|
|
Author | Message |
---|
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Mon 7 Mar 2011 - 10:58 | |
| Bože, na šta liči. Užas. : : Ovaj ljubavnik je Giljermo, pretpostavljam? |
|
| |
Seka TVNovele Novi član
Broj postova : 150
| Subject: Re: Komentari serije Mon 7 Mar 2011 - 22:00 | |
| Ne podnosim Himeneu, iritantna je do bola. Neka je njena beba živa ali jedva cekam da Max sazna da nije njegova. |
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Komentari serije Mon 7 Mar 2011 - 22:29 | |
| bas super sto ce m & m biti zajedno tokom cele serije. |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Mon 7 Mar 2011 - 23:47 | |
| - Stefy wrote:
- Bože, na šta liči. Užas. ::
Ovaj ljubavnik je Giljermo, pretpostavljam? Skroz jeziva zena,zaista joj je uloga odgovarala.Da,to je Giljermo,ne znam kako se tamo zvao.On je PDA otac od Viktor Manuela i mislim da je Kristina to saznala pre porodjaja.Izgleda da je taj deo izostavljen u TDA i da je Osvaldo zaista Maxov otac. |
|
| |
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Mar 2011 - 1:26 | |
| Kad ce Max saznati da je Marija trudna?? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Mar 2011 - 3:03 | |
| - sara miranda wrote:
- Kad ce Max saznati da je Marija trudna??
- Spoiler:
Par dana pred njen porodjaj,posto dodje u modnu kucu da radi kao model za trudnice.Cuce Himenu i njenu majku kako pricaju,da moraju da je oteraju,da Max ne bi saznao da je trudna
|
|
| |
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Mar 2011 - 5:08 | |
| Kada???????Da li neko mozda zna????? : : |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Mar 2011 - 5:26 | |
| - Spoiler:
U 94 ili 95 epizodu
|
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Mar 2011 - 9:00 | |
| Kako je Max bio meden kada je pevao bebi i kada je cuvao |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Mar 2011 - 12:24 | |
| - *Maya* wrote:
- Kako je Max bio meden kada je pevao bebi i kada je cuvao
Ali kako je beba reagovala!!Kao da ga poznaje! |
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Mar 2011 - 12:52 | |
| - discobaby wrote:
- *Maya* wrote:
- Kako je Max bio meden kada je pevao bebi i kada je cuvao
Ali kako je beba reagovala!!Kao da ga poznaje! Heh,da a jos se i on uziveo... : ma milina za gledanje |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 9 Mar 2011 - 2:08 | |
| |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Wed 9 Mar 2011 - 2:16 | |
| Aaaaa predivne su slike, danas cu da gledam 96 epziodu : Ja gledam i na netu i na TV. |
|
| |
Maya... TVNovele Redovan član
Broj postova : 3004 Fan-gif : Lokacija : Ko da te zanima...
| Subject: Re: Komentari serije Wed 9 Mar 2011 - 4:44 | |
| sto mi je zaoo Marije Magdalene,nju onaj pokvareni muz-decko sta joj je stalno ucenjuje i tuce |
|
| |
Weisse-Engel TVNovele Redovan član
Broj postova : 4130 Lokacija : Lemuria
| Subject: Re: Komentari serije Wed 9 Mar 2011 - 4:45 | |
| Pogledam s vremena na vreme,iako je prica glupa do bola..Svidja mi se Maite,lepo glumi bas se popravila od CCEA,Levy i dalje nema pojma,a Dominika Paleta mi je preslatka |
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Komentari serije Wed 9 Mar 2011 - 7:02 | |
| ja vec par dana ne stignem da gledam seriju.dok dodjem iz skole zavrsi se :( sta se trenutno desava u TDA? |
|
| |
jelena1983 TVNovele Novi član
Broj postova : 185
| Subject: Re: Komentari serije Wed 9 Mar 2011 - 7:06 | |
| Moze neko da mi kaze da li je danasnja epizoda seckana. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 9 Mar 2011 - 7:25 | |
| - jelena1983 wrote:
- Moze neko da mi kaze da li je danasnja epizoda seckana.
Mislim da jeste, traje svega oko 36min, snimao sam i znam, ali moguće i da nije jer su neke epizode i u Meksiku trajale po pola sata, pa je možda ovo jedna od njih. Mrzi me više da proveravam da li je seckana ili ne. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 10 Mar 2011 - 7:46 | |
| Danasnja epizoda nije losa. Najvise u seriji mi se dopadaju Kruz i Fernanda, mnogo su simpa ) Aa Osvaldo se lepo izvukao iz problema, kupio je nakit Lindi a Viktoriji kaze da je njoj kupio. : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 10 Mar 2011 - 8:16 | |
| Ja preskacem delove sa Alonsom,fotografom,za one koji ne znaju.Jako iritantan lik.Toliko se pravi fin i sav je kljakav,da mi se povraca od njega.Ne shvatam potrebu takvog lika u seriji.Trpa se gde mu nije mesto,iritira Maxa,zamislja kako mu je mesto uz Mariju.Kad uhvati da joj tepa,zgadi mi se zivot.
Himena je negativan lik,koji razdvaja Maxa i Mariju,ali mi Dominika uopste nije odvratka.Prosto mrzim Himenu,a ne Dominiku.Gledala sam i njene intervjue i skroz mi je prijatna i simpaticna,dok mi se Mark Tacer ne svidja ni malo.Na stranu Alonso,Mark mi deluje izuzetno izvestaceno i ni malo slatko,kako zeli da se predstavi.Samim tim odvratan mi je kao Alonso. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 10 Mar 2011 - 8:21 | |
| Slazem se, Ionako se Mark i Will u stvarnom zivotu posvadjali, pa vidi se kakav je. Jaoo Himena je uzela noz i malo je po vratu ogrebala Mariju...aa idiot..xD |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Thu 10 Mar 2011 - 8:55 | |
| Danas je bila baš super epizoda! Viktorija i Osvaldo su mi mnogo super xD I Max i Maria! Linda me iz epizode u epizodu sve više nervira! Odvratna je! Aa, Kruz i Fer su mi mnooogooo slatki! Jedva čekam da gledam sutra! Ako se bude prikazivala u 5! -.-'' |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 10 Mar 2011 - 9:04 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Slazem se, Ionako se Mark i Will u stvarnom zivotu posvadjali, pa vidi se kakav je.
Jaoo Himena je uzela noz i malo je po vratu ogrebala Mariju...aa idiot..xD Nisu se samo svadjali,nego su se i tukli i posle toga vise se ne prate na twiteru.Kazu da je Mark rekao Williamu da moze da se gubi iz serije i da je nesto prebacio Maite isto. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 10 Mar 2011 - 9:06 | |
| Ništa nisam gledao, još od prošle nedelje! :( Sutra nadoknađujem. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 11 Mar 2011 - 1:44 | |
| - discobaby wrote:
- AnGel_Perroni wrote:
- Slazem se, Ionako se Mark i Will u stvarnom zivotu posvadjali, pa vidi se kakav je.
Jaoo Himena je uzela noz i malo je po vratu ogrebala Mariju...aa idiot..xD Nisu se samo svadjali,nego su se i tukli i posle toga vise se ne prate na twiteru.Kazu da je Mark rekao Williamu da moze da se gubi iz serije i da je nesto prebacio Maite isto. Aha znam, eno sada na univesion pisu da su se posvadjali zbog Maite. I u seriji se cak vidi koliko se mrze. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|