|
|
Author | Message |
---|
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 18 Feb 2011 - 0:19 | |
| Mislim da je na pinku bila 22. ali to je 29.... |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Fri 18 Feb 2011 - 0:23 | |
| E a sta su ove slika na kojima su Max i Maria u bolnici i gledaju neke bebe ... Ja mislila ona se porodila, ali ti me razocara kazes nije tako ) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 18 Feb 2011 - 0:34 | |
| To je kad su gledali bebu od one Marijine komsinice,ciji je muz poginuo,bio je vatrogasac. Dosli su da vide bebu i Max je rekao Mariji kako zeli da oni imaju dete. |
|
| |
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Komentari serije Fri 18 Feb 2011 - 1:21 | |
| Zasto volite da gledate unapred? Oo ;/ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 18 Feb 2011 - 3:33 | |
| Ja gledam od kad je pocelo kod njih.Na tv ubacuju reklame,seckaju,pustaju sta hoce.Sto bi se ljudi nervirali,kad sve moze da prodje bez problema na netu... |
|
| |
Ivana ♥ TVNovele Novi član
Broj postova : 11
| Subject: Re: Komentari serije Fri 18 Feb 2011 - 6:32 | |
| - discobaby wrote:
- Ja gledam od kad je pocelo kod njih.Na tv ubacuju reklame,seckaju,pustaju sta hoce.Sto bi se ljudi nervirali,kad sve moze da prodje bez problema na netu...
Da i ja takodje mnogo je lakse :D |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Fri 18 Feb 2011 - 7:13 | |
| I ja bih gledao, ali nisam uspeo da stignem tada zbog škole. -.- |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 18 Feb 2011 - 7:31 | |
| Bernanda me jako nervira, i Viktorija takodje, ne razumem sto ej na strani Himene. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 18 Feb 2011 - 7:38 | |
| Ni danas nisam gledao. :/ Trenutno mi se renderuje Elena, pa će posle TDA, pa ću onda sve epizode od srede da konvertiram i gledam, najverovatnije, večeras, pa dolazim da ostavim utiske. |
|
| |
Maya... TVNovele Redovan član
Broj postova : 3004 Fan-gif : Lokacija : Ko da te zanima...
| Subject: Re: Komentari serije Fri 18 Feb 2011 - 22:33 | |
| Jao dosla Max-ova bivsa jaoo |
|
| |
bato85 TVNovele Novi član
Broj postova : 205
| Subject: Re: Komentari serije Fri 18 Feb 2011 - 22:40 | |
| Stefy bice postavljenih epizoda sa prevodom jos?ili si odustao od snimanja? |
|
| |
Puljica TVNovele Novi član
Broj postova : 8
| Subject: Re: Komentari serije Fri 18 Feb 2011 - 23:26 | |
| kakva je uloga Fausta?ubedjena sam da je neki zloca i stari Bernardin neprijatelj |
|
| |
jelena1983 TVNovele Novi član
Broj postova : 185
| Subject: Re: Komentari serije Fri 18 Feb 2011 - 23:41 | |
| Cini mi se da je opet neka scena seckana zbog reklama? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 19 Feb 2011 - 1:17 | |
| - bato85 wrote:
- Stefy bice postavljenih epizoda sa prevodom jos?ili si odustao od snimanja?
Biće, ne, nisam, nego mi MegaUpload opet nešto ne radi, inače imam sve emitovane epizode. - Puljica wrote:
- kakva je uloga Fausta?ubedjena sam da je neki zloca i stari Bernardin neprijatelj
Mislim da je on, koliko sam shvatio po komentarima, sin Huan Pablovog pravog oca, tj. onog Bernardinog kome je zapalila kuću sa ženom i detetom, to dete izgleda nije mrtvo i to je Fausto, ali nisam siguran kakva mu je uloga i da li zna ko je u stvari Bernarda. - jelena1983 wrote:
- Cini mi se da je opet neka scena seckana zbog reklama?
Nije, u Meksiku je jučerašnja epizoda trajala oko 39 minuta sa onim što će biti u sledećoj, a kod nas je oko 35, možda se desi da je iseckano nešto, ali sasvim malo, ništa ozbiljno. Uvek proverim kada mi je sumnjivo. |
|
| |
jelena1983 TVNovele Novi član
Broj postova : 185
| Subject: Re: Komentari serije Sat 19 Feb 2011 - 1:32 | |
| A koj deo su isekli da li neko zna? |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sat 19 Feb 2011 - 3:33 | |
| Ma Pink je retardiran..xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 19 Feb 2011 - 4:14 | |
| Odgledao sam epizode od srede do petka. Serija uopšte nije loša kako sam mislio da će biti, smara u nekim delovima, ali mi se sviđa. Baš je glupo urađena ona scena prvog seksa sa onim zvezdicama i mesecom, uopšte mi se to nije svidelo. Bilo je lepo kada je Marija ostavila ružu Maksimilijanu i otišla. Viktorija me nervira jer je mnogo glupa, uopšte ne vidi šta se sve dešava oko nje. Kako me je iznervirala Fernanda kad je udarila Mariju zbog one njene glupe drugarice, koja je, uzgred, odvratna. Maksimilijano mi je sve manje i manje omiljeni lik, nekako mnogo smara sa tom ljubavi između Marije i njega, uopšte mi se nije svidelo kako je postupio kada se Himena pojavila. Ne shvatam poentu ovog novog lika, Fausta, je l' on zna ko je u stvari Bernarda? Pošto pretpostavljam da je to sin onih što je Bernarda zapalila, ali ne shvatam zašto joj je onda pomogao da ubije Tomasu? :S Himena je prelepa, mnogo mi se svidela scena kada je došla i poljubila Maksimilijana. Nati i Fabijan su baš slatki. Pipino i Antonijeta su mi isto kul likovi, ali me nervira što ne kažu Viktoriji za Lindu i Osvalda, već to stalno kriju. Linda je užasna, kako je samo glupo odglumila scenu gde upada Osvaldu u bolničku sobu, izgleda totalno nerealno. -.- Giljermo je isto super, i treba sada da provocira Osvalda, jer mu je ovaj sve uloge oduzeo. Kraj 25. epizode mi se ne sviđa, nadam se da Maksimilijano i Marija se neće venčati, jedva čekam da Himena krene u akciju i bori se za Maksimilijana. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 19 Feb 2011 - 4:17 | |
| Ona vec krece da se bori za Maxa ali nista joj ne vredi...on se ozenio sa Himenom pa i dalje je sa Marijom. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 19 Feb 2011 - 4:19 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Ona vec krece da se bori za Maxa ali nista joj ne vredi...on se ozenio sa Himenom pa i dalje je sa Marijom.
Nema veze, znate da sam ja uvek na strani zla. :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 19 Feb 2011 - 7:47 | |
| - Stefy wrote:
- AnGel_Perroni wrote:
- Ona vec krece da se bori za Maxa ali nista joj ne vredi...on se ozenio sa Himenom pa i dalje je sa Marijom.
Nema veze, znate da sam ja uvek na strani zla. :Good: Hah znamo naravno, sigurno si i ti zao..x.DD (salim se) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 19 Feb 2011 - 8:29 | |
| - Stefy wrote:
- AnGel_Perroni wrote:
Nema veze, znate da sam ja uvek na strani zla. :Good: Te zvezdice je Mehija ukrao iz CCEA,ali toga vise nema,izbacili su zbog kritika. Himena je vise iritantna,nego zla,ima ocajan glas kao Viktorija.Onako narikacki.To je valjda pokupila od nje. Kako Viktorija kuka "mi hija",tako Himena kuka "no me ameeeeeeeee".Dominika mi ni u jednoj seriji nije smetala,ali kad pocne da se krevelji,zgadi mi se cela serija. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 19 Feb 2011 - 8:47 | |
| - discobaby wrote:
- Stefy wrote:
- AnGel_Perroni wrote:
Nema veze, znate da sam ja uvek na strani zla. :Good: Te zvezdice je Mehija ukrao iz CCEA,ali toga vise nema,izbacili su zbog kritika.
Himena je vise iritantna,nego zla,ima ocajan glas kao Viktorija.Onako narikacki.To je valjda pokupila od nje.Kako Viktorija kuka "mi hija",tako Himena kuka "no me ameeeeeeeee".Dominika mi ni u jednoj seriji nije smetala,ali kad pocne da se krevelji,zgadi mi se cela serija. Mislim da će se meni svakako svideti, mislim da gore kreveljenje od Linde ne postoji (u ovoj seriji). |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 19 Feb 2011 - 9:01 | |
| Veruj mi,iznedju "osvaaaldoooo","mi hiijaaaaa" i "no me aaaameeee",mrtva trka!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 19 Feb 2011 - 9:23 | |
| - discobaby wrote:
- Veruj mi,iznedju "osvaaaldoooo","mi hiijaaaaa" i "no me aaaameeee",mrtva trka!!
Haha, za "mi hija" i "Oooosvaaaldooo" znam, ali ovo treće ću tek videti. :jajaja: Meni je Linda stvarno užasna, stalno to ponavljam jer zaista jeste, uopšte ne zna da se unese u ulogu, nego samo kaže tekst koji treba da kaže, a ponašanje i karakter - ništa. :Out: EDIT: Ja sam tek sada provalio koliko je loša slika na prve 8 epizode koje sam postavio, snimaću ponovo kada se budu emitovale na PinkBH i zameniću linkove. Izvinite. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 19 Feb 2011 - 9:51 | |
| Ma,to toliko udara po mozgu,da je to strasno.
Ja jedva cekam da Bernarda kupi akcije i dovede Mariju u firmu!A tek kad Viktorija sazna da joj je Maria cerka!!Rekla joj je,ovca,u bolnici,da proklinje dan kada je Marija usla u njihove zivote. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|