REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari na seriju!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 27  Next
AuthorMessage
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 9 28505204839610125311

Komentari na seriju! - Page 9 _
PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 9 EmptyMon 19 Oct 2009 - 19:17

Ima hemije izmedju njih dvoje definitivno !
Znaci nekako se ljubav osecala u svakom poljubcu... Evo ja sam juce gledala na pink, DR Sizneros i ona... Mislim.... Ne znam ko moze da kaze da Will ne glumi dobro :D
Back to top Go down
Maja_bgd
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Maja_bgd

Broj postova : 924
Godina : 32
Fan-gif : Levyrroni

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 9 EmptyThu 22 Oct 2009 - 2:11

ja mislim da je glumacka postava ovde bas dobra.... neko bio prokomentarisao da je mnogo vec rimejkova napravljeno i da bi bilo dobro videti nesto originalno...i ja se slazem potpuno....msm moze i rijmejk biti originalan na svoj nacin ( mada je original skoro uvek bolji-bar meni) ali u svakom slucaju mislim da je vreme i da bi bas bilo lepo nesto novo videti...a inace Marichyi i HM su juce jakooo slatki bili...oni zajedno u ovoj seriji zaista zrace ljubavlju..... :srce:
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 9 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 9 EmptyThu 22 Oct 2009 - 3:15

Pa sta reci... mislim extra su oboje. Po meni su najbolje odglumili svoju ljubav.
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
♥ Rebelde Girl ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
♥ Rebelde Girl ♥

Broj postova : 2365
Godina : 29
Fan-gif : Dulce Maria & Poncho

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 9 EmptyThu 22 Oct 2009 - 4:29

Maja_bgd wrote:
ja mislim da je glumacka postava ovde bas dobra.... neko bio prokomentarisao da je mnogo vec rimejkova napravljeno i da bi bilo dobro videti nesto originalno...i ja se slazem potpuno....msm moze i rijmejk biti originalan na svoj nacin ( mada je original skoro uvek bolji-bar meni) ali u svakom slucaju mislim da je vreme i da bi bas bilo lepo nesto novo videti...a inace Marichyi i HM su juce jakooo slatki bili...oni zajedno u ovoj seriji zaista zrace ljubavlju..... :srce:

Slazem se...ali nekad i kopija je puno bolja od orginala
Back to top Go down
Lil`Mini`Mouse <3
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lil`Mini`Mouse <3

Broj postova : 936
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 9 Kimimim

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 9 EmptyThu 22 Oct 2009 - 6:06

Kako mi je bzvz ovo da Maricuji ne prepoznaje Huan Migela. Msm glupo je skroz.
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 9 EmptyFri 23 Oct 2009 - 4:10

Meni se ove zadnje epizode mnogo dopadaju.
Back to top Go down
Maja_bgd
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Maja_bgd

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 9 EmptyFri 23 Oct 2009 - 6:31

AnGel_Perroni wrote:
Meni se ove zadnje epizode mnogo dopadaju.

takodjeee :srce:
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 9 EmptyFri 23 Oct 2009 - 9:01

Meni je isto ludo da ne prepoznaje njegov glas, njegov poljubac.... Ne znam.....
Secam se kad je tek ostala slepa da je osecala kad je on blizu, a sad je nasela da je dr Sizneros... To me malo mrzi ali sam sa velikim uzivanjem gledala seriju...
Back to top Go down
Maja_bgd
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Maja_bgd

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 9 EmptyFri 23 Oct 2009 - 9:17

Meni je isto bilo cudno to sto ga ne prepoznaje...a pre ga je prepoznavala...ali sve u svemu su mi jako slatki...i bas mi se svidjaju ove epizode.... :srce:
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

Broj postova : 8607
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 9 Tumblrmc8ac31qop1rcrw1uo

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 9 EmptyFri 23 Oct 2009 - 10:09

Maja_bgd wrote:
Meni je isto bilo cudno to sto ga ne prepoznaje...a pre ga je prepoznavala...ali sve u svemu su mi jako slatki...i bas mi se svidjaju ove epizode.... :srce:

Slazem se...i meni su mnogo slatki.
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 9 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 9 EmptyFri 23 Oct 2009 - 22:31

riri wrote:

slazem se skroz...

Lady_X_ wrote:
Meni je isto ludo da ne prepoznaje njegov glas, njegov poljubac.... Ne znam.....
Secam se kad je tek ostala slepa da je osecala kad je on blizu, a sad je nasela da je dr Sizneros... To me malo mrzi ali sam sa velikim uzivanjem gledala seriju...

bas tako...msm da ne prepozna njegov glas...to mi je skroz ne logicno...a tek poljubac...msm skrooooz glupo....
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 9 EmptySat 24 Oct 2009 - 20:53

Levy's girl wrote:
riri wrote:

slazem se skroz...

Lady_X_ wrote:

bas tako...msm da ne prepozna njegov glas...to mi je skroz ne logicno...a tek poljubac...msm skrooooz glupo....

Da u tome se u potpunosti slazem sa vama. Msm stvarno je glupo to kako ga ne prepoznaje jos njegov miris, poljubac. Skroz je glupo.
Sve su upropastili kada je Marichy oslepela.
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 9 EmptySun 25 Oct 2009 - 3:31

Nije sve, meni je malo tuzno bilo ... Ali dobro, najore od svega sto nece hteti da mu oprosti kad sazna da je dr i HM ista osoba ... hahahh... >D
Back to top Go down
♥ nenalevy ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
♥ nenalevy ♥

Broj postova : 1153
Godina : 34
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 9 Miradaspeq

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 9 EmptySun 25 Oct 2009 - 5:30

Da, ona ce biti toliko ljuta da nece hteti da cuje za njega a zivot joj je spasio i vratio vid.Stvarno glupo, celu seriju skoro su bili razdvojeni, zato sto je ona bila toliko tvrdoglava. Majte mi je super ali me je njena uloga Maricuy tako nervirala u pojedinim trenucima, uhhh.....
Back to top Go down
Maite Perroni forever
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Maite Perroni forever

Broj postova : 16

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 9 EmptySun 25 Oct 2009 - 5:50

A na kraju ce biti biti Huan migael i Maricuji zajedno
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 9 EmptySun 25 Oct 2009 - 5:59

To jeste da su skoro celu seriju bili razdvojeni zbog njene tvrdogavosti.
Ali jako me odusevile ove zadnje epizode. Ipak ona je osetila da je to Juan Miguel, kada je ispruzio ruku i kada ga poljubila. Stvarno sam se najezila. Jos ona pesma caricia de mi alma
toliko je tuzno da sam plakala.
Back to top Go down
♥ nenalevy ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
♥ nenalevy ♥

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 9 EmptySun 25 Oct 2009 - 6:09

Pesme su super, bez obzira sto su odugovlacili i smarali u pojedinim delovima hemija izmedju njih je bila neverovatna.....ne znam da li je sve bila samo gluma ali ja sam poverovala u svaki pogled, poljubac.....sve :))))
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 9 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 9 EmptySun 25 Oct 2009 - 6:27

Lady_X_ wrote:
Nije sve, meni je malo tuzno bilo ... Ali dobro, najore od svega sto nece hteti da mu oprosti kad sazna da je dr i HM ista osoba ... hahahh... >D

pa dobro...naposletku to je telenovela,zar ne?
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 9 EmptySun 25 Oct 2009 - 7:01

Pa naravno
Back to top Go down
Marichy_Perroni
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Marichy_Perroni

Broj postova : 136

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 9 EmptySun 25 Oct 2009 - 8:31

Omiljena mi je serija. Nema bolje.
Back to top Go down
~erreway princess~
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
~erreway princess~

Broj postova : 5

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 9 EmptyMon 26 Oct 2009 - 3:30

serija nije losha

ponekad je dosadna
Back to top Go down
Maja_bgd
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Maja_bgd

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 9 EmptyMon 26 Oct 2009 - 8:21

Meni je ova danas epizoda jakooo lepaa bila ....yes da je bzv sto ga ne prepoznaje...ali ipak msm da ga oseca na neki nacin....a necu jos uvek mislim sta ce biti....ipak je to tvnovela sto kaze Levy...:)
Back to top Go down
*Tasa-Will & David*
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
*Tasa-Will & David*

Broj postova : 5557
Godina : 38
Fan-gif : Te amoooo!!!

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 9 EmptyMon 26 Oct 2009 - 11:38

Serija je lepa i slatka...ali nije najbolja Sortilegio je najbolja...
Back to top Go down
http://twitter.com/Tasabg
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Broj postova : 7403
Fan-gif : Komentari na seriju! - Page 9 14y26xc

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 9 EmptyMon 26 Oct 2009 - 11:50

e a do koje epke je stiglo emitovanje
Back to top Go down
♥ nenalevy ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
♥ nenalevy ♥

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 9 EmptyMon 26 Oct 2009 - 13:10

*Tasa-Will & David* wrote:
Serija je lepa i slatka...ali nije najbolja Sortilegio je najbolja...
:super: :super: :super:

slazem se, SORTILEGIO THE BEST!!! :ajmo:
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari na seriju!   Komentari na seriju! - Page 9 Empty

Back to top Go down

Komentari na seriju!

View previous topic View next topic Back to top 
Page 9 of 27Go to page : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 27  Next