|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Tue 14 Dec 2010 - 10:24 | |
| kakav glupan ovaj Mehija...xDDD Stvarno treba da bude prezadovoljan, pa ima sooper glumce...Maite, Williama, Viktoriju, Danijelu. A on to nezna nikako da iskoristi |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Tue 14 Dec 2010 - 11:20 | |
| HAhahahaha ali discobaby slazem se sa svim tim sto si rekla, posebno za Bernardu, ne da je Lady Gaga,ne go kao ona iz porodice adams.... |
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari serije Tue 14 Dec 2010 - 11:28 | |
| - discobaby wrote:
- *Maya* wrote:
- discobaby wrote:
- Maite je u Akapulku.....na univisionu nagadjaju o cemu se radi...To je objavila na twiteru,a javio se i MEhija i dao odgovor liku kojije trazio vise scena sa Viktorijom!!???!!! da cemo sada gledati malo vise w i M....cekamo dalje vesti...
Ne stavljam nista u vesti,da ne bude dezinformacija,znate kakve su devojke na unionu : Tos sam videla i nadam se da ce mo dobiti jos neke informacije Mejiu treba tuci ko vola u kupusu dok se ne oameti :da: Budala ima najtrazeniju postavu glumaca i ne zna to da iskoristi!Boze,kako bih ja radila sa njima,bolje nego Karla....
Pa svi su trazili Willa i Maite,a covek ih upropasti..sto ne trazi pomoc od zene,kad je toliko tupav??
Viktorija je dobra glumica,videli smo da zna da bude i dobra i zla.I jako mi je lepa zena,ali ono njeno plakanje...boze,dodje mi da razlupam ekran kad je slusam...
Danijela!Mislim,sta reci?Zena je maestralna glumica,a on pravi majmuna od nje,oblaci je kao Ledy Gagu....
Slazem se On izgleda hoce da unazadi neke glumce :Out: Pa neka pozove zenu da mu pomogne [You must be registered and logged in to see this link.]Ja ne znam da li je on lud ili glup [You must be registered and logged in to see this link.] - Quote :
- a o cemu se ovdje radi moze li mi ko reci procitala sam vase postove ali ne znam o cemu je rijec
Pa kritikujemo Mejiu a bilo je reci i o danasnjoj epki - Quote :
- kakav glupan ovaj Mehija...xDDD
Stvarno treba da bude prezadovoljan, pa ima sooper glumce...Maite, Williama, Viktoriju, Danijelu. A on to nezna nikako da iskoristi On izgleda da nije ni svestan koje sve glumce ima [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Tue 14 Dec 2010 - 11:45 | |
| Mora da mu je Linda ljubavnica,kad je toliko skida!! : Ja skinula sve one delove sa M&M,pa ih prebacila u dvd,pa gledam,kao neki pacenik!!! Umesto da uzivam u novoj epizodi,ja gledam delice serije. Imam i pesmu-O,Mehija tupavi,ko te takvog napravi? Ahahahaaha :jajaja: |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Tue 14 Dec 2010 - 11:53 | |
| kao prvo da malo prekomentiram danasnju epizodu pogledala sam je ...kao uvijek M&M SU MI BILI ALI ME LJUTI TAJ MEIJA KOJI JE ON KRETEN :bije:neprikazati sta je dalje bilo stvarno ga treba poduciti poslu,drugo sto mi se svidjelo je razgovor izmedu Max i Fernande razgovarala je kako se ona osjeca izgledala mi je nekako normalno bez histariziranja a nisu mi losi kao par ona i vrtlar a nasmijala sam se kada je Victorija rekla za Himenu da je djevojka velikog morala poslije prikazuje u krevetu s Gulijermom i pridruzujem se vasim postovima ...procitala sam jedan tekst gdje kritiziraju Salvadora Meiju kazu da nije serija toliko losa zbog glumaca vec do producenta koji nezna raditi svoj posao a za protogoniste kaze da se ne prikazuju ni10% |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 14 Dec 2010 - 11:55 | |
| - discobaby wrote:
- Mora da mu je Linda ljubavnica,kad je toliko skida!! : Ja skinula sve one delove sa M&M,pa ih prebacila u dvd,pa gledam,kao neki pacenik!!!
Umesto da uzivam u novoj epizodi,ja gledam delice serije.
Imam i pesmu-O,Mehija tupavi,ko te takvog napravi? Ahahahaaha :jajaja: Haha.moguce je :jajaja: Stvarno mi je blah :s dva puta se svrcka polu gola :s a i Osvaldo ne zaostaje... Ma sta te briga samo uzivaj :da: ja ne mogu da narezem na dvd :Out: Super ti je pesmica
Last edited by *Maya* on Tue 14 Dec 2010 - 12:14; edited 1 time in total |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Tue 14 Dec 2010 - 12:05 | |
| odlicna ti je pjesma : za Osvalda i Lindu sta reci sramota preskakala sam te dijelove jednostavno su mi vulgarni a da ne kazem za Gulijerma i Ximenu jedino zalim za Max i Marijom :’(: hocu njih kako taj glupi Meija ne shvati sto zele gledaoci |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 14 Dec 2010 - 12:06 | |
| Haha,hvala,hvala!! Da i Osvaldo se sve vise razgacuje..ono je bas bez veze...malo mi je degutantno... Mislim i ja da je to sve njegova greska,jer on treba da kaze sta valja,sta ne...Ako nesto ne valja,treba da se ponavlja do besvesti,a ne da se prelazi na drugu scenu..Sta mislite ala taj covek stuca,koliko ga psujemo |
|
| |
Lucky_08 TVNovele Novi član
Broj postova : 92 Godina : 35 Lokacija : VENERA
| Subject: Re: Komentari serije Tue 14 Dec 2010 - 12:11 | |
| - discobaby wrote:
- dervisevic fata wrote:
- discobaby wrote:
- Ne spominjite HM & MJ :’(: :’(: :’(: :’(: :’(: Zaista me nista,ali nista vise nece ubediti da njih dvoje u to vreme nisu bili u vezi.
ZNAM KAKO TI JE SUOSJECAM SE S TOBOM :’(: :’(: :’(: :’(: :’(: :’(: :’(: I JA NEKAD TO POMISLIM DA SU BILI SKUPA ALI ONI TO NEGIRAJU Mogu da negiraju koliko hoce.Ono sto se vidi-vidi se.I situacija u kojoj su sada,cini samo da budu jos sumljiviji i dobijaju sasvim suprotan efekat od onog sto zele. Posle svake njihove malo "energicnije" scene u medijima se pojavi ili Maite sa Manetom ili Elizabeth i njena prica kako su srecni.Zaista mislim da ljude vise boli uvo za to,ko je srecan i ko je,uopste,sa kim.Onaj ko stalno drobi kako je srecan,samo cini da ljudi misle kako nije.Kazes jednom kad te neko pita i gotovo,ne pricas stalno.Samim tim prave kontraefekad.
Neka cute i rade svoj posao kako treba. :Ok: Slazem se sa tobom vezano za privatni zivot M i W, pogotovo mi on ide na zivce sa tim stalnim spominjanjem Elizabeth.Iskreno meni je njihov odnos bio puno uvjerljivi dok ju je manje spominjao a ne ovo njegovo stalno forsiranje i naglasavanje da su oni zajedno.Mislim drago mi je za njega ali dobro si rekla stvarno kog vise zaboli za to i samo cu reci jednu stvar vezano za to mozda se mnogi samnom nece sloziti ali bez obzira sto su mi W i E obadvoje lijepi nisu mi lijepi zajedno kao par niti vidim nekakvu kemiju izmedu njih ali kako god jer dok god on ima na malim ekranima kemiju sa svojim kolegicama i glumi kako glumi ja sam presretna iako kao Max mi jos uvijek nije toliko uvjerljiv ali zbog Alexa i JM zasad mu oprastam . O Mejii je uzalud trositi svaku rijec profesionalac za upropasti najbolje stvari :Out: Vidim da ste spominjali W suradnju sa Carlom ja ne vidim u cemu je problem.Istina da W ce snimit CDL ali s obzirom da se ne radi o sapunici nego o seriji sa 13 nastavaka ako se ne varam (ispravite me ako grijesim )stigne on snimati i sapunicu pogotovo sto Carla zasad je samo spomenula da se radi opet o nekoj povijesnoj ali nista konkretnije Sto se tice Maxa najbolji styling mu je bio danas u onoj plavoj kosulji jer nije imao sal a sto se tice Marije svidjela mi se ona scena kad je otkantala Jimenu i kad je danas preuzela inicijativu :Good:
Last edited by Lucky_08 on Tue 14 Dec 2010 - 12:16; edited 1 time in total |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 14 Dec 2010 - 12:11 | |
| moguce je svasta ....ja bi mu poslala jednu atomsku bombu a ne stucavicu |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 14 Dec 2010 - 12:14 | |
| opet se slazem A mozda ce da mu dune u glavu da ga neko ogovara zbog glupih scena i malo scena izmedju m&m Volela bih da mu saljemo kritike na twitteru toliko da mu se usija od komentara :da: Ja rasmisljam sta da mu napisem,ali mi ne ide bas :s |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 14 Dec 2010 - 12:22 | |
| Sto se tice W i E,da se ne vracam na to,ja nju zaista ne volim,ali meni on izgleda srecnije i sa Mai,pa i sa Zaklin,nego sa Elizabeth.Uvek neka zategnuta atmosfera,nesto se naglasava kako su oni zajedno,kao mrzovoljni muz i zena posle 40 godina braka,kad shvate da su jedno drugom upropastili zivote.Sto se mene tice,samo neka mi se,kad su zajedno,sklone sa ekrana.Ali,dobro,subjektivno misljenje...
Da ne spamujem,evo jedne vesti-u Akapulku su Will i Maite.i Osvaldo i Linda!!!Sta li ce biti od toga...
Odoh ja sad,ako uspem nocas da pogledam epizodu,pusticu komentar. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 14 Dec 2010 - 20:24 | |
| Ja nisam pogledala ni 36 ni 37... Zarazila sam se Ezelom pa nisam stigla, pogledacu nocas sigurno. |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Komentari serije Tue 14 Dec 2010 - 22:02 | |
| hahahahhahah... ja nisam gledala sve od prve noci. odgledacu kad se bude desila druga. eh tek tada cu nadoknaditi ! ahhahhah a |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 14 Dec 2010 - 22:03 | |
| Ja se uspavala nocas,sad nemam vremena,pogledacu veceras.Stavila sam vam jednu slicicu Willa i avionu za Akapulko,nadamo se da ce ih biti jos.
Inace stize nam Ana Hulija u TDA(uzas),fotograf biti Cristian de la fuente,tda se ne skracuje,zena koja radi na seriji sa Mehijom je poslala na twiteru da nam zaista sledi jos scena na M&M,snima se i nova entrada...ima dosta vesti,samo cekamo potvrdu. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 14 Dec 2010 - 23:21 | |
| - discobaby wrote:
- Ja se uspavala nocas,sad nemam vremena,pogledacu veceras.Stavila sam vam jednu slicicu Willa i avionu za Akapulko,nadamo se da ce ih biti jos.
Inace stize nam Ana Hulija u TDA(uzas),fotograf biti Cristian de la fuente,tda se ne skracuje,zena koja radi na seriji sa Mehijom je poslala na twiteru da nam zaista sledi jos scena na M&M,snima se i nova entrada...ima dosta vesti,samo cekamo potvrdu. ako ce te promijene biti na bolje onda nemam nista protiv :da: jedva cekam tu scenu sa M&M : Jeli ti mislis na Anu Juliju iz CCA : : samo da nije ona?! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 14 Dec 2010 - 23:30 | |
| Nijedna zajednicka scena sa M y M samo su su bili scene sa njima dvome pojedinacno Sto se tice Ane Julije pa zar se za nju nije suskalo i prije pocetka snimanja TDA da ce i ona glumiti ? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 14 Dec 2010 - 23:50 | |
| ma jeste ali ja sam se nadala da nece .... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 15 Dec 2010 - 6:37 | |
| 37. epizoda bila mi je solidna ni dobra ni losa najvise mi se svidjelo Marijin razgovar Juan Pablom da se je ponovo predala Maxu drago mi je sto pocinje dolaziti do izrazaja lika odnosna da je djevojka koja se bori sa moralnim principima s kojim je odgojena i osjecajima prema Maxu mislim ipak da ljubav nadjaca, to mi nekako romanticno zar ne ? i da pitam hoce li se onda skracivati broj epizoda ili ostaje kako je planirano?? |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari serije Wed 15 Dec 2010 - 6:59 | |
| Ljudi sta se dogadja?????? :((((((((((((((((((((((( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 15 Dec 2010 - 8:51 | |
| - dervisevic fata wrote:
- 37. epizoda bila mi je solidna ni dobra ni losa najvise mi se svidjelo Marijin razgovar Juan Pablom da se je ponovo predala Maxu drago mi je sto pocinje dolaziti do izrazaja lika odnosna da je djevojka koja se bori sa moralnim principima s kojim je odgojena i osjecajima prema Maxu mislim ipak da ljubav nadjaca, to mi nekako romanticno zar ne ?
i da pitam hoce li se onda skracivati broj epizoda ili ostaje kako je planirano?? Ponovno predala Maxu : kad je to bilo, jesam ja to nesto prepustila ili???? Sto se Marije tice njezin lik mi je ok pogotovo sto se vidi da se ona kao osoba razvija ne mislim pri tome na fizicki izgled iako sto se toga tice to definitivno ide nabolje. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 15 Dec 2010 - 11:04 | |
| bilo je to u 36. epizopi to je scena u prirodi uglavnom jako lijepa ali nas je glupi Meija uskratio detalja procitaj prijasnje komentare pa ces vidjeti o cemu se radi cak je i Nina stavila jedan komentar s Uvisiona kako moramo zamisljati scene M i M .. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 15 Dec 2010 - 11:09 | |
| Ali,ja nisam shvatila da su spavali drugi put.Nisu valjda u sred baste |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 15 Dec 2010 - 11:15 | |
| Samo ima 36 ? A 37 i 38 ? Niste postavili ili nema? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 15 Dec 2010 - 11:16 | |
| - discobaby wrote:
- Ali,ja nisam shvatila da su spavali drugi put.Nisu valjda u sred baste
ja koliko sam razumijela Mariju rekla je onom sveceniku da se je ponovo predala Maxu ....koliko znam otraves znaci ponovo zar ne |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|