REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
AuthorMessage
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Godina : 37
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

Komentari serije - Page 32 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptySun 16 Jan 2011 - 0:28

imam jedno pitanje kako postavljate ovdje video .ja sam pokusala postaviti ali mi nije uspijelo...
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

Broj postova : 842
Fan-gif : Komentari serije - Page 32 Tumblr_mmqvpbesZP1qcb516o1_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptySun 16 Jan 2011 - 1:30

dervisevic fata wrote:
imam jedno pitanje kako postavljate ovdje video .ja sam pokusala postaviti ali mi nije uspijelo...

Prvo copiras adresu videa,koji zelis da postavis.
Zatim ovde,odes skroz dole na "Post reply" i otvori ti se prozor za poruke.Gore imas dodatke,jedan izgleda kao zeleni prozor,pise na njemu,kad predjes misem "Video snimak".Kliknes tu i otvori ti se mali prozorcis,gde sa desnim klikom i "paste" postavis snimak,koji si kopirala sa You tuba ili bilo kojeg sajta.
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptySun 16 Jan 2011 - 7:31

Kazu(izvor univision :da: ) da ce ovo biti Maxova mama [You must be registered and logged in to see this link.]

To je zena Dijega Olivere!

Kazu jos da je Viktorija na twiteru otkrila da uskoro sledi jos jedna noc M&M.
Back to top Go down
Sanjulito
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Sanjulito

Broj postova : 248

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptySun 16 Jan 2011 - 7:47

Sta kazu da ce uskoro da budu zajedno opet?? :) :) :) :hoPhOp:
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

Broj postova : 8607
Fan-gif : Komentari serije - Page 32 Tumblrmc8ac31qop1rcrw1uo

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptySun 16 Jan 2011 - 8:09

Quote :
Kazu jos da je Viktorija na twiteru otkrila da uskoro sledi jos jedna noc M&M.
na na na nanananana :hoPhOp: Idemo njam njam
Back to top Go down
Sanjulito
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Sanjulito

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptySun 16 Jan 2011 - 8:22

paaaaaaaaaa toooooooooo mi kazite :DDDDD
Jedva cekam utorak ((((((((((((((((:
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptySun 16 Jan 2011 - 8:28

Pa,nece biti utorak,kud ste navalili hahaha Ahahaha nije rekla kad,ali znamo da ce da se posvadjaju u sledecoj.E,sad onaj video,sto smo gledali sa snimanja,meni se cini da je iz sledece epizode,a ne iz 70-e,kako su napisali.Tako da,izgleda,oni nisu mnogo odmakli sa snimanjem,tek par epizoda.Mozda ni oni ne znaju sve,kako se pise.Uglavnom,saljemo poruke na twiteru,Mehiji(od koga nema neke vajde) i Lilijani.E ona slusa sve!!
Back to top Go down
Sanjulito
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Sanjulito

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptySun 16 Jan 2011 - 9:40

Maaa znam da nece to biti u utorak :jajaja: nego kazem samo da jedva cekam,jer po avance za 61. epiku mislim da ce ova epika da bude bas jako dobra...
Kontam da ce on da dodje kod nje i onda ce da se svadjaju bla,bla..ali nekako misilm i da ce da se poljube i da ce Max da prica Mariji kako ne moze bez nje i sve ostalo sto je klasika. (:
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptySun 16 Jan 2011 - 9:53

a kako nitko ne komentira onaj njihov poljubac na kisi a jadan max ostane na kisi krvave usne ....na drugim forumima se samo o tome govori
Back to top Go down
Seka
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Seka

Broj postova : 150

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptySun 16 Jan 2011 - 9:53

Bila sam malo na nekim hrvatskim forumima koji mimaju teme o Maite i gdje se raspravlja o svemu i svacemu u vezi nje, njene glume i odnosima sa partnerima u serijama. Aludira se na njenu vezu sa W., ja osobno u to ne vjerujem i njih dvoje obožavam kao par u seriji, ocarava me njihova kemija, a tek pogledi to se stvarno jako rijetko vidi. Zadnje ep. su odlicne, radnja sve zanimljivija i drago mi je da njih dvoje ima sve više. Ona scena na kiši...ah! Samo ne znam zašto nisu ponovili onu scenu kad ga je M. ugrizla pa se jasno vidi krv cak i na njegovim zubima. Primjetila sam da ona njega cesto gricne kad se ljube ili sam u zabludi? Da li to rade i drugi parovi u serijama, da li je to netko primjetio?
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptySun 16 Jan 2011 - 10:00

Seka wrote:
Bila sam malo na nekim hrvatskim forumima koji mimaju teme o Maite i gdje se raspravlja o svemu i svacemu u vezi nje, njene glume i odnosima sa partnerima u serijama. Aludira se na njenu vezu sa W., ja osobno u to ne vjerujem i njih dvoje obožavam kao par u seriji, ocarava me njihova kemija, a tek pogledi to se stvarno jako rijetko vidi. Zadnje ep. su odlicne, radnja sve zanimljivija i drago mi je da njih dvoje ima sve više. Ona scena na kiši...ah! Samo ne znam zašto nisu ponovili onu scenu kad ga je M. ugrizla pa se jasno vidi krv cak i na njegovim zubima. Primjetila sam da ona njega cesto gricne kad se ljube ili sam u zabludi? Da li to rade i drugi parovi u serijama, da li je to netko primjetio?

i ja ti tamo cesto odem procitam neke komentare dosta ismijavaju maitu to sto nije lijepo od njih....sto se tice poljubca i ja se cudim sto nisu ponovili ocito je bilo da mu usna krvari.. mislim da nisi u zabludi i ja sam to primjetila ali nisam bila sigurna jer neke scene poljubca brzo prođu
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptySun 16 Jan 2011 - 10:04

Ja mislim da mu je na pocetku 60 epke to mesto malo naduveno :)
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptySun 16 Jan 2011 - 10:11

Pricali smo o toj sceni na kisi i krvi,ja sam cak stavila i dve slike,ali su obrisane sa te adrese.

Zaista ne znam kako ga je tako ujela,mozda se desilo slucajno ili se ogrebao o njen zub,ali krv se vidi jasno.Sreca pa nisu prekinuli,nego se nastavilo snimanje.

Ja sam gledala i Mi pecado,ali Maite i Euhenio se nikada nisu tako ljubili,ona se mnogo vise unosila u svadje i vikanje,ali u poljupce nikada.Izgledalo mi je kao da se ljube drug i drugarica.

Maite Williama cesto,da kazem "povuce" za donju usnu kad se ljube.Vidi se i kod mene na fan gifu.Moze ona da prica kome hoce da ne oseca nista kad se ljubi sa njim-laze!
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptySun 16 Jan 2011 - 10:19

discobaby wrote:
Pricali smo o toj sceni na kisi i krvi,ja sam cak stavila i dve slike,ali su obrisane sa te adrese.

Zaista ne znam kako ga je tako ujela,mozda se desilo slucajno ili se ogrebao o njen zub,ali krv se vidi jasno.Sreca pa nisu prekinuli,nego se nastavilo snimanje.

Ja sam gledala i Mi pecado,ali Maite i Euhenio se nikada nisu tako ljubili,ona se mnogo vise unosila u svadje i vikanje,ali u poljupce nikada.Izgledalo mi je kao da se ljube drug i drugarica.

Maite Williama cesto,da kazem "povuce" za donju usnu kad se ljube.Vidi se i kod mene na fan gifu.Moze ona da prica kome hoce da ne oseca nista kad se ljubi sa njim-laze!
znaci svi smo to primjetili a nitko nije komentarisao sram nas bilo :Ok: :D: Ijo meni njihovi poljubci djeliju vise stvarni nego filmski kako oni nazivaju ...sta je stvarni uzrok tom krvarenju neznamo s sigurnocu
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptySun 16 Jan 2011 - 10:26

Evo da vidite

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
Sanjulito
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Sanjulito

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptySun 16 Jan 2011 - 10:39

A jadannnnnnnnnnnnnnnn :// :D
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptySun 16 Jan 2011 - 10:41

Sanjulito wrote:
i meni ga je zao :(: izgleda kao da je rijec o oteklini....
Back to top Go down
sedinaa
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
sedinaa

Broj postova : 8

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptySun 16 Jan 2011 - 10:43

discobaby wrote:
sedinaa wrote:
discobaby wrote:
dervisevic fata wrote:
aj kako vam zavidim sto ce te sad moci pratiti preko TV :(: koji ste srecnici.....

A sto ne skidas i rezes na Dvd,ja tako radim,kad je neka super epizoda!!
mozes li mi reći kako ti to skidas i rezes,i ja bih rado ali slabo se snalazim po tom pitanju,da li se mora imati neki poseban program za skidanje ili...??Hvala :)

Epizode koje imamo ovde,u temi za skidanje telenovela,su u avi formatu i njih ne treba da prebacujes u drugi,jer svaki dvd player ih ocitava.To je format u kome je vecina filmova.

Sto se tice rezanja,ja koristim Free easy burner.Samo stavis disk i narezes,po uputstvu,nista tesko,samo ti govori sta da radis.

Ja sam do sada(vise nisam :D: ) bila sprecena da skidam sa Megauploada,pa sam koristila mozillu i skidala sa njenim dodacima,sa sajta na kome ima cela epizoda online bez prekida,iz jednog dela.Onda sam konvertovala u avi format,sa Ojosoft total video converterom.To je inace najbolji konverter,koji sadrzi sve moguce formate,koji postoje.
Ali to je malo komplikovanije.
HVALA

Lepa najava na Pinku,zaista.A za to "Nevi" sam pomislila da mi se ucinilo,kad zena zaista tako kaze... Ijo Uplasila sam se da ce naziv biti Napustena Marija ili tako nesto :D:

Jeste videli avance M&M ce da se posvadjaju!! :’(:
:cao: :cao: :cao: :cao: :cao: :cao:
Back to top Go down
♥ nenalevy ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
♥ nenalevy ♥

Broj postova : 1153
Godina : 34
Fan-gif : Komentari serije - Page 32 Miradaspeq

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptySun 16 Jan 2011 - 11:44

discobaby wrote:
Moze ona da prica kome hoce da ne oseca nista kad se ljubi sa njim-laze!

OVO POTPISUJEM :super: , HEMIJA IZMEDJU NJIH JE NEVEROVATNA...SVAKI POGLED, POLJUBAC, SUZE SVE DRZI PAZNJU...SJAJNI SU OBOJE...

Pratim najvise njihove scene, svidja mi se sto se drze dosta zajedno, jako realno izgleda njihova veza u seriji.....
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptySun 16 Jan 2011 - 12:15

Od utorka se ovde postavljaju epizode s prevodom: [You must be registered and logged in to see this link.] .
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptySun 16 Jan 2011 - 13:27

Quote :

Slazem se :) To je radila i u CCEA a i ovde :da:

E,super Stefy :D: Ja cim oslobodim memoriju pocinjem sa skidanjem :da:
Back to top Go down
majcegu
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
majcegu

Broj postova : 265

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptySun 16 Jan 2011 - 22:12

jao Stefy super, hvala ti puuuunoooooooooo unapred i jedva cekam...i utorak a i epizode od tebe!!!
Hvala jos jednom!!!
Back to top Go down
sedinaa
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
sedinaa

Broj postova : 8

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptyMon 17 Jan 2011 - 1:35

dervisevic fata wrote:
Sanjulito wrote:
i meni ga je zao :(: izgleda kao da je rijec o oteklini....

au sta mu uradi bas mi ga zao :(: ma velim ja tebi on je njoj nesto skrivio :da:
Back to top Go down
majcegu
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
majcegu

Broj postova : 265

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptyMon 17 Jan 2011 - 1:43

ma gde da ne oseca nista prema njemu..jos sam negde procitala kao trazila u ugovoru stavku da je on sto manje pipa i ljubi tokom snimanja .,,,,kobajagi hahaha
Back to top Go down
~Blair&Chuck~
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
~Blair&Chuck~

Broj postova : 786
Godina : 28
Fan-gif : MAITE

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptyMon 17 Jan 2011 - 3:52

Bogzna sta je to bilo među njima privatno :D
Back to top Go down
http://www.girls-corner.org
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 32 of 40Go to page : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next