|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 15 Jan 2010 - 3:45 | |
| Tnx LAdy...pa ukusi su raziliciti a meni ce ova serija uvek biti najbolja. |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 15 Jan 2010 - 4:03 | |
| Meni je to jedna od boljih serija jer je prva koju sam gledala posle 100godina... Will i Maite slatki, ali prica kao prica je nikakva, mnogo rastegnuta.... Previse epizoda sto je meni odgovaralo da duze gledam Willa, ali je drugim ljudima to dosadno |
|
| |
*Tasa-Will & David* TVNovele Pričalica
Broj postova : 5557 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : twitter.com/Tasabg
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 7 Feb 2010 - 13:08 | |
| jao ljudi meni nedostaje serija, kad slusam pesme uffff |
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 8 Feb 2010 - 3:57 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 8 Feb 2010 - 3:59 | |
| Kad cujemo Digale, odmah ova serija mi je na pamet, i Maite i William .. ) |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 8 Feb 2010 - 10:23 | |
| JAo tako i ja....slusam pesmu Digale ili caricia de mi alma o odmah pomislim na Villiama i MAite....ova serija ima the best pesme. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 17 Feb 2010 - 3:03 | |
| SOlo tu, Digale, Caricia de mi Alma, Contigo.. Sve su nekako pune nekih osecanja, ja se najezim Caricia de mi alma kad cujem. |
|
| |
bombonicaDT TVNovele Redovan član
Broj postova : 3932 Godina : 113 Fan-gif : Lokacija : Ako ti kazem moracu da te ubijem XD
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 17 Feb 2010 - 9:55 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- JAo tako i ja....slusam pesmu Digale ili caricia de mi alma o odmah pomislim na Villiama i MAite....ova serija ima the best pesme.
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 4 Mar 2010 - 2:06 | |
| JAo kako mi samo nedostaje ova serija. |
|
| |
*Uckermannka 94* TVNovele Novi član
Broj postova : 457 Godina : 30 Lokacija : Sama sa Uckerom
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 8 Mar 2010 - 0:01 | |
| serija je OK ali su mnogo razvlacili |
|
| |
*Tasa-Will & David* TVNovele Pričalica
Broj postova : 5557 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : twitter.com/Tasabg
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 13 Mar 2010 - 4:55 | |
| malopre opet slusah contigo i odmah sam isla na yt da trazim scene sa will maite i malim Bobom.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 13 Mar 2010 - 7:37 | |
| Ajoj ja bas gledam na youtube imaju extra snimke...ima i sabes, mi pecado sa njima. Extra znaci |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 19 Mar 2010 - 11:10 | |
| serija u pocetku je bila super... mozda jedno 20 epki... nakon toga strava i uzas... iako sam je odgledao celu mogu reci da i nije nesto... mnogo epizoda.. iako je imala odlicnu glumacku postavu i bila najgledanija meksicka telenovela za 2008 godinu na mene nije ostavila veliki utisak... sad po nekad kad bacim pogled na pink plus i u to vreme maricuj samo se prekrstim i kazem o boze sta sam ja gledao... |
|
| |
InLove Banovan član
Broj postova : 218
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 5 Apr 2010 - 0:43 | |
| Ok serija ali predugo je trajala bilo je mnogo nerealnih stwari uostalom, kao i u swakoj |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 2 May 2010 - 19:44 | |
| Serija je ok,gledala sam je mada nisam pratila svaku epizodu jer ih je bilo bas dosta......... :srce: :srcemoje: :srce: |
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 10 May 2010 - 11:34 | |
| - *Tasa-Will & David* wrote:
- malopre opet slusah contigo i odmah sam isla na yt da trazim scene sa will maite i malim Bobom....
mene contigo malo vise podseca kada je Marichy bila kod Leoparda Pa se i prisetim kada sam Weisse-Engel prvi put rekla za Leoparda.cepala se od smeha :OKM: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Tue 25 May 2010 - 1:20 | |
| HAH kako mi samo nedostaju |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 10 Jun 2010 - 14:08 | |
| Extra serijaa...mng mi nedostaje!!! Samo mi se nisu svidjale epke dok je bila slepa...Mng su razvukli taj deo...Inace,serija kao serija i prica je extra!!!! |
|
| |
~Blair&Chuck~ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 11 Jun 2010 - 0:54 | |
| Swe je dobro zamisljeno,ali prewishe su razwukli seriju!!! Marichuy je preziwjela tonu nakakwih padowa,i tako toga sto normalan cowjek nikad ne bi uspio,a onaj Juan MIguel za 6 mjeseci posato najbolji doktor sjeta...otkrio najnowiju teoriju...nije ti sala!!! Ugl.woljela sam seriju,zbg kemije izmedju Levyrroni,zbg prewelike ljubawi izmadju JMC (woliim kad se to toliko primjeti)...ugl.serija mi nedosatajee:) |
|
| |
bunny TVNovele Novi član
Broj postova : 213 Godina : 42
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 13 Jun 2010 - 14:08 | |
| super savrsena serija.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Tue 15 Jun 2010 - 5:50 | |
| MA naravnoooo...i ja se slazem da su taj deo kada je Marichy bila slepa previse razvukli. I nerviralo me je sto tokom cele serije Marichy nije mogla da oprosti Juanu Miguelu. Inace bi ova serija jos vise bila uspeh...obooo je. ) |
|
| |
~Blair&Chuck~ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 16 Jun 2010 - 22:50 | |
| Da...bgm ko da mu ima šta oprostiti,ono baš je unesrećio!Ona trčala i pala pod glupi kamion,sama je kriva što je smotana!I onda na kraju dolazi i neš folira,joj meni je žao,meni je vako,meni je nako,nmg te pogledat u oči i te gluposti! Msm lik Marichuy je na početku predobar,a kasnije....no comment! |
|
| |
♥RiRi♥ TVNovele Novi član
Broj postova : 54 Fan-gif : Lokacija : en el paraiso con el Diablo
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 19 Jun 2010 - 8:12 | |
| serija je bila ekstra....bas je bila popularna...malo su oduzili radnju, ali sve u svemu ekstra je... |
|
| |
**Mici** TVNovele Zavisnik
Broj postova : 587 Godina : 31
| Subject: Re: Komentari na seriju! Tue 22 Jun 2010 - 8:56 | |
| Svidja mi se serija, ali mnooooogo su je oduzili. |
|
| |
→AnaŁia← TVNovele Novi član
Broj postova : 82 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Con William Levy 4ever =]
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 26 Jun 2010 - 2:45 | |
| - FanSte Pall Mall wrote:
- Extra serijaa...mng mi nedostaje!!! Samo mi se nisu svidjale epke dok je bila slepa...Mng su razvukli taj deo...Inace,serija kao serija i prica je extra!!!!
i mng su me nervirali Ana Julini zli napadi : : aa htjela sam ju vako: :XCVB: hehe :jupi: :POIU: |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na seriju! | |
| |
|
| |
|