|
|
Author | Message |
---|
Triunfo del Amor TVNovele Redovan član
Broj postova : 2741 Godina : 27 Lokacija : Barcelona
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 May 2011 - 10:28 | |
| Ma razumem ja spanski, ali vreme ne razume mene. : |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 May 2011 - 10:34 | |
| Pa odvojis vreme, nista to nije sat vremena.. Viktorija i Marija napokon da saznaju istinu. Koliko li ce epika da ima ova serija..? Neki govore 171, neki 150. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 May 2011 - 21:58 | |
| |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Mon 16 May 2011 - 0:32 | |
| |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari serije Tue 17 May 2011 - 4:51 | |
| Triunfo del smor,sve sto mogu reci. Pratim je iz ciste dosade -.- . Zna li se koja je danas bila epka na Pinku,i kad bi trebala da se zavrsi?!? Ocekujem neku telemundovu nakon nje xD |
|
| |
hollyss TVNovele Novi član
Broj postova : 442 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Tue 17 May 2011 - 20:07 | |
| Sad će proći par epizoda u kojima će Marija biti bijesna i tjerati inat (pretpostavljam). |
|
| |
majadj980 TVNovele Novi član
Broj postova : 464 Godina : 43 Lokacija : BG
| Subject: Re: Komentari serije Wed 18 May 2011 - 7:29 | |
| Ja sam neviđeni baksuz, današnja epizoda je bila najinteresantnija a ja je nisam odgledala. :’(: Stefy da li nastavljaš sa postavljanjem epizoda sa prevodom? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 18 May 2011 - 8:13 | |
| Kako je ona Himena bezobrazna! Zakicila se za Maksova kola namerno i sad glumi neku zrtvu. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 18 May 2011 - 8:41 | |
| Danasnja epizoda mi se dopala Himena je bash glupa, ona se plasila da Marija ne kaze Maksu za dete a ona se izdala..xDD Postavlja Mariji zamke, ali ne uspeva nista. |
|
| |
yasmin TVNovele Novi član
Broj postova : 240
| Subject: Re: Komentari serije Wed 18 May 2011 - 10:51 | |
| himena je katastrofa, a i Max što je nije odavno napustio, i na Net-u je bila odlična epizoda, svi su saznali da su Marija i Viktorija majka i ćerka, pa i Max. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 19 May 2011 - 6:37 | |
| - yasmin wrote:
- himena je katastrofa, a i Max što je nije odavno napustio, i na Net-u je bila odlična epizoda, svi su saznali da su Marija i Viktorija majka i ćerka, pa i Max.
aa daa...odlicnaa |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Thu 19 May 2011 - 6:50 | |
| bas me zanima sta jos moze da se uradi seriji..vise da je zatupe ne mogu... kolko proslo,skoro 150? sad ce verovatno preostalih 20 da se izdesava neko cudo...tipa ukradena beba,raskinkaju Bernardu ako vec nisu... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 19 May 2011 - 8:03 | |
| - Ejpril wrote:
- bas me zanima sta jos moze da se uradi seriji..vise da je zatupe ne mogu...
kolko proslo,skoro 150? sad ce verovatno preostalih 20 da se izdesava neko cudo...tipa ukradena beba,raskinkaju Bernardu ako vec nisu... Sada je 149-a Bebu su vec ukrali tako da to valjda ne mogu vise.. Za Bernandu vec znaju, tj Juan Pablo sve zna Jos u avanceu za 149-u Bernandu izbaciju iz crkve. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Thu 19 May 2011 - 9:33 | |
| o pa dosta toga se desilo bas me zanima sta ce biti u ovih 20..sta jos mogu da stave..verovatno ce se M i M posvadjati zbog neceg,cim ona odlucuje da se uda za Alonsa |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 19 May 2011 - 9:43 | |
| Max i Maria će saznati da je Viktorija nagovorila Himenu da ga obaveže u Majamiju. To mi je drago, jer da Himena nije imala podršku Viktorije ne bi nas smarala i nervirala 100 epizoda. Sad će konačno i Viktorija da pati zato što je rastavila Maxa i Mariju. Nije mi samo jasno kako se Viktorija pravda i smatra da je dobro postupila, i kako je Max posle svega još uvek smatra dobrom majkom. A pravila je budalu i papučara od njega tokom cele serije. |
|
| |
MAITE-JOVANA TVNovele Redovan član
Broj postova : 2717 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Con Maite Perroni
| Subject: Re: Komentari serije Thu 19 May 2011 - 12:19 | |
| Serija je extra.Sve je zanimljivija i zanimljivija... Do koje epizode su stigli na pinku?Danas nisam gledala. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 20 May 2011 - 5:40 | |
| Do 95-e a pise im 90 hah : JOj na netu je bash sada onako zanimljivo, bash su dobro Marija i Viktorija udarile Himenu. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 20 May 2011 - 6:49 | |
| Max je opet oprostio mamici što ga je obmanula zajedno sa Himenom, sad su preterali, svako normalan bi je napustio. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 20 May 2011 - 10:01 | |
| - yasmin wrote:
- Max je opet oprostio mamici što ga je obmanula zajedno sa Himenom, sad su preterali, svako normalan bi je napustio.
Pa on je mamina maza, normalno : |
|
| |
ika2904 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1178 Godina : 37
| Subject: Re: Komentari serije Fri 20 May 2011 - 20:56 | |
| Max me uzasno nervira, mislim da je ovo Williamova najgora uloga |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 21 May 2011 - 4:18 | |
| - ika2904 wrote:
- Max me uzasno nervira, mislim da je ovo Williamova najgora uloga
slažem se, nisu ga mogli napraviti glupljim u seriji, Marija ga je trebala odavno napustiti, pa nek ostane onda sa mamicom. Čini mi se da mu je ona dovoljna. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 21 May 2011 - 20:55 | |
| - yasmin wrote:
- ika2904 wrote:
slažem se, nisu ga mogli napraviti glupljim u seriji, Marija ga je trebala odavno napustiti, pa nek ostane onda sa mamicom. Čini mi se da mu je ona dovoljna. Ali Marija nije kao u CCEA...da je takva, sto puta bi ga napustila do sada...sta joj sve uradio, ali ona mu moze sve oprostiti : Takva mi se dopada.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 22 May 2011 - 7:09 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- yasmin wrote:
- ika2904 wrote:
slažem se, nisu ga mogli napraviti glupljim u seriji, Marija ga je trebala odavno napustiti, pa nek ostane onda sa mamicom. Čini mi se da mu je ona dovoljna. Ali Marija nije kao u CCEA...da je takva, sto puta bi ga napustila do sada...sta joj sve uradio, ali ona mu moze sve oprostiti : Takva mi se dopada.. Ma ona nije loša, ali Max sve prašta mamici preko Marijinih leđa, da ga je jednom oterala onda bi se zapitao. I strpljenje ima granica. Trebali su biti malo jači likovi u seriji i sve bi bilo super. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 25 May 2011 - 8:15 | |
| Sta li ce jos u ove 20 epizoda da urade, koliko je jos ostalo.. : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 26 May 2011 - 8:44 | |
| pa evo kidnapovali su Mariju, taman nakon što je ona videla Maxa i Himenu da se ljube. Odvratna Himena, ne mogu da je gledam koliko je glupa i arogantna, a sad je ona šef u firmi, strašno. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|