|
|
Author | Message |
---|
jelena1983 TVNovele Novi član
Broj postova : 185
| Subject: Re: Komentari serije Sat 2 Apr 2011 - 1:27 | |
| Kad bi trebalo da se pojavi Cezar Evora i koga ce on igrati? |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sat 2 Apr 2011 - 2:49 | |
| Neznam tacno u kojoj epizodu i kada ce da se pojavi. Ali znam da ce biti doktor. |
|
| |
-Marija- TVNovele Novi član
Broj postova : 6
| Subject: Re: Komentari serije Sat 2 Apr 2011 - 6:10 | |
| |
|
| |
Aurora & Aida TVNovele Novi član
Broj postova : 71
| Subject: Re: Komentari serije Sat 2 Apr 2011 - 6:42 | |
| Aaaa ... Kakoo su samo slatki .. Prelepiii ... |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sat 2 Apr 2011 - 22:00 | |
| Gledala sam malopre 115 epizodu, svidja mi se jako. Jao najbolja scena mi je bila kada je Dernanda plakala a onda joj prisla Marija i zagrlila jee...ujj koje su to emocije, znaci ta scena mi je najjaca sva sam se najezila kada sam gledala. Bravo za to :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 5 Apr 2011 - 4:49 | |
| Avance za 117 je strsaan...xDDD |
|
| |
Cokolatina* TVNovele Novi član
Broj postova : 358 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Tue 5 Apr 2011 - 7:08 | |
| videla sam avanece,ne pratim na netu gledam na pinku ali tu cu morati pogledati na netu : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 5 Apr 2011 - 7:51 | |
| ni ja ne gledam preko neta, gledam na Tv...ali nekoliko epizode zadnje vec pratim na net..xD |
|
| |
ika2904 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1178 Godina : 37
| Subject: Re: Komentari serije Wed 6 Apr 2011 - 5:55 | |
| serija me sve vise i vise odusevljava |
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari serije Wed 6 Apr 2011 - 6:21 | |
| Maite je bila prelepa u onoj crnoj haljini a i svideo mi se razgovor izmedju Marie i Victorie : |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 6 Apr 2011 - 6:56 | |
| Viktorija ima rak i mislim da ce Evora biti doktor,koji se zaljubljuje u nju.Viktoriji ce pozliti u sledecoj epizodi i mislim da se on uskoro pojavljuje,mozda za epizodu-dve.U avanceu Viktorija pita Mariju,da li je saznala ko joj je otac i ona se smeje i kaze "da"!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 6 Apr 2011 - 7:57 | |
| Aham, ja jedva cekam da se Cesar pojavi...izgleda da ce Viktorija prva da sazna da je Marija njena kcerka. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 6 Apr 2011 - 8:16 | |
| Da li je u tom avanseu za 118 epizodu Marija rekla ime oca? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 6 Apr 2011 - 8:36 | |
| |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 7 Apr 2011 - 2:39 | |
| Ali se zavrsilo kako je Bernarda rekla Viktoriji,koja je bila omamljena od anestezije,da je MD njena cerka. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 7 Apr 2011 - 4:02 | |
| Da li ce se Viktorija setiti da joj je Bernarda rekla da joj je Marija cerka? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 7 Apr 2011 - 4:09 | |
| Aaa nije valjdaa..xDD Nisam cula da joj reklaa : heh pa napokon, sada ce Viktorija sigurno zeleti da predobije ljubav Marije. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 7 Apr 2011 - 4:12 | |
| To je 118 epizoda kada Bernarda otkriva Viktoriji istinu ali je ona bila pod anestezijom. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 7 Apr 2011 - 4:15 | |
| Aha, gledacu ja sada tu epizodu, avance je bio odlican. Aa Maria prelepa dok je govorila sa Viktorijom... Aaa samo jedva cekam da vidim Cesara : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 7 Apr 2011 - 10:21 | |
| ne svidja mi se avance za 119 epku :Out: sve se vrti oko Viktorie :Out: |
|
| |
Kaca Annie TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2087 Godina : 31 Lokacija : En Vendaval
| Subject: Re: Komentari serije Fri 8 Apr 2011 - 6:17 | |
| Pratim ovu seriju na Pinku. I obozavam Maite i Williama. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 9 Apr 2011 - 5:03 | |
| Jel moze neko da postavi parte 3 od 120-e epizode.Ja sam htela preko dailymotiona i nasla od one zurimix, ali posle nekoliko minuta zablokira i ne mogu da vidim : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 9 Apr 2011 - 7:53 | |
| Ja nsm gledala, a mozes linkove da mi das? Mozda kod mene ne koci, nzm u cemu bi moglo da bude problem. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 9 Apr 2011 - 9:50 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 9 Apr 2011 - 20:42 | |
| ja sam gledala, sve je uredu samo ovaj part 3. blokira kod Osvalda i Viktoriju i nece vise..x.DD Na youtube sam gledala dali ima i nema, tj ima samo neke slike iz te epizode. Napokon su promenili look Bernande, Marija je prelepa na reviji ) Kazu da ce imati vise epizoda, da ce da se produzi snimanje zbog uspeha. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|