|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Apr 2011 - 21:53 | |
| On nije mrtav, svi misle da jeste ali nije. Nzm tacno sat mu se desilo, ali znam da se nalazi an nekim ulicama...njega ce da nadje Nati i Max. Avance za 125 [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
tutankamon85 TVNovele Novi član
Broj postova : 295
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Apr 2011 - 6:39 | |
| dosadno,dosadno,dosadno,samo kukaju i svi kriju nesto |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sun 17 Apr 2011 - 0:00 | |
| Viktorija je sada dobra, promenila se od kada je bolesna. Mariju naziva kceri <3 |
|
| |
bato85 TVNovele Novi član
Broj postova : 205
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Apr 2011 - 5:15 | |
| Stefy bice jos epki sa prevodom? |
|
| |
majadj980 TVNovele Novi član
Broj postova : 464 Godina : 43 Lokacija : BG
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Apr 2011 - 6:23 | |
| Zašto ne mogu na Dailymotionu da gledam seriju, ima li još neko problem? |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Apr 2011 - 6:24 | |
| - bato85 wrote:
- Stefy bice jos epki sa prevodom?
Biće, već od večeras, tj. sutra. ;) Gledao sam danas posle dužeg vremena. Scena na kraju današnje epizode je glupa do bola, čak i smešna. Viktorija skače ko ludača na Lindu, mislio sam da će u kadu da skoči i da je davi. Bože, Bože. Marija i Nati su glupe, ali stvarno, mnogo mi je glupo da nemaju šta da jedu i da gladuju tako. -.- Himena i Maksimilijano su super par, mada priznajem da Himena nije neki poseban lik. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Apr 2011 - 7:21 | |
| - majadj980 wrote:
- Zašto ne mogu na Dailymotionu da gledam seriju, ima li još neko problem?
Kako to da nemozes da gledash??xD koja epika? Poslednja scena mi je naj..xD bash mi je drago sto je Viktorija ocupala Lindu jer je to i zasluzila. Nati i Marija sto nemaju sta da jedu, ok je to...mislim sigurno i u realnosti ima takve stvari, ne moraju uvek da budu bogati i da jedu..xDDD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Apr 2011 - 9:13 | |
| Postavljene su epizode sa prevodom do 32. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 19 Apr 2011 - 10:29 | |
| Današnja epizoda mi je bila onako. Uglavnom je u celoj epizodi Viktorija plakala kako je Osvaldo ne voli, a Himena vrištala jer je Maksimilijano išao da vidi Mariju. -.- Linda mi je bila baš cool u poslednje vreme, sada mi je žao što je umrla. -.- Ali mnogo glupo je odrađena scena, ne sviđa mi se, bolje da je sama prešla nego da ju je Himena gurnula. |
|
| |
vesna levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 654 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : The bad of Ian Somerhalder xD TeamDelenaForever <3
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Apr 2011 - 10:04 | |
| gledam ovu seriju na netu.. onako mi je... ne znam samo kako ce da oduze ovu seriju do juna do pocetka Dos hogares..? ali svidaju mi se sad ove epizode kada Viktorija konacno pocinje da se zblizava sa marijom.. bilo je krajnje vreme da prestane biti onako ohola! :Good:
Last edited by vesna levy on Wed 20 Apr 2011 - 22:02; edited 1 time in total |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Apr 2011 - 20:54 | |
| Vec par epizoda Will sam pise Maksov tekst,jer ne govori sa Lilianom.Ja sam gledala danas,posle dugo vremena.Onaj novi doktor,sto ga igra Cesar,se zaljubio u Viktoriju.Eto jos peripetija i manje vremena sa Maxom i marijom.Nadam se samo da ce joj uskoro promeniti izgled,ne mogu da je gledam sa onim kikama vise. |
|
| |
vesna levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 654 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : The bad of Ian Somerhalder xD TeamDelenaForever <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 21 Apr 2011 - 4:27 | |
| jaoj sreli su se Viktorija i Cesar :Good: ... vise bih volela da budu zajedno njih dvoje nego Osvaldo i Viktorija :Out: |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Thu 21 Apr 2011 - 5:24 | |
| Baš mi je drago što je Delia Fillao iskritikovala seriju. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 23 Apr 2011 - 7:52 | |
| Nisam znao da ću ovo ikada reći, ali mi nedostaje Linda. :( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 23 Apr 2011 - 20:40 | |
| - Stefy wrote:
- Nisam znao da ću ovo ikada reći, ali mi nedostaje Linda. :(
haha...tebi nedostaje, ali vidish njima u seriji ne nedostaje. |
|
| |
ika2904 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1178 Godina : 37
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Apr 2011 - 19:53 | |
| jedva cekam epizode sa Evorom i naravno da Mariji promene izgled |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Apr 2011 - 21:32 | |
| Aa valjda ce uskoro da promene look Mariji, bash je dugo sa tim kikama..xDDD |
|
| |
Takica TVNovele Novi član
Broj postova : 402 Lokacija : Mexico Sity :)
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Apr 2011 - 6:28 | |
| a koja je to epizoda kad ona ima kikice? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Apr 2011 - 7:06 | |
| Ajojj ja mislim da je od 90-i neke pa i sada u 131 Fernanda i Kruz su se vencali <333 |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Apr 2011 - 7:10 | |
| Jao, Pink je sklonio sat i nema više tokom cele epizode onih gluposti u uglovima! Baš sam srećan, sada mi je lepše kad snimam. :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Apr 2011 - 7:33 | |
| hehe daa, oni zele da predju Prvu : Kako se Bernanda sokirala kada joj je Juan Pablo rekao da vise nece biti svestenik.. |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Apr 2011 - 10:30 | |
| Marija jos uvek ima te glupe kike i uzasnu garderobu,a dosli smo do 130-e epizode...strasno...cak je i Nati doteranija. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Apr 2011 - 10:59 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- hehe daa, oni zele da predju Prvu :
Kako se Bernanda sokirala kada joj je Juan Pablo rekao da vise nece biti svestenik.. Sumnjam, bar po dizajnu neće jer je Prva baš extra odrađena što se toga tiče. |
|
| |
Triunfo del Amor TVNovele Redovan član
Broj postova : 2741 Godina : 27 Lokacija : Barcelona
| Subject: Re: Komentari serije Tue 26 Apr 2011 - 4:21 | |
| Serija je super, jako je zanimljiva. Slazem se sa vama za kike, dosta je bilo sa njima, Marija izgleda previse detinjasto sa kikama. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 26 Apr 2011 - 5:41 | |
| Naravno da je bolja Prva ;) Mai je preelepa na slikama sa vencanja Kruza i Fer |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|