|
|
Author | Message |
---|
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 19 Oct 2009 - 19:17 | |
| Ima hemije izmedju njih dvoje definitivno ! Znaci nekako se ljubav osecala u svakom poljubcu... Evo ja sam juce gledala na pink, DR Sizneros i ona... Mislim.... Ne znam ko moze da kaze da Will ne glumi dobro |
|
| |
Maja_bgd TVNovele Zavisnik
Broj postova : 924 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 22 Oct 2009 - 2:11 | |
| ja mislim da je glumacka postava ovde bas dobra.... neko bio prokomentarisao da je mnogo vec rimejkova napravljeno i da bi bilo dobro videti nesto originalno...i ja se slazem potpuno....msm moze i rijmejk biti originalan na svoj nacin ( mada je original skoro uvek bolji-bar meni) ali u svakom slucaju mislim da je vreme i da bi bas bilo lepo nesto novo videti...a inace Marichyi i HM su juce jakooo slatki bili...oni zajedno u ovoj seriji zaista zrace ljubavlju..... :srce: |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 22 Oct 2009 - 3:15 | |
| Pa sta reci... mislim extra su oboje. Po meni su najbolje odglumili svoju ljubav. |
|
| |
♥ Rebelde Girl ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2365 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 22 Oct 2009 - 4:29 | |
| - Maja_bgd wrote:
- ja mislim da je glumacka postava ovde bas dobra.... neko bio prokomentarisao da je mnogo vec rimejkova napravljeno i da bi bilo dobro videti nesto originalno...i ja se slazem potpuno....msm moze i rijmejk biti originalan na svoj nacin ( mada je original skoro uvek bolji-bar meni) ali u svakom slucaju mislim da je vreme i da bi bas bilo lepo nesto novo videti...a inace Marichyi i HM su juce jakooo slatki bili...oni zajedno u ovoj seriji zaista zrace ljubavlju..... :srce:
Slazem se...ali nekad i kopija je puno bolja od orginala |
|
| |
Lil`Mini`Mouse <3 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 936 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 22 Oct 2009 - 6:06 | |
| Kako mi je bzvz ovo da Maricuji ne prepoznaje Huan Migela. Msm glupo je skroz. |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 23 Oct 2009 - 4:10 | |
| Meni se ove zadnje epizode mnogo dopadaju. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 23 Oct 2009 - 6:31 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Meni se ove zadnje epizode mnogo dopadaju.
takodjeee :srce: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 23 Oct 2009 - 9:01 | |
| Meni je isto ludo da ne prepoznaje njegov glas, njegov poljubac.... Ne znam..... Secam se kad je tek ostala slepa da je osecala kad je on blizu, a sad je nasela da je dr Sizneros... To me malo mrzi ali sam sa velikim uzivanjem gledala seriju... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 23 Oct 2009 - 9:17 | |
| Meni je isto bilo cudno to sto ga ne prepoznaje...a pre ga je prepoznavala...ali sve u svemu su mi jako slatki...i bas mi se svidjaju ove epizode.... :srce: |
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 23 Oct 2009 - 10:09 | |
| - Maja_bgd wrote:
- Meni je isto bilo cudno to sto ga ne prepoznaje...a pre ga je prepoznavala...ali sve u svemu su mi jako slatki...i bas mi se svidjaju ove epizode.... :srce:
Slazem se...i meni su mnogo slatki. |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 23 Oct 2009 - 22:31 | |
| - riri wrote:
- Kako mi je bzvz ovo da Maricuji ne prepoznaje Huan Migela. Msm glupo je skroz.
slazem se skroz... - Lady_X_ wrote:
- Meni je isto ludo da ne prepoznaje njegov glas, njegov poljubac.... Ne znam.....
Secam se kad je tek ostala slepa da je osecala kad je on blizu, a sad je nasela da je dr Sizneros... To me malo mrzi ali sam sa velikim uzivanjem gledala seriju... bas tako...msm da ne prepozna njegov glas...to mi je skroz ne logicno...a tek poljubac...msm skrooooz glupo.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 24 Oct 2009 - 20:53 | |
| - Levy's girl wrote:
- riri wrote:
- Kako mi je bzvz ovo da Maricuji ne prepoznaje Huan Migela. Msm glupo je skroz.
slazem se skroz...
- Lady_X_ wrote:
- Meni je isto ludo da ne prepoznaje njegov glas, njegov poljubac.... Ne znam.....
Secam se kad je tek ostala slepa da je osecala kad je on blizu, a sad je nasela da je dr Sizneros... To me malo mrzi ali sam sa velikim uzivanjem gledala seriju... bas tako...msm da ne prepozna njegov glas...to mi je skroz ne logicno...a tek poljubac...msm skrooooz glupo.... Da u tome se u potpunosti slazem sa vama. Msm stvarno je glupo to kako ga ne prepoznaje jos njegov miris, poljubac. Skroz je glupo. Sve su upropastili kada je Marichy oslepela. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 25 Oct 2009 - 3:31 | |
| Nije sve, meni je malo tuzno bilo ... Ali dobro, najore od svega sto nece hteti da mu oprosti kad sazna da je dr i HM ista osoba ... hahahh... >D |
|
| |
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 25 Oct 2009 - 5:30 | |
| Da, ona ce biti toliko ljuta da nece hteti da cuje za njega a zivot joj je spasio i vratio vid.Stvarno glupo, celu seriju skoro su bili razdvojeni, zato sto je ona bila toliko tvrdoglava. Majte mi je super ali me je njena uloga Maricuy tako nervirala u pojedinim trenucima, uhhh..... |
|
| |
Maite Perroni forever TVNovele Novi član
Broj postova : 16
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 25 Oct 2009 - 5:50 | |
| A na kraju ce biti biti Huan migael i Maricuji zajedno |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 25 Oct 2009 - 5:59 | |
| To jeste da su skoro celu seriju bili razdvojeni zbog njene tvrdogavosti. Ali jako me odusevile ove zadnje epizode. Ipak ona je osetila da je to Juan Miguel, kada je ispruzio ruku i kada ga poljubila. Stvarno sam se najezila. Jos ona pesma caricia de mi alma toliko je tuzno da sam plakala. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 25 Oct 2009 - 6:09 | |
| Pesme su super, bez obzira sto su odugovlacili i smarali u pojedinim delovima hemija izmedju njih je bila neverovatna.....ne znam da li je sve bila samo gluma ali ja sam poverovala u svaki pogled, poljubac.....sve ))) |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 25 Oct 2009 - 6:27 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Nije sve, meni je malo tuzno bilo ... Ali dobro, najore od svega sto nece hteti da mu oprosti kad sazna da je dr i HM ista osoba ... hahahh... >D
pa dobro...naposletku to je telenovela,zar ne? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 25 Oct 2009 - 7:01 | |
| |
|
| |
Marichy_Perroni TVNovele Novi član
Broj postova : 136
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 25 Oct 2009 - 8:31 | |
| Omiljena mi je serija. Nema bolje. |
|
| |
~erreway princess~ TVNovele Novi član
Broj postova : 5
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 26 Oct 2009 - 3:30 | |
| serija nije losha
ponekad je dosadna |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 26 Oct 2009 - 8:21 | |
| Meni je ova danas epizoda jakooo lepaa bila ....yes da je bzv sto ga ne prepoznaje...ali ipak msm da ga oseca na neki nacin....a necu jos uvek mislim sta ce biti....ipak je to tvnovela sto kaze Levy... |
|
| |
*Tasa-Will & David* TVNovele Pričalica
Broj postova : 5557 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : twitter.com/Tasabg
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 26 Oct 2009 - 11:38 | |
| Serija je lepa i slatka...ali nije najbolja Sortilegio je najbolja... |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 26 Oct 2009 - 11:50 | |
| e a do koje epke je stiglo emitovanje |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 26 Oct 2009 - 13:10 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na seriju! | |
| |
|
| |
|