|
|
Author | Message |
---|
andrejajelesijevic TVNovele Novi član
Broj postova : 217
| Subject: Re: Komentari serije Mon 21 Feb 2011 - 8:29 | |
| Joooj. s; Ja nisam ni ovde skupila 200 postova, a sad trebam i tamo! Uff |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Mon 21 Feb 2011 - 20:43 | |
| Dzaba, to je forum o jednoj licnosti i Stefy se trudi da na njemu ima sve sto nema na drugim forumima, i ja podrzavam to, mnogo volim kad je neko unikat ) Inace: Super epizoda sa udesom Federika i Fer.. Bas se slupala pravo, onda pozar, u jednom trenutku sa mislila da je daska udarila Maxa, ali nakon dva minuta on ustaje i nosi Mariu, tako da nemam pojma, uglavnom gledam ) |
|
| |
Seka TVNovele Novi član
Broj postova : 150
| Subject: Re: Komentari serije Mon 21 Feb 2011 - 22:20 | |
| I ja sam mislila kako ce greda poklopiti Maxa, tako je i izgledalo, ali on je citav i zdrav i cist ko sunce u svom krasnom sakou izašao iz vatre i dima. I inace je serija puna nelogicnosti, pa je ipak gledam, šta mogu kad volim M&M. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Tue 22 Feb 2011 - 4:36 | |
| Msm da su epizode sve bolje i bolje. Nervira me Linda, ona uopste nezna da glumi i kada ima scene da place ona ne place vec se smeje...xD pa msm sooper sto su je izbacili. |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Tue 22 Feb 2011 - 5:35 | |
| Evo, znao sam. -.- Viktorija opet nije rekla ništa Osvaldu. :/ |
|
| |
Seka TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari serije Tue 22 Feb 2011 - 22:31 | |
| Oooooooooo, ovo je sve bolje i bolje, pojavio se fotograf i uopce nije loš. Užasno me nervira Himena i Viktoria, a i pop je pretjerao, svi misle samo na Himeninu bebu. Jedva čekam sutra, mislim da bi Himena mogla izgubiti bebu, a Osvaldo ce valjda skužiti s kim je trudna Marija |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Tue 22 Feb 2011 - 23:17 | |
| Ma nece ona Oslavdu nista ni da kaze, haos zivi!! ) |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Feb 2011 - 2:09 | |
| Himena nece sutra izgubiti bebu,ima slika sa snimanja,kada je Bernarda u firmi i Himena ima poveci stomak.Kako bih zelela da ima scena gde Max mlati Himenu.Boze,glavu bih joj polomila!!Boze oprosti,ali jedva cekam da izgubi dete!Steta sto ona nije Viktorijina cerka i jedna i druga naricu na isti nacin. Super je Alonso,bice fin i ljubazan,nije zao lik i iako mi se nije svidjao do sada,ovde bas nije los.Nije lep,ali je zgodan,moze da prodje : William mi sve vise i vise lici na Huan Migela,po izgledu.Divan mi je sa ovim pramenovima. Danasnja scena rastanka mi je najbolja scena medju njima,do sada.Cak iako racunam CCEA.Nije bilo ni malo patetike,delovalo je toliko stvarno,da sam i ja plakala kao kreten |
|
| |
Seka TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Feb 2011 - 2:36 | |
| A ja se ponadala da ce ona glupaca izgubiti bebu, ne podnosim je, koja zlobna i podla osoba. Viktorija je baš gadura, jedva cekam da sazna da joj je Maria kcer. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Feb 2011 - 3:04 | |
| - Seka wrote:
- A ja se ponadala da ce ona glupaca izgubiti bebu, ne podnosim je, koja zlobna i podla osoba. Viktorija je baš gadura, jedva cekam da sazna da joj je Maria kcer.
Bas mi je bilo drago kad je Max iskulirao poljubac i okrenuo glavu,kao da je sugava.Koju je facu napravila... Kad kazu Viktoriji ko joj je cerka,ja verujem da ce to biti najbolja scena u seriji.Ako to bude u avanceu,ima da navijem sat,da ustanem u 4!!! |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Feb 2011 - 6:19 | |
| aa, zar ce napokon da sazna da joj Marija kcerka... Pojavila se Marija Magdalena, meni nije jasno ko je ona uopste, svi misle da je ona kcerka Viktorije. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Feb 2011 - 6:38 | |
| Neznam ni ja ko je ona. s; |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Feb 2011 - 6:45 | |
| Današnja epizoda mi je bila sasvim ok. Kako mi je Maksimilijano bio smešan dok je seckao onaj luk i paradajz, totalno nije u njegovom stilu. xD Umro sam od smeha kada je Linda legla na krevet i počela da se krevelji pred Osvaldom, to je scena za smejanje. xD Kako su slatki Fabijan i Nati, nadam se da Fabijan neće na kraju završiti sa Fernandom, a Nati sa Huanhom. Kruz mi je isto ok lik, bio mi je smešan kada je počeo da peva i kada je na silu poljubio Fernandu. Bernarda je luda, stvarno nije normalna, a što se tiče ove devojke, Marije Magdalene, video sam slike na Esmas-u, to je neka devojka koja je nestala istog dana kada i Desamparada, znala je samo da kaže ime i u istoj ulici je nestala, slučajnost do slučajnosti. -.- Mnogo mi je glupo što su to ubacili. Himena i Giljermo su mi odvratni, tačnije Giljermo, kakvi su to retardirani dijalozi koje oni vode, moja mama nije mogla da veruje šta sve pričaju. -.- Nervira me ova glumica koja glumi Himeninu majku, mislim da je u TEEP glumila. Marija Magdalena je odvratna, pretpostavljam da radi u nekom bordelu gde se prodaje muškarcima. -.- |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Feb 2011 - 7:00 | |
| Aham tako je Stefy. Gledala sam avance, sooper je...Osvaldo je video da je Marija trudna, pojavio se fotograf... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Feb 2011 - 9:59 | |
| Bernarda ce brzo da resi situaciju sa Mariom Magdalenom,ali ce Viktorija da je zavoli i naci ce joj posao u drugom gradu.Za razliku od tupave Viktorije,Bernarda zna sta je dnk test.Ona jako brzo odlazi iz serije.Dobar je lik i poznaje Mariu iz sirotista.
A kako Max sece luk,ja sam se pocepala!!!
Himena i Guljermo...gospode...tako su mi gadni,jos kad je uhvatila da ga "mesi" po grudima..doslo mi da se ispovracam...
Sto se tice 88 epizode,Bernarda dolazi u firmu!!Sve se desava munjevito,drago mi je sto ce Osvaldo videti da je Maria trudna.... Ja sam jos pod utiskom scene rastanka...ceo dan!!!
|
|
| |
RBD TVNovele Novi član
Broj postova : 226
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Feb 2011 - 11:01 | |
| izvinite znam da se ovdje postavljaju komentari za seriju trijumf ljubavi ali da li mi neko moze dati link ako zna gdje imaju epizode serije rebelde sa prevodom? : msm sa ovog foruma.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Feb 2011 - 11:03 | |
| Nina, imam pitanje. Gledao sam neke slike sa snimanja ovih poslednjih epizoda i na njima William ima plavu kosu. o.O Je l' se meni čini ili će on da promeni frizuru kasnije, jer sad na početku nije toliko plav? :S Nisam valjda daltonista. xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Feb 2011 - 14:12 | |
| - Stefy wrote:
- Nina, imam pitanje. Gledao sam neke slike sa snimanja ovih poslednjih epizoda i na njima William ima plavu kosu. o.O Je l' se meni čini ili će on da promeni frizuru kasnije, jer sad na početku nije toliko plav? :S
Nisam valjda daltonista. xD On je promenio frizuru u danasnjoj epizodi(87-oj).Bas se vidi u kancelariji,kada prica sa ekipom iz firme.Skroz je plav skoro. Zato sam i rekla da lici na Huan Migela,ima i na twiteru komentara tipa HUAN MIGEL IS BACK!! Videla sam na unionu komentare kako je to uradio sto gubi kosu ..itd,gluposti.Ja sam zensko i ne znam kako vi muskarci gledate na to,ali zaista mislim da to,sto muskarac gubi kosu,ne znaci da je manje privlacan.Svasta.Zene to ni ne primecuju na muskarcu kojeg vole.Zaludni ljudi lupaju svasta..Meni je divan kao plav!! Hvala Bogu,Marija menja izgled opet,postavila sam jednu sliku,kao model za trudnice.Ima ispeglanu kosu. [You must be registered and logged in to see this link.]
Last edited by discobaby on Wed 23 Feb 2011 - 14:17; edited 1 time in total |
|
| |
laki12 TVNovele Novi član
Broj postova : 199
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Feb 2011 - 14:16 | |
| Serija je za kafenisanje što bi ja rekao, onako da baciš pogled kad ti je dosadno. Maite y Levy super par ali priča je pomalo glupa. O producentu neću ni da komentarišem. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Feb 2011 - 22:49 | |
| - discobaby wrote:
- Stefy wrote:
- Nina, imam pitanje. Gledao sam neke slike sa snimanja ovih poslednjih epizoda i na njima William ima plavu kosu. o.O Je l' se meni čini ili će on da promeni frizuru kasnije, jer sad na početku nije toliko plav? :S
Nisam valjda daltonista. xD On je promenio frizuru u danasnjoj epizodi(87-oj).Bas se vidi u kancelariji,kada prica sa ekipom iz firme.Skroz je plav skoro. Zato sam i rekla da lici na Huan Migela,ima i na twiteru komentara tipa HUAN MIGEL IS BACK!!
Videla sam na unionu komentare kako je to uradio sto gubi kosu ..itd,gluposti.Ja sam zensko i ne znam kako vi muskarci gledate na to,ali zaista mislim da to,sto muskarac gubi kosu,ne znaci da je manje privlacan.Svasta.Zene to ni ne primecuju na muskarcu kojeg vole.Zaludni ljudi lupaju svasta..Meni je divan kao plav!!
Hvala Bogu,Marija menja izgled opet,postavila sam jednu sliku,kao model za trudnice.Ima ispeglanu kosu. [You must be registered and logged in to see this link.] Aha, hvala ti, bilo mi je čudno samo to. Pa istina je da mu opada kosa, ali ne vidim razlog zašto bi se zbog toga farbao. :S U svakom slučaju, meni se više sviđa kako mu stoji plava kosa. Hvala na odgovoru. - laki12 wrote:
- Serija je za kafenisanje što bi ja rekao, onako da baciš pogled kad ti je dosadno. Maite y Levy super par ali priča je pomalo glupa. O producentu neću ni da komentarišem.
Ma jeste, ja samo zbog Williama i gledam, priča je glupa do bola. Tomasa (služavka koja je radila sa Viktorijom) vidi i oseća nešto čudno kada je u blizini Marije, Bernarda takođe, a Viktorija koja joj je majka ništa ne oseća, totalno nerealno. I još nešto, rekla mi je mama da je uvek moguće da prepoznaš svoje dete koliko god vremena da prođe, a s obzirom da je Marija imala 3-4 godine kada se izgubila, mislim da bi je Viktorija prepoznala, ali ipak... Ovo je španska serija i još Televisina, tako da me ne čudi ništa od ovoga. -.- |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Feb 2011 - 5:31 | |
| Koliko trebam imati postova da bih mogla skidati ovu seriju? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Feb 2011 - 6:31 | |
| Marija Magdalena je odvratna, ne znam kako Viktorija može da veruje da joj je to ćerka i to na prvi pogled. Kao, njoj će majčinsko srce da kaže, a svaka koja se zove Marija i koju je ostavila majka na ulici je njena ćerka. -.- Kreten. -.- Kako me nerviraju one scene gde Marija i Maks se igraju sa onim siročićima, mislim da je preterano, smaraju više, kad bi svako sirotište bilo takvo. Linda je stvarno luda, kako je smešna kada nije pustila Huanha da uđe jer je u donjem vešu, ali nije fer prema njemu, baš je okrutna. Mislim da mnogo odugovlače ovu seriju, ja jedva čekam neku scenu, a ta scena bude tek u sledećoj epizodi. Danas je bilo veoma malo scena sa Maksimilijanom i Marijom, a Himena se uopšte nije ni pojavila. :S Takođe mi je čudno da je Linda poljubila Osvalda na snimanju, a da niko to nije video. :S - andrejajelesijevic wrote:
- Koliko trebam imati postova da bih mogla skidati ovu seriju?
200. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Feb 2011 - 7:07 | |
| Viktorija sumlja na svaku Mariju,samo mrzi MD...Cekaj jos malo,posle Majamija se sve menja.Dijalozi su im svima retardirani,stvarno...kad je Max rekao Mariji "razgovarao sam sa ocem o magiji,koja se desila izmedju nas" boze me sacuvaj!!! Verujem da ce vas njihov razgovor na plazi iznenaditi,ako ste culi sta je rekao asistent... Bernarda je usla u firmu!!Od lika,koji me mnogo nervirao,postala mi je omiljena.Samo da uzjase Viktoriju,jedva cekam. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Feb 2011 - 7:29 | |
| - discobaby wrote:
- Viktorija sumlja na svaku Mariju,samo mrzi MD...Cekaj jos malo,posle Majamija se sve menja.Dijalozi su im svima retardirani,stvarno...kad je Max rekao Mariji "razgovarao sam sa ocem o magiji,koja se desila izmedju nas" boze me sacuvaj!!!
Verujem da ce vas njihov razgovor na plazi iznenaditi,ako ste culi sta je rekao asistent...
Bernarda je usla u firmu!!Od lika,koji me mnogo nervirao,postala mi je omiljena.Samo da uzjase Viktoriju,jedva cekam. Hahahaha, o Bože, strašnoo. xDD Video sam avance za sutra, Viktorija kuka kako ne može da kaže Osvaldu, koji je nikada nije prevario, istinu, a on sa Lindom u krevetu. Koja glupača. -.- |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Feb 2011 - 8:06 | |
| Ali jeste li i vi dobili e-mail od foruma da za skidanje epizoda treba 50 postova, a 100 nekog novca za prevod. Nerazumem! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|