|
|
Author | Message |
---|
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari serije Sun 10 Apr 2011 - 2:23 | |
| - Quote :
- samo ovaj part 3. blokira kod Osvalda i Viktoriju i nece vise..x.DD
E to i kod mene isto |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sun 10 Apr 2011 - 2:33 | |
| Nesto nije uredu kod njih :( Jel si gledala avance za 121? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 10 Apr 2011 - 2:38 | |
| Izgleda : Nisam jer nisam do kraja odgledala 120 , ali cu ga pogledati |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sun 10 Apr 2011 - 2:49 | |
| Nisam ni ja gledala do kraja ali nmvz. PogledaJ bice zanimljivo. - Spoiler:
Bernanda je ukrala bebu Maxa i Marije
|
|
| |
jelena1983 TVNovele Novi član
Broj postova : 185
| Subject: Re: Komentari serije Sun 10 Apr 2011 - 3:54 | |
| Da li se zna koliko ce imati epizoda i kad je kraj snimanja? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 10 Apr 2011 - 3:57 | |
| Videla sam avance i svidja mi se A to sa bebom se desilo u 120 (bilo je u avance-u) samo sto ne mogu da vidim :Out: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 10 Apr 2011 - 4:26 | |
| Aaa, niko ne moze nazalost..xD Jelena dva meseca ce se snimanje produziti, do avgusta...tako da nzm koliko epizoda ce da ima. |
|
| |
jelena1983 TVNovele Novi član
Broj postova : 185
| Subject: Re: Komentari serije Sun 10 Apr 2011 - 19:07 | |
| Gledala sam drugi avanse za 121 epizodu i pojavljuje se Cezar Evora. |
|
| |
vesnac TVNovele Novi član
Broj postova : 235
| Subject: Re: Komentari serije Sun 10 Apr 2011 - 23:30 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]zavrsetak 120 epizode, samo nije neka rezolucija |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 11 Apr 2011 - 0:50 | |
| Aaaaa i ja sam gledala avance za 121 extraaa, Cesar se napokon pojavio bash mi je dragoo <3 E hvala Vesna za taj part, nismo mogli da ga gledamo, sada sam gledala...opasna je Bernanda... |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Mon 11 Apr 2011 - 1:02 | |
| Joj Cesar, jedan od omiljenih glumaca ... Ali stvarno.. ) Jel saznala Marija da joj je mama Viktorija ? Ja sam gledala do ono kad je bio pozar u stanu, i vise nisam .. >D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 11 Apr 2011 - 1:06 | |
| Slazem se, jedan od mojih omiljenih glumaca Sada imaju extra ekipu, nzm kako je ovaj Mehija toliko glup covek...mogao je nesto bolej da napravi pored svi naj glumci covece.. Cesar, Levy, Osvaldo, Maite, Viktorija, Danijela..znaci nema bolje ekipe. Ma nije jos uvek, saznala je da je njen tata Juan Pablo, ali nije za majku, Viktorija je sada bolesna, i ja msm da ce ona prvo da sazna da je njena kcerka Marija, a potom kako bi joj se priblizila nece ni da joj kaze da joj je majka.. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Mon 11 Apr 2011 - 8:50 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Aaa, niko ne moze nazalost..xD
Jelena dva meseca ce se snimanje produziti, do avgusta...tako da nzm koliko epizoda ce da ima. u junu se zavrsava |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 12 Apr 2011 - 0:37 | |
| - Ejpril wrote:
- AnGel_Perroni wrote:
- Aaa, niko ne moze nazalost..xD
Jelena dva meseca ce se snimanje produziti, do avgusta...tako da nzm koliko epizoda ce da ima. u junu se zavrsava Kazu da ce se snimanje produziti dva meseca vise. |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Tue 12 Apr 2011 - 1:35 | |
| Pogledala sam nekoliko epizoda... nezanimljivo i predvidljivo -.-... Eto,juce sam pocela da gledam i zaspala sam dok je ona cerka na F plakala i kukala pored Viktorije -.- |
|
| |
**_Mily_** TVNovele Novi član
Broj postova : 257 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 13 Apr 2011 - 4:55 | |
| Da li neko zna kako se zove prva verzija ove serije, ja sam je daaavno gledala ali nikoako ne mogu da se setim kako se serija pre zvala |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 13 Apr 2011 - 5:13 | |
| Cristal i ima El Privilegio del Amor. |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Wed 13 Apr 2011 - 9:46 | |
| Serija je sve gora i gora, uopšte mi se ne dopada. Ne gledam je redovno, ali dok izbacujem reklame, vidim po nešto i ne sviđa mi se. Linda preteruje, a ona Milagros me baš nervira kad glumi ludaču. Marija je glupa jer neće da kaže Maksimilijanu za dete. Roksana mi je definitivno najgori lik, kako je odvratna. Jedino mi je Himena ok, ali očekivao sam da će biti veća zloća, ovo je baš ništa. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 13 Apr 2011 - 10:57 | |
| - Quote :
- [You must be registered and logged in to see this link.]
zavrsetak 120 epizode, samo nije neka rezolucija
E hvala Vesna Bernarda je stvarno luda Bas je bila tuzna scena kada se Maria molila i kada je plakala : Najzad dolazi Evora |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 14 Apr 2011 - 0:30 | |
| - Stefy wrote:
- Serija je sve gora i gora, uopšte mi se ne dopada. Ne gledam je redovno, ali dok izbacujem reklame, vidim po nešto i ne sviđa mi se. Linda preteruje, a ona Milagros me baš nervira kad glumi ludaču. Marija je glupa jer neće da kaže Maksimilijanu za dete. Roksana mi je definitivno najgori lik, kako je odvratna. Jedino mi je Himena ok, ali očekivao sam da će biti veća zloća, ovo je baš ništa.
E stvarno, ove epizode su glupe...ja gledam sada i na netu i mnogo su bolje. Himena nije bash neka zloca, ali sada u ovim epizodama na netu je malo opasnija. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 14 Apr 2011 - 23:15 | |
| Avance za 124 je extra. Maria place za bebu a Viktorija je zagrlilaa...aa cool ;) |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Apr 2011 - 7:07 | |
| Serija je uzasna,ja sam danas gledala na preskok 124 ili 125,ne znam tacno koja je...Odavno vec ne gledam,eto tako,malo,na preskok.Maite mije uzasna na onom kosom i dve kike,sacuvaj boze,Mehija samo gleda kako da je unisti.Dijalozi su im blesavi,samo pricaju jedno te isto...Likovi se redjaju bez ikakvog smisla...
|
|
| |
safig112 TVNovele Novi član
Broj postova : 351 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Apr 2011 - 9:49 | |
| jel moze neko da mi kaze zasto marija ovde place? [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Apr 2011 - 19:59 | |
| Videli su zenu sa sa njihovom bebom. A potom je Max trcao po kola ali nije mogao da stigne i otisli su sa bebom ;( |
|
| |
.Jelena. TVNovele Novi član
Broj postova : 41
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Apr 2011 - 21:33 | |
| Šta će zapavo biti sa Huanhom?? Čitala sam neke komantare.. Je l' on mrtav?? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|