REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next
AuthorMessage
Guest
Guest
Anonymous

Komentari serije - Page 31 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 31 EmptyFri 14 Jan 2011 - 8:09

Da ali za taj termin je rejting smešan...Tako da treba skratiti maksimalno seriju.
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 31 EmptyFri 14 Jan 2011 - 8:27

discobaby wrote:
Odakle si kopirao tu vest,koja je u Novostima?
Napisana je kao da je pisao prvorazredni novinar i totalno je nerazumna....Osim toga nije ni istinita...Ali nasi novinari tako prenose...

Mislim da nam poslednje trebaju vesti iz nasih novina,koje idu do toga da Maricuj ne zeli scene sexa(ako ono nije bio sex,ja ne znam sta jeste),ne zeli da je William dodiruje( :o.O: notorna laz,ni jedan par se ne dodiruje koliko Max i Marija ),Williamova serija ima mali rejting zato sto ga u Meksiku smatraju silovateljem!!!!! ,Willijam ne zna da glumi(zaista je smesno reci za nekog,ko se toliko unese u emocije da svi zivi misle da je u vezi sa glavnom glumicom,da ne zna da glumi)...

Rejting sasvim lepo raste i to zahvaljujuci promenama i idejama gledalaca...Kazu da je ta scena na kisi bila jedna od ideja na twiteru,koje je trazila Lilijana Abdul.Juce je rekla kako nastavlja da cita sta gledaoci zele i kakve scene zele.To je super!
Nemoj da budeš tu agresivna, nemaš uopšte razloga za to. Nemam ništa protiv Williama, on mi je omiljeni glumac i idol, a ovo sam postavio jer sam video na ovom sajtu: [You must be registered and logged in to see this link.] . :Good: Zato, o'ladi malo, nisam to ja pisao, već neko drugi.
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

Broj postova : 842
Fan-gif : Komentari serije - Page 31 Tumblr_mmqvpbesZP1qcb516o1_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 31 EmptyFri 14 Jan 2011 - 9:06

Stefy wrote:
discobaby wrote:
Napisana je kao da je pisao prvorazredni novinar i totalno je nerazumna....Osim toga nije ni istinita...Ali nasi novinari tako prenose...

Mislim da nam poslednje trebaju vesti iz nasih novina,koje idu do toga da Maricuj ne zeli scene sexa(ako ono nije bio sex,ja ne znam sta jeste),ne zeli da je William dodiruje( :o.O: notorna laz,ni jedan par se ne dodiruje koliko Max i Marija ),Williamova serija ima mali rejting zato sto ga u Meksiku smatraju silovateljem!!!!! ,Willijam ne zna da glumi(zaista je smesno reci za nekog,ko se toliko unese u emocije da svi zivi misle da je u vezi sa glavnom glumicom,da ne zna da glumi)...

Rejting sasvim lepo raste i to zahvaljujuci promenama i idejama gledalaca...Kazu da je ta scena na kisi bila jedna od ideja na twiteru,koje je trazila Lilijana Abdul.Juce je rekla kako nastavlja da cita sta gledaoci zele i kakve scene zele.To je super!
Nemoj da budeš tu agresivna, nemaš uopšte razloga za to. Nemam ništa protiv Williama, on mi je omiljeni glumac i idol, a ovo sam postavio jer sam video na ovom sajtu: [You must be registered and logged in to see this link.] . :Good: Zato, o'ladi malo, nisam to ja pisao, već neko drugi.
A da oladis ti?
Ko je TEBE spomenuo kao novinara????Ja koliko vidim,ti imas 13 godina,a ne znam da je neko u tim godinama postao novinar!!!!

I kada sam ja rekla da li ti volis Williama ili ne????

Ja agresivna nisam nikada,a ti,dete,tako mozes da se obracas nekom drugom!!

Ni jednog trenutka nisam rekla,ama bas nijednu rec za tebe,vec za tekstove u nasim novinama i nacin na koji nasi novinari prevode vesti!!!!!!!.

:o.O: :o.O: :o.O:
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 31 EmptyFri 14 Jan 2011 - 9:12

discobaby wrote:
Stefy wrote:
discobaby wrote:

A da oladis ti?
Ko je TEBE spomenuo kao novinara????Ja koliko vidim,ti imas 13 godina,a ne znam da je neko u tim godinama postao novinar!!!!

Ni jednog trenutka nisam rekla,ama bas nijednu rec za tebe,vec za tekstove u nasim novinama i nacin na koji nasi novinari prevode vesti!!!!!!!.

Dobro, izvini. OMG
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 31 EmptyFri 14 Jan 2011 - 9:17

Stefy wrote:
discobaby wrote:
Stefy wrote:
discobaby wrote:

A da oladis ti?

Dobro, izvini. OMG
Naravno,prihvaceno izvinjenje!! OK
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Godina : 37
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 31 EmptyFri 14 Jan 2011 - 11:06

Nina sad sam procitala tvoje postove slazem se s tobom s svim recenim ...slab rejting nije zbog W i ni zbog drugih glumaca cak mislim da ovu seriju jedino drzi W i M kao par odgovornog jedino smatram Meiju da je odmah znao raditi svoj posao nebi doslo do toga.......
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 31 EmptyFri 14 Jan 2011 - 11:35

dervisevic fata wrote:
Nina sad sam procitala tvoje postove slazem se s tobom s svim recenim ...slab rejting nije zbog W i ni zbog drugih glumaca cak mislim da ovu seriju jedino drzi W i M kao par odgovornog jedino smatram Meiju da je odmah znao raditi svoj posao nebi doslo do toga.......

Svi su govorili kako je serija losa,jos pre pocetka i to pre svega zbog Mehije....Realno gledano,taj covek je gotovo sve svoje serije upropastio....

Jedina,jedina pozitivna stvar u svemu ovom je ta sto Liliana Abdul slusa gledaoce.

Ja sam i dalje protiv rimejkova,ali s' obzirom da su William i Maite u pitanju i da ih ne zelim razdvojene celu seriju,ovo je,za njihove likove,jako dobra prica.

Ne svidja mi se avance,Himena ce naci pismo i mislim da ce ismejati Mariju,ali mi je mnogo drago sto se Fer menja na bolje i sto ce biti prijatelj Mariji.

Jos,sta sam zaboravila,ne svidja mi se Marijin stav prema Lindi-to nije u redu,jer joj je Linda prijatelj,veliki koliko i Nati.To sto je ona sa Osvaldom,pa nije ona sama kriva,nego i on.Ne treba zbog toga da se dere i da je tera iz kuce.Cak mi je bilo i zao Linde.
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

Broj postova : 561

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 31 EmptyFri 14 Jan 2011 - 23:22

anahi 4ever! wrote:
malopre bila reklama na pinku
za divno cudo preveli su naziv serije kako treba xD
Serije ne prevodi Pink, vec kompanija Prava i prevodi, a osim toga, sa nazivom serije se slazem, jer u 70% slucajeva nazivi latino serija su na srpskom zaista ZABRINJAVAJUCI I BESMISLENI!!!
Ovde je, dakle, naziv ok...
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari serije - Page 31 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 31 EmptySat 15 Jan 2011 - 1:00

Joj ja nisam videla to na kisi, ja sam do 5o i neke epizode, ne znam ni gde sam stala tacno, kad ona prihvati izvinjenje od njega, koja je to epizod a? Znaci on je moli da mu veruje, i ona mu poveruje. To je zadnja scena koju sam videla, tj zadnja je ta epizoda, dokle je to ? Ne mogu da se setim :S
Back to top Go down
Sanjulito
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Sanjulito

Broj postova : 248

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 31 EmptySat 15 Jan 2011 - 2:05

To ti je 54. epizoda,ja mislim.
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

Broj postova : 8503
Godina : 26

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 31 EmptySat 15 Jan 2011 - 6:41

Počinje u utorak, od 17h!
Ja neću moći da gledam, 2. sam smena :(
Back to top Go down
http://www.de-torres.tumblr.com
Sanjulito
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Sanjulito

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 31 EmptySat 15 Jan 2011 - 6:53

Snimice Stefy pa ces moci da skines (:
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 31 EmptySat 15 Jan 2011 - 9:13

aj kako vam zavidim sto ce te sad moci pratiti preko TV :(: koji ste srecnici.....
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 31 EmptySat 15 Jan 2011 - 9:25

dervisevic fata wrote:
aj kako vam zavidim sto ce te sad moci pratiti preko TV :(: koji ste srecnici.....

A sto ne skidas i rezes na Dvd,ja tako radim,kad je neka super epizoda!!
Back to top Go down
sedinaa
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
sedinaa

Broj postova : 8

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 31 EmptySat 15 Jan 2011 - 10:21

Fato gledacemo i mi ako bog da ubrzo,moramo se strpiti sta nam drugo preostaje?!Nego jesi li ti vidjela one Maxove suze dok je citao Marijino pismo,taj me covjek u dusu dira dok place uh...
Back to top Go down
sedinaa
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
sedinaa

Broj postova : 8

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 31 EmptySat 15 Jan 2011 - 10:30

discobaby wrote:
dervisevic fata wrote:

mozes li mi reći kako ti to skidas i rezes,i ja bih rado ali slabo se snalazim po tom pitanju,da li se mora imati neki poseban program za skidanje ili...??Hvala :)
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 31 EmptySat 15 Jan 2011 - 11:06

Po prvi put mi se sviđa promo za seriju na Pink-u. Ovaj promo je ok, dobro je urađen, samo što ona što izveštava kaže "Vilijam Nevi". Ijo Hihi Jedva čekam da počne, samo da je ne prevode "PRAVA I PREVODI", to jedino želim.
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 31 EmptySat 15 Jan 2011 - 11:16

nina hvala na savjetu problem je u tome sto se ne snalazim s takvim stvarima odnosno neznam kako se to skida .....

sedina vidjela sam odlicna scena a tek onda na onoj kisi ..... :’(: da mogu ikako otisla bih ga utjesiti :Ok: takav osjecaj dobijem kad ga gledam kako place......
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 31 EmptySat 15 Jan 2011 - 11:22

sedinaa wrote:
discobaby wrote:
dervisevic fata wrote:

mozes li mi reći kako ti to skidas i rezes,i ja bih rado ali slabo se snalazim po tom pitanju,da li se mora imati neki poseban program za skidanje ili...??Hvala :)

Epizode koje imamo ovde,u temi za skidanje telenovela,su u avi formatu i njih ne treba da prebacujes u drugi,jer svaki dvd player ih ocitava.To je format u kome je vecina filmova.

Sto se tice rezanja,ja koristim Free easy burner.Samo stavis disk i narezes,po uputstvu,nista tesko,samo ti govori sta da radis.

Ja sam do sada(vise nisam :D: ) bila sprecena da skidam sa Megauploada,pa sam koristila mozillu i skidala sa njenim dodacima,sa sajta na kome ima cela epizoda online bez prekida,iz jednog dela.Onda sam konvertovala u avi format,sa Ojosoft total video converterom.To je inace najbolji konverter,koji sadrzi sve moguce formate,koji postoje.
Ali to je malo komplikovanije.

Lepa najava na Pinku,zaista.A za to "Nevi" sam pomislila da mi se ucinilo,kad zena zaista tako kaze... Ijo Uplasila sam se da ce naziv biti Napustena Marija ili tako nesto :D:

Jeste videli avance M&M ce da se posvadjaju!! :’(:
Back to top Go down
Sanjulito
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Sanjulito

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 31 EmptySat 15 Jan 2011 - 11:31

Ja evo sada odgledah..
A krivo mi je sto ce da se svadjaju,ali sa druge strane bolje i to nego da se u opste ne pojave u epizodi..
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 31 EmptySat 15 Jan 2011 - 11:36

Napuštena Marija... Hahahaha! xD hahaha
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 31 EmptySat 15 Jan 2011 - 13:22

Nadam se da ce na Esmasu da izbace one slike na kisi u HQ!!To bi bilo divno.
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 31 EmptySat 15 Jan 2011 - 23:08

vidjela sam i ja avence super mi je ....njihove su mi svađe zakon jer se iz njihovi svađa ocituje ljubav ...kao svađaju se a najradije bi se poljubili tako ja te njihove scene dozivljavam......
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 31 EmptySat 15 Jan 2011 - 23:09

Stefy wrote:
NO COMMENT hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 31 EmptySat 15 Jan 2011 - 23:28

dervisevic fata wrote:
Stefy wrote:
NO COMMENT hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Sta se,bre,smejete!Cekajte da vidimo,kladim se da ce tako ime da joj prevode!(to bi bilo toliko nenormalno) hahaha hahaha
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 31 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 31 of 40Go to page : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next