok je sve to ocinska figura i tako, ali ono sto ja hocu da kazem je da je ova serija super jer nista nije crno belo, nema dobrih i potpuno losih i zato je tako zanimljiva. Za razliku od na primer lisca gde je sve kristalno jasno ko je los u prici.
Velika prednost ove serije je sto ima malo epizoda e sada sto oni to kod nas otezu dugo, to je drugi problem slazem se skroz Fridevs hoce da spoji Nihal i Behlula mene je Nihal nervirala,sad i ne toliko uglavnom do sad svi su me iznervirali pomalo sem Bulenta malog |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 17 Jun 2011 - 6:12 | |
| Mali Bulent je meden. Shvaća on stvari puno bolje nego svi oko njega, vidjet ćete u kasnijim epizodama. Micek mali |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 17 Jun 2011 - 6:45 | |
| da on je bas dosta toga skužio samo ga niko nije slušao.. ja bi tako ponovo ovu seriju gledala samo da je hoće negdje pustiti |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Fri 17 Jun 2011 - 7:06 | |
| Bulent je super, zaista dobro dete. Rekoh ja da Nihal nije tako grozna kao sto svi misle, u pocetku jeste iritantna ali to je zato sto je tada bila dete a sada vec sazreva U sustini u ovoj seriji nema ruznih glumica, sve su na svoj nacin lepe, ali Bihter je Bihter...
|
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 17 Jun 2011 - 7:27 | |
| Bihter je stvarno prelepa, ima neku posebnu lepotu. No i Nihal je bash lepa. |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Fri 17 Jun 2011 - 7:46 | |
| I Nihal i Bihter su lepe, veoma. Meni se veoma dopada i Pejker. Džemila mi ide na živce, odvratna je. Laže, pa razbija -.- Bihter i Behlul su divan spoj, i jedva čekam kada će oni biti zajedno. A ne mogu da verujem da se Nihal zaljubila u Behlula, a još Firdevs hoće da ih spoji. A što se tiče Behlula, tu nema šta da se komentariše, on je prosto... *____* |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 17 Jun 2011 - 8:40 | |
| Isidora potpis ti je razbio bila dobra epizoda danas Fridevs provalila za haljinu :jajaja: Bihter ljubomorna,vidi se |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Fri 17 Jun 2011 - 8:44 | |
| Haha, hvala Kaća. ^^ Samo ne kapiram kako je provalila, ali nema veze. Taj deo sam propustila, morala sam u WC. :P Da, vidi se. Mnogo. A i Behlul se jedva suzdržava. xD |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Fri 17 Jun 2011 - 8:47 | |
| Divan potpis diablita, jedva cekam da gledam tu epizodu kada se sretnu u sumi
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 17 Jun 2011 - 8:51 | |
| |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|