|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 22 Nov 2009 - 3:06 | |
| Jaoooooo sta cu ja kada se moja omiljena serija zavrsava... :e: :e: :e: :e: :e: |
|
| |
Maja_bgd TVNovele Zavisnik
Broj postova : 924 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 22 Nov 2009 - 5:57 | |
| - Levy's girl wrote:
- i ja...kad o malih nogu gledamo serije...
inace joj uskoro nam se zavrsava CCEA ...ali dobro iako mi je zaoo,i vreme je bilo,jer stvarno je dugoo trajala....ma sto kazu vazno bilo je lepo dok je trajalo |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 23 Nov 2009 - 6:15 | |
| Nemojte me podsecati da se sutra zavrsava. (( |
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari na seriju! Tue 24 Nov 2009 - 6:38 | |
| KRAAAAAAAAJ!!!!! :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :14: :007: |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari na seriju! Tue 24 Nov 2009 - 6:45 | |
| Seriju cu prebaciti u Arhivu, svakkao nezaboravna novela >) |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju! Tue 24 Nov 2009 - 9:53 | |
| NECU KRAJJJJJJJJJJJJJ......... :e: :e: :e: Definitivno ne zaboravna novela..... |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju! Tue 24 Nov 2009 - 12:00 | |
| |
|
| |
MAITE-JOVANA TVNovele Redovan član
Broj postova : 2717 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Con Maite Perroni
| Subject: Re: Komentari na seriju! Tue 24 Nov 2009 - 12:02 | |
| Kako mi je zao sto se zavrsila.Bas sam se navikla na ovaj par i glumacku ekipu,bas sam ih zavolela.Ovu seriju nikada necu zaboraviti.Bila je i ostace moja omiljena serija,naravno uz Mi pecado,ZAUVEK. :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: |
|
| |
daca_90 TVNovele Redovan član
Broj postova : 4808 Godina : 34 Fan-gif : Maite Perroni y William Levy
| Subject: Re: Komentari na seriju! Tue 24 Nov 2009 - 12:27 | |
| : : :e: posebna, drugacija, nekako jedinstvena... veoma mi je draga i nezaboravna. Sve sto je lepo ipak kratko traje... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 25 Nov 2009 - 3:05 | |
| Ahhhhhhhhhhhhhhhh zavrsila se, pa sta cu ja sada, ja ponovo moram gledati i nikadaaaaaaaaa necu zaboraviti moju seriju. Plakala sam kada se zavrsila i sada jer je nikada necu zaboraviti i uvek ce ostati na prvo mesto. Najlepsi su par, najbolja novela i nezaboravna. :007: :007: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: PARA SIEMPRE LEVYRRONI |
|
| |
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 11 Dec 2009 - 3:49 | |
| |
|
| |
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 11 Dec 2009 - 3:50 | |
| |
|
| |
Ninach TVNovele Novi član
Broj postova : 458 Godina : 28
| Subject: Re: Komentari na seriju! Tue 22 Dec 2009 - 8:59 | |
| serija mi je super..mislim pratim ju zato jer maite glumi u njoj..a sad je na mojoj tv-u....vrlo napeto...dio je kad estefania napuni pravim metcima pištolj...to mi je najgori dio..sad marichuy oslijepi.. extra serija!! juan miguel i marichuy si baš pašu... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 23 Dec 2009 - 3:54 | |
| To je moja omiljena serija i zauvek ce ostati, jer obozavam Levyrroni. |
|
| |
cuca TVNovele Novi član
Broj postova : 1
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 25 Dec 2009 - 3:44 | |
| reci mi kako si gledala unapred na youtubu i da li ima prevod |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 25 Dec 2009 - 4:23 | |
| Na youtube ukucas Cuidado con el angel i capitulo npr..126 to koju zelis epiku da gledas. A nema prevod. |
|
| |
*Tasa-Will & David* TVNovele Pričalica
Broj postova : 5557 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : twitter.com/Tasabg
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 25 Dec 2009 - 8:15 | |
| Pomalo mi nedostaje serija...da nema Sortija gledali bih pomalo ponovo...iako sam odgledala unapred na youtubu pa opet na tv-u |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 25 Dec 2009 - 8:17 | |
| .... i meni isto nedostaje |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 25 Dec 2009 - 10:09 | |
| |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 8 Jan 2010 - 12:07 | |
| meni je ova serija uzas, milion epizoda, glupa radnja, debilni likovi... jedino par izvlaci prosek serije koja je po meni katastrofa |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1818 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : WiTh SeGuNdO cErNaDaS, tOrReS aNd MeSsI...^^:D
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 8 Jan 2010 - 22:33 | |
| Meni je serija super!!! Ali posto gledam i Willa i Mai, i ne nedostaje mi puno... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 9 Jan 2010 - 0:16 | |
| Meni puno nedostaju da ih gledam naravno...ali eto smirilo me je to sto Maite sada gledam u Mi Pecado a Villiama u Sortilegio. |
|
| |
i love hm TVNovele Novi član
Broj postova : 249 Godina : 28 Fan-gif : miley cyrus, orlando bloom and johnny depp <3
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 9 Jan 2010 - 4:43 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Meni puno nedostaju da ih gledam naravno...ali eto smirilo me je to sto Maite sada gledam u Mi Pecado a Villiama u Sortilegio.
:srce: |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 9 Jan 2010 - 5:25 | |
| vama ne smeta sto je serija imala skoro 200 nepotrebnih epki i radnja je debilna... mada su ukusi razliciti, samo su maite i William dobri.... Ana Patricia Rojo uzas |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 13 Jan 2010 - 9:11 | |
| - cuca wrote:
- reci mi kako si gledala unapred na youtubu i da li ima prevod
Imas na youtube sa prevodom, samo ne znam da li imaju sve epziode. Kucaj Napusteni andjeo epizoda npr 1 deo 1 i onda imas deo 2,3....itd. Chanal korisnika koji je postavio epke iz Srbije je PinkSerije. Mislim da ces lako naci. Mi svi smo gledali bez prevoda jer se nije bila ni pocela emitovati u Srbiji, Ali sad hvala Bogu mozes naci Poz... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na seriju! | |
| |
|
| |
|