|
|
Author | Message |
---|
Triunfo del Amor TVNovele Redovan član
Broj postova : 2741 Godina : 27 Lokacija : Barcelona
| Subject: Re: Komentari serije Sat 11 Jun 2011 - 3:18 | |
| To je lepo cuti. : |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sat 11 Jun 2011 - 3:28 | |
| - Triunfo del Amor wrote:
- To je lepo cuti. :
Heh, to sto kod nas ima jos dosta? |
|
| |
yasmin TVNovele Novi član
Broj postova : 240
| Subject: Re: Komentari serije Sat 11 Jun 2011 - 6:29 | |
| biće 176 epizoda u Meksiku, tamo se upravo završila 165-a, što znači da će kod nas biti 171 epizoda, a zadnja će trajati 2 sata. |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sat 11 Jun 2011 - 7:47 | |
| Aaaa, znaci 176 epizoda ) Sooper, 2h je bash dosta. |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sun 12 Jun 2011 - 12:07 | |
| iskreno,ne pratim...ni na PINKU ni preko neta...samo ponekad prodje,bacim pogled na Willy-ja i menjam...smor mi je nekako serija... |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Sun 12 Jun 2011 - 19:56 | |
| u Meksiku ce biti 2 h kraj a kod nas ce to prepoloviti |
|
| |
~Blair&Chuck~ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)
| Subject: Re: Komentari serije Sun 12 Jun 2011 - 22:21 | |
| Angel_Perroni ovii tvoji gifovi...je l' to iz serije TDA? Ako jeste koja je epika tačno? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 13 Jun 2011 - 2:42 | |
| - ~Blair&Chuck~ wrote:
- Angel_Perroni ovii tvoji gifovi...je l' to iz serije TDA?
Ako jeste koja je epika tačno? Naravno da je iz TDA. Scene su predivneee, ocaravajuce ) Epizoda je 165. |
|
| |
pipa TVNovele Novi član
Broj postova : 3
| Subject: Re: Komentari serije Mon 13 Jun 2011 - 3:54 | |
| I meni su premedeni na tom pikniku preslatke scene Non stop gledam te scene i ne mogu prestati hahhahhahh..... kako su slatki sa bebicama |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 13 Jun 2011 - 21:40 | |
| |
|
| |
gaca TVNovele Novi član
Broj postova : 47 Fan-gif : https://2img.net/h/oi43.tinypic.com/2ah8b5t.gif
| Subject: Re: Komentari serije Mon 13 Jun 2011 - 23:18 | |
| JA JEVA CEKAM KRAJ MALO SU IZMENILI PA JE POSTALO DOSADNO JA SAM STIGLA 166 EPIZODE I STVARNO SAM SE SMORILA ZNACI STVARNO |
|
| |
gaca TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari serije Mon 13 Jun 2011 - 23:18 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 14 Jun 2011 - 4:54 | |
| aa sta se desi na Marijinom i Alonsovom vjencanju? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 14 Jun 2011 - 8:22 | |
| - ~Blair&Chuck~ wrote:
- aa sta se desi na Marijinom i Alonsovom vjencanju?
Alonso se nije hteo venca sa Marijom, jer je video da je ustvari bolesan. Pa je shvato da se ona zbog toga zeli vencati sa njim. |
|
| |
paula&rafa TVNovele Novi član
Broj postova : 197 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : Dans les bras de Miguel A.Silvestre & William Levy
| Subject: Re: Komentari serije Tue 14 Jun 2011 - 13:19 | |
| Ako i budu zajedno marija njega ne voli |
|
| |
gaca TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari serije Tue 14 Jun 2011 - 18:23 | |
| - paula&rafa wrote:
- Ako i budu zajedno marija njega ne voli
nece biti zajedno |
|
| |
ika2904 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1178 Godina : 37
| Subject: Re: Komentari serije Tue 14 Jun 2011 - 19:32 | |
| ova serija je stvarno jedna od najgorih koje sam gledala, zao mi je zbog glumacke ekipe koja je sjajna sto su morali da glume u ovako dosadnoj seriji |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 14 Jun 2011 - 19:57 | |
| - ika2904 wrote:
- ova serija je stvarno jedna od najgorih koje sam gledala, zao mi je zbog glumacke ekipe koja je sjajna sto su morali da glume u ovako dosadnoj seriji
Ekipa je do sada najbolja. Sve najpoznatiji i najtrazeniji glmci kao sto su Cesar Evora, Viktorija Rufo, Osvaldo, Wiliam Levy, Maite, Danijela Romo i mnogii drugi. Trebala bi ova serija biti naj. |
|
| |
gaca TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari serije Tue 14 Jun 2011 - 22:20 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- ika2904 wrote:
- ova serija je stvarno jedna od najgorih koje sam gledala, zao mi je zbog glumacke ekipe koja je sjajna sto su morali da glume u ovako dosadnoj seriji
Ekipa je do sada najbolja. Sve najpoznatiji i najtrazeniji glmci kao sto su Cesar Evora, Viktorija Rufo, Osvaldo, Wiliam Levy, Maite, Danijela Romo i mnogii drugi. Trebala bi ova serija biti naj. Ekipa je odlicna ali scenario sama prica je uzas kako se zoveona sebastian valjda napravio je katastrofu od ove serije |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 14 Jun 2011 - 23:27 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- ~Blair&Chuck~ wrote:
- aa sta se desi na Marijinom i Alonsovom vjencanju?
Alonso se nije hteo venca sa Marijom, jer je video da je ustvari bolesan. Pa je shvato da se ona zbog toga zeli vencati sa njim. Hvala ti <3 Bas mi je drago zbg toga. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 14 Jun 2011 - 23:53 | |
| Daa Gaca, slazem se sa tobom Nnch i drugi put. |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 15 Jun 2011 - 20:04 | |
| Ja bacila pogled na par zadnjih epizoda i to,kao i vecina,na delove sa Maxom i Marijom.Vidim da je opet trudna,ali i slike sa snimanja najavljuju da ce biti u bolnici... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 15 Jun 2011 - 20:39 | |
| I meni nije jasno zasto je u bolnicu, mozda je izgubila bebu :( |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 15 Jun 2011 - 20:57 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- I meni nije jasno zasto je u bolnicu, mozda je izgubila bebu :(
Ne znam...ali vise mi je bez veze,pola serije je snimano u bolnici.Mada,ne verujem da ce da izgubi bebu,mozda je nesto bolesna ili joj mozda pozli na reviji. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 15 Jun 2011 - 20:59 | |
| Evo avance, pogledaj za 196. Avance 1 cap 169 [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|