|
|
Author | Message |
---|
yasmin TVNovele Novi član
Broj postova : 240
| Subject: Re: Komentari serije Tue 10 May 2011 - 9:11 | |
| bilo bi bolje da je Alonso uzvratio, uostalom šta on uopšte radi sa Himenom. Koliko mu treba da shvati, da ga voza ko budalu. |
|
| |
andrejajelesijevic TVNovele Novi član
Broj postova : 217
| Subject: Re: Komentari serije Tue 10 May 2011 - 9:12 | |
| - yasmin wrote:
- bilo bi bolje da je Alonso uzvratio, uostalom šta on uopšte radi sa Himenom. Koliko mu treba da shvati, da ga voza ko budalu.
Mrzim Himenu! Nepodnosim je... A da, Alonso da je neki on bi uzvratio udarac. : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 10 May 2011 - 9:15 | |
| slažem se, mogli su napraviti malo jače muške likove, Max je slabić, samo se žrtvuje, a nema razloga za to. |
|
| |
andrejajelesijevic TVNovele Novi član
Broj postova : 217
| Subject: Re: Komentari serije Tue 10 May 2011 - 9:16 | |
| |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Wed 11 May 2011 - 6:45 | |
| - yasmin wrote:
- slažem se, mogli su napraviti malo jače muške likove, Max je slabić, samo se žrtvuje, a nema razloga za to.
Stvarno to je bash glupost da uradi, da se za njega zrtvuje. Aa Max uopste nije slabic ) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 11 May 2011 - 8:31 | |
| meni tako izgleda, ali najviše me nervira što se drži za Viktorijinu suknju, radi sve što mu ona kaže, kao nešto malo se buni, ali joj uvek oprašta i to sve preko Marijinih leđa. Misli da će ona uvek imati razumevanja za njega. |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Wed 11 May 2011 - 9:34 | |
| Kako sam se iznervirao ovih dana što se tiče ove telenovele. Već nekoliko epizoda ne mogu da snimam jer mi i Pink i Pink M na totalTV-u seckaju. -.- :@ Sada mi fale epizode, pa ću morati sa Pink BH-a da snimam. -.- |
|
| |
Atlantis TVNovele Novi član
Broj postova : 123
| Subject: Re: Komentari serije Wed 11 May 2011 - 22:07 | |
| Ma koliko ce ova serija jos da traje? Stvarno su je otegli maksimalno, da mi dodje da je ne gledam vise. Ali kad sam vec dosla do 143. epizode... |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 May 2011 - 4:42 | |
| - Atlantis wrote:
- Ma koliko ce ova serija jos da traje? Stvarno su je otegli maksimalno, da mi dodje da je ne gledam vise. Ali kad sam vec dosla do 143. epizode...
Hehe oko 170 epizoda : Aa mozda i 150 mada ne verujem..x.D Joj u ovom 144 avanceu bilo prikazano neka stvar koju je videla Viktorija, i pita Mariju odakle, a onda kaze da je od njenog oca ) aa valjda ce da saznaju, msm da je vreme. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 May 2011 - 9:00 | |
| i ja se nadam da ce sad da sazna da joj je Marija cerka. |
|
| |
Atlantis TVNovele Novi član
Broj postova : 123
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 May 2011 - 9:50 | |
| Mora da je u pitanju onaj krst koji je Viktorija poklonila Huan Pablu, a on Mariji.... |
|
| |
jelena1983 TVNovele Novi član
Broj postova : 185
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 May 2011 - 22:04 | |
| Najzad je Viktorija saznala ko joj je cerka. |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 May 2011 - 3:08 | |
| Konacno,konacno je saznala k**ka,ko joj je cerka!Sad sledi njeno kukumavcenje i plakanje jedno 10-15 epizoda!
Zaista ne mogu da verujem da se i to konacno desilo ;) |
|
| |
jelena1983 TVNovele Novi član
Broj postova : 185
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 May 2011 - 3:48 | |
| Bilo je vreme da Viktorija sazna istinu. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 May 2011 - 4:31 | |
| Yeee...jedva cekam da gledam i 145 : Sada joj Marija ne moze oprosti. |
|
| |
Triunfo del Amor TVNovele Redovan član
Broj postova : 2741 Godina : 27 Lokacija : Barcelona
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 May 2011 - 5:35 | |
| Nije mi jasno kako Maks nije skontao da je Marija trudna, a video je danas. A Osvaldo je ukapirao odmah. : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 May 2011 - 7:27 | |
| - Triunfo del Amor wrote:
- Nije mi jasno kako Maks nije skontao da je Marija trudna, a video je danas. A Osvaldo je ukapirao odmah. ::
Haha to sam i ja gledala.. stvarno je ispao glup, a ona se skrivala...stavila je cvece kao da ne vidi : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 May 2011 - 20:11 | |
| Pa mislim strasno. Scena je glupo uradjena. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 14 May 2011 - 7:51 | |
| Mnoge su scene glupo uradjene. Izgleda da se kraj serije blizi. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 14 May 2011 - 11:01 | |
| joj sada postaje zanimljivo, jedva cekam sledecu epizodu....... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 14 May 2011 - 20:39 | |
| - yasmin wrote:
- joj sada postaje zanimljivo, jedva cekam sledecu epizodu.......
Daa, bash zanimljivo :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 May 2011 - 7:31 | |
| Ja necu moci da gledam sledece 2 nedelje, zato sto idem popodne u skolu. :’(: :’(: :’(: Da mi pricate sta je sve bilo. : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 May 2011 - 9:08 | |
- Ja necu moci da gledam sledece 2 nedelje, zato sto idem popodne u skolu. :’(: :’(: :’(:
Da mi pricate sta je sve bilo. : Uj, strasno, ti ces swasta da propustis.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 May 2011 - 9:45 | |
| Nije fer. :’(: Sad kad idu bolje epizode ne mogu da gledam. : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 May 2011 - 10:22 | |
- Nije fer. :’(:
Sad kad idu bolje epizode ne mogu da gledam. : Ma nemash nikakav problem, sve gledash na net, ako razumes spanski naravno : |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|